Eki Görüntüle 509949 Eki Görüntüle 509951 Eki Görüntüle 509952 Eki Görüntüle 509953
teyzoşlarrrrrrrrr son halimiz 8 buçuk - 9 kilo fazlalığımız varnasıl oğluşummm büyümüş mü
Eki Görüntüle 509949 Eki Görüntüle 509951 Eki Görüntüle 509952 Eki Görüntüle 509953
teyzoşlarrrrrrrrr son halimiz 8 buçuk - 9 kilo fazlalığımız varnasıl oğluşummm büyümüş mü
nerde bu 10 kılo ya...
kıskandım cadı seni...
Maşallah kızlar çok şekersiniz bebişlerlee
Eki Görüntüle 510015 30.haftalık halımızz
kızlar cümlenize maşallahh
ama benim moralimi alt üst ettiniz :)
sizin bacağınız kadar benim kolum var resmen :)
zaten zayıf bir hanım değildim,
hele omuz çapım, kollarım hep kalıplıdır,
şimdi tam oldum
bazen bacaklarımın ağrısı yüzünden yalpalarken kendimi sumo güreşcisi gibi hissediyorum :)
oOOooOo :) bu ne güzellik böyleeeeeee
maşallahhhh
8-9 kilo fazlalıkmışşşş nerde haniiiiiiiiiii
maşallah cnm benim sadece göbeğinde o fazlalık bence.Allah nazarlardan saklasın
oyyyy ağzını yesinn teyzesii o oğluşun...yasminimm yaa çok tatlısın...hiç öylee fazlalık falan yokk...süper ötesii gözüküyorsunuzz pipiloşlaaaa
maşallah canım çok güzelsiniz
maşallaaaahhhh
Fıstı gibisiniz maşallah
Bebeişte büyümüş bayağı maşallah annesi
maşallahhh kızlar fıstık gibisiniz hepinizde
ee canım benim, benim annem sporcu babam sporcu :) onların sayesinde sıkı bi vücudum var (dı)ondan pek göstermiyorum sanırım
kızlar valla maşallahh... herkes göbeğinden almış, kilolar bebeklere yaramış sanki
maşallah sana arkadasım ne fazlalıgın super gozukuyorsnnn
kızlar cümlenize maşallahh
ama benim moralimi alt üst ettiniz :)
sizin bacağınız kadar benim kolum var resmen :)
zaten zayıf bir hanım değildim,
hele omuz çapım, kollarım hep kalıplıdır,
şimdi tam oldum
bazen bacaklarımın ağrısı yüzünden yalpalarken kendimi sumo güreşcisi gibi hissediyorum :)
masallah cok sekersınız, sadece göbek var :)
Burcucum kiyamam canim ya nasi sismis ayaklarin bacaklarin bide kendin ince uZun birisin normalde bunlar sanki baskasinin ayaklarikeske izne ayrilabilsen ama doktor sorun yok demis allahtan iyi bari
Kizlar masallah gobuslerinize
burcu kızzzzzz bu senin ayağın mı :) hiç senin ayağına benzemiyor kuzum yaaaaaa nasıl şişmiş öyle, bazı kişilerde oluyormuş böyle şişlik :)
aman be iyiki birgün geç geldik, kaç foto kaçırmışım öyle, neyseki çok geç olmadan gördüm
maşallah canımçok tatlısınız, kendine hiç kilo almamışsın. :))
kızzz hayat hiç şaşırmadım böyle görünce seni, herzaman ki gibi gayet güzel ve hoşsun
fazla kilo aldım diyorsun ama kilonun nerde olduğu bellimaşallah canım.
maşallah canım,sende çok muntazam gidiyorsun :))
maşallahkocaman oğluşunu yesinler :))) çok güzel hiç fazlalık yok.
ayyy sağol canım. evet bende şaşırıyorum o bacaklar nasıl bu hale geliyor, dünde konuştuk doktorla sorun yok, olur bazılarında dedi. izne daha var canım. belki izne ayrılmadan gelir bebiş :)))
dimi ya bende inanamıyorum, bazen bakmıyorum ayaklarıma gülüyorum, parmaklarımı oynatıyorum komik geliyor, sanki başkasının ayağıyla oynuyorum. çok şükür yine canım, yatağa bağlanmadık ya.
buda bızım 2 yada 3 hafta oncekı halımız
sadece göbek var maşallah cok güzel, sağlıklı duruyorsun. Benim de karnım çok küçük 30 dan sonra büyür diyorlardı hiç alakası yokmuş. kız bebek bekliyorum sanırım ondan karnım sivrilmek yerine yaygınlaşıyor.
aslında 10 kg aldım belkıde 12 falandır ama pek fazla bellı olmuyor dıo herkes bırde aynı sekılde 31 haftalık olduk bnmde karnım hala ole cok buyumedı sanırım kız bebekler annelerını şişirmıo yaygınlaştırıo erkekler dırek one cıkarıo gobegı kg si yerınde olsun da bnm gobegım onemlı deıl cnm :)) sende koysana bakım nasıl gobegın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?