2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

bir de benim gibi kanepeye kaykılarak çek bakalım nasıl çıkacak karnın

kızlar bu işyerindeki wc lavobo daha sonra daha güzel bir poz veririm kendim bu kadar çekebildimm, bu da benim göbüşümmmmmm

Eki Görüntüle 400287

Hayatta en imrendiğim hamişlerden olacaksın sanırım. Hiç bir genişleme yok sadece karın bölgen var. Ben tekne gibi oldum yan yan gidiyorum
Kollarım genişledi ve dar badi giyemiyorum Ve son olarak göbüşün hayırlı olsun canım Bende en yakın zamanda resimleri ekleyeceğim..

bir de benim gibi kanepeye kaykılarak çek bakalım nasıl çıkacak karnın

evet canım onu mutlak deniycem o zaman biraz yayılıyor ama olsun ciciler giyip çekerim akşama

evet erkek karnı geliyor kalçada bişey yok göbek top yutmuş gibim

extra kalçam yok ama normalde biraz kalçalıyımdım arkadan çekince

ben böyle aşşağı doğru bakıncada göbeğimin ileri doğru çıktığını farkedebiliyorum çok tuhaff, teşekkürler canım benim, aaaaaa eminim senin göbüşünde güzeldir. bekliyoruz akşama çek sende :)

kızlar yaaaaaaa iyi ki varsınızzzzzzz

benimkide bu kadar asagı yukarı benimde sadece top gibi göbeğim var sanırım benimkide erkek olacak diye düşünüyorum

kızlar bu işyerindeki wc lavobo daha sonra daha güzel bir poz veririm kendim bu kadar çekebildimm, bu da benim göbüşümmmmmm

Eki Görüntüle 400287

Eki Görüntüle 398665
yeni cicimle belli olan karnım daha bir belli oldu kendi kendimi ancak bu kadar çekebildim ama idare edin
göbüşler büyüyorda göğüsler küçük mü kalıyor sankim

yerimmm ben sizizzzz yaa amannnnnnnn ne çok büyümüş karnınızzzz. tek başıma değilimmm oleytoo oleytoooo

Eki Görüntüle 398665
yeni cicimle belli olan karnım daha bir belli oldu kendi kendimi ancak bu kadar çekebildim ama idare edin
göbüşler büyüyorda göğüsler küçük mü kalıyor sankim

Eki Görüntüle 400287

Kızlar göbişler çok güzel içindeki minikler daha da tatlı tabiki :)

yerimmm ben sizizzzz yaa amannnnnnnn ne çok büyümüş karnınızzzz. tek başıma değilimmm oleytoo oleytoooo
o zamn senin göüşüde görelim canım benim

kızlarrrr maşallaaahhhh yeni görüyorum
teşekkür ederiz ay göbüşüme maşallah dendi diye teşekkür edeceğim aklıma gelmezdi hiç

Kızlar göbişler çok güzel içindeki minikler daha da tatlı tabiki :)
evet herşey o minicik melekler için biz kendimizi unutalı çoook oldu

İştee bu da benim göbüşümm kızlarr bayaaa bi çıkmış değil mii???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…