2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

evet ya bende istiyorum. karnımı şişiriyorum yok yinede çıkmıyor. zayıflayınca hepten gitti.((

ben ne kadar büyütsemde eşimin göbeğini geçemem heralde :))))) şöyle 9 aylık olsun. göbeklerimizi tokuşturup foto çekecem. çok güzel hatıra kalır ya yalnız bebiş büyüyüpte sorduğunda o resimdeki kardeşim nerde dediğinde ne dicez bakalım ?

göbişler hayırlı olsun :)
hepimize inşallahh:)

wayy süper fikir...bende eşimle öyle bi poz isterim.hayal ettimde şimdi, çok komik oluyoruzz:) süper bi hatıra benceee....
Benimde o kadar daha göbeğim.. Ama akşamları dayanılmaz bir şişlikte oluyor :)) Yakında bende koyarım resimleri. Çok şirin görünüyor ama diymi
yaaa göbeğim var diyee musmutlu olacagım aklıma gelmezdi..hatta hemen çıksın kıyafetlerin içini doldurayım istiyorumm

yeni cicimle belli olan karnım daha bir belli oldu kendi kendimi ancak bu kadar çekebildim ama idare edin
göbüşler büyüyorda göğüsler küçük mü kalıyor sankim

Eki Görüntüle 398665
yeni cicimle belli olan karnım daha bir belli oldu kendi kendimi ancak bu kadar çekebildim ama idare edin

aaa maşallah canım göbüşün çıkmış benimde böyle belli, az daha küçük sanırım, çok yakışmışşşş göbüştenn

aaa maşallah canım göbüşün çıkmış benimde böyle belli, az daha küçük sanırım, çok yakışmışşşş göbüştenn
canım benim geçen haftaya kadar bişey yoktu şimdi fark ettım nasıl olduysabir de top yutmuş gibiyim ben kalçam da bişi yok kilom da değişiklik yok ama göbüş hopp dışarda
göbüşü bekliyoruz o zamn

Bende de hafif çıktı hafta sonu çekmeye çalışayım bende bakalım Ama gögüs konusunda ben çok ileriyim sanırımm
hafta sonun da göbüşü bekliyoruz sende de o zamn canım haydi bakalım yarıştıralım göbüşleri :13:

Eki Görüntüle 398665

anaaaammmmmmmmm göbüş gördüm

canım ne güzel büyümüş, yakışmış göbüşün. belli oluyor artık hamile olduğun.

offf benim karnım küçüldü ya bebek büyüyor göbek küçülüyor. biraz içime çekince dümdüz karnım. dün karnımı şişirdim öyle foto çektim ama yok düz daha.

hadi yaa hihi hamiş göbüşü işte, aynen kilom aynı benimde :) ama göbüşler çıktı, bende çekerim yakında koyarım :)

canım sana da bu haftadan sonra olur bir göbek gibime geliyor
çünkü geçen hafta ben doktora gittiğim de bişeyim yoktu göbek de neymiş durumundaydım kaynanm karnın neden çıkmadı senin diyordu
ama son 4 -5 gün önce bir sabah kalktım ve amanınnn göbeğim çıkmış eşimede gösterdim birden çıkıverdi göbeğin diye güldü
yani ya bu hafta ya gelecek hafta senin göbüşte çıkmaya başlar

Eki Görüntüle 398665

Maşallah tatlımm belirginleşmiş iyicenee

Aynen tatlım ben de sanki top yutmuş gibiyim, normalde karnım yoktu ama artık neredeyse göğüs kafesimin altından itibaren kocaman şiş İş yerindekiler bile farketti geçen hafta Ama halen toplu taşıma araçlarında ayakta gidiyorum. Kimse "aaa siz hamilesiniz oturmanız gereeek" demiyor

aynen canım şimdi eve gelirken dolmuşta kimse bana yer vermedi bayılacaktım sanki durak gelmeden indim dolmuştan

aynen canım şimdi eve gelirken dolmuşta kimse bana yer vermedi bayılacaktım sanki durak gelmeden indim dolmuştan

Kıyamam canım yaa.. Yavaş yavaş zorlaşıyor değil mi Aslında insanlarımız da umursamazlaştı artık. Geçen gün metroda karnı burnunda hamile bayan bindi ellerinde poşetler sırtında sırt çantası, benden 5-6 sıra solda, önünde oturan iki adam kadının karnına baktıı baktıı yine de kalkmadı iyi mi Bir de normalde ilk iki sıra hamileler,yaşlılar ve çocuklular içindir. Daha da vahimi yaşlı bir teyze kalktı yer vermeye çalıştı da sonra utanıp biri kalktı bi zahmet.Bu kadar kötü durumdayız yani...

Son düzenleme:
kızlar bu işyerindeki wc lavobo daha sonra daha güzel bir poz veririm kendim bu kadar çekebildimm, bu da benim göbüşümmmmmm

kızlar bu işyerindeki wc lavobo daha sonra daha güzel bir poz veririm kendim bu kadar çekebildimm, bu da benim göbüşümmmmmm

Eki Görüntüle 400287

maşallah canım ne güzel çıkmış hamile olduğun belli oluyor ne güzel. pekte yakışmış.

karnını serberst bırakınca mı bu kadar oluyor?

maşallah canım ne güzel çıkmış hamile olduğun belli oluyor ne güzel. pekte yakışmış.

karnını serberst bırakınca mı bu kadar oluyor?

teşekkürler tatlım :)))), ben genelde pek serbest bırakamam ayakta iken, heel hele poz verirken illa biraz çekerim içine farkında olmadan o yüzden tam nasıl çektim bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…