2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

Bende okudum. her hafta takip edip sırasına göre okuyorum ama yazma fırsatım olmuyo. Allah kabul etsin inşAllah.. Hayırlı ramazanlar...

Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim kızlar ağzınıza sağlık, Allahım dualarımızı kabul etsin, boşa çevirmesin inşallah

kızlar gunaydın dualarımz tamamdır saglıklı bebek kolay doğum bereket huzur sağlık dıledım sızler ıcın öpüldunuz

bugun benim ve fatmamım dua günüymüş...

Allahımm şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine senden hayırlı ömür hayırlı ölüm istiyorum...

ey Rabbim! evladımı sağlıkla sıhhatle kucagıma almamı, güzel günlerini görmemi nasip eyle...

evlatlarımızın hayırlı sağlıklı sıhhatli senin yolunda, peygamberini bilen evlatlar olmalarını nasip eyle...

bizlerinde evlatlarımıza iyi birer ana baba olabilmemizi, güzel şekilde yetiştirebilmemizi nasip eyle...

canlarım aklıma gelenler, kelimelere dökebildiğim duam bu şekilde...sizlerde içinizden geldiği gibi hiloşunuzaaa dua edin...

allah razı olsun...

bende okuycam inşallah birazdan...

sizi sefiyorumm

dualarımızı okuduk Allah kabul buyursun inş. herkesin gönlüne göre nasib etsin rabbim...

aminn canımm......

hilalcim okudum canım benim.. Allahım dualerını kabul etsin.. Çok güzel dileklerin var kendim içinde istedim sizin içinde Allah kabul etsin tatlım

hilalcim okudum canım benim.. Allahım dualerını kabul etsin.. Çok güzel dileklerin var kendim içinde istedim sizin içinde Allah kabul etsin tatlım

dilimizin döndüğünce ettik duamızı rabbim aktında kabul buyursun...

Hilosum ve fatmacim öğlen okudum dualarınızı allahım kabul etsin cumlemizinkini

Son düzenleme:
fatma ve hilal arkadaşlarım dün işteydim ve sıcaklar beni çok fena vurdu beynim sulandı resmen yattım ..ama bugün evdeyim ve dualarımmı okuyacağım sorun olmaz değilmmi.unutmmadım yani.

Hilalcigim (Annesininbirtanesi) ve Fatmacıgım (bulemsu) dualarınız okunmuştur, Allah kabul etsin..

Allah gönlünüze göre versin canlar..

fatma ve hilalcim dualarınız okunmuştur.herşey dualarınız kadar gerçek olsun inşallah.

selam kızlar.. ben pek giremedıgım ıcın muhabbetınıze malesef cok dahil olamıyorum..alışveriş için en uyugn aylardayız biliyosunuz..Gratis mağazasında şu an Dalin bebekler için sıvı deterjan 2 lt. 14 lira yanındada 750 ml. dalin bebe yumuşatıcısı hediye. ben dün aldım sizinlede paylaşmak ıstedım indirimleri takip edenlere duyurulur:)
ayyy kızlar yanlış başlığa yazmışım yaa kusurua bakmayın

Son düzenleme:
yarın ki dua günü için , dileğim şöyle :

sağlıklı bir hamilelik, rahat bir doğum yaşamak istiyorum. bebeğimin sağlıklı olarak doğmasını mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hayat sürmesini diliyorum. onu iyi yetiştirebilmek için Allahtan yardım istiyorum. Eşime işlerinde kolaylık, huzur diliyorum. yuvamın huzurunun, mutluluğunun bozulmamasını diliyorum. ailemin sıkıntılarından kurtulmasını istiyorum. tüm büyüklerimiz torunlarına doysun, Allah onları başımızdan eksik etmesin istiyorum.

benim dualarım şöyle:

öncelikle Rabbim hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar versin...

doğumum kolay olsun, sütüm bereketli olsun, doya doya besleyebileyim yavrumu....

Eşim bir an önce gelsin, kendimize uygun bir ev bulabilelim...

Yuvamız huzur, mutluluk dolsun...

Eşim hep sevgiyle aşkla baksın bana.. Evladına düşkün, evladına iyi örnek olan bir baba olsun...

Rabbim bana da eşime de namaz aşkı versin.

Maddi-manevi zorluklar çekmeyelim...

Bir de babamın borçları bitsin, onlar da rahata kavuşsunlar artık... kardeşlerim iyi yerlere gelsinler. AMİN

benim dualarım bu kadar kızlar. Allah razı olsun...

neden bilmem su an bunları okurken yaşlar süzüldü gözümden..
Allah kabul etsin hepsini, yuvan,huzurun,mutlugun kat kat artarak devam etsin inşallah !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…