canım kapı süsü olarakta kullanabilirsin...hastaneye eve kapısına asıp...farklı ve fonksiyonlu olmuş...son halini de ekle görmek isteriz...Kızımın isminin Mira olduğunu ilk defa internette açıklıyorum ve onun için ilk yaptığım el emeği göz nuru el işim; çerçeve süslemesi, daha tam bitmedi, içine perdelik kumaşından parça koyup duvarına asacağım.
Eki Görüntüle 487367 Bu arada aldığınız ciciler harika da ben giysi olarak özellikle 0-0'ları ve 0-3'leri uzun kollu ve ayaklı bodylerden alıyorum, zaten ilk 3 ay neredeyse hiç başka bir şey giymeyecek öyle değil mi? 3 aydan sonrası için de yine penye bodyler, pijama ve üstler, yelekli taytlı takımlar aldım. Öyle elbiselere, etek bluzlere geçmemiz bence 6 ayı bulacak. Hem minikliğinden hem soğuk havalardan dolayı...
Sizce?
çok güzeller ve çok iç açıcılar gerçekten...çok zevklisin..bunlarda bizim cicilerimiz annişler
Eki Görüntüle 487530 Eki Görüntüle 487546 Eki Görüntüle 487547 Eki Görüntüle 487548 Eki Görüntüle 487561 Eki Görüntüle 487550 Eki Görüntüle 487553 Eki Görüntüle 487555 Eki Görüntüle 487558 Eki Görüntüle 487563 Eki Görüntüle 487564 Eki Görüntüle 487545 Eki Görüntüle 487537 Eki Görüntüle 487519 Eki Görüntüle 487522 Eki Görüntüle 487524 Eki Görüntüle 487525 Eki Görüntüle 487526 Eki Görüntüle 487531 Eki Görüntüle 487532 Eki Görüntüle 487533 Eki Görüntüle 487534 Eki Görüntüle 487536 Eki Görüntüle 487565
hayırlı olsun canım....Biraz önce şirkete gelen kargoyla bizim bebişe internetten ilk alışverişimi yapmış bulunuorum
ESRA, SUDEMM34, ARCAK81, HAYATBANAGÜZEL in katkısı büyük tabii
kızlar sizden görünce bende siftahı ettim, size ayrıca teşekkürlerimi iletiooommmm
benim minik bebişimin pembik tulumu
Eki Görüntüle 487969 Eki Görüntüle 487970
e-bebekten verdim siparişi cumartesi günü, bugün elimde oldu, bu ne hızzz
canım kapı süsü olarakta kullanabilirsin...hastaneye eve kapısına asıp...farklı ve fonksiyonlu olmuş...son halini de ekle görmek isteriz...
çok güzeller ve çok iç açıcılar gerçekten...çok zevklisin..
hayırlı olsun canım....
senın için bu durum çok iyi ama eşin ay sonunda kredi kartı borçlarıın görunce bu kadar sevinmeyecek...
alışırsan bırakamazsın internetten almaya...
bugün benim vipten 8. kolim geldi 9. yu bekliyorum daha..
Canim bende ekru rengini aldim beyazi yok 3 renk var pembe mavi ekru ...
Aslinda dogurmaktansa bakmak daha zor... Ama benim cocuklarin arasi 5.5 yas olucak nasipse... Eger 2. Yi dusunuyorsan benim gibi cok bekleme 2 sene ideal bence.. benim tedavilerle olunca biraz ara acildi ister istemez..
Ben sezeryan oldum biraz yaz sicaklarina denk geldi o beni baya bir zorladi... Sen normalmi doguracaksin....
ben bir park yatak almıştım bebişime bu park yatak yatak odama girmiyor sığmıyor bu yüzden aklımda ufak bir ana kucağı ile 3-5 aylığa kadar idare edebileceğim bişey vardı şimdi bikaç ana kucağı arasında kaldım... puset lazım aslında alırım onada yatırırım diyordum ama onda bebek yatırmak zor oluyor komşumdan öyle gördüm altına destek falan koyunca puset küçücük kalmış bende evde her odaya rahatça götürebileceğim ana kucağı düşündüm şunlar arasında hangisi kullanışlı olur
Eki Görüntüle 488845 Eki Görüntüle 488846 Eki Görüntüle 488847
bişey daha var siyah olan yüksek diğerleriden acaba avantaj mı dezavantaj mı olur bilemedim :26:kırmızı ve mavi olanda saece renk seçeneği ikisi arasında kaldım da ondan
bu arada başka bir fikriniz olursa önerilerinizi dinlemeye hazırım
canım bılmıyorum ama bu tarz seylr bana kullanıslı gelmıyor sadece 3-5 ay ıcın mı alıcaksın bunu yonca besıkler var daha emnıyetlı ve daha kullanıslı gıbı gelıyor bana ıstersen bıd eonalra bak ama sen anakucagı seklınde ıstıyorsan tınylıveun yenı cıkan anakucagı var 3 sekle gırıyo besık gbıı tam yatıyo kenarlıkları acılıyo fılan oda bıraz pahalı 300 küsür olması lazım ama bı bak genede
ogluşuma ayı kostümü aldımama çok tatlııı yumuşacık :)) Eki Görüntüle 489229
Oy çok tatlı bu, başka hayvancİkli var mı bundan kuzu ya da tavşan mesela? Nereden aldin? Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Sudem teşekkürler canım, evet kapı süsü de mantıklı en azından evdeki icin düşünebilirim.
Eki Görüntüle 489430
Güzel kızıma çilek kız kostümü...
Strawberry shortcake olacak benim kızım inşallah:)
Vipdükkan'dan almıştım nazar boncuğu da hediyesiydi, çok zarif bir düşünce değil mi?
illa alıcam dıyosan kırmızı güzel...ben bir park yatak almıştım bebişime bu park yatak yatak odama girmiyor sığmıyor bu yüzden aklımda ufak bir ana kucağı ile 3-5 aylığa kadar idare edebileceğim bişey vardı şimdi bikaç ana kucağı arasında kaldım... puset lazım aslında alırım onada yatırırım diyordum ama onda bebek yatırmak zor oluyor komşumdan öyle gördüm altına destek falan koyunca puset küçücük kalmış bende evde her odaya rahatça götürebileceğim ana kucağı düşündüm şunlar arasında hangisi kullanışlı olur
Eki Görüntüle 488845 Eki Görüntüle 488846 Eki Görüntüle 488847
bişey daha var siyah olan yüksek diğerleriden acaba avantaj mı dezavantaj mı olur bilemedim :26:kırmızı ve mavi olanda saece renk seçeneği ikisi arasında kaldım da ondan
bu arada başka bir fikriniz olursa önerilerinizi dinlemeye hazırım
h&m ye bayılıyom kaça aldın?eminönunde tavşan kostümü 15 liraydı almadım da içimde kalacak galiba en kısa zamanda temine tmeliyim...çok tatlı minik ayımı olacak oğluşun...bende istiyom...ogluşuma ayı kostümü aldımama çok tatlııı yumuşacık :)) Eki Görüntüle 489229
normal anakucakları çok kullanışlı oluyo hemde daha az yer kaplıyo...normal ana kucağı alacaksan hastane için varsa arabada kullanım için bence gerek yok...alacaksan daha tatalı bu fiytalarda dönenceli oyucaklı felan daha sempatik şeyler var...canım gördüm bahsettiğin ana kucağını çooooook pahalı bence... bunlar 80-100 arası bende zaten 3-5 aylık için alıyım diyorum pahalı olmasın yani
illa alıcam dıyosan kırmızı güzel...
h&m ye bayılıyom kaça aldın?eminönunde tavşan kostümü 15 liraydı almadım da içimde kalacak galiba en kısa zamanda temine tmeliyim...çok tatlı minik ayımı olacak oğluşun...bende istiyom...
normal anakucakları çok kullanışlı oluyo hemde daha az yer kaplıyo...normal ana kucağı alacaksan hastane için varsa arabada kullanım için bence gerek yok...alacaksan daha tatalı bu fiytalarda dönenceli oyucaklı felan daha sempatik şeyler var...
h&m ye bayılıyom kaça aldın?eminönunde tavşan kostümü 15 liraydı almadım da içimde kalacak galiba en kısa zamanda temine tmeliyim...çok tatlı minik ayımı olacak oğluşun...bende istiyom...
normal anakucakları çok kullanışlı oluyo hemde daha az yer kaplıyo...normal ana kucağı alacaksan hastane için varsa arabada kullanım için bence gerek yok...alacaksan daha tatalı bu fiytalarda dönenceli oyucaklı felan daha sempatik şeyler var...
49,95 e aldım canım.digerlerinide çok sevdim :)
Product Detail | H&M TR
Product Detail | H&M TR
Product Detail | H&M TR
Allahım ağız tadıyla giymeyi nasip etsin inşallah...
Eki Görüntüle 489976 Eki Görüntüle 489977 Eki Görüntüle 489978 Eki Görüntüle 489979 Eki Görüntüle 489980 Eki Görüntüle 489981 Eki Görüntüle 489982 Eki Görüntüle 489983
beyaz olan lohusa geceliği pembe olan lohusa pijama takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?