2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

tatlım rica etsem nette varsa bundan adresini verirmisin sitenin çooooooookkkkkkkkkk beğenim sen aldınmı bunu fiyatı nedir???

tatlım rica etsem nette varsa bundan adresini verirmisin sitenin çooooooookkkkkkkkkk beğenim sen aldınmı bunu fiyatı nedir???
canım kusura bakma ben mesajını yeni gördüm .. evet ben aldım ama bizim burdaki sevi bebeden aldım .. sevibebenin sitesinden aldım bu fotoyuda .. 49 tl bunlar yanlız yazlık kışlık modelleri var benimki kalın olanı netten alırken ona dikkat et .. içi polarlı dışı kadife bu modelin nette ararkende sevibebe kundak diye aratırsan bulursun ... yakınlarda sevibebe mağazası varsa ordan alırsan daha mantıklı olur ..

baktım şimdi inş. alıcam bakalım çok güzel 6 aya kadar kullanabiliyorsa gerçekten iyi sen nediyorsun benim ev çok sıcak oluyor kışın ama ışarı çıkRKEN SÜPER OLUR

baktım şimdi inş. alıcam bakalım çok güzel 6 aya kadar kullanabiliyorsa gerçekten iyi sen nediyorsun benim ev çok sıcak oluyor kışın ama ışarı çıkRKEN SÜPER OLUR

benim evde sıcak oluyor ama dışarı çıkarken güzel olur .. evet 6 aya kadar kullanıllıyor .. ev için gerek yokta zaten zırt pırt aşıydı kontroldu çıkıcaz zaten dışarı bende onu düşünerek aldım zaten .. bide komşu vs ziyaretlerinde malesef herkezin evi bizimki gibi sıcak olmuyor ... ben çok beğenerek aldım bide tecrübeliyim artık alış verişte 2. çocuk olduğu için ...

bende gerçekten bayıldım eşimde alalım dedi ama benim ilk çocuk ve kullanışlı bişeye benziyorya inşallah Allah nasip ederse bidahaki bebişimde kullansın diyorum ( gerçi birinciyi doğur da öyle konuşalım ikinciyi istiyormusun diyor bazıları ama bukadarmı zor doğum yaaa:18:) rengi oyüzden beyaz alsam çokmu çabuk kirlenir acaba ama sonuçta mavi de olsa kirlenince yıkanacak dimi beyaz alayım ben senin ilk normal mi sezeryan mı?

Kızımın isminin Mira olduğunu ilk defa internette açıklıyorum ve onun için ilk yaptığım el emeği göz nuru el işim; çerçeve süslemesi, daha tam bitmedi, içine perdelik kumaşından parça koyup duvarına asacağım.

Bu arada aldığınız ciciler harika da ben giysi olarak özellikle 0-0'ları ve 0-3'leri uzun kollu ve ayaklı bodylerden alıyorum, zaten ilk 3 ay neredeyse hiç başka bir şey giymeyecek öyle değil mi? 3 aydan sonrası için de yine penye bodyler, pijama ve üstler, yelekli taytlı takımlar aldım. Öyle elbiselere, etek bluzlere geçmemiz bence 6 ayı bulacak. Hem minikliğinden hem soğuk havalardan dolayı...

Sizce?

Eklentiler

• $çerçeve.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 59

Canim bende ekru rengini aldim beyazi yok 3 renk var pembe mavi ekru ...

Aslinda dogurmaktansa bakmak daha zor... Ama benim cocuklarin arasi 5.5 yas olucak nasipse... Eger 2. Yi dusunuyorsan benim gibi cok bekleme 2 sene ideal bence.. benim tedavilerle olunca biraz ara acildi ister istemez..
Ben sezeryan oldum biraz yaz sicaklarina denk geldi o beni baya bir zorladi... Sen normalmi doguracaksin....

aaa ne kadar güzel bir çerçeve çok tatlı ismiyle yaşasın yavrucakk çok güzel canım

aslında doğru diyon tembihlemek lazım ya bizim 2 yerde mevlüt olacak, hem ç.kale merkezde gelen giden çok olacak hem burada evimde hayırlı artıkk, papyonlu tulum çok tatlı demi, ama ben mevlüt kıyafeti alırım diyorum ayrı bakalım nasl olacak :)

tü tü maşallah herşeyi hazır dolabına yerleştirilmişş çok güzller cnm bu yeşilli sarılı takıma bayıldm :) küçük adam

ayy küçük adam buuu :) ne çok ne güzel kıyafetleri varr

cicişlerınız cok guzel cnm prenses saglıcakla gıysın ınşalla

amin canımm sağol.

ismi çok güzelmiş canım. çok ta güzel olmuş süsü...
ben de 3 aydan sonrasını normla ayaksız alıyorum pijamaları tulumları falan..

canım çok iç açıcı kıyafetler.. hepsi açık renk ben çok beğendim gerçekten... bebişlere en çok açık renkler gidiyor.. güle güle kullansın inşallahh..

canım çok iç açıcı kıyafetler.. hepsi açık renk ben çok beğendim gerçekten... bebişlere en çok açık renkler gidiyor.. güle güle kullansın inşallahh..[/QUOTE]

saol canım bende sevmiyorum koyu renkleri elim varmıyo hiç almaya bencede daha çok yakışıyo açık renkler

Hayat ve Esra çok teşekkür ediyorum, beğenmenize sevindim.
İsim çok içime sindi, anlamı da kırmızı dev bir yıldız. Yıldız gibi parlasın inşallah yavrularımız.

Biraz önce şirkete gelen kargoyla bizim bebişe internetten ilk alışverişimi yapmış bulunuorum
ESRA, SUDEMM34, ARCAK81, HAYATBANAGÜZEL in katkısı büyük tabii
kızlar sizden görünce bende siftahı ettim, size ayrıca teşekkürlerimi iletiooommmm

benim minik bebişimin pembik tulumu

e-bebekten verdim siparişi cumartesi günü, bugün elimde oldu, bu ne hızzz

oyy yerım onuu cok guzel canım gule gule gıysın kuzun e-bebek cok hızlı gonderıyo gercekten de artık devamı gelır

Hayat ve Esra çok teşekkür ediyorum, beğenmenize sevindim.
İsim çok içime sindi, anlamı da kırmızı dev bir yıldız. Yıldız gibi parlasın inşallah yavrularımız.

aminn... dünyası da ahireti de nurdan olsun inşallahhh....

ayy bu nasıl cici bişey böyleeee bayıldımmm sedefff harikaa.

e-bebekten çok hızlı gelir kargo canım, ellerindeki ürünü gönderiyolar, tedarik etmiyolar çünküm.

valla dikkat et canım, bi başlarsan kopamazsın internet alışverişinden

oyy yerım onuu cok guzel canım gule gule gıysın kuzun e-bebek cok hızlı gonderıyo gercekten de artık devamı gelır

bunun içinde hayal ettim bende yicem onu

di miiiii
bende cok begenerek aldım, yok fazla almak istemiom nerdeyse eksiği bitti gibi bi şey zaten
büyük şeyler kaldı bi tek..

maşalah canım çok güzeller oy minik minikkkkkk

iyi etmişsin kuzummm netten almanın zevkide ayrı

çok tatlıııııııııı güle güle giysinn bıcırıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…