kız güldürdüünn beni...sabırsızlıklaa bekliyoruzz sizidee canımmm akşama daha büyüyor benimki...şişlik oluyor...dedim topikimiz boş kalmasın, açılşı yapayımm kızlarda devamını getirsinn
ayy maşallah canım benimmm ya nazar değmesin size... Ne güzel ya göbüşler yavaş yavaş büyüyo:))
aynı pozu hafta sonu eşime bende verdim hafta hafta çekeriz diye söyledim ..o da istiyomuş beyfendi bende çekilecem diyoo göbek yarıştıracakmış kıskançç:)))
biraz kendi göbüşümm gerçi ama ben yinede heveslendim koyuyorum fotoyu:) 10+6 yız burda:) yani bu sabah:)Eki Görüntüle 391105 Eki Görüntüle 391106
hepimize inşallahh:)göbişler hayırlı olsun :)
evet ya bende istiyorum. karnımı şişiriyorum yok yinede çıkmıyor. zayıflayınca hepten gitti.((
ben ne kadar büyütsemde eşimin göbeğini geçemem heralde :))))) şöyle 9 aylık olsun. göbeklerimizi tokuşturup foto çekecem. çok güzel hatıra kalır yayalnız bebiş büyüyüpte sorduğunda o resimdeki kardeşim nerde dediğinde ne dicez bakalım ?
yaaa göbeğim var diyee musmutlu olacagım aklıma gelmezdi..hatta hemen çıksın kıyafetlerin içini doldurayım istiyorummBenimde o kadar daha göbeğim.. Ama akşamları dayanılmaz bir şişlikte oluyor :)) Yakında bende koyarım resimleri. Çok şirin görünüyor ama diymi
biraz kendi göbüşümm gerçi ama ben yinede heveslendim koyuyorum fotoyu:) 10+6 yız burda:) yani bu sabah:)Eki Görüntüle 391105 Eki Görüntüle 391106
Eki Görüntüle 398665
yeni cicimle belli olan karnım daha bir belli oldu kendi kendimi ancak bu kadar çekebildim ama idare edin
göbüşler büyüyorda göğüsler küçük mü kalıyor sankim
Eki Görüntüle 398665
yeni cicimle belli olan karnım daha bir belli oldu kendi kendimi ancak bu kadar çekebildim ama idare edin
canım benim geçen haftaya kadar bişey yoktu şimdi fark ettım nasıl olduysaaaa maşallah canımgöbüşün çıkmış benimde böyle belli, az daha küçük sanırım, çok yakışmışşşş göbüştenn
hafta sonun da göbüşü bekliyoruz sende de o zamn canım haydi bakalım yarıştıralım göbüşleri :13:Bende de hafif çıktı hafta sonu çekmeye çalışayım bende bakalımAma gögüs konusunda ben çok ileriyim sanırımm
bende koymak istiyorum resim ya bu yüz kapama işini nasıl yaptııın banada anlatırmısınn
Eki Görüntüle 398665
canım benim geçen haftaya kadar bişey yoktu şimdi fark ettım nasıl olduysabir de top yutmuş gibiyim ben kalçam da bişi yok kilom da değişiklik yok ama göbüş hopp dışarda
göbüşü bekliyoruz o zamn
hafta sonun da göbüşü bekliyoruz sende de o zamn canım haydi bakalım yarıştıralım göbüşleri :13:
en yakın zaman da isteriz isterizzzzhadi yaa hihi hamiş göbüşü işte, aynen kilom aynı benimde :) ama göbüşler çıktı, bende çekerim yakında koyarım :)
Eki Görüntüle 398665
canım benim geçen haftaya kadar bişey yoktu şimdi fark ettım nasıl olduysabir de top yutmuş gibiyim ben kalçam da bişi yok kilom da değişiklik yok ama göbüş hopp dışarda
göbüşü bekliyoruz o zamn
hafta sonun da göbüşü bekliyoruz sende de o zamn canım haydi bakalım yarıştıralım göbüşleri :13:
aynen canım şimdi eve gelirken dolmuşta kimse bana yer vermedi bayılacaktım sanki durak gelmeden indim dolmuştan
kızlar bu işyerindeki wc lavobodaha sonra daha güzel bir poz veririm kendim bu kadar çekebildimm, bu da benim göbüşümmmmmm
Eki Görüntüle 400287
maşallah canım ne güzel çıkmışhamile olduğun belli oluyor ne güzel. pekte yakışmış.
karnını serberst bırakınca mı bu kadar oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?