Eki Görüntüle 436677
işte bennnnn :78
Eki Görüntüle 436677
Eki Görüntüle 436677
Eki Görüntüle 436677
Eki Görüntüle 436677
Eki Görüntüle 436677
Eki Görüntüle 436677
teşekkür ederim canım şimdi en iyi zamanım ben yakında mayalanmış hamur gibi kabaracammaşallah kuzum hiçte abartılacak bir göbeğin yok bence çok ta tatlııı
neden unutuyorsun tatlım bak ben resim dediniz yaptım hemencecik dr git dediniz gittim hemencecik ben nasıl sizi üzmüyorum sende bizi üzme en kısa zamanda ekle resminiovvv çok güzel maşşalh:) bende koyacağım ya hep unutuyorum:)
canım genede normalde zayıf olunca beni görene abatmış olarak geliyorumHiç te abartılacak bir göbüş değil canım yaa harikasınız bebişinle birlikteee
beni kilosuz bulduğun için teşekkür ederim canımcanım göbeğin bence çok orantılı sende öyle hiç fazla kilon yok görüntü güze yanisen bide benimkini görsen
ay teşekkür ederim canım o sizin tatlı bakısınız banabulemsumm çok tatlı çıkmışş kız göbüşünnhiçtee öyle abartılacak bi kilon falan yok yanii bence
sen konyaya gel beni gör anlarsın irimiyim değilmiyimayyy ne güzel görünüyor canımm... hiç te öyle iri görünmüyosun yaaaa, gayet hoş...
canım beğendiğim elbise ile çekinseydim fotoyu bu ne göbek derdiniz kesinamanda aman ne kadar da irisin canım
canım ya göbeğin bile çok iri durmuyor, gayet normalsin. aynı benim gibi görünüyorsun. iyiki koydun foto bende bişi sandım.
çok yakışmış göbeğin, maşallah
Eki Görüntüle 436677
Eki Görüntüle 437333 işte benim göbüşümde bu kadarcıkkk buda benimmmmm
Eki Görüntüle 437410 Eki Görüntüle 437411
Kızlar bakııın bu da 18+3 göbüşümüz (ama gaz da dahil yemekten sonra ki hali bu):)))))))
nilltttttttt
ilk dikkatimi çeken şey turuncu olduuu...
senin bi önceki resmin de turuncu tişörtlüydü dimi... hatta turuncu yatak örtüsü vardı
canımmm maşallah maşallahh bin kere... çok tatlı olmuşşşşşsunnn...
Kızlar bakııın bu da 18+3 göbüşümüz (ama gaz da dahil yemekten sonra ki hali bu):)))))))
maşallahhcanım çok tatlı pek yakışmışş, senin bebeğin cinsiyeti bellimiydii :44:
erkek göbişi gibi
Eki Görüntüle 437333 işte benim göbüşümde bu kadarcıkkk buda benimmmmm
Yok canım o kırmızıydı,yatak örtüsü de kırmızıydı
Teşekkür ederim şekerimmm,o senin tatlılığın...:)
maşallah canım ne güzel top gibi göbiş
tatlı bir anne adayı olmuşsun. :))
yaaa turuncu gibiydi amaaa :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?