Eki Görüntüle 403223 Eki Görüntüle 403222 Eki Görüntüle 403221
Kızlar bende kendimce çekmeye çalıştım bakın bu da benim göbüşüümmm
oyyyy yerimm ben seniiin göbüşünü....çok tatlısınn canım yaa
eşim dün soruyo "göbeğin çıkmaya başlamışmıdır?"ben cevap verirken olanca gayretimle göbeğimi içime çekip geriye kalanı gösterirken "işte bu kadar çıkmış" diyorum(
sanırım 5 aydan önce bende göbeğimi gere gere gezemiycem.
evet canım göbeğimiz çıksın diye ne meraklıyız ,onlar bizim gurur kaynağımız , geçen alper mumcunun sitesinde okumuştum bir hamilenin en büyük gururu göbeğiymişsanadaa maşallahhh kuzumm... evet dışarıdan belli oluyorr canımmm ve bu beni mutlu ediyorrgöbeğimiz çıktı diyee seviniyoruzz ne tuhaf demii
evet canım göbeğimiz çıksın diye ne meraklıyız ,onlar bizim gurur kaynağımız , geçen alper mumcunun sitesinde okumuştum bir hamilenin en büyük gururu göbeğiymiş[/QUOT
ayyyy çok sevindim buna kocaman bir göbeğim var çünkü :)))
evet canım göbeğimiz çıksın diye ne meraklıyız ,onlar bizim gurur kaynağımız , geçen alper mumcunun sitesinde okumuştum bir hamilenin en büyük gururu göbeğiymiş[/QUOT
ayyyy çok sevindim buna kocaman bir göbeğim var çünkü :)))
hamilelikte alınan kilolarda kutsal kilolarmışgeçen doktorda öyle söyledi eşlerinize söyleyin
Eki Görüntüle 402486 Eki Görüntüle 402487 Eki Görüntüle 402488
teyzoşlar 12+5de göbüşümüz böyleydii...anneannemizde misafir vardı onun için azıcık süslenmiştik bide teyzoşlar içib foto çekelim dedikk kuzumlaaa
evettt bakıyorum bakıyorum doyamıyorum göbişlerinize.
c.tesi sabah eşim çekmişti. onu koyayım dedim. yalan yok azcık şişirdim göbişimi
Eki Görüntüle 403066
Kızlar hepinizin göbişlerinize bayıldım benimki de milano kadar var.Geçen bir alışverişe çıktım mağazadaki kadın oğlunuz mu olacak dedi.Yanlarda yok sadece önde top gibi :)
Eki Görüntüle 403223 Eki Görüntüle 403222 Eki Görüntüle 403221
Kızlar bende kendimce çekmeye çalıştım bakın bu da benim göbüşüümmm
niltt senin de göbişin çok şeker bayıldım
buda benim kızıma doğuma gitmeden bir gün önceki resmimmmmdi....
buda benim kızıma doğuma gitmeden bir gün önceki resmimmmmdi....
işte buda benim kızıma doğuma gitmeden önceki halimm
olmuyor nasıl eklices
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?