2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

biraz kilolu çıkmışım elbiseden dolayı ama idare edin:) pazar günü uzaktan bir arkadaşın düğününe gittikte ordan çıkarken öyle çektirdik ben de size yetiştirdim

taze göbiş ile taze baba canım çok güzelsinizzz 3. üzde maşallah size ömür boyu huzur mutluluk versin inşallahhhh

biraz kilolu çıkmışım elbiseden dolayı ama idare edin:) pazar günü uzaktan bir arkadaşın düğününe gittikte ordan çıkarken öyle çektirdik ben de size yetiştirdim

taze göbiş ile taze baba canım çok güzelsinizzz 3. üzde maşallah size ömür boyu huzur mutluluk versin inşallahhhh

kilolu çıkmamışsın canım, göğüs altından dikiş olunca böyle çıkıyor göbekler.

sadece göbeğine kilo almışsın gibi duruyor, eşinde sende çok güzelsiniz. maşallah canım

Bu da benden olsun ; dün akşam kendi imkanlarımla çektim bu kadar oldu valla

Eki Görüntüle 452469

iyiki lavinya foto koyduda eskileri görebildik. maşallah canım defile yapmışsın bize sağol :)))

sende minik göbiş var, yakında pörtler sanırım. çok güzel duruyorsun.

bu 1 hafta önce çekilmişti 20. haftamdı, şimdi dahada belirginleşti oğlum

aman da aman ne güzel göbiş buuu, yuvarlak olmuş çok biçimli maşallah

böyle göbekleri çok seviyorum canım.

saol canım ya moral oluyor bunlar yoksa sinirlerim bozuluyor şişkolaşıyorum diye...

Sagol canım benimmm

canım maşallah sana tam hamile olmuşsun karnın ise oğlan karnı olmuş
paşanın yatağı ise pek güzelmiş güzel güzel uyusun paşa bunun içinde güllerle uyansın hep

canım maşallah sana tam hamile olmuşsun karnın ise oğlan karnı olmuş
paşanın yatağı ise pek güzelmiş güzel güzel uyusun paşa bunun içinde güllerle uyansın hep

daha öle sızınkı kadar gergın degıl benım karnım yumoş yumoş ama ıcerde bebek oldugu farkedılıyor artık cok tesekkur ederım hepımızın bebısımızı kucagımıza aldıgımız fotoları koymakta nasıp olsun amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…