2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

ayy inanmıyorummm bunları sen mi ördünn hepsiniii... ben bunları örnek olarak koydun sandımmm..
maşallah sanaaaa hayran kaldım yaaaaa

sirf bebisime ormek icin benimde orgu yetenegim olsun isterdim ama maalesef ne sabir var bende ne de beceri

birsuru cicimiz oldu bizimde simdiden. Dogrusu ben sadece 1 tane ceket aldim bugune kadar kuzuma, haricinde hersey hediye bi hurc dolusu kiyafet oldu. Yakinda vaktim oldugumda hepsinin fotografini tek tek cekip koyacagim insaAllah

annesininbirtanesi cok guzel ellerine saglik insaallah kuzunu bunlarin icindede gorursun

modelini benim bulduğum renk cümbüşünü kayınvalideciğimin ayarladığı kışlık battaniyemiz..

Eklentiler

• $IMG_1083.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

canım çok güzel olmuşlar eline saglık benimde ogluşumda conversler vardı çok şık duruyodu çok güzeller allah giydirmeyi nasip etsin küçük ayaklarına...

hepsi çok harika
hele yelekli tuluma bayıldım.. nerden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim

tesekkur ederım canım yeleklı tulum hesıye geldı arkadasımdan eger ıstanbuldan bebek magazasından fıyatını bılmıyorum ama magazayı bılıyorum begendıysen sana alıp yollayabılırım

dün cinsiyetimizi öğrendiğimizde oğluşumuza aldık bu badiyi nasıl teyzoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…