- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.041
4-6. Aydan itibaren | bebegimin saglıklı yemekleri
kızlar cennet meyvesi çok faydalıymış erdem bey severek yiyor tavsiye edelim istedik
2012 kasım annelerimiz. sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinizin giysileri yada eşyaları duruyo ise ve paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...
...........................
4-6. aydan itibaren | Bebegimin saglıklı yemekleri
kızlar cennet meyvesi çok faydalıymış erdem bey severek yiyor tavsiye edelim istedik
off çok nadir buluyorum böyle fırsatlar gireyim dedim kimse yok
cnm benim ne derdi var acaba. İnşallah en kısa zamanda düzelir ranam cnmBerbat bi gece ve yine berbat bi sabah benim için,, ama yine de aydınlık içinde olsun günümüz günaydın
Rana gece çok ağladı sabır kalmadı artık o kadar ağladı babası uyuttu artık sabah da 6 buçukta kalktj iki gündür böyle ne oldu anlamadım ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Cnm allah kabul etsin orucunugünaydın tatlımm iyiyim çok şüküür bugün orucumm borçları biraz biraz tutsam ii olcak diye düşündüm hani üstüne yeni bi 30 gün eklenmeden:) bugünü tutarsam 32 gün klcak inş.
ben sabah kuzuma haşlanmış yumurta, peynir, yeşil-siyah zeytin, kuşburnu, tereyağ, pekmez veriyorum tatlım arada da çökelik sündürmesi:) bu zamana kadar domates salatalık da verdim kendi bahçe ürünümüzdü ama artık mevsimi geçti yiyemiyce.. sen ne veriyorsun tatlımm ...
herkese günaydınnn kızlar... özcanan nesi var ki rananın üşüttü filan mı ki annesi... geçmiş yapamadım herkes iidir inş.
cnm benim ne derdi var acaba. İnşallah en kısa zamanda düzelir ranam cnm
Cnm allah kabul etsin orucunu
kızlar kahvaltıda kaşık mamasi veriyorum ardından da kahvaltıdan veriyorum ama dr artık normal kahvaltı yapabilir dedi. Ama normal kahvaltı ile tam doymuyor. Bir de biz artık akşam yatarken ve gece inek sütüne geçtik.tereyağinda pişmiş yumurta önerdi. Kuruyemişli kek yapıp yedirmeyi önerdi. Bir de haftada bir karaciğer yedir dedi. Artık sizinle 3 öğün yesin dedi.
Kan değeri normal çıktı. Demir damlasıni kesebilirsin dedi. Ama damlanin bitmesine az kaldı. Bitene kadar kullanacağım
buarada defne yürümeye başladı. Çok tatlı oluyor. Bizden haberler bunlar
betülum pastaniz çok güzel olmuş. Doğumgununuz güzel geçmesine çok sevindim
Songül ev işlerine yetişmek çok zor oluyor. Sabahlari maraton resmen
desene cnm snde benım gıbı tabak bıttımı mutlu oluyorsun bende once garantiye alıyorum ısı
ne güzel seceneklerınız var cnm kek yumurta tam benım arasımın ağzına laık aslında
cnm sut ne kullanıyorsunuz bız bbeloc vıtademırlı çocuk sutu kullnıyurz arasımda cok sevıyor
bız damlayı 1.5 yasa kadar kullanıcaz değer kac cıktı
yurumesı cok sekr arasın rekoru 3 adım
selam canm bende senin gibi doymaz zannediyordum hep kaşık mamasının içine peynirini yumurtasını , pekmez ve cevzini karıştırıyordum ama tahmin edersinki bize göre çok kötü oluyo hepsi karışık tadı fakat oğlum severek yiyordu birde herşeyin tadını ayrı alsın istedim.şöyle bir yöntem buldum 1 dilim ekmek içi ile , sabah kahvaltıda kaşar , beyaz peynir , domates, reçel, bal yediriyorum ardından bal katılmış inek sütü içiyor çok güzel doyuyor , sende denek bak defnenin doyduğunu anlayacaksın.tek sıkıntı çok küçük lokma ve yavaş yediği için 1-1,5 saat sürüyor kahvaltımız :))kızlar kahvaltıda kaşık mamasi veriyorum ardından da kahvaltıdan veriyorum ama dr artık normal kahvaltı yapabilir dedi. Ama normal kahvaltı ile tam doymuyor. Bir de biz artık akşam yatarken ve gece inek sütüne geçtik.tereyağinda pişmiş yumurta önerdi. Kuruyemişli kek yapıp yedirmeyi önerdi. Bir de haftada bir karaciğer yedir dedi. Artık sizinle 3 öğün yesin dedi.
Kan değeri normal çıktı. Demir damlasıni kesebilirsin dedi. Ama damlanin bitmesine az kaldı. Bitene kadar kullanacağım
buarada defne yürümeye başladı. Çok tatlı oluyor. Bizden haberler bunlar
betülum pastaniz çok güzel olmuş. Doğumgununuz güzel geçmesine çok sevindim
ay geldım geldım gıtme sakın
anlat bakaşlım dıgumgnu magnet yoksun ne zmandır
Cnm değeri hatırlamiyorum. Dr söyledi ama unuttum. Dr beklediğinin üstünde olduğunu, gayet iyi olduğunu söyledi.
süt olarak bazen sütçüden, bazen atatürk orman çiftliginin bazen de mulupa alıyorum. Mulupa haftada 2 yi geçmiyor.
yakında aras da daha fazla adım atar
inşallah aras da bu söylediklerimden en kısa zamanda yemeye başlar
aras yürümeyemi başladı
selam canm bende senin gibi doymaz zannediyordum hep kaşık mamasının içine peynirini yumurtasını , pekmez ve cevzini karıştırıyordum ama tahmin edersinki bize göre çok kötü oluyo hepsi karışık tadı fakat oğlum severek yiyordu birde herşeyin tadını ayrı alsın istedim.şöyle bir yöntem buldum 1 dilim ekmek içi ile , sabah kahvaltıda kaşar , beyaz peynir , domates, reçel, bal yediriyorum ardından bal katılmış inek sütü içiyor çok güzel doyuyor , sende denek bak defnenin doyduğunu anlayacaksın.tek sıkıntı çok küçük lokma ve yavaş yediği için 1-1,5 saat sürüyor kahvaltımız :))
oh be rahatladım bak şimdi ay konuşcak çok şey var nerden başlasamki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?