2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

:) canım benim senle yanyana gelsek senden iki tane gibi gözükürüm emin ol :):):):):):

akşama hepimiz şişiyoruz canım ama hamilelğin an tatlı ayları şimdi yüzümüze bakılır göbeğimiz sevilir son aylarda kötü oluyor insan

ahh canım sorma onu düşünüyorumda ne yapacaz ne halde olacaz bakalım :)

maşallah göbüşe tatlım minyon tipli demiştin ya dediğin kadar varsın yani genç ve dinamik anne seni

Ayy teşekkür ederiz teyzesiii, şımartıyorsunuz bizii

Garip doğrusu tatlımm, ama Allah var en başından beri çok ısınmıştı içim sana, hatta hediyeleşmede bana çıkmana hiç şaşırmadım desem yeridir. Boy olarak senden kısayım canım ama bu kadar benzerlik ancak kardeşlerde olur değil mi Ama siz de göbüş ekleyinnn yenileri merak ediyoruzzz

milona Allah bebişini kucağına alıpta sevmeyide nasip etsin maş..çok tatlı bir annesin
Tatlımm çook teşekkür ederim güzel duaların içinn, hepimize nasip olsun inşallahhh

Ah ahh yerim ben o anneyi de bebişi deee...Çok cicisiniz tatlımmmm

sağoll teyzoşşş:) sende çok tatlısınn oğluşş annesii

göbüşleri yarıstırıyoruz kız biz benimde bu kadar oldu galiba sanırsam ben de çekeyim kendimi bir gösterem sizlere en kısa zaman da

ayy evet ekleyin sizde...merakla bekliyorum...

canım benim sağol benimde sana ısınmıştı hadi yaa
evettt hakkiten bak hatta eşimede gösterdim o bile aaa cidden benziyorsunuz dedi
tmm cnm ben de yakında eklerim bir tane daha

tazee çıktı fırındaannn
geçen hafta cumartesi göbüşüü 14+5'deeEki Görüntüle 421713

anaaaaaaaaa yeni bir göbiş resmi. maşallah canım ayy ne güzel çıkmış göbişin. büyümüş annesiiiiiii. çok muntazam görünüyorsun kilon çok iyi.

bende koyacağım resim, eşim geldi çeker beni artık, göbişim büyüdü en çok sizin hakkınız yeni halini görmek :)

tazee çıktı fırındaannn
geçen hafta cumartesi göbüşüü 14+5'deeEki Görüntüle 421713

amannnnnn ne güzel büyümüş bebişinnnnnn

Eki Görüntüle 420925
kızlar sonunda bir resim çekip koyabildim bu da bebişimle ben :) tombalak olduk çıktııkk

canım benimmm çok tatlı görünüyor maşallah hiç te tombiş değilsin bence ya... gayet iyi görünüyor burdan

Kızlarr işte size iki göbüş fotosu ilki 22 nisan ikincisi de bu pazar çekildi

ayy yerim ben onu yaaa... sanki çok su içmişsin gibi milona

işteeee unnadodan aldığım saç ve göbek bandı saç bandın pek çıkmamış gibi idare edin göbişim çok büyüdü dün akşam çok şişti yaa

işteeee unnadodan aldığım saç ve göbek bandı saç bandın pek çıkmamış gibi idare edin göbişim çok büyüdü dün akşam çok şişti yaa

Eki Görüntüle 427585

ayyyy ne tatlı olmuşsunn seenn böyleeee.. maşallah beyazlar içinde daha bir belirgin olmuş bebeğinnn... maşallah barekallahhh

Eki Görüntüle 427585

aaa çok hoş olmuşş..ne güzell yaaa beyaz pantolon giyebiliyorsunn canımm benim bacaklarr (üst kısmı kalın aşagılar ince oldugundan) çokk kötü duruyorr beyaz pantolonn badndına bayıldım..pek cici

Eki Görüntüle 427585

canım çok yakışmış çok güzel olmuşsun. valla inceciksin maşallah.

pantolonun hamile pantolonu mu yoksa normal mi? normase bravo valla.

çok tatlı olmuşsunuz kuzum bebişinlee

teşekkür ederizz beysal teyzesiii

ayyyy ne tatlı olmuşsunn seenn böyleeee.. maşallah beyazlar içinde daha bir belirgin olmuş bebeğinnn... maşallah barekallahhh

ayy sağol canım beğendiğinize çok sevindimm , bantın çizgileri yan daha büyük gösteriyor sanki düzde alınabilirmiş ama bu renkleri çok sevdimm

çok tatlı olmuşsun caanım göbişbandı tşörtün içinde yani dimi:26:

sağol tatlımm, t-şörtün dışında cnm baştan ben de garip dururmu diye düşündüm ama durmuyor hoş oldu

aaa çok hoş olmuşş..ne güzell yaaa beyaz pantolon giyebiliyorsunn canımm benim bacaklarr (üst kısmı kalın aşagılar ince oldugundan) çokk kötü duruyorr beyaz pantolonn badndına bayıldım..pek cici

teşekkürler teyzesiiii, evet giyiyorum aslında biraz benimde öyle alt taraf daha ince, saç bandının bir tarafı mor bir tarafı gri 2 li,

kız beğendiğinize sevindimm

bu da benim 15+1' deki göbişim...

Eklentiler

• $2012-05-25 07.34.5422.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…