2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

hepsi çok güzel güle güle kullan canım...

ESRAM hepsi cook güzeller..

anneciginde el emeği göz nuru nevresim yapıomuş torununa

güzel günlerde kullanırsınız inşallah..

saolun canlarım benimmmm güzel gunleerdee giydirelim inşşAllahhh

bende yeşilliye bayıldım kırmızı ve asker yeişilii hastasıyım ama bu da süperrr

ucuzda pembeli 5 TL
yeşşilli 12 TL
aysun sen bursanın her yerını ıyı bılıyon galiba...çok uygun fiyatlara şeyler buluyon valla...eferım sana...5 tl çılgın bı fıyat hemde takım şapkalar zaten 5 lıra oluyo bebeklerde...

canım eltim mevlüte gelecek yakın akrabalarına küçük kıyafet getirmeyin diye tembihledi 6 yaşına kadar getirmişler valla...çok süper oldu bi çok yaş grubundan o kadar tatlı şeyleri var ki....sen de öyle yap...el gelecek değilya...akaraba eş dost....0-9 ay getırmeyın de...yada hangı aylara kadar aldıysan...bide yıkayınca felan küçülecek...bebekte iri doğarsa....
o papayonlu tulumu mevlütte giydir ya çok tatlı...

moonson bende bu yeşillinin mavisini aldım oğluma sen 12 ye almışsın bende 10 tl ye aldım cumhuriyet caddesindeki bebe mağazasından çok beğendim bende hemde çok uygun
haha...aysundan daha da uyguna bulan varmış duy aysun duy...seinde sollamışlar...kızlar süpersiniz...

ya poposu desenli donu almışsın ya...bende istiyom oğluma.....burdaki bebek mağazalarını gezmem lazım ya...
ekru battanıyen peluş mu çok tatlı görünüyo...deseni dokuması nerdne ve kaça aldın ona bayıldım...bide dikkat ettim kırmızı yok aldıklarının arasında...zürafalı hastane çıkışında çok tatlı canım güle güle kullanın....

sağol canımm.. e-bebek indirimden 20tl ye almıştım onu :)

aminnn... evet çok zevkli.. hergün eşyalarına bi dah bi daha bakıyorum
bende bi ara her gün bakıyodum şimdi üşeniyom artık ya...vakumlu hurca koydum kim açacak...

lcw den aldım onu canım.. o diğer pembe bilekleri ayıcıklı olanla beraber satılıyo.
peluş değil, yumuşacık kadifemsi bi battaniye o. 20liraya aldım onuda :) üstünde melek bebek resmi dokunmuş.

kırmızı çok almıyorum, çünkü minik bebeklerde kırmızıyı sevmiyorum.. biraz büyüyünce kırmızı giydiririm... küçükcük bebekte beni kırmızı boğuyo sanki. o yüzden açık renk alıyorum daha çok.

lcw den aldım onu canım.. o diğer pembe bilekleri ayıcıklı olanla beraber satılıyo.
peluş değil, yumuşacık kadifemsi bi battaniye o. 20liraya aldım onuda :) üstünde melek bebek resmi dokunmuş.

kırmızı çok almıyorum, çünkü minik bebeklerde kırmızıyı sevmiyorum.. biraz büyüyünce kırmızı giydiririm... küçükcük bebekte beni kırmızı boğuyo sanki. o yüzden açık renk alıyorum daha çok.

bizim çok cicilerimiz var aslında daha fotolarını çekmedim o yüzden sonra koyacağım onları ... yanlız bugün aldığım kundağı sizlerede fikir oldun diye koymak istiyorum sitesinden buldum fotosunu .. içi polarlı dışı kadife çok yumuşak tam bizim bebişlerimizin zamnına uygun .. kullanım süresi doğumdan 6 aya kadar .. bide çok şeker ..

ah cnm benım bu cok şeker cok ttalı ya bayıldım ınankı ablamda altı duz olandan vardı amabu ayaklı cok daha kullanışlı ve guzel gule gule kullnsın oğlun cnm benım

ah cnm benım bu cok şeker cok ttalı ya bayıldım ınankı ablamda altı duz olandan vardı amabu ayaklı cok daha kullanışlı ve guzel gule gule kullnsın oğlun cnm benım

evet canım bunu gördüm bayıldım ... bebekler biliyosunki kontroldü aşıydı çok dışarı çıkıyoruz buda hem yumuşak hemde sıcak tutucak bişey kullanışlı baya ... şimdi pusete koyunca bebişi battaniye örtsen kayar kozmonot alsam çok küçük içinde robot gibi duruyolar bu bana hem şık hem yumuşak hemde çok kullanışlı geldi ... hele o tavşan kulaklar çok yakışıcak :))

ay doğru dıyosun tatlım benımde yarenden 2 tane kozmonot var kıızmda kış bebgı oldugundan bedenler uyuyo ınankı dedıgın gıbı cok rahat gıydır cık dışarıya 2 sınınde bedenı farklı kışı cıkartırız ertık bızde onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…