2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

Canım benim ya :)) valla hiç kıyamadım şimdi sana :)) hiç üzülme yalnız değilsin... ben de topik anniş adayıyım :) sen yine içine çekince çıkmış bişiler :) benim ondan da umudum yok denemedim de gerçi :) ayy şaka gibi ya... Ama bir şey diyim mi: "GÖBÜŞ HİÇBİR ŞEYDİR, BEBİŞ HER ŞEY" Nihayetinde sen de ben de Kasım annesi miyiz? kasım annesiyiz? var mı iyi kötü, er ya da geç çıkacak içi bebişli bir göbüşümüz? var çok şükür :))) o zaman boş ver bekler görürüz biz de :)

Sevgi ve dua ile...

Merhabalar,
Sanırım ben de Kasım 2012 de-inşallah- anne olacağım. Sanırım diyorum çünkü ben pko hastasıyım. adet tarihim 1 şubat ama geç yumurtlama olduğu için 11. haftanın içindeyim. Doktor ultrason ölçümlerine göre bu haftayı söyledi. Kasım sonu gibi görünüyor doğum. İkinci hamileliğim , 6 yaşında bir oğlum var.

sanadaa maşallahhh kuzumm... evet dışarıdan belli oluyorr canımmm ve bu beni mutlu ediyorrgöbeğimiz çıktı diyee seviniyoruzz ne tuhaf demii
evet canım göbeğimiz çıksın diye ne meraklıyız ,onlar bizim gurur kaynağımız , geçen alper mumcunun sitesinde okumuştum bir hamilenin en büyük gururu göbeğiymiş

öyle de abartmamak lazım geri verilmesi çok zor olur sonra

İştee bu da benim göbüşümm kızlarr bayaaa bi çıkmış değil mii???

Eki Görüntüle 400697

evettt bakıyorum bakıyorum doyamıyorum göbişlerinize.

c.tesi sabah eşim çekmişti. onu koyayım dedim. yalan yok azcık şişirdim göbişimi

Eki Görüntüle 403066

Kızlar hepinizin göbişlerinize bayıldım benimki de milano kadar var.Geçen bir alışverişe çıktım mağazadaki kadın oğlunuz mu olacak dedi.Yanlarda yok sadece önde top gibi :)

Kızlar hepinizin göbişlerinize bayıldım benimki de milano kadar var.Geçen bir alışverişe çıktım mağazadaki kadın oğlunuz mu olacak dedi.Yanlarda yok sadece önde top gibi :)

sağol canım. milano kadarsa seninkide baya belirgin demektir. yinede foto görmek isteriz. Şimdilik hepimizin göbişi oğlan göbişine benziyor belki ilerde farklı şekillere gireriz :)

yinede Allah gönlüne göre versin.

göbekler almış başını gidiyor. bunlar göbekmi şişlik mi? :):)

ilk 2 ay benimde baya göbeğim vardı bağırsak sorunum vardı sonra aktivya yemeye başladım sabahları domates üstüne zeytinyağı ve şuan çok şükür bağırsaklarım çalışmaya başladı ve göbeğim normal boyutlarda.
ben zayıf birisiyim. hatta 50 kg hamile kaldım şuan 53 oldum 15.haftadayım . tabi birazda bol giyinirim henüz söylemediğim kişiler anlamıyor..
bi ara bende size fotoğraf çekeyim de benim bebeğimide görün

işte buda benim kızıma doğuma gitmeden önceki halimm
olmuyor nasıl eklices

Son düzenleme:
işte buda benim kızıma doğuma gitmeden önceki halimm
olmuyor nasıl eklices

Tatlım cevap yazarken açtığımız mesaj panelinden çok az aşağıda eklenti ekle tuşu var. Ona bas bir pencere açılacak dosya ekleye bas, yükleyeceğin resmi seç, resim gelince aşağıda bitir tuşuna bas pencere kapanacak, mesajda da cevaplayı tıkladın mı tamamdır

kızlar maşallah göbişlere. benim henüz göbişim yok. akşamları çıkıyor nedense :) bende eklemeye uğraştım ama bilgisayarımda sorun var. bende format atıldıktan sonra tekrar denicem.

kızlar bu da benim göbüşüm biraz kilom var ama bu arada üzerimde tişörtte moonsunum anneler günü hediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…