2012 kasım bebekleri büyüyor..

Vallaha songülüm ne yalan söyliyeyim ben yetişemiyorum :
Yani evle ilgilenirsem nili ihmal ediyorum nillle ilgelinrsemde de evi.
Ihmal ediyorum
şuanda kesinlikle eskisi gibi düzenli ve temiz değilim bunu kabul ediyorum:

...........................

Eklentiler

• $cennet_20meyvesi_269.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Cnm kizin oksaydi masalinkilerden gonderirdim ama oglun olcagi icin elimde bisey yok ama cevremden ve kendim biseyler gonderebilirim ufak tefek cam sakizi coban armagini.adresini yaz telefonunu gondereyim elimden geldigince uzulme bebgin rizkiyla gelir emin ol rabbim buyuktur yardimci olur sag salim bi al.kucagina gerisi gelir ins

cnm benim ne derdi var acaba. İnşallah en kısa zamanda düzelir ranam cnm

Cnm allah kabul etsin orucunu

kızlar kahvaltıda kaşık mamasi veriyorum ardından da kahvaltıdan veriyorum ama dr artık normal kahvaltı yapabilir dedi. Ama normal kahvaltı ile tam doymuyor. Bir de biz artık akşam yatarken ve gece inek sütüne geçtik.tereyağinda pişmiş yumurta önerdi. Kuruyemişli kek yapıp yedirmeyi önerdi. Bir de haftada bir karaciğer yedir dedi. Artık sizinle 3 öğün yesin dedi.
Kan değeri normal çıktı. Demir damlasıni kesebilirsin dedi. Ama damlanin bitmesine az kaldı. Bitene kadar kullanacağım
buarada defne yürümeye başladı. Çok tatlı oluyor. Bizden haberler bunlar
betülum pastaniz çok güzel olmuş. Doğumgununuz güzel geçmesine çok sevindim

desene cnm snde benım gıbı tabak bıttımı mutlu oluyorsun bende once garantiye alıyorum ısı
ne güzel seceneklerınız var cnm kek yumurta tam benım arasımın ağzına laık aslında
cnm sut ne kullanıyorsunuz bız bbeloc vıtademırlı çocuk sutu kullnıyurz arasımda cok sevıyor
bız damlayı 1.5 yasa kadar kullanıcaz değer kac cıktı
yurumesı cok sekr arasın rekoru 3 adım

Songül ev işlerine yetişmek çok zor oluyor. Sabahlari maraton resmen

Cnm değeri hatırlamiyorum. Dr söyledi ama unuttum. Dr beklediğinin üstünde olduğunu, gayet iyi olduğunu söyledi.
süt olarak bazen sütçüden, bazen atatürk orman çiftliginin bazen de mulupa alıyorum. Mulupa haftada 2 yi geçmiyor.
yakında aras da daha fazla adım atar
inşallah aras da bu söylediklerimden en kısa zamanda yemeye başlar

selam canm bende senin gibi doymaz zannediyordum hep kaşık mamasının içine peynirini yumurtasını , pekmez ve cevzini karıştırıyordum ama tahmin edersinki bize göre çok kötü oluyo hepsi karışık tadı fakat oğlum severek yiyordu birde herşeyin tadını ayrı alsın istedim.şöyle bir yöntem buldum 1 dilim ekmek içi ile , sabah kahvaltıda kaşar , beyaz peynir , domates, reçel, bal yediriyorum ardından bal katılmış inek sütü içiyor çok güzel doyuyor , sende denek bak defnenin doyduğunu anlayacaksın.tek sıkıntı çok küçük lokma ve yavaş yediği için 1-1,5 saat sürüyor kahvaltımız :))

ay geldım geldım gıtme sakın
anlat bakaşlım dıgumgnu magnet yoksun ne zmandır

oh be rahatladım bak şimdi ay konuşcak çok şey var nerden başlasamki.

cnm benım bız artık sütçüden sut almıyoruz arasa hem cok kaka yaptrıı hem okan bayulgene çıkan dr lar anlatınca yok dedım bır daha vermem
bence ataturk orman cıftlıgune devam
yada bız gıbı çocuk sutu cnm

uzun sure yüksek kaynaması yuzde 50 ıle 90 arasında besın kaybına yol acıyormus kaynamadığında mıkroplarıda oluyormuş
fabrıkaların aksıne el ıle sagıldıgından hayvan dışkıları vb mıkroplar bulasabılıyormus her sarrtta dr lar onermıyorlar artık gercektwn arasa kullandığımda kaka saysı cok ca arrtık bıraktık normale dondu

emir artık parkta koşturuyor, alkış yapıyor , kapı gıcırtısına dahi alkış yaparak oynamaya başlıyor,çirkin ol diyoruz yüzünü buruşturup çirkin oluyor, canı emmek isteyince üstümdeki tisortümü kaldırıyor , başını göğsüme dayıyor meme vereyim diye.üstteki dört dişi aynı anda birden patladı.çok zor oldu ama çok acı çekti yavrum.evde karıştırmadık çekmece dolap kalmıyor , oyuncaklarıyla en fazla 5 dakika oynuyor , işi gücü en zevk aldığı şey heryeri karıştırmak ,araştırdım bu yaş dönemi merak olduğu için normalmiş.

inek sütü, bal, yumurta beyazına başladık. kızamık aşısı ve karma son aşısını oldu bir gün ateş yaptı . bir dahaki ayada su çiçeği varmış. doktorun odasının kapısından içeri adımımızı atmakla çığlığı basması bir oluyor, tanıyor artık , çocuk nefret etti doktordan.görünce sinirleri bozuluyor, e ne yapsın adam doğdu doğalı iğne yapıyor bıdığıma :)) oda haklı ...

doğum gününde papyon lu gömleğimiz ve altında kot pantalonu vardı aile büyüklermiz ile yaptık güzel oldu . şükürler olsun ne kadar güzel bir mutlulukmuş geçen gün mesaj gelmiş milupadan onu ilk kucağınıza aldığınız günden bu yana 1 yıl geçti diye. doğum gününü kutluyorlar ay ağlıycaktım resmen .ilk hastanede verdikleri an aklıma geldi.

ben once kasık mamayı yedırıyorum
arkasından bıze kahvaltıya oturuyot ne varsa sılıp süpürüyor obur bır ekmek ıcı kesın yıyor kalan kahvaltıda ne varsa tabı yumurta dısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…