2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

ayycok guzellermısss

Çok güzel şeyler vardi aslında daha hem uygundu fiyatları denemek için bi kaç parça aldım sadece ..
Netten aldım ertesigun geldi hemen ürünlerde çok güzel çıktı ... Daha alicam ordan inşallah... Almiyim diyorum bu son diyorum olmuyor durduramiyorum kendimi...

canım çok güzeller ama çok kalın geldiler gözüme genelde kadife tarzı evin sıcak olmaz mı?kışın malum bebek var dıye bol bol yakacaz...bı arkadaşım kışın tişörtle geziyo oğlum diyo...hiç polar gıydırmedım..terler dıye diyo...
mervem pek tatlılar ve ne kadra öznle hazırlanmışlar...kuklalar bile...
sırtı ayılı beyaz hırka ve atkısı çok şeker kesınlıkle bebeklere beyaz çok yakışıyo..

kuklalar çok orjınal fikir çin malı plastık oyuncak yerıne bebeğin elde yapılmış sağlıklı şeylerle oynayacak...

örgülerin hepsi biribirinden güzel..

lohusa şerbet bardaklarını sen yaptın sanırım..

tepsin de çok güzel olmuş...fotografınızı önceden mı bastırmıştınız? fotograflı hepsininzi mı lohusa şerbeti için süsledin?

inşallah kuzuucn sağlıkla giyer hepsini..

cnm gunaydınn kuklayı bı arkadasım yapmıs yollamıs bunların hepsı antalyadan gelenler.örgulerı annem yaptı bardak susu ve bebek sekerını de annem yaptı tepsıyıde annem almıs boyamıs bızım resmımızı yapıstırmıs lohusa serbetı ıcın yenı suslendı kuzum tepsı de.amın ınsallahh

Ordaki iki kadife tulum ince ama diğerleri dışarıda giymek için...
Bebislerimiz doğurup evdemi oturcaz canım... Bunun kontrolü var aşısı var hastalığı var bide benim gibi gezenteysen bunlar lazım ki benimde bu ikinci bebisim canım az çok biliyorum ne lazım...

Bide benim evim 180 m2 nekadar acarsan aç hamam gibi olmuyor sogukda degil gerçi ama bebisi giydirmek lazım öyle atletle oturulmaz gezilmez yani....

180 m2 mi?
anam kım temızlıyo o evi?
kaybolmuyo musunuz evde?....
kaç kişi yaşıyosunuz ki?
çok fazla büyük ya...
bız 90 m2 yı ısıtamıyoruz gaz parası da cabası zaten...
kı ben 90 m2 yı bıle temizleyemiyorum toplamam 1 saati buluyo..

Sorma şekerim sorma bizim oğlan için güzel oluyor evde bisiklet suruyor akulu arabasını sürüyor vs arkadaşlari bize geliyor oynamaya ev genis diye..

Aslında daha kolay temizleniyor suan ben yapmıyorum annem yapıyor gelip gidip arada yardımcı geliyor ...benim bu eve tasindigimda görmeye gelenlerde şaşırmıştı 3 kişisiniz neyinize kocaman ev diye... Suan 4 kişi olcaz inşallah... Doğal gaza para yetişmiyor kışın isinmasida iyi ama oyle hamam gibi atletle gezilcek kadar degil...

bi tek sıkıntım cam çok salonda 3 cam odalarda 2 şer cam var buyuk olduğu için ev camları silmeye useniyor insan....

Vel hasıl bebiskoyu kollamak sart çok soguklarda zaten bu aldiklarim 3 6 ay daha soguklar icin....

ayy ben onun topunu yerim ya....gardrobunuzun dıştan görüntüsünü odasının halını de ıstıyom..
bide o pyuncak sepeti varya onun telleri bı sure sonra çıkıyo bebek için 6 ay sonra tehlıke arzeder aklında bulunsun emeklemeye başlayınca başka şeye geçersin..
malum artık aşırı dikkatli olmak zorundayız...her detayı düşünmek güvenlik önlemi almak lazım..
uyku setin çok tatlı nilgünüm taç mıydı kaça almıştın bıde park yatak için miydi?

Oyyyy bizimde odamız gelse bizde yerleştirsek artıkkkkkkk

ben ayrılamam sanırım bebegimin odasından

sorma teyzesi 4 yaşındaki kuzeninin hediyesi o :)) uras'la oyniicaz diyo bana da :))

tamam canım bi ara komple herşeyi halledip onları da yükliicem.oyuncak sepetini kirli sepeti olarak düşündüm banyoya koyucam onun kirlileri bizimkiyle karışmasın diye öyle düşündüm.
uyku setimi acar bebe den annem aldı 80 tl,evet park yatak için..

markası ne canım malı güzel mi?
ya ben ne yapıcam uylu setımı alıcam kaynanamın yaptığı yün yorganı mı kullanıcam?

markası ne canım malı güzel mi?
ya ben ne yapıcam uylu setımı alıcam kaynanamın yaptığı yün yorganı mı kullanıcam?

Valla marka olarak acar bebe diyo ama öyle bakmadım tam :)))

uyku seti al,ama yedek olarak yün yorgan da kalsın bi köşede hangisini istersen onu kullanırsın,benim de kayınvalidem yün döşek yapıyor ama uyku pedi gibi incecik sünger döşeğin üstüne koymak için..döşeği de yarı sünger yarı polyester olanından aldık..

döşek için acele etmiyorum 6 ay üst şiltede yatacak ya..
satnadart yorgan nevresım mı?park yatak için özle uyku setımı onu bilemedım.
sen nevresım takımlarını annenın yaptığı yün yorganda mı kullancaksın?
standart yotgan büyük gelmeyeck mi park yataga senın park yatak benımkınden de küçük canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…