2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

Amin canımm . Rabbim kabul etsin inşallahh...

19 Ayetel Kürsi ve 1er tanede felak nas inşirah okudum, Haticem ve Deryam adına istedikleri duayı da yaptım, Allahım kabul olan dualardan etsin inşallah

Kızlar allah hepinizden razı olsun,allah ne muradınız varsa versin.öyle bir durumdayim ki anlatamam allah kimseye vermesin yasadıgımı,o yüzden bu dualar benim için çok önemli.benden yana çok sevaba girdiniz allah bin kere razı olsun.
Gece cok kotu gecti sabaha dogru sakinlestirici ilac aldim mecburen anca 2saat uyumusum.Bugün hoca ya da gittim o da okudu.sanki biraz daha iyi gibiyim.pazatresi de psikayariye gidicem.tekrar hepinize teker teker tesekkur ederim.allah herseyi gönlünüze göre versin.

canım benide ekle bende okurum 20 ayetel kürsi okurum uygunsa sen yaz bana ben okurum bugün tamamlanmıştır heralde haftaya okurum

canım sıradakı tarıhe yazılayım o zamn ben benım ne yapmam gerekıyor ne okuycam her cuma :26:

Allah kabul etsin esracım çok güzel olmuş emeğine sağlık.. bende 1 tane inşirah suresi 10 tane ayetel kürsi birer tanede ihlas felak nas okuyabilirim inşallah.. benim doğumumda 16 kasım görünüyor şimdilik..

Son düzenleme:

family

sana 5 verebiliyorum ancak.. liste doldu... Lavinyanın 15inden 5 tanesini aldık....

ekliyorum seni de..

selam kızlar geçen cuma yoldaydık ...

sela ile ezan arası sureleri okudum duaları ettim...yolcuların duası kabul olurmuş birde sela ile ezan arasaı rabbim kabul etsin inşallah arkadaşlarımıza siteden aklıma gelen herkese bol bol dular ettim...yanımdaki dua kitabında inşirah suresı yokmuş onuda cd den dinleyip tekrar etmeye çalıuştım rabbim inşallah dualarımızı hem bu dünyada hem ahirette kabul etsin...dualarımız mutlaka kabuyl oluyordur ama birçoğu ahirete kaldığı için biz bazen olmadı sanıyoruz....ama dua ederkende eksik yada yanlış dua etmemek çok önemli ben daha önceden eksik ettiğim dularım da başıma gelmişti....aynı şekilde babamında...

rabbim katında kabul buyursun...

gelelim bana...bu hafta benim ve şahinusun dua günüymüş...hikayemı ve duamı yazmaya çalışayım..

2009 da başladık çocuk macerasına...5,5 haftalık düşükle karşılaştık ilk..
derken 2010 da hamıleydım herşey düzgün gider sanarken 30 haftalık erken doğuma alındım sezeryanla ve bebeğim 3. gün küvezde yaşamına veda etti ..ramazan ayı kadirgecesi nın olacağı gun öğlene doğru....
sene 2012 ve ben yine hamileyim sizlerle aynı haftalarda birlikte....

ve ayrıntılı ultrasonda bebeğe giden kan akımı olan damarda darlık tesbit edildi...kılo almama önerildi coraspirin ılacına tedavıye başlandı 32 . haftaya kadar kullanılmak üzere...ve son haftalarda bu durum tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş...tuzlu yenılmeyıp sık sık tansıyon ölçümü yapmam önerildi...idrarda basit bi enfeksıyon için su içmem...kansızlık içi,n gunde 2 doz kan hapı almam önerildi...

gelelim duama....daha önce dünyada anne olmayı tadamadığım için..

dünyada da evlat sahibi olmak,oğlumu hayırlısıyla zamanında organları herşeyi tastamam,akıl ruh beden sağlığı yerınde olarak doğurmak ,büyütmek...
oğlumun hayırlı bir evlat olması vatanına milletine düşkün...ahlaklı,duyarlı,imanlı olması...
bana eşime ve doğacak ve doğmasını istediğimiz evlatlarımıza akıl,ruh,beden sağlığı...dünyada ve ahirette mutluluk...
eşimle aramızdaki sevginin,muhabbetin,saygının,aşkın kat kat artması....
hayırlı anne baba olmayı ,evladımızın en güzel şekilde hem dünyaya hem ahirete hazırlamayı...
ailelerimize sağlık...yengeme ruh sağlığı,abime sabır,ablama ahireti kazanma...

şimdilik aklıma gelen başlıklar bunlar....daha oldukça eklerim.... sizler gönlünüzden geçen dilinize gelen kendiniz için ettiğiniz en güzel duları banada edeceksiniz buna eminim...şimdiden herkesten Allah razı olsun...

Arkadaşlar dua sırasısındaki şahinus ve sudem34 için 10 ayetelkürsi, 1 fealk, 1 nas 1 de inşirah suresi okudum
yarın internetten 3-5 gün gene uzak olacağımdan yazamam diye bugünden okudum, sudemin duasını aynen tekrarladım, şahinusun duasını göremedim onun için okuyamadım Rabbim dileklerini kabul etsin, evladına sağlık nasip etsin inşallah....
Yarın yola çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin...

kızlar okudum 10 ayetel kürsi, 1 nas, 1 felak,1 inşirah Allah kabul etsin Rabbim sıkıntılarınızdan kurtarsın....

kızlar günaydın dönem sonu olması ve haftaya tatilim olması nedeniyle çoook yoğunum mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum ama giremiyorum bugün benim dua günüm duanıza en çok benim huzurluca evime gitme ve düşmanların tez zamanda üstesinden gelme bebişi sağlıklıca doğurma ve memuriyet işimin hayırlısıysa olması var çok mu şey istedim ne :)) bu hayattaki sınavlar yoruyo beni bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…