inşallah öyledir canım. hala cok iştah yok bende ama ceviz süt yoğurt tüketmeye çalşıyorum cok olmasa da. bkalım doğunca görcez. cok saol tatlmmben 4 kilo almışım :44::44:
Ama göbeğim son 1 haftada kendini belli etmeye başladı
seninkinin maşallahı var yediğin bebeğe gidiyor demekki ne güzel
ne çok çıkmış göbeğin... ama çok yakışmış canım
teşekkür ederimmmm canım benim. düne kadar günü gününü tutmuyodu. bi inip bi şişiiyodu. ama artık belli oluyo galiba. olsun bebişlerimize sağlıkkcanım maşallah
çok tatlı olmuşsun, göbişin ne güzel büyümüş çokta yakışmış.
o ön profilden fotoydu da ondan kızzz.. ben hiç tahta gibi olmadım keşke olsam azcıkaaa sen bir ara foto koymuştun orada göbüşün tahta gibiydi :44: pırtlamışşşş çokta yakışmışş yerimmmm sizi erkek göbüşü kız buda ondan böyle pırtlamıştır benimkide böyle olmuştu
maşallah allah nazardan saklasın
teşekkür ederimmmm canım benim. düne kadar günü gününü tutmuyodu. bi inip bi şişiiyodu. ama artık belli oluyo galiba. olsun bebişlerimize sağlıkk
o ön profilden fotoydu da ondan kızzz.. ben hiç tahta gibi olmadım keşke olsam azcıkevet biz erkek anaları bir gidiyoruz heralde. hadi bakalım hangimiz daha cok şişcez cok tşk ederim bebişimmm
alın bir göbişli dahaaaa ya hangi ara pırtlatıosunuz bunları :))
1 hafta sonra bende böyle olucam yani 5 gün varmış aramızda
ya diye diye pırtlatcam göbüşümü susuorum ben :))
güzel olmuş cicim yakışmışş
Maşallah canım maşallah
ne güzel fitsiniz yahu ben yana doğru gitmeye devam ediyorum ne olucak bu işi sonu bilmem
maşallah canım kendın zayıf oldugun ıcın bebiş belli etmiş kendini güzelce
bi ben koymadım reısm heralde ya ben hamiş halimi pek sevmiyorum o yüzden elim gitmiyor
maşallah canım seninle 3 gün var aramızda benimde çıkmaya başladı artık ilk hamilelilğimde çok geç çıkmaya başlamıştı sanırım bunda dogurana kadar bayabi şişicem
Maşallah canım maşallah
ne güzel fitsiniz yahu ben yana doğru gitmeye devam ediyorum ne olucak bu işi sonu bilmem
maşallahhh cicimm:) çok tatlı çıkmışş göbüşünnn
canım benimde öle ya oglumda hiç erkek doguracak gibi degildim millet kız olur senin diyodu hamile kadın gibi degilde kilolu bi kadın gibiydim yan yan gitmişti karnım hiç öle şişmemişti karnım sadece acayip kilo almıştım
toplanıyo canım ya hiç kafana takma ben 1 sene 86 kilo gezdim acayip kilo almıştım ama sonra 73 düştüm akupunkturla gitti göbiş falan kalmamıştı ben dogumdan sonra saramamış olmama ragmen normal dogum yaptım ama saramadım karnımın sancısından ama toplanıyo merak etmevalla sonradan toparlanıyorsa problem yokda eğer toparlanmıyorsa ziller benim için çalar bu sefer
maşallah canım
küçük sivri bir göbiş olmuş. çokta yakışmış, benim 3 hafta önceki halim gibisin. kiloda almamışsın ne güzel. çok güzel görünüyorsun.
tatlım çok güzelsinnn göbişinde çok yakışşmış maşallah sana
senin bebişin cinsiyeti bellimiydi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?