canım hayırlısı olsun. biraz göbişim çıksın hemen koyacağım. hatta geçen foto çektim. şimdi bunu koyarsam, kızlar dalga mı geçiyon diyecekler diye eklemedim. eğer büyümezse yastık koyup çekecem resmini. yeter artık bende göbiş istiyorummm
ah deme öle burcu biz şişkolar alınacaz :)
biraz kendi göbüşümm gerçi ama ben yinede heveslendim koyuyorum fotoyu:) 10+6 yız burda:) yani bu sabah:)Eki Görüntüle 391105 Eki Görüntüle 391106
göbüş belli değilde evin çok hoşmuş sağlıkla otur....
bu poz bana bir yerden tanıdık mı geliyor ne:103:biraz kendi göbüşümm gerçi ama ben yinede heveslendim koyuyorum fotoyu:) 10+6 yız burda:) yani bu sabah:)Eki Görüntüle 391105 Eki Görüntüle 391106
bu poz bana bir yerden tanıdık mı geliyor ne:103:
biraz kendi göbüşümm gerçi ama ben yinede heveslendim koyuyorum fotoyu:) 10+6 yız burda:) yani bu sabah:)Eki Görüntüle 391105 Eki Görüntüle 391106
bende koyacağım bu pozdantatlım yan profilden göbüşünü çekersen daha belli olur
anaaaaaaaaaaa ilk göbüş geldi. ayy canım ne güzelde yakışmışşş
Allah nazarlardan korusun. inşallah daha büyükleride görecez. bende koymak istiyorum ama dün bir baktım yok anam yok. o küçük göbişte gitmiş. eşimin göbeğine bakıp iç çekiyorum. bende bundan istiyorum diyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?