2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

kızlar merhaba Allah dualarımızı kabul buyursun. bugünkü görevimizi de yerine getirdik dualarımızı okuduk. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. biz hamiş anneleri de hayırlısıyla bebişlerine kavuştursun.

bende okudum 10 ayetel kursi 1 ihlas 1 rer felak nas allah kabul etsinn

slm kizlar ben araniza yeni geldim. bende sizler gibi hayirlisiyla bebisimi kucagima bekliyorum rabbim hepimize bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

bu arada gecmise bakmadim ama okunacak dua varsa bende katilabilirim kizlar :)))))))

slm kizlar ben araniza yeni geldim. bende sizler gibi hayirlisiyla bebisimi kucagima bekliyorum rabbim hepimize bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

hoşgeldin tatlım.. Aminn cümlemizin inşallah.

bu arada gecmise bakmadim ama okunacak dua varsa bende katilabilirim kizlar :)))))))

Yok canım sayımız tamamlandı çok şükür.

hadi yaaa ben disardami kaldim yani simdi neyse saglik olsun allah dualarinizi kabul etsin cnm.... bana ihtiyac olursa hani joker gibi msj atman yeterli cnm...

bugün son iş günüm olduğundan çook yoruldum bugün benim için dua eden herkesin yüreğine sağlık... Tatilde de olsam öğle saatlerinde güneş olduğundan ben burdayım telefon sağolsun

bende 5 ayetel kürsi ,inşirah,felak,nas ve ıhlası okudum dun aksam burcu ve kezban arkadaslarımız ıcın Rabbım kabul etsın

[sıze=2]bende okumak istiyorum kızlar yeni haberim oldu ancak bakabildim [/sıze]

hadi yaaa ben disardami kaldim yani simdi neyse saglik olsun allah dualarinizi kabul etsin cnm.... bana ihtiyac olursa hani joker gibi msj atman yeterli cnm...

esracım bende ayetel kürsi 20 taneydi ya...eğer uygun görürsen arkadaşlara 5 er 5 er paylaştırabilirsin...

kızlarla görüş bende 3 arkadaşa 5 er ayetel kürsi paylaştırabilirsin...ben 20 okuyacağıma bütün arkadaşlar la beraber 5 er tane okumuş oluruz....ne kadar çok kişi dua listesine katılırsa o kadar iyi....amaç çokluk burda toplu dua...öptüm hepinizi...

Son düzenleme:
kızlar dua listesine katılıp adımıza dua eden herkesten ALLAH razı olsun......Allah herkesin gönlüne göre versin....

Bende nasipse 28 kasımda 3.kez anne olcam kızım olcak inşallah:)dualarımı eksik etmiycem ve dualarınızı bekliyorum sevgiler..

posta kutun dolu canım...

5 ayetel kürsi, 1 ier inşirah ihlas felak nas verebilirim....
ister misin??

tamam canım. ben haber veririm sana son durumu.

Bende nasipse 28 kasımda 3.kez anne olcam kızım olcak inşallah:)dualarımı eksik etmiycem ve dualarınızı bekliyorum sevgiler..

Allah razı olsun canım.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

esra ben yarın kaç ayetel kürsi okuyacağım nete her zaman nete giremiyorum...

bu cuma dua sırası bende, dua ederken ufak bir amin yazdım
çok sağol,

kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dularımız kabul olsun inş.

'kolay sağlıklı problemsiz bir doğum geçiririm inş., sağlıklı bir şekilde hamilelik ve doğum geçirip sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum inş., önce bol bol sağlık uzun ömür diliyorum Allahtan,

diğeri ise içinde mutlu olacağım bir yuvam olsun inş. bebeğimi huzurla yetiştirebileceğim hayırlısı ile bir ev karşımıza çıksın bizde satın alalım inş. tez zamanda amin...'

Applepay ve Hayatbanagüzel için ayetelkürsi (7), felak-nas-ihlas-inşirah (1) surelerini okudum...
Applepay ın duasını göremedim ancak Hayatbanagüzelin duasını tekrarladım, Rabbim kabul etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…