2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

sen denilenlere hiç bakma benim başta annem olmak üzere kilo almam durduğu ve karnım büyümediği için sen bu gidişle küçücük bir bebek doğuracaksın 1 kilo bile doğmaz diyenler oldu düşün. 30+6 da 1913 ( 300 gr fazla geldi ) grdı bugün gitmem gerekiyordu ama gidemedim. haftaya gidicez bakalım kaç kilo oldu minnoşum.

yok aldırış etmıorumda mılletı nekadar ılgılendırdı boş boş konuşuolar bi problem olsa dr soler herhalde ya:) bızımde 2 hafta once 1170 gr dı ptesi kntrolum war bnmde bakalım ne kadar oldu meleğim teyzesi :) ya zaten 3 ü gecmesini istemıorum ben normal dogum ıstedgm ıcın kolay cıksın dıe :)))

bizim doktorumuz da iri bebek istemiyor, bebeğin iri olması da doğum için zor . o yüzden kararında olması en iyisi. ben de acıkcası 3 olsun istiyorum olur inş hayırlısı artık. doktorumuz bebeğin kilosu çok düşük olmadığı müddetçe sorun olmaz sağlığı iyiyse demişti o yüzden kilosuna takılma. bakalım ne kdr çıkıcak bu hafta meleğin :)

evet bencede dur bakalım haberleşiriz tekrar yazarım ben burdan saglklı olsunda zayıf olsun sorun deil ben şişiririm onu dogduktan sonra :))

Göbişlerimize baktım baktım nostalji yaptım biraz
yakında o bebişler göbişlerde degil de kucagımızda olcak inşallahhh

göbiş topicindeki ilk anımdan son anıma biz kızımla böyle büyümüş

vee şimdi sona yaklaştık.. cok heyecanlı ve cok mutluyuz

Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah can parçalarımızı..

canlarım yoğunluktan 1 hafta önce çektiğim fotoları şimdi yayınlıyorum. göbişim azcık daha büyüdü bu halinden

33+4 halimiz :)

evet teyzoşlar son halimiz herkes görünce patlıcam diye korkuyor yusyuvarlak oldum :)

aktif teyzeoş maşallah size

valla maşallah burcu ben senin gibi zayıf olsam daha ne isterim sen tam haftanı gösteren normal bir anne adayısın ben yürürken çekilin geniş araç geçiyo modunda insanlar ayyyyyy kendi resmimi hiç koymayim ben buraya walla çok gülersiniz, geçen gün bi tane vatandaş girdi odama işini yaparken durdu durdu ikizlerinizn cinsi kızmı erkek mi dedi

35+3 ken halimiz... şimdi çektim, ev hali olduğu için tişörtümden sallanan ipi görmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…