- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.021
günaydın cnm nasılsın bakalım?
omleti bende vericem artık aynen cnm:
bnil artık yemeğini kendi yemek istiyo ayy
geçen akşam elinde koca bi muz dlanıyodu ..
günaydın tatlımmm bende arada yağda yumurta veriyorum menemen tarzı şeylerde veriyorum. artık kahvaltı da ne varsa yio bal böcüğüm çok şükür. özelliklede ekmeğe bayılıo mink mink koparıp yio kuzum... bi de buara kuruyemişe sardık çok sevio kuzum fındık fıstık ceviz...
ayyyyyyyy hem resim hem tecrübe beklioruzzzzzzzzzzz malum bizim doğumgünü de bu ctesiiiii
ıyıyım canım sen nasılsın
nıl buyumus de kendı mı yıyo artık yemeklerını
aslında bazı seylerı elıne vermek lazım ama ben daha hıc vermedım heryere doker dıye vermıyorum ama yanlıs yapıyorum bılıyorum:26:
kuruyemısı nasıl verıyosun canım
evet cnm vermek lazım bizi doktorumuz 8 aylıkken uyarmaya başlamıştı ama ben korkudan veremiyodum şimdi veriyorum artık evet birazetraf kirleniyo ama ne yapalım yapıcak bişey yok
dün akıtma yptım sabah kavaltıda yanikırep
içine yumurta peynir süt koydum verdim eline küçük küçük biraz yedi..
Bizimde elimiz hic bos durmaz muz salatakik havuc portakal.mandaline cubuk ekmek mama sandalyede yiyor cogunlukla.qma gezerken yedigide oluyot betulum bilir:)
Bu ara mama sandalye onune derin ufak birseye su koyuyorum cukur beebeknkasigiyla agzina goturuyor gerci bir ikiden sonra tera donuyo kase o ayri
Birse bebek catalina birsey saplayip eline veriyoruk.cok.keyif aliyor
cnm ezip veriorum ama çok ezmiyorum yani minik minik oluo rondodan geçmiorum ben bıçak değmesin diye. Hani dövecekler var ya bu sarımsak için filan kullanılanlar onlarla kırabilirsin. Ay benim kuzum çok sevio seninki de sever inş. Cnm. Ama şunu söyliyim bişeyin içine ceviz filan katarsam hayatta yemio. Sevmio benim kız karışık
Ay ben de eline mama sandalyesindeyken ekmek filan veriorum peynir veriorum cnm ama tabak koymuyorum hiç ne yalan söyliim...
bizimde elimiz hic bos durmaz muz salatakik havuc portakal.mandaline cubuk ekmek mama sandalyede yiyor cogunlukla.qma gezerken yedigide oluyot betulum bilir:)
bu ara mama sandalye onune derin ufak birseye su koyuyorum cukur beebeknkasigiyla agzina goturuyor gerci bir ikiden sonra tera donuyo kase o ayri
birse bebek catalina birsey saplayip eline veriyoruk.cok.keyif aliyor
bak sen arasıma maşallah:) benim kızın önüne koysam tepeye geçirir suyuMuz filan veriorum cnm da benim kız o kadar sevmesine rağmen eline verince yemekle değil daha çok kabuğuyla ilgilenio Ama tabak koymaya ne zaman cesaret ederim bilmiorum tabi
bende mama sandaliyesinde veriyorummm:
cnm nasıl çatal aldın arasa hanngi marka..
nilde bardağı döküyo suluğunu bile biraz içip döküyo..
bak sen arasıma maşallah:) benim kızın önüne koysam tepeye geçirir suyumuz filan veriorum cnm da benim kız o kadar sevmesine rağmen eline verince yemekle değil daha çok kabuğuyla ilgilenio ama tabak koymaya ne zaman cesaret ederim bilmiorum tabi
bende mama sandaliyesinde veriyorummm:
cnm nasıl çatal aldın arasa hanngi marka..
nilde bardağı döküyo suluğunu bile biraz içip döküyo..
aynen tatlım zyenp ilay da suyu bi yudum çekio hooop gerisi üstüne nasıl alışcak bunlar yaaa
ay bende bir muz sevmemki sorms
he bsk ben arasa kabuksuz veriyorum valla kabugunuda yer bizim pasa
bu arada muz kabugunun ic tarafi ile disleeri ovmak beyazlatirmis
kimse bizim pastamızla ilgili yorum yapmaaamış amaaa
Ay bende bir muz sevmemki sorms
He bsk ben arasa kabuksuz veriyorum valla kabugunuda yer bizim pasa
Bu arada muz kabugunun ic tarafi ile disleeri ovmak beyazlatirmis
bende sevmiyom ama nile veriyommmm:ayyy ben de hiç sevmem içim bayılır yerken çok yağlı gibi gelio nedenseAma bak bu diş
mevzusu ii miş
kizlar oldugumuzv
yerde mipas varsa cok guzel.egitici gitar var ilk gitarim indirimde ve harika birsey 14.9o duyrulur
bende sevmiyom ama nile veriyommmm:
çaktırmayınn:).)
eee şekerim işnternet siteleri yokmu
bu arada benim ablamın kızı almıştı nile ama acaba aynı gitarmı
sayılar var harfler hayvan sesleri
pazara gidelim şarkkısı var o gitarmı cnm?
aynen odur cnm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?