a aa wallaa sende aynı benm gıbısın bızım gobusler kucuk bebişin kaç kg da şuan cnm benı mllet cok sınır edıo aaaa karnın buyumemiş bebek kucuk mu dıolar sankı doktordan daha ıı bılıolar yaaa delrcem vallaa
sen denilenlere hiç bakma benim başta annem olmak üzere kilo almam durduğu ve karnım büyümediği için sen bu gidişle küçücük bir bebek doğuracaksın 1 kilo bile doğmaz diyenler oldu düşün. 30+6 da 1913 ( 300 gr fazla geldi) grdı bugün gitmem gerekiyordu ama gidemedim. haftaya gidicez bakalım kaç kilo oldu minnoşum.
yok aldırış etmıorumda mılletı nekadar ılgılendırdı boş boş konuşuolar bi problem olsa dr soler herhalde ya:) bızımde 2 hafta once 1170 gr dı ptesi kntrolum war bnmde bakalım ne kadar oldu meleğim teyzesi :) ya zaten 3 ü gecmesini istemıorum ben normal dogum ıstedgm ıcın kolay cıksın dıe :)))
bizim doktorumuz da iri bebek istemiyor, bebeğin iri olması da doğum için zor . o yüzden kararında olması en iyisi. ben de acıkcası 3 olsun istiyorum olur inş hayırlısı artık. doktorumuz bebeğin kilosu çok düşük olmadığı müddetçe sorun olmaz sağlığı iyiyse demişti o yüzden kilosuna takılma. bakalım ne kdr çıkıcak bu hafta meleğin :)
canlarım yoğunluktan 1 hafta önce çektiğim fotoları şimdi yayınlıyorum. göbişim azcık daha büyüdü bu halinden
33+4 halimiz :)
Eki Görüntüle 520262 Eki Görüntüle 520263
Eki Görüntüle 521426
Eki Görüntüle 521427
Eki Görüntüle 521428
evet teyzoşlar son halimiz herkes görünce patlıcam diye korkuyor yusyuvarlak oldum :)
Eki Görüntüle 521426
Eki Görüntüle 521427
Eki Görüntüle 521428
evet teyzoşlar son halimiz herkes görünce patlıcam diye korkuyor yusyuvarlak oldum :)
aktif teyzeoş maşallah size
Beysalım harikasın hiç te yusyuvarlak değilsin maaşallah sizeeee...
canlarım yoğunluktan 1 hafta önce çektiğim fotoları şimdi yayınlıyorum. göbişim azcık daha büyüdü bu halinden
33+4 halimiz :)
Eki Görüntüle 520262 Eki Görüntüle 520263
Eki Görüntüle 521426
Eki Görüntüle 521427
Eki Görüntüle 521428
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?