2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

teşekkür ederim kızlarrr saolunn güzel günlerde giysin bebeklerimiz inşAllahhh

o kot elbiseyi pazardan 2.5 liraya aldım ben

hilalim maşAllah ne kadar guzeelll eminim içindeki daha güzel olacaktırrrr

ya ne becerikli hatunlarsınız maş..insanın böyle becerikli annesi olacak ya...arkadaşımın görümceside kızına kat kat fırfırlı eteklerden rengarenk dıkmış süper duruyodu...eltiside kendıne abiye felan dikiyo...

teşekkür ederim kızlarrr saolunn güzel günlerde giysin bebeklerimiz inşAllahhh

o kot elbiseyi pazardan 2.5 liraya aldım ben

hilalim maşAllah ne kadar guzeelll eminim içindeki daha güzel olacaktırrrr

aysun sen pazardan çıkma o zaman....dudak uçuklatan bi fiyat...

Kızlar napıyorsunuz ya, hep yazlık kıyafetler görüyorum ben:)
Kasım annesi olmayacağız mı biz, 7-8 aylık olana kadar bizim bebişler anca yaz gelecek, ona göre alıyorsunuz değil mi?
Ben de dayanamıyorum ama 6 aylıktan büyük pek birşey almıyorum ne de olsa yine indirime girecek bizimkiler 6 aylık olana kadar, öyle değil mi?

kızlar işte oğlumunn cicişleri, hastane çıkışı çatı katındaydı yukarı çıkıp almadım gece, daha kayınvalidemde en az 4-5 takım var, kapişonlu yelekli felan, beyaz örgü battaniye yine onda,alt açma ve bir srü şey daha onda,

yine kendi annemde battaniye, oyuncaklar, takımlar, var onlarıda henüz almadımm , alınca artıkk
yaa onlarda gelene geçene aldıklarını gösteriyorlar napimm

ben evde olanlardan çektim sizee

idil baby organik hastane çıkışı, diğerini vip dukkandan eşim aldı içlik için acayip kaliteli çıktı bayıldımm organik ayısı bebitof havlu ve bornoz takımı çok güzel yumuşacık alacaklar varsa öneririm yine bebitof hastane çıkışı çokkk beğndim aycıklı aldığım ıvır zıvırlarım :) banyo küvetimiz, kovamız,maşrapamız babyjem marka bebitof patyaniye yumuşacık anneannesi aldı yine anneannesini aldığı bataniye oyun minderi seda yengesinden zıbınlar cicişlerii :) gs ve gemici kıyafeti ortaya karışık, babam beni seviyor ilk aldığımız kıyafet :) babaannesnin aldığı ilk hediye uyku tulumu olabilen pattaniye, lisabslı gs li ızıbn ortaya karışık emzirirken göğüs ucu kremim

işteee böyle......

canım hepsini çok beğendim.. bebitof'un malları çok güzel gerçekten. dün benim de 10 lu hastane çıkışım geldi. bizimki de pembe beyaz zürafalı :) çok kaliteli. kesinlikle tavsiye ederim.

oyun halısı bile alınmış kuzucuğun

güle güle kullanın inşallahh...

Ohooo nerdeyse tamamlamışsın kuzum sen eksikleri, hepsi de çooook güzell güle güle giyinsin cicilerini yakışıklı oğluşş

sağol teyzesiiiiiiiii bebitofun bencede kuzum, benim 10 lu hastane çıkışınıda ondan :) seninkide güle güle giysinnn kuzucuğumm, bu organik zürafalı ay bir örnek olacakk :)

oyun halısı o oyuncaklılardan değil, yaa gittiğimde felan yada anneannesinde felanda üstüne yatırırım bunun çok güzel yumuşacıkkk diye aldım :)

aminnnnnn hepimizinkii bi tanemm

hayatım süper güle güle giysin yumurcakkk

amin kuzummmmmmm

babaannesindeki cicilerde çok güzel bakam onları versinde eklerimm

güle güle kullansın oğlusunun cicilerini canımmm

teyzoşşlar çok teşekkür ederizzzzzz hepimizin ki inşallahhhhhh

papyonlu mavi tuluma bende bayılmıştım ama gıydırecek zamn olmayacak diye almadım...evde o akdar tulum var ki....bide ayı çok küçüktü benim baktığımın bebeğim küçük mü doğacak büyük mü bilemediğim için....

güle güle sağlıkal giysin oğluşun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…