2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

ayyy çok tatlıııııı ben bunu görmemişimmmmmmmmmmm

ikiciyi Allah banada kız nasip eder inş. özendim şunlara bakk

bana erkek sana da kız lazım ikinciye kısmet

sudemcım son ekledıklerınde hastane cıkısı yada zıbın takımı seklınde kıyafetelr goremedım ama sankı oncekılerde vardı onun harıcı baya cok zaten gule gule gıysın eymen paşa

güle güle giydir sudem yine döktürmüşsün en vefakar anne sectim seni

Ben bunları da paylaşmak istedimm..
Hepsi benim bu oyuncaklarım, evimde bi odamda ölece duruolar

lahana bebegim 8 yaşındayken annem almıştı... en soldaki havuç burunlu ayıcıgım 6 senelik şirketimdeki müdürümün hediyesiydi..

bembeyaz kırmızı kaşkollu ayıcıgım ananemin hediyesi..
sagda en yukardaki fenerbahçeli bebegim kayınvalidecigimin hediyesi (gecen sene verdigi imalı bi hediyeydi)
ı love you kalpcigini taşıyan masum bakışlı köpüş aşkımın hediyesi, pembe panterde aşkımdan
tavşancıklar bi arkadaşımdan, penguen bitanecik kardeşimden...
hepsi de o kadar özel kiiii, şimdi hepsi minik bebegimin olucak

canım çok tatlı maşallah hepside özendim biz babaannemizden bişey göremediğimiz için daha napalım ben alırım inşallah oğluşuma cicişler

allahımmm yayeppimmmmmmm çok tatlılar fıstıkkk şanslıı

Allah sana giydirmek, bebişinede giymek nasip etsinnnnnn bi tanemm

canım çok tatlı maşallah hepside özendim biz babaannemizden bişey göremediğimiz için daha napalım ben alırım inşallah oğluşuma cicişler

sağol teyzesi...belli olmaz alacaktır belkide babaanneniz...daha öncede konuştukyaa bizim burda beşik gösterme diye bi adet oldugu için babaanneside beni şaşırtarakk fazla fazla alıyorr kızçeme...maşallahh diyeyimdeee gözüm değmesinn kızzzzzzzzzzz

özellikle elbiseyle hırkasına bayıldım ben yaaa ne tatlı bişey o öyle.. bi de siyah beyaz takım da çok güzelll :)

güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah meleğinnn

özellikle elbiseyle hırkasına bayıldım ben yaaa ne tatlı bişey o öyle.. bi de siyah beyaz takım da çok güzelll :)

güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah meleğinnn

hilalcim güle güle güzel günlerde kullanın maşallah hepsi çok güzel:)

teşekkürr ederizz teyzoşlarr...kızımı içlerinde görmeyide nasip eder inşallahh Rabbim güzel günlerde...elbiseyle hırkası 9 ay 1 yaş için teyzesi...önümüzdeki sene bu zamanlarda ancak giyer yavrum...

Hiloşummm
cok güzel kızının cicileri bend eozellıkle sıyah beyaz takıma bayıldım hepsını güle güle gıysın ıns

hilalcim çok tatlılar siyah beyazın morunu bı arkadaşta görmüştük 3 aylık kızına gıydırmıştı...çok hoşuma gitmişti yıllar evvel...

siyah beyaz daha tatlıymış güle güle giysin kuzu...

Hiloşummm
cok güzel kızının cicileri bend eozellıkle sıyah beyaz takıma bayıldım hepsını güle güle gıysın ıns

Hilalcim güle güle giydirirsin inşallah, güzel günlerde..

canlarım, teyzoşlarımızzz....hepinize teşekkür ederiz...kızçemm güzel güzel giyecekk bıdır bıdır yürüyecek inşallah babaannesininde ellerine sağlık...utandırdı beni ne yalan söyliyimm semraa kayınvalideye kocaman bi alkışşş lütfennn

kasım anaları buluşması yaparsak oraya gelirken siyah beyaz takımını giydireyimm kuzumaaa

maşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh........ darısı başıma inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.............. ben duyuyorum kız tarafı alır şusunu busunu erkek tarafı alır şusunu busunu saçma değilmi iki tarafta elinden geleni yapmalı bence ben yavrum için nasıl heyecanlanıyorsam onlarında yavrularının parçası yavrusu için heyecaan uymasını beklemiştim sadece ama hiiiiiiiçççççç napalım bana şurda şu varmış der hep alıpta gelivermez sinirrrrrrr

Bugün butikbebeden aldığım sweat...

yine bugün unnadodan aldığım bezimiz ve emzirme önlüğümüz..

önceki gün vipden aldığım battaniye...

daha önce vipden alıp eklediğin site onarımdayken silinen bı kaç minik parça...

çok güzeller canım güle güle kullansın miniğin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…