2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

ana kucağı alacaksan eğer arabanızda arsa onu evde de kullanıyorsun zaten gayet de kullanışlı...hemde dışarda çocuğu taşıyabiliiyosun onunla hastane den gelirken sağlık ocağına gidip gelirken....ama yok ona ıhtıyacım yok evde bışey alıcam dıyosan....mesela böyle bişey..

umarım aydınlatabilmişimdir...bu arada oyun halısına da benzıyo yatağının süsü oyuncakları felan...

lohusa pijamasından çok yeni gelin geceiği sabahlığı gibi çok afilli olmuş canım...güle güle giyin...ben nerde ayıcıklın bebekliler var onlara bakıyorum....

Canım arkadaşımdan kuzuma hediyeler:)
Annesi daha hiç bişey almadı ama neyse artık

Eklentiler

• $16082012176.webp
    40 KB · Görüntüleme: 63
  • $16082012177.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $16082012178.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 69
bizde yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlıyoruz:)
hava nemlendirme cihazımız

sıcaklık ve nem ölçerimiz

Ateş ölçerimiz

bunları almak aklıma gelmemişti...

bi kulaktan ateşölçerle basit bi sıcaklık termometresı alayım diyodum ama...sen daha titizsin...ayrıntılara da dikkat etmişsin...
ya benim evimde küçück ya nereye koyacam onca çocuğun eşyasını gönlüm çok şey almak istiyo ama ...yer sorunu...

canım bizim bebekler kış bebeği olacak evler kaloriferli genelde ve gerçekten çok nemsiz bırakıyor odaları,ben kendi şifonyerimden biraz feraget ettim çokta devasa birşey değil nemlendirici..diğerleri zaten resimde görüldüğü gibi büyük değil termometre çalar saat büyüklüğünde..ama yinede sizin tercihiniz tabiki..

Eveeeeeeeettt bayramda malum annecimdeydim ve ananesi bitanecik torununun ihtiyaclarını neredeyse tamamlamış

bunları da ben aldımmm bebişimee

bunlar yine ananemizden kalın polar battaniye, günlük battaniyeler (annem dikti)

vee son olarakta bornozumuz

şimdilik bu kadarrr.. bizim bebişimizin ihtiyacları neredeyse bitti gibi.. benimkilerde sıraaa

güle güle kullanın canım çok tatlılar...

battaniyeler çok mantıklı ya ne becerikli, anneleriniz var sizin öyle...

aklıma gelseydı ankaraya gidince bende kumaşçıdan battaniye kumaşı alıp battanşye diktirirdim...

annem cok beceriklidir canım.. zaten hem terzi hem modelistti kendisi zamanında :)
ben ona pek çekmemişim o ayrı tabi

daha bi cok şey var böyle diktigi.. günlük pijamalar, şortlar, tshirler :)

canım çok guzeller gule gule buuyusun bebiş içinde inşAllahh

canımm sen bunları ikeadan mı aldın alt değiştirme dolap yatak vs

sağol canım
çok geç cevaplıyorum kusura bakma,
evet kuzum ikeadan aldık hepsini daha kurmadık ama kurulsun o halinide eklicem inşallah

annem cok beceriklidir canım.. zaten hem terzi hem modelistti kendisi zamanında :)
ben ona pek çekmemişim o ayrı tabi

daha bi cok şey var böyle diktigi.. günlük pijamalar, şortlar, tshirler :)

cok guzelmıs hepsı de öyle anneanneler yapınca daha bı degerlı oluyor dımı:)) bızım anneaneemızde dıkıs bölumu bıtırmıs lısede de yapmayı hıc sevmıyor kendı gelınlıgını dıkmıs hatun zamanında benım oğluma da örguler öruyor tabı daha bana ulasmadı annemle uzagız ya gelsın bı yaptıkları eklıcem bende hepsını

merwemmmmmmm süperlerrr bebişin güle güle giysinnnnnn

bizde dün ciciler aldık teyzoş birazdan eklerim resimlerini

bende gule gule gıyım dımı:))) gördum yazmıssın fıyatlarını dudagım ucukladı ama bursada tekstıl ucuz oluyor dıye bılıyodum zaten.ekle de bakalım kız cıcılerı daha bı tatlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…