2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

arcak81

Serra'm Hoşgeldin
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
6.684
5
158
Ankara
Biraz erken ama topiğimiz açılsın nasılsa göbüşler büyüyecek dedik
Burada ay ay göbüşlerimizi takip edebiliriz hatta bebişlerin ultrason resimlerini de paylaşabiliriz içerden görünüş dışardan görünüş şeklinde
güzel paylaşımlar dileğiyle hepimize hayırlı uğurlu olsun topiğimiz

canım hayırlısı olsun. biraz göbişim çıksın hemen koyacağım. hatta geçen foto çektim. şimdi bunu koyarsam, kızlar dalga mı geçiyon diyecekler diye eklemedim. eğer büyümezse yastık koyup çekecem resmini. yeter artık bende göbiş istiyorummm

ah deme öle burcu biz şişkolar alınacaz :)

bende koyabilseydim keşke.ama bizdekamera yok.ayrıca bilgisayarda virüste var... ben koyacaktım amaaaaaaaaaaaaaaa
2008 de koyuyorduk...

:Bende de göbek var ama biraz kızımdan kalma.tüm kilo göbek ve belde kaldı. çeksem göstersem dersiniz 5 aylıkmı :) 3 ay bitsin bende öyle çekmeye başlıycam. kızımdada çekmiştim hep şimdi bir karşılaştırma yapabilirim. ama bu hamileliğimde 5 kilo fazlasıyla başlıyorum bakalım kaçla bitecek.

biraz kendi göbüşümm gerçi ama ben yinede heveslendim koyuyorum fotoyu:) 10+6 yız burda:) yani bu sabah:)Eki Görüntüle 391105 Eki Görüntüle 391106

anaaaaaaaaaaa ilk göbüş geldi. ayy canım ne güzelde yakışmışşş

Allah nazarlardan korusun. inşallah daha büyükleride görecez. bende koymak istiyorum ama dün bir baktım yok anam yok. o küçük göbişte gitmiş. eşimin göbeğine bakıp iç çekiyorum. bende bundan istiyorum diyorum ((

bende koyacağım bu pozdan tatlım yan profilden göbüşünü çekersen daha belli olur

eşim her pazar ve doktora gittiğimiz günlerde çekecek inşallah..aslında bu denemek çekimi bişey oldu..üstümde eşofmanla baksanaaa ama dayanamadım paylaştım sizinle...aldığım hamile kıyafteleriyle çekincem diğer haftalarda o zaman profildende çekerizz teyzeoşşş

hadiii sizdende bekliyoruzz en kısa zamandaaa

kız güldürdüünn beni...sabırsızlıklaa bekliyoruzz sizidee canımmm akşama daha büyüyor benimki...şişlik oluyor...dedim topikimiz boş kalmasın, açılşı yapayımm kızlarda devamını getirsinn

biraz kendi göbüşümm gerçi ama ben yinede heveslendim koyuyorum fotoyu:) 10+6 yız burda:) yani bu sabah:)Eki Görüntüle 391105 Eki Görüntüle 391106

ayy maşallah canım benimmm ya nazar değmesin size... Ne güzel ya göbüşler yavaş yavaş büyüyo:))
aynı pozu hafta sonu eşime bende verdim hafta hafta çekeriz diye söyledim ..o da istiyomuş beyfendi bende çekilecem diyoo göbek yarıştıracakmış kıskançç:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…