bugun benim ve fatmamım dua günüymüş...
Allahımm şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine senden hayırlı ömür hayırlı ölüm istiyorum...
ey Rabbim! evladımı sağlıkla sıhhatle kucagıma almamı, güzel günlerini görmemi nasip eyle...
evlatlarımızın hayırlı sağlıklı sıhhatli senin yolunda, peygamberini bilen evlatlar olmalarını nasip eyle...
bizlerinde evlatlarımıza iyi birer ana baba olabilmemizi, güzel şekilde yetiştirebilmemizi nasip eyle...
canlarım aklıma gelenler, kelimelere dökebildiğim duam bu şekilde...sizlerde içinizden geldiği gibi hiloşunuzaaa dua edin...
allah razı olsun...
bende okuycam inşallah birazdan...
sizi sefiyorumm
Allahımm şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine senden hayırlı ömür hayırlı ölüm istiyorum...
ey Rabbim! evladımı sağlıkla sıhhatle kucagıma almamı, güzel günlerini görmemi nasip eyle...
evlatlarımızın hayırlı sağlıklı sıhhatli senin yolunda, peygamberini bilen evlatlar olmalarını nasip eyle...
bizlerinde evlatlarımıza iyi birer ana baba olabilmemizi, güzel şekilde yetiştirebilmemizi nasip eyle...
canlarım aklıma gelenler, kelimelere dökebildiğim duam bu şekilde...sizlerde içinizden geldiği gibi hiloşunuzaaa dua edin...
allah razı olsun...
sizi sefiyorumm
allah razı olsun...
sizi sefiyorumm
benim dualarım şöyle:
öncelikle Rabbim hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar versin...
doğumum kolay olsun, sütüm bereketli olsun, doya doya besleyebileyim yavrumu....
Eşim bir an önce gelsin, kendimize uygun bir ev bulabilelim...
Yuvamız huzur, mutluluk dolsun...
Eşim hep sevgiyle aşkla baksın bana.. Evladına düşkün, evladına iyi örnek olan bir baba olsun...
Rabbim bana da eşime de namaz aşkı versin.
Maddi-manevi zorluklar çekmeyelim...
Bir de babamın borçları bitsin, onlar da rahata kavuşsunlar artık... kardeşlerim iyi yerlere gelsinler. AMİN
benim dualarım bu kadar kızlar. Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?