2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

ben 4 kilo almışım :44::44:
Ama göbeğim son 1 haftada kendini belli etmeye başladı
seninkinin maşallahı var yediğin bebeğe gidiyor demekki ne güzel
inşallah öyledir canım. hala cok iştah yok bende ama ceviz süt yoğurt tüketmeye çalşıyorum cok olmasa da. bkalım doğunca görcez. cok saol tatlmm
ne çok çıkmış göbeğin... ama çok yakışmış canım

tşklerrr esracık en az sizin kadar dielim. çıktı valla aldı başını gidiyo.şimdi cektim sizler içinnnn

canım maşallah

çok tatlı olmuşsun, göbişin ne güzel büyümüş çokta yakışmış.
teşekkür ederimmmm canım benim. düne kadar günü gününü tutmuyodu. bi inip bi şişiiyodu. ama artık belli oluyo galiba. olsun bebişlerimize sağlıkk
o ön profilden fotoydu da ondan kızzz.. ben hiç tahta gibi olmadım keşke olsam azcık evet biz erkek anaları bir gidiyoruz heralde. hadi bakalım hangimiz daha cok şişcez cok tşk ederim bebişimmm

evet tatlım, erkek göbişleri sivri olur derler bakalım sivrilicez mi ama benim göbişte böyle, bende bir yandan çekeyim, geçen öneden çekmişim aklıma gelmemiş yan çekmek

hahahah işte böyle pırtlatırım ben valla bunun için cok sabırsızlanma canım, bu göbüşlerin fındık gibi kaldıgı günleri de görcez inş tşk ederimm ciciiim

MERVEOMER masallah ne kadar çok çıkmış göbeğin, valla burdaki fotolara bakınca insan özeniyor, ben de daha göbek möbek yok, tartıda eski kiloma göre 2 kilo falan almış gözüküyorum ama göbek yok, bel çevrem, bedenim kalınlaştı gibi benim, pztesi 4 ay dolacak bakalım 4 aydan sonra pırtlıyormuş birden

Maşallah canım maşallah
ne güzel fitsiniz yahu ben yana doğru gitmeye devam ediyorum ne olucak bu işi sonu bilmem

canım benimde öle ya oglumda hiç erkek doguracak gibi degildim millet kız olur senin diyodu hamile kadın gibi degilde kilolu bi kadın gibiydim yan yan gitmişti karnım hiç öle şişmemişti karnım sadece acayip kilo almıştım

maşallah canım kendın zayıf oldugun ıcın bebiş belli etmiş kendini güzelce
bi ben koymadım reısm heralde ya ben hamiş halimi pek sevmiyorum o yüzden elim gitmiyor

ilk bebek diye herhalde baya bi geç kendini belli etmeye başladı, yer açıyo yavrucak kendine

maşallah canım seninle 3 gün var aramızda benimde çıkmaya başladı artık ilk hamilelilğimde çok geç çıkmaya başlamıştı sanırım bunda dogurana kadar bayabi şişicem

2. hamilelikte vücut alıştığı için daha çabuk yer açıyor kendine bebek sanırım. bütün cefayı ilk bebekler çekmiyor mu görün işte, 2. ler heppp en kaymağını yiyor hayatın :)

Maşallah canım maşallah
ne güzel fitsiniz yahu ben yana doğru gitmeye devam ediyorum ne olucak bu işi sonu bilmem

bünye meselesi birazda.... benim pek iştahım da yok yemek yemek için davet bekliyorum malesef...... 1 ay sorna farkeder diye düşünüyorum.
maşallahhh cicimm:) çok tatlı çıkmışş göbüşünnn

saol canımmmm

valla sonradan toparlanıyorsa problem yokda eğer toparlanmıyorsa ziller benim için çalar bu sefer

valla sonradan toparlanıyorsa problem yokda eğer toparlanmıyorsa ziller benim için çalar bu sefer
toplanıyo canım ya hiç kafana takma ben 1 sene 86 kilo gezdim acayip kilo almıştım ama sonra 73 düştüm akupunkturla gitti göbiş falan kalmamıştı ben dogumdan sonra saramamış olmama ragmen normal dogum yaptım ama saramadım karnımın sancısından ama toplanıyo merak etme

maşallah canım

küçük sivri bir göbiş olmuş. çokta yakışmış, benim 3 hafta önceki halim gibisin. kiloda almamışsın ne güzel. çok güzel görünüyorsun.

saol canım :) ben kasım sonu annesiyim napiym yavaş ilerliyoruz :)) ay bu kadarına şükrettim burcu bu da yoktu :))

tatlım çok güzelsinnn göbişinde çok yakışşmış maşallah sana
senin bebişin cinsiyeti bellimiydi kuzum

saol canımm cümlemize yakıştı bebek maaşallah :)
yok 12+1 de gittim doktor tahmin için teşebbüs etmedi bile ekranı kapattı e hani cinsiyet dedim 16. haftada söylicem şimdi belli olmaz yanılma payı çok olur dedi....:)) 2 hafta sonra inşallah netleşmesini bekliyoruz.
bi tahminin mi var yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…