valla maşallah burcu ben senin gibi zayıf olsam daha ne isterim sen tam haftanı gösteren normal bir anne adayısın ben yürürken çekilin geniş araç geçiyo modunda insanlar ayyyyyy kendi resmimi hiç koymayim ben buraya walla çok gülersiniz, geçen gün bi tane vatandaş girdi odama işini yaparken durdu durdu ikizlerinizn cinsi kızmı erkek mi dedi
:)))) ikiz sanması kötü olmuş, aman onunda bilmeden ettiği lafa bak, boşver. sağol teşekkür ederim. yeme düzenimi değiştirmedim bide benim bünye bebeği besliyor sanırım. ama resmini koy. biz burda çok şişmanladım diyen ne çok hamiş gördük hala güzel görünen :)
:))) top gibi dimi bende çok görüyorum kendim gibi, insanlar dikkat ediyor artık, fazla kilolu hamile kalmadı. ehh sende daha almadan doğuracaksın. oda güzel yahu :)
pijama bile kırmızı ya..
kırmızı delisi...
gördüm şimdi o ipi..
ya senin bacak çok ince..
ben o kadar zayıfladım hala bacağım kalın..
sanırım iri kemikliyim...kalça kemiğim belimin 2 katı kalın..
tee 3 haftalık resmi eklemişsin, daha eskisi yok muydu büyümüştür karnın şimdi :))
kız o yüzlere koyduğun resimlere çok güldüm yaaa gelinden farklı durmuyorsun hee :))) neyse bunu değerlendirelim. maşallah canım kız hiç hamile gibi durmuyorsun ya, göbekli bir bayan gibisin :)))) az almışsın kilo, rahat etcez doğumdan sonra :)
çok değişik karnımın şekli ya, kenarları boş ucu toparlak, az kilo aldığım için sanırım. o ayağı birleştireceğim ötekinin yanına, tam göbeğim anlaşılmıyor baksana :)
pijama bile kırmızı ya..
kırmızı delisi...
gördüm şimdi o ipi..
ya senin bacak çok ince..
ben o kadar zayıfladım hala bacağım kalın..
sanırım iri kemikliyim...kalça kemiğim belimin 2 katı kalın..
hehee :) pijamam da kırmızı evettt
benim bacaklarım pek kalın değildir zaten. babamında anneminde bacakları ince, onlara çekmişiz
bol bol yürüyüş yapsan eminim incelir ama o şansın yok malesef