2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

işte 29+5 halimiz kocaman oğluşumla ben :)

Eki Görüntüle 509839

maşallahhh kızlar fıstık gibisiniz hepinizde

nerde bu 10 kılo ya...
kıskandım cadı seni...

ee canım benim, benim annem sporcu babam sporcu :) onların sayesinde sıkı bi vücudum var (dı) ondan pek göstermiyorum sanırım

Eki Görüntüle 509839

kızlar valla maşallahh... herkes göbeğinden almış, kilolar bebeklere yaramış sanki

kızlar cümlenize maşallahh
ama benim moralimi alt üst ettiniz :)
sizin bacağınız kadar benim kolum var resmen :)
zaten zayıf bir hanım değildim,
hele omuz çapım, kollarım hep kalıplıdır,
şimdi tam oldum
bazen bacaklarımın ağrısı yüzünden yalpalarken kendimi sumo güreşcisi gibi hissediyorum :)

anca bukadar abartılırdı yapma Allah aşkına sağlığınız yerinde olsunda normale döneriz inşallah hepimiz dahada fit süper annişler oluruz bende zayıf biri değilim zaten ama hiç kiloda almadım maşallah inşallah doğum sonrası hemen veririz kilo ben çocuğumla daha çok ilgilenebilmek için yani rahat hareket etmek için bunu çok istiyorum inşallah çok zayıflarım doğum sonrası amiiinnn...

oOOooOo :) bu ne güzellik böyleeeeeee
maşallahhhh
8-9 kilo fazlalıkmışşşş nerde haniiiiiiiiiii

ayy morell verdinn kuşummmmmmm

sizinn kızınla güzelliğinizzzzzzz

maşallah cnm benim sadece göbeğinde o fazlalık bence.Allah nazarlardan saklasın

bi tanem acabayip bir göbek var bende füze gibi :) bebeişim çıkınca gider inş. fazlalıklar hepimizinnnnn

oyyyy ağzını yesinn teyzesii o oğluşun...yasminimm yaa çok tatlısın...hiç öylee fazlalık falan yokk...süper ötesii gözüküyorsunuzz pipiloşlaaaa

ayy kuzummm ağzından bal damlıyorrrrrrrr ballllllll moral verdiniz valla teşekkür ederimm, oy sizin kızların güzelliğiiiiii o

maşallah canım çok güzelsiniz

sağol kuzummmmmm

sağol beysalmm hepimize

Fıstı gibisiniz maşallah
Bebeişte büyümüş bayağı maşallah annesi

sağol canım benimmm, sizde fıstıksınıızzzzzz, büyümüş demiii

maşallahhh kızlar fıstık gibisiniz hepinizde

sağol canım

sağol esracımm göbüşler pırt füze gibi :)

maşallah sana arkadasım ne fazlalıgın super gozukuyorsnnn

sağol kuzummm morel verdinizz, bu sabah çekmiştim bunu :)

maşallahhh kuzum sende de bişicikk yokkk

oy kıyamam sana eminimm yakışmıştırrrrrrr tombiş annişlere

aman be iyiki birgün geç geldik, kaç foto kaçırmışım öyle, neyseki çok geç olmadan gördüm

maşallah canım çok tatlısınız, kendine hiç kilo almamışsın. :))

kızzz hayat hiç şaşırmadım böyle görünce seni, herzaman ki gibi gayet güzel ve hoşsun

fazla kilo aldım diyorsun ama kilonun nerde olduğu belli maşallah canım.

maşallah canım, sende çok muntazam gidiyorsun :))

Eki Görüntüle 509839

maşallah kocaman oğluşunu yesinler :))) çok güzel hiç fazlalık yok.

Burcucum kiyamam canim ya nasi sismis ayaklarin bacaklarin bide kendin ince uZun birisin normalde bunlar sanki baskasinin ayaklari keske izne ayrilabilsen ama doktor sorun yok demis allahtan iyi bari

Kizlar masallah gobuslerinize

ayyy sağol canım. evet bende şaşırıyorum o bacaklar nasıl bu hale geliyor, dünde konuştuk doktorla sorun yok, olur bazılarında dedi. izne daha var canım. belki izne ayrılmadan gelir bebiş :)))

burcu kızzzzzz bu senin ayağın mı :) hiç senin ayağına benzemiyor kuzum yaaaaaa nasıl şişmiş öyle, bazı kişilerde oluyormuş böyle şişlik :)

dimi ya bende inanamıyorum, bazen bakmıyorum ayaklarıma gülüyorum, parmaklarımı oynatıyorum komik geliyor, sanki başkasının ayağıyla oynuyorum. çok şükür yine canım, yatağa bağlanmadık ya.

Son düzenleme:

ayy sağol canımm benimm sizin güzelliğiniz ayy koca bir göbeğim varrrr orda sanırım hehi

yalnız haftasonu basenlerimde çatlaklar gördüm morelim bozuldu

kesnlikle çok şükür sonuçta o şişlik inecek kuzum

buda bızım 2 yada 3 hafta oncekı halımız

Eklentiler

• $Görüntü004.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
buda bızım 2 yada 3 hafta oncekı halımız

sadece göbek var maşallah cok güzel, sağlıklı duruyorsun. Benim de karnım çok küçük 30 dan sonra büyür diyorlardı hiç alakası yokmuş. kız bebek bekliyorum sanırım ondan karnım sivrilmek yerine yaygınlaşıyor.

aslında 10 kg aldım belkıde 12 falandır ama pek fazla bellı olmuyor dıo herkes bırde aynı sekılde 31 haftalık olduk bnmde karnım hala ole cok buyumedı sanırım kız bebekler annelerını şişirmıo yaygınlaştırıo erkekler dırek one cıkarıo gobegı kg si yerınde olsun da bnm gobegım onemlı deıl cnm :)) sende koysana bakım nasıl gobegın

Maşallah hiç 12 gibi durmuyor demek ki orantılı almışsın. Ben de 34 haftaya giriyorum yarın ve 9 kilo aldım. Resim eklerim çektim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…