2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

ben kılo olarak cok kılo almadım fakat göbüşüm baya büyüdü canımm
zaten ole cok kilo almis bi goruntun yok canimm ama haftasina gore gayet belirgin cok tatli bi gobusun var
kizlarin dedgi gibi ve rivayetlerden duydugum kadariyla ben de kesin erkektr dye dusunmustum
senin de kizin olcakmis prensesimin arkadaslari cogaliyo desene
Allah korusun hepimizn evlatlarini bi de sole kucagimza alip pozlar verelim ins....

evt canım bu rıvayetlerden herkes aynı dusunceye kapılıo,benım prenses bıraz irice galıba :)
allah hepımızın yardımcısı olsunn hayırlısıyla atlatalım bebişlerimizi kucagımıza alalımmm

elbisene bayıldım burcu çok şık duruyor üzerinde bu elbise dediğim gibi en şık sen olacaksın nikah da kız doğumdan sonra kilo verme derdinde olmuyacak seninnn

ayyy beğendiğine çok sevindim. çok teşekkür ederim canım

hamile olunca seçenekler az oluyor böyle günlerde, Allahtan estide almıştım bu elbiseyi, özel bir güne giyerim niyetiyle almıştım, kısmet işte.

evet ya 8-9 kiloyla kapatıcam galiba hamileliğimi, napalım iyi tarafından bakalım, bebek iyiyse önemi yok kilonun, azda olsa çokta olsa. yalnız çocukken genç kızken hep derdim ben kesin şişko hamilelerden olacağım ama bak nasıl oldu. bulantı işi berbat yahu, ister istemez yiyemiyorsun, az kilo alanlara yemiyor dememek lazımmış ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…