anladım canım gayet uygunmus bakalım ızne cıkayım bende dolasayım pazarları
11li hastane çıkışı setimiz
Eki Görüntüle 485316
emzirme önlüğüm
Eki Görüntüle 485317
5li yenidoğan setimiz
Eki Görüntüle 485318
nevresim takımımız
Eki Görüntüle 485319
annemin yaptığı nevresim takımı:) tam bitmedi... şeker yastığı bile var :)
Eki Görüntüle 485320
çakma bebek sandığımız :)
Eki Görüntüle 485321
battaniye
Eki Görüntüle 485322
bunlar da diğer ciciler :)
Eki Görüntüle 485333
Eki Görüntüle 485334
Eki Görüntüle 485335
Eki Görüntüle 485336
hepsi çok güzel güle güle kullan canım...
ESRAM hepsi cook güzeller..
anneciginde el emeği göz nuru nevresim yapıomuş torununa
güzel günlerde kullanırsınız inşallah..
aysun sen bursanın her yerını ıyı bılıyon galiba...çok uygun fiyatlara şeyler buluyon valla...eferım sana...5 tl çılgın bı fıyat hemde takım şapkalar zaten 5 lıra oluyo bebeklerde...saolun canlarım benimmmm güzel gunleerdee giydirelim inşşAllahhh
bende yeşilliye bayıldım kırmızı ve asker yeişilii hastasıyım ama bu da süperrr
ucuzda pembeli 5 TL
yeşşilli 12 TL
canım eltim mevlüte gelecek yakın akrabalarına küçük kıyafet getirmeyin diye tembihledi 6 yaşına kadar getirmişler valla...çok süper oldu bi çok yaş grubundan o kadar tatlı şeyleri var ki....sen de öyle yap...el gelecek değilya...akaraba eş dost....0-9 ay getırmeyın de...yada hangı aylara kadar aldıysan...bide yıkayınca felan küçülecek...bebekte iri doğarsa....GÜLE GÜLE GİYSİNN KUŞUMM ÇOK GÜZLLER
evet canım çok şeker ama yaa daha hepsini bizim eve toplayamadım unutyom bende ne alıyorlar çok almamak lazım kıyafet
bizde adetttir çok kıyafet getirirler mevlütteoyüzden almasak daha ii valla
amin kuzumm çok sağolhepberaber inş.
daha güzelleri sizin olsunn
haha...aysundan daha da uyguna bulan varmış duy aysun duy...seinde sollamışlar...kızlar süpersiniz...moonson bende bu yeşillinin mavisini aldım oğluma sen 12 ye almışsın bende 10 tl ye aldım cumhuriyet caddesindeki bebe mağazasındançok beğendim bende hemde çok uygun
ya poposu desenli donu almışsın ya...bende istiyom oğluma.....burdaki bebek mağazalarını gezmem lazım ya...11li hastane çıkışı setimiz
Eki Görüntüle 485316
emzirme önlüğüm
Eki Görüntüle 485317
5li yenidoğan setimiz
Eki Görüntüle 485318
nevresim takımımız
Eki Görüntüle 485319
annemin yaptığı nevresim takımı:) tam bitmedi... şeker yastığı bile var :)
Eki Görüntüle 485320
çakma bebek sandığımız :)
Eki Görüntüle 485321
battaniye
Eki Görüntüle 485322
bunlar da diğer ciciler :)
Eki Görüntüle 485333
Eki Görüntüle 485334
Eki Görüntüle 485335
Eki Görüntüle 485336
bende bi ara her gün bakıyodum şimdi üşeniyom artık ya...vakumlu hurca koydum kim açacak...sağol canımm.. e-bebek indirimden 20tl ye almıştım onu :)
aminnn... evet çok zevkli.. hergün eşyalarına bi dah bi daha bakıyorum
ya poposu desenli donu almışsın ya...bende istiyom oğluma.....burdaki bebek mağazalarını gezmem lazım ya...
ekru battanıyen peluş mu çok tatlı görünüyo...deseni dokuması nerdne ve kaça aldın ona bayıldım...bide dikkat ettim kırmızı yok aldıklarının arasında...zürafalı hastane çıkışında çok tatlı canım güle güle kullanın....
bende bi ara her gün bakıyodum şimdi üşeniyom artık ya...vakumlu hurca koydum kim açacak...
ya poposu desenli donu almışsın ya...bende istiyom oğluma.....burdaki bebek mağazalarını gezmem lazım ya...
ekru battanıyen peluş mu çok tatlı görünüyo...deseni dokuması nerdne ve kaça aldın ona bayıldım...bide dikkat ettim kırmızı yok aldıklarının arasında...zürafalı hastane çıkışında çok tatlı canım güle güle kullanın....
bende bi ara her gün bakıyodum şimdi üşeniyom artık ya...vakumlu hurca koydum kim açacak...
Eki Görüntüle 486063 Eki Görüntüle 486062.................................................[/QUOTE .!.:ayy masallah nekadr cok cıcısı var bebısın gule gule gıysın ınsallh
çok güzel şeyler bulunuyo japon çin pazarlarında :) çerçeve bile aldık :)
Eki Görüntüle 486063 Eki Görüntüle 486062
ayy masallah nekadr cok cıcısı var bebısın gule gule gıysın ınsallh
amın cnm benım hepımızın yavruları gule gule gıyısın ınşalla
Eki Görüntüle 486063 Eki Görüntüle 486062.................................................[/QUOTE .!.:nekadar çok şey almışsın canım sen .. ben şimdilik az aldım zaten hediyede geliyo ya .. bide ilk oğlumda aldıklarım zaten çoğu olduğu gibi giyilmeden gitti uzun boylu doğduğu için güzelim canım tulumlarını hiç giydiremedim .. alt üst takımlarda beline anca oldu :) inşallh güle güle giydirisin küçük delikanlına bunları ..
bizim çok cicilerimiz var aslında daha fotolarını çekmedim o yüzden sonra koyacağım onları ... yanlız bugün aldığım kundağı sizlerede fikir oldun diye koymak istiyorum sitesinden buldum fotosunu .. içi polarlı dışı kadife çok yumuşak tam bizim bebişlerimizin zamnına uygun .. kullanım süresi doğumdan 6 aya kadar .. bide çok şeker ..Eki Görüntüle 486696
Eki Görüntüle 486063 Eki Görüntüle 486062
nekadar çok şey almışsın canım sen .. ben şimdilik az aldım zaten hediyede geliyo ya .. bide ilk oğlumda aldıklarım zaten çoğu olduğu gibi giyilmeden gitti uzun boylu doğduğu için güzelim canım tulumlarını hiç giydiremedim .. alt üst takımlarda beline anca oldu :) inşallh güle güle giydirisin küçük delikanlına bunları ..
cnm benım o yönden cok şanslısın benım kızımınkılerde kaldı öle yenı yenı eskımeden ınan sneın gıbı olsa bikaç parca alırdım
ınşalla hepımız gule gule gıyıdırırız cnnm
ah cnm benım bu cok şeker cok ttalı ya bayıldım ınankı ablamda altı duz olandan vardı amabu ayaklı cok daha kullanışlı ve guzel gule gule kullnsın oğlun cnm benım
evet canım bunu gördüm bayıldım ... bebekler biliyosunki kontroldü aşıydı çok dışarı çıkıyoruz buda hem yumuşak hemde sıcak tutucak bişey kullanışlı baya ... şimdi pusete koyunca bebişi battaniye örtsen kayar kozmonot alsam çok küçük içinde robot gibi duruyolar bu bana hem şık hem yumuşak hemde çok kullanışlı geldi ... hele o tavşan kulaklar çok yakışıcak :))
cnm benım o yönden cok şanslısın benım kızımınkılerde kaldı öle yenı yenı eskımeden ınan sneın gıbı olsa bikaç parca alırdım
ınşalla hepımız gule gule gıyıdırırız cnnm
benimde bişeyim yok canım kıyafet namına .. oğlum temmuz bebeğiydi hepsi yazlıktı zaten verdim giti onları çoktan ..
benimde bişeyim yok canım kıyafet namına .. oğlum temmuz bebeğiydi hepsi yazlıktı zaten verdim giti onları çoktan ..
hım zaman uymamış cnm ya bırı yaz bırı kış bebgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?