2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

canım kapı süsü olarakta kullanabilirsin...hastaneye eve kapısına asıp...farklı ve fonksiyonlu olmuş...son halini de ekle görmek isteriz...

çok güzeller ve çok iç açıcılar gerçekten...çok zevklisin..

hayırlı olsun canım....
senın için bu durum çok iyi ama eşin ay sonunda kredi kartı borçlarıın görunce bu kadar sevinmeyecek...
alışırsan bırakamazsın internetten almaya...
bugün benim vipten 8. kolim geldi 9. yu bekliyorum daha..

Sen aştın olayı ben ne diyim sana
senin izinden gitmesem iyi olacak

inşallah normal doğum olur sağlıkla sıhhatle gelir bebişim amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn..........

ben bir park yatak almıştım bebişime bu park yatak yatak odama girmiyor sığmıyor bu yüzden aklımda ufak bir ana kucağı ile 3-5 aylığa kadar idare edebileceğim bişey vardı şimdi bikaç ana kucağı arasında kaldım... puset lazım aslında alırım onada yatırırım diyordum ama onda bebek yatırmak zor oluyor komşumdan öyle gördüm altına destek falan koyunca puset küçücük kalmış bende evde her odaya rahatça götürebileceğim ana kucağı düşündüm şunlar arasında hangisi kullanışlı olur

bişey daha var siyah olan yüksek diğerleriden acaba avantaj mı dezavantaj mı olur bilemedim :26:kırmızı ve mavi olanda saece renk seçeneği ikisi arasında kaldım da ondan
bu arada başka bir fikriniz olursa önerilerinizi dinlemeye hazırım

canım bılmıyorum ama bu tarz seylr bana kullanıslı gelmıyor sadece 3-5 ay ıcın mı alıcaksın bunu yonca besıkler var daha emnıyetlı ve daha kullanıslı gıbı gelıyor bana ıstersen bıd eonalra bak ama sen anakucagı seklınde ıstıyorsan tınylıveun yenı cıkan anakucagı var 3 sekle gırıyo besık gbıı tam yatıyo kenarlıkları acılıyo fılan oda bıraz pahalı 300 küsür olması lazım ama bı bak genede

canım gördüm bahsettiğin ana kucağını çooooook pahalı bence... bunlar 80-100 arası bende zaten 3-5 aylık için alıyım diyorum pahalı olmasın yani

ogluşuma ayı kostümü aldım ama çok tatlııı yumuşacık :)) Eki Görüntüle 489229

Oy çok tatlı bu, başka hayvancİkli var mı bundan kuzu ya da tavşan mesela? Nereden aldin? Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Sudem teşekkürler canım, evet kapı süsü de mantıklı en azından evdeki icin düşünebilirim.

sagol canım inşallah :) h&m den aldım aynısının beyazı vardı o da çok şirindi :)) başka yoktu ama görürsem öyle birşeyler haber veriririm ..

çok şeker canım güle güle giysin prenses :)) ama haksızlık bu kız çocukların elbiselerii çok güzeeeeelll :)))

dün eminönü yaptım yine...

baya bi eksik tamamlamışım...sadece şeker pusetiyle beyaz yelek

Son düzenleme:
illa alıcam dıyosan kırmızı güzel...

ogluşuma ayı kostümü aldım ama çok tatlııı yumuşacık :)) Eki Görüntüle 489229
h&m ye bayılıyom kaça aldın?eminönunde tavşan kostümü 15 liraydı almadım da içimde kalacak galiba en kısa zamanda temine tmeliyim...çok tatlı minik ayımı olacak oğluşun...bende istiyom...

canım gördüm bahsettiğin ana kucağını çooooook pahalı bence... bunlar 80-100 arası bende zaten 3-5 aylık için alıyım diyorum pahalı olmasın yani
normal anakucakları çok kullanışlı oluyo hemde daha az yer kaplıyo...normal ana kucağı alacaksan hastane için varsa arabada kullanım için bence gerek yok...alacaksan daha tatalı bu fiytalarda dönenceli oyucaklı felan daha sempatik şeyler var...

49,95 e aldım canım.digerlerinide çok sevdim :)
Product Detail | H&M TR
Product Detail | H&M TR
Product Detail | H&M TR

keşke alsaymışssın canım fiyatıda iyiymiş..ben artık dogumdan sonra istanbula gidebilirim ancak ...

normal ana kucağı alacaksan hastane için varsa arabada kullanım için bence gerek yok...alacaksan daha tatalı bu fiytalarda dönenceli oyucaklı felan daha sempatik şeyler var... tatlım bu cümleni anlamaım ben hiç tekrarlarmısın ne alıyım yani:26::26::26:

Allahım ağız tadıyla giymeyi nasip etsin inşallah...

beyaz olan lohusa geceliği pembe olan lohusa pijama takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…