akşama hepimiz şişiyoruz canım ama hamilelğin an tatlı ayları şimdi yüzümüze bakılır göbeğimiz sevilir son aylarda kötü oluyor insanevet hele akşamları kocaman oluyorum bu sabahki halim :)
:) canım benim senle yanyana gelsek senden iki tane gibi gözükürüm emin ol :):):):):):maşallah canım
çok güzel göbişin. çok yakışmış. büyümüş baya. ayrıca yandan böyleysen öndende kilolu olduğunu sanmıyorum. :))
başka resim koymayan arkadaşlarda koysun lütfen, koyanlarda tekrar koysun :))
akşama hepimiz şişiyoruz canım ama hamilelğin an tatlı ayları şimdi yüzümüze bakılır göbeğimiz sevilir son aylarda kötü oluyor insan
maşallahgöbüşe tatlım minyon tipli demiştin ya dediğin kadar varsın yani genç ve dinamik anne seni
aaaa canım biz acayip benziyoruzzzzzz
saçrengimiz gelen dip boyasına kadar aynı, uzunluğu aynı,
perçemin ve yandan ayırışın aynı
boyun kaç bilmiyorum ama vücut yapımızda çok benziyor şaşırdım
bu arada çok güzelsin ve göbüşün çıkmışş çok güzell yerim yaaaaaaaa içindeki miniği
ama ayakta ve yandan çekersen daha belirgin oluyor
Tatlımm çook teşekkür ederim güzel duaların içinn, hepimize nasip olsun inşallahhhmilona Allah bebişini kucağına alıpta sevmeyide nasip etsin maş..çok tatlı bir annesin
Ah ahh yerim ben o anneyi de bebişi deee...Çok cicisiniz tatlımmmm
göbüşleri yarıstırıyoruz kız biz benimde bu kadar oldu galiba sanırsam ben de çekeyim kendimi bir gösterem sizlere en kısa zaman da
Ayy teşekkür ederiz teyzesiii, şımartıyorsunuz bizii
Garip doğrusu tatlımm, ama Allah var en başından beri çok ısınmıştı içim sana, hatta hediyeleşmede bana çıkmana hiç şaşırmadım desem yeridir. Boy olarak senden kısayım canım ama bu kadar benzerlik ancak kardeşlerde olur değil mi Ama siz de göbüş ekleyinnn yenileri merak ediyoruzzz
Tatlımm çook teşekkür ederim güzel duaların içinn, hepimize nasip olsun inşallahhh
Eki Görüntüle 420925
kızlar sonunda bir resim çekip koyabildim bu da bebişimle ben :) tombalak olduk çıktııkk
Kızlarr işte size iki göbüş fotosu ilki 22 nisan ikincisi de bu pazar çekildi
işteeee unnadodan aldığım saç ve göbek bandı saç bandın pek çıkmamış gibi idare edingöbişim çok büyüdü dün akşam çok şişti yaa
Eki Görüntüle 427585
işteeee unnadodan aldığım saç ve göbek bandı saç bandın pek çıkmamış gibi idare edingöbişim çok büyüdü dün akşam çok şişti yaa
Eki Görüntüle 427585
Eki Görüntüle 427585
Eki Görüntüle 427585
Eki Görüntüle 427585
çok tatlı olmuşsunuz kuzum bebişinlee
ayyyy ne tatlı olmuşsunn seenn böyleeee.. maşallah beyazlar içinde daha bir belirgin olmuş bebeğinnn... maşallah barekallahhh
çok tatlı olmuşsun caanım göbişbandı tşörtün içinde yani dimi:26:
aaa çok hoş olmuşş..ne güzell yaaa beyaz pantolon giyebiliyorsunn canımmbenim bacaklarr (üst kısmı kalın aşagılar ince oldugundan) çokk kötü duruyorr beyaz pantolonn badndına bayıldım..pek cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?