hım zaman uymamış cnm ya bırı yaz bırı kış bebgı
evet canım mevsimi uymadı ama zaten ben onları çoktan vermiştimki uysa bile bişeyi olmayacaktı yine :)) bide ben sanki siparişle oluyomuş bu işler gibi kız olacak umudum vardı olmadı :))
bizim çok cicilerimiz var aslında daha fotolarını çekmedim o yüzden sonra koyacağım onları ... yanlız bugün aldığım kundağı sizlerede fikir oldun diye koymak istiyorum sitesinden buldum fotosunu .. içi polarlı dışı kadife çok yumuşak tam bizim bebişlerimizin zamnına uygun .. kullanım süresi doğumdan 6 aya kadar .. bide çok şeker ..Eki Görüntüle 486696
canım kusura bakma ben mesajını yeni gördüm .. evet ben aldım ama bizim burdaki sevi bebeden aldım .. sevibebenin sitesinden aldım bu fotoyuda .. 49 tl bunlar yanlız yazlık kışlık modelleri var benimki kalın olanı netten alırken ona dikkat et .. içi polarlı dışı kadife bu modelin nette ararkende sevibebe kundak diye aratırsan bulursun ... yakınlarda sevibebe mağazası varsa ordan alırsan daha mantıklı olur ..tatlım rica etsem nette varsa bundan adresini verirmisin sitenin çooooooookkkkkkkkkk beğenim sen aldınmı bunu fiyatı nedir???
canım kusura bakma ben mesajını yeni gördüm .. evet ben aldım ama bizim burdaki sevi bebeden aldım .. sevibebenin sitesinden aldım bu fotoyuda .. 49 tl bunlar yanlız yazlık kışlık modelleri var benimki kalın olanı netten alırken ona dikkat et .. içi polarlı dışı kadife bu modelin nette ararkende sevibebe kundak diye aratırsan bulursun ... yakınlarda sevibebe mağazası varsa ordan alırsan daha mantıklı olur ..
baktım şimdi inş. alıcam bakalım çok güzel 6 aya kadar kullanabiliyorsa gerçekten iyi sen nediyorsun benim ev çok sıcak oluyor kışın ama ışarı çıkRKEN SÜPER OLUR
buda oğlumun yenı cıcışlerı kızlar malum kucuk adamım hep tulum gıyımıcek dımı ama Eki Görüntüle 486003 Eki Görüntüle 486020 Eki Görüntüle 486014 Eki Görüntüle 486016 Eki Görüntüle 486017 Eki Görüntüle 486019
Eki Görüntüle 486063 Eki Görüntüle 486062.................................................[/QUOTE .!.:aaaaaaa ne güzel dışarı kıyafetleri almışsın sen...benimkiler daha evde giymeşlik dışarı kısmına pek geçemedik...
çok güzeller markaları ne kaça aldın tatlım çok güzeller sarı sweet felan....bide ne güzel dolabı var doldurmuşsun....ben oda yapmıycam kuzuma o yüzden dolabıda olmayacak...evdeki dolaplardan yer açıcam ona...
benim evde sıcak oluyor ama dışarı çıkarken güzel olur .. evet 6 aya kadar kullanıllıyor .. ev için gerek yokta zaten zırt pırt aşıydı kontroldu çıkıcaz zaten dışarı bende onu düşünerek aldım zaten .. bide komşu vs ziyaretlerinde malesef herkezin evi bizimki gibi sıcak olmuyor ... ben çok beğenerek aldım bide tecrübeliyim artık alış verişte 2. çocuk olduğu için ...
Eki Görüntüle 486063 Eki Görüntüle 486062
aaaaaaa ne güzel dışarı kıyafetleri almışsın sen...benimkiler daha evde giymeşlik dışarı kısmına pek geçemedik...
çok güzeller markaları ne kaça aldın tatlım çok güzeller sarı sweet felan....bide ne güzel dolabı var doldurmuşsun....ben oda yapmıycam kuzuma o yüzden dolabıda olmayacak...evdeki dolaplardan yer açıcam ona...
tatlm benım sagol esortman takmları c&a dan 25 tl ye aldw şıcack gomlek pantolonlar lcw bzmde ablamzn odası var arasa oda kalmadı mısafır yatakodamzdakı gardolabı ıptal ettk cıcılerı oraya koydk arasta artk bzm odada yatick buyuyeme kadar
bende gerçekten bayıldım eşimde alalım dedi ama benim ilk çocuk ve kullanışlı bişeye benziyorya inşallah Allah nasip ederse bidahaki bebişimde kullansın diyorum( gerçi birinciyi doğur da öyle konuşalım ikinciyi istiyormusun diyor bazıları ama bukadarmı zor doğum yaaa:18:) rengi oyüzden beyaz alsam çokmu çabuk kirlenir acaba ama sonuçta mavi de olsa kirlenince yıkanacak dimi beyaz alayım ben senin ilk normal mi sezeryan mı?
Kızımın isminin Mira olduğunu ilk defa internette açıklıyorum ve onun için ilk yaptığım el emeği göz nuru el işim; çerçeve süslemesi, daha tam bitmedi, içine perdelik kumaşından parça koyup duvarına asacağım.
Eki Görüntüle 487367
Bu arada aldığınız ciciler harika da ben giysi olarak özellikle 0-0'ları ve 0-3'leri uzun kollu ve ayaklı bodylerden alıyorum, zaten ilk 3 ay neredeyse hiç başka bir şey giymeyecek öyle değil mi? 3 aydan sonrası için de yine penye bodyler, pijama ve üstler, yelekli taytlı takımlar aldım. Öyle elbiselere, etek bluzlere geçmemiz bence 6 ayı bulacak. Hem minikliğinden hem soğuk havalardan dolayı...
Sizce?
aysun sen bursanın her yerını ıyı bılıyon galiba...çok uygun fiyatlara şeyler buluyon valla...eferım sana...5 tl çılgın bı fıyat hemde takım şapkalar zaten 5 lıra oluyo bebeklerde...
canım eltim mevlüte gelecek yakın akrabalarına küçük kıyafet getirmeyin diye tembihledi 6 yaşına kadar getirmişler valla...çok süper oldu bi çok yaş grubundan o kadar tatlı şeyleri var ki....sen de öyle yap...el gelecek değilya...akaraba eş dost....0-9 ay getırmeyın de...yada hangı aylara kadar aldıysan...bide yıkayınca felan küçülecek...bebekte iri doğarsa....
o papayonlu tulumu mevlütte giydir ya çok tatlı...
haha...aysundan daha da uyguna bulan varmış duy aysun duy...seinde sollamışlar...kızlar süpersiniz...
ya poposu desenli donu almışsın ya...bende istiyom oğluma.....burdaki bebek mağazalarını gezmem lazım ya...
ekru battanıyen peluş mu çok tatlı görünüyo...deseni dokuması nerdne ve kaça aldın ona bayıldım...bide dikkat ettim kırmızı yok aldıklarının arasında...zürafalı hastane çıkışında çok tatlı canım güle güle kullanın....
bende bi ara her gün bakıyodum şimdi üşeniyom artık ya...vakumlu hurca koydum kim açacak...
buda oğlumun yenı cıcışlerı kızlar malum kucuk adamım hep tulum gıyımıcek dımı ama Eki Görüntüle 486003 Eki Görüntüle 486020 Eki Görüntüle 486014 Eki Görüntüle 486016 Eki Görüntüle 486017 Eki Görüntüle 486019
Eki Görüntüle 486063 Eki Görüntüle 486062.................................................[/QUOTE .!.:11li hastane çıkışı setimiz
Eki Görüntüle 485316
emzirme önlüğüm
Eki Görüntüle 485317
5li yenidoğan setimiz
Eki Görüntüle 485318
nevresim takımımız
Eki Görüntüle 485319
annemin yaptığı nevresim takımı:) tam bitmedi... şeker yastığı bile var :)
Eki Görüntüle 485320
çakma bebek sandığımız :)
Eki Görüntüle 485321
battaniye
Eki Görüntüle 485322
bunlar da diğer ciciler :)
Eki Görüntüle 485333
Eki Görüntüle 485334
Eki Görüntüle 485335
Eki Görüntüle 485336
canım çok tatlılarrrrr güle güle giyisin inşallahh senin eksiklerde baya tamamlandı sanırım :)
cicişlerınız cok guzel cnm prenses saglıcakla gıysın ınşalla
Kızımın isminin Mira olduğunu ilk defa internette açıklıyorum ve onun için ilk yaptığım el emeği göz nuru el işim; çerçeve süslemesi, daha tam bitmedi, içine perdelik kumaşından parça koyup duvarına asacağım.
Eki Görüntüle 487367
Bu arada aldığınız ciciler harika da ben giysi olarak özellikle 0-0'ları ve 0-3'leri uzun kollu ve ayaklı bodylerden alıyorum, zaten ilk 3 ay neredeyse hiç başka bir şey giymeyecek öyle değil mi? 3 aydan sonrası için de yine penye bodyler, pijama ve üstler, yelekli taytlı takımlar aldım. Öyle elbiselere, etek bluzlere geçmemiz bence 6 ayı bulacak. Hem minikliğinden hem soğuk havalardan dolayı...
Sizce?
bunlarda bizim cicilerimiz annişler
Eki Görüntüle 487530 Eki Görüntüle 487546 Eki Görüntüle 487547 Eki Görüntüle 487548 Eki Görüntüle 487561 Eki Görüntüle 487550 Eki Görüntüle 487553 Eki Görüntüle 487555 Eki Görüntüle 487558 Eki Görüntüle 487563 Eki Görüntüle 487564 Eki Görüntüle 487545 Eki Görüntüle 487537 Eki Görüntüle 487519 Eki Görüntüle 487522 Eki Görüntüle 487524 Eki Görüntüle 487525 Eki Görüntüle 487526 Eki Görüntüle 487531 Eki Görüntüle 487532 Eki Görüntüle 487533 Eki Görüntüle 487534 Eki Görüntüle 487536 Eki Görüntüle 487565
Biraz önce şirkete gelen kargoyla bizim bebişe internetten ilk alışverişimi yapmış bulunuorum
ESRA, SUDEMM34, ARCAK81, HAYATBANAGÜZEL in katkısı büyük tabii
kızlar sizden görünce bende siftahı ettim, size ayrıca teşekkürlerimi iletiooommmm
benim minik bebişimin pembik tulumu
Eki Görüntüle 487969 Eki Görüntüle 487970
e-bebekten verdim siparişi cumartesi günü, bugün elimde oldu, bu ne hızzz
Hayat ve Esra çok teşekkür ediyorum, beğenmenize sevindim.
İsim çok içime sindi, anlamı da kırmızı dev bir yıldız. Yıldız gibi parlasın inşallah yavrularımız.
Biraz önce şirkete gelen kargoyla bizim bebişe internetten ilk alışverişimi yapmış bulunuorum
kızlar sizden görünce bende siftahı ettim, size ayrıca teşekkürlerimi iletiooommmm
oyy yerım onuu cok guzel canım gule gule gıysın kuzun e-bebek cok hızlı gonderıyo gercekten de artık devamı gelır
aminn... dünyası da ahireti de nurdan olsun inşallahhh....
ayy bu nasıl cici bişey böyleeee bayıldımmm sedefff harikaa.
e-bebekten çok hızlı gelir kargo canım, ellerindeki ürünü gönderiyolar, tedarik etmiyolar çünküm.
valla dikkat et canım, bi başlarsan kopamazsın internet alışverişinden
bunlarda bizim cicilerimiz annişler
Eki Görüntüle 487530 Eki Görüntüle 487546 Eki Görüntüle 487547 Eki Görüntüle 487548 Eki Görüntüle 487561 Eki Görüntüle 487550 Eki Görüntüle 487553 Eki Görüntüle 487555 Eki Görüntüle 487558 Eki Görüntüle 487563 Eki Görüntüle 487564 Eki Görüntüle 487545 Eki Görüntüle 487537 Eki Görüntüle 487519 Eki Görüntüle 487522 Eki Görüntüle 487524 Eki Görüntüle 487525 Eki Görüntüle 487526 Eki Görüntüle 487531 Eki Görüntüle 487532 Eki Görüntüle 487533 Eki Görüntüle 487534 Eki Görüntüle 487536 Eki Görüntüle 487565
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?