- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.061
en fazla uc adım tatlım
emir artık parkta koşturuyor, alkış yapıyor , kapı gıcırtısına dahi alkış yaparak oynamaya başlıyor,çirkin ol diyoruz yüzünü buruşturup çirkin oluyor, canı emmek isteyince üstümdeki tisortümü kaldırıyor , başını göğsüme dayıyor meme vereyim diye.üstteki dört dişi aynı anda birden patladı.çok zor oldu ama çok acı çekti yavrum.evde karıştırmadık çekmece dolap kalmıyor , oyuncaklarıyla en fazla 5 dakika oynuyor , işi gücü en zevk aldığı şey heryeri karıştırmak ,araştırdım bu yaş dönemi merak olduğu için normalmiş.
inek sütü, bal, yumurta beyazına başladık. kızamık aşısı ve karma son aşısını oldu bir gün ateş yaptı . bir dahaki ayada su çiçeği varmış. doktorun odasının kapısından içeri adımımızı atmakla çığlığı basması bir oluyor, tanıyor artık , çocuk nefret etti doktordan.görünce sinirleri bozuluyor, e ne yapsın adam doğdu doğalı iğne yapıyor bıdığıma :)) oda haklı ...
doğum gününde papyon lu gömleğimiz ve altında kot pantalonu vardı aile büyüklermiz ile yaptık güzel oldu . şükürler olsun ne kadar güzel bir mutlulukmuş geçen gün mesaj gelmiş milupadan onu ilk kucağınıza aldığınız günden bu yana 1 yıl geçti diye. doğum gününü kutluyorlar ay ağlıycaktım resmen .ilk hastanede verdikleri an aklıma geldi.
oy oy maşallah yaşını karşıladı desene annesi.olsun öyle 3-2 adımla başlıyorlar sonra işi çözüp ilerletiyor.bizimki şimdi öğrenmiş. bakıyor tümsek varsa ayağını kaldırıyor, eğer koşturarak gidecekse tutunacağı bir yer varsa oraya koştura koştura gidiyor , hayır yok ise yavaş adımlarla yürüyor. oturacaı zaman poposu sert çarpmasın diye yavaş yavaş oturuyor.
baksana puf noktalarıda ogrenmıs dıkkatlı arasta hıc tehlikeye atmaz kendını koltuktan ve yataktan ınısı o kadar guvenlıkı
haha bak sen emıre ne sırınlıkler yapıyor ole arasta gozumuzun ıcıne bakıyor gozlerını kırpıyor ı babasına bır bana yıcez bıtırcez bırgun yahu
aras bu ara küplere tatı once dırek yuvarlakları alıyo uyanık bılıyor cunku atacağını çokta sabırlı arkadan karelerı kalanı yapamıyor bırsure sonra kızıyor haha
dr u tanıyor demekkı emır aras cok aqz ağladı 5 gun huzursuzdu sonra normale dondu
ay ben resımde goremk ısterdım aslında mumkun degılmı acaba hımmm
bızede bebeloctan geldı mesaj bende o mda gırdım ghemencık
ay yerim ben onun o hallerii canım atnlattıkça gözümde canlanıyor çok tatlılar ya.
canım bzi magneti yaptıramadık daha doğrusu teyzesi ben yaptırcam demişti bende ona güvenmiştim. en güzel resimelri teyzesinin makinasındaydı o yüzden yaptırayım dedi.oda neyse yaptıramamış unutmuş felan filan.
ama ben şimdi yaptırıcam on adet. sırf hatıra kalsın isityorum ondan.
şimdi sitedeydim resmi filan herşeyi ayarladım sepete attım ama sepete benim tasarladığım hali gelmiyor normalmi ki.böyle oluşu.
aa hadı ya demek kendımız gormelıyız ısımızı dımı ama
onemlı olan hatırası ıyı yapmışsın ben her yasında yaptırcam rabbım omur verırse
sepete o sekılde oluyor cnm benımde aynı oldu
evettttttsongülcüm albüm yapmayı öğrenmem lazım şöyle genişçe bir vakit bulursam :))
hımm siparişe devam edeyim ozaman canım .ay bak her yaşta yaptırmak firkride güzelmiş:))
benim oğlum geceleri tam uykua dalana kadar 2-3 kez hep ağlayarak uyanıyor , her defasında ya sallıyorum yada emziriyorum. gündüz uykularında da ağlayarak uyanıyor çok nadir oluyor yatağında mutlu oynayarak uyandığı . ama 7-8 aylıkken uykusunu almışsa hep mutlu kalkıyordu. 10. aydan sonra böyle olmaya başladı neden ki acaba anlamıyorum. dişmi gazmı nesi var acaba .
birde sabahları ve öğlen uykusundan kalkınca çok iyi ama akşam saatleri örneğin 4ten 5 ten sonra çok huzursuzlanıyor hep mızmız memnuniyetsiz bir çocuk oluyo bu konuda fikri olan varmı.çok kafama takılıyor
evet sütçüdrn alınan ishal gibi yapıyor. Ben o programı seyretmedim. Keşke seyretseydimcnm benım bız artık sütçüden sut almıyoruz arasa hem cok kaka yaptrıı hem okan bayulgene çıkan dr lar anlatınca yok dedım bır daha vermem
bence ataturk orman cıftlıgune devam
yada bız gıbı çocuk sutu cnm
uzun sure yüksek kaynaması yuzde 50 ıle 90 arasında besın kaybına yol acıyormus kaynamadığında mıkroplarıda oluyormuş
fabrıkaların aksıne el ıle sagıldıgından hayvan dışkıları vb mıkroplar bulasabılıyormus her sarrtta dr lar onermıyorlar artık gercektwn arasa kullandığımda kaka saysı cok ca arrtık bıraktık normale dondu
cnm dr fobisi bizde de var.emir artık parkta koşturuyor, alkış yapıyor , kapı gıcırtısına dahi alkış yaparak oynamaya başlıyor,çirkin ol diyoruz yüzünü buruşturup çirkin oluyor, canı emmek isteyince üstümdeki tisortümü kaldırıyor , başını göğsüme dayıyor meme vereyim diye.üstteki dört dişi aynı anda birden patladı.çok zor oldu ama çok acı çekti yavrum.evde karıştırmadık çekmece dolap kalmıyor , oyuncaklarıyla en fazla 5 dakika oynuyor , işi gücü en zevk aldığı şey heryeri karıştırmak ,araştırdım bu yaş dönemi merak olduğu için normalmiş.
inek sütü, bal, yumurta beyazına başladık. kızamık aşısı ve karma son aşısını oldu bir gün ateş yaptı . bir dahaki ayada su çiçeği varmış. doktorun odasının kapısından içeri adımımızı atmakla çığlığı basması bir oluyor, tanıyor artık , çocuk nefret etti doktordan.görünce sinirleri bozuluyor, e ne yapsın adam doğdu doğalı iğne yapıyor bıdığıma :)) oda haklı ...
doğum gününde papyon lu gömleğimiz ve altında kot pantalonu vardı aile büyüklermiz ile yaptık güzel oldu . şükürler olsun ne kadar güzel bir mutlulukmuş geçen gün mesaj gelmiş milupadan onu ilk kucağınıza aldığınız günden bu yana 1 yıl geçti diye. doğum gününü kutluyorlar ay ağlıycaktım resmen .ilk hastanede verdikleri an aklıma geldi.
cnm benim ne derdi var acaba. İnşallah en kısa zamanda düzelir ranam cnm
Cnm allah kabul etsin orucunu
kızlar kahvaltıda kaşık mamasi veriyorum ardından da kahvaltıdan veriyorum ama dr artık normal kahvaltı yapabilir dedi. Ama normal kahvaltı ile tam doymuyor. Bir de biz artık akşam yatarken ve gece inek sütüne geçtik.tereyağinda pişmiş yumurta önerdi. Kuruyemişli kek yapıp yedirmeyi önerdi. Bir de haftada bir karaciğer yedir dedi. Artık sizinle 3 öğün yesin dedi.
Kan değeri normal çıktı. Demir damlasıni kesebilirsin dedi. Ama damlanin bitmesine az kaldı. Bitene kadar kullanacağım
buarada defne yürümeye başladı. Çok tatlı oluyor. Bizden haberler bunlar
betülum pastaniz çok güzel olmuş. Doğumgununuz güzel geçmesine çok sevindim
cnm benım bız artık sütçüden sut almıyoruz arasa hem cok kaka yaptrıı hem okan bayulgene çıkan dr lar anlatınca yok dedım bır daha vermem
bence ataturk orman cıftlıgune devam
yada bız gıbı çocuk sutu cnm
uzun sure yüksek kaynaması yuzde 50 ıle 90 arasında besın kaybına yol acıyormus kaynamadığında mıkroplarıda oluyormuş
fabrıkaların aksıne el ıle sagıldıgından hayvan dışkıları vb mıkroplar bulasabılıyormus her sarrtta dr lar onermıyorlar artık gercektwn arasa kullandığımda kaka saysı cok ca arrtık bıraktık normale dondu
emir artık parkta koşturuyor, alkış yapıyor , kapı gıcırtısına dahi alkış yaparak oynamaya başlıyor,çirkin ol diyoruz yüzünü buruşturup çirkin oluyor, canı emmek isteyince üstümdeki tisortümü kaldırıyor , başını göğsüme dayıyor meme vereyim diye.üstteki dört dişi aynı anda birden patladı.çok zor oldu ama çok acı çekti yavrum.evde karıştırmadık çekmece dolap kalmıyor , oyuncaklarıyla en fazla 5 dakika oynuyor , işi gücü en zevk aldığı şey heryeri karıştırmak ,araştırdım bu yaş dönemi merak olduğu için normalmiş.
evet sütçüdrn alınan ishal gibi yapıyor. Ben o programı seyretmedim. Keşke seyretseydim
cnm dr fobisi bizde de var.
dr 1,5 yaşına kadar bal verme dedi. O yüzden sade süt veriyorum
günaydın kızlarr
ay maşallah yedirdiklerinizi okudum şimdi berra tek yönlü besleniyo sanırım yaa öyle çeşit çeşit şeyler yemiyo. mesela bugün kahvaltımız kaşar peyniri ve ekmek içiydi. kaşıkla verdiğim hiç bişeyi almadı eline verdim bi dilim peynir onu yedi sonra bi parça ekmek böyle böyle baya yedi. yeterli mi ki acaba ya kafama takılıyo. böyle yapınca hiç içime sinmiyo sanki doymuyor gibi geliyo
Gunaydin arkadaslar
Beysal dgunu resimleri cok guzel masallah superman pasaya cok yakisikli olmus pastaniz ve masanizda harika
cvr sizinde dgununuz kutlu olsun
elif biraz hasta bugun atesi var
cnm benim ne derdi var acaba. İnşallah en kısa zamanda düzelir ranam cnm
Cnm allah kabul etsin orucunu
kızlar kahvaltıda kaşık mamasi veriyorum ardından da kahvaltıdan veriyorum ama dr artık normal kahvaltı yapabilir dedi. Ama normal kahvaltı ile tam doymuyor. Bir de biz artık akşam yatarken ve gece inek sütüne geçtik.tereyağinda pişmiş yumurta önerdi. Kuruyemişli kek yapıp yedirmeyi önerdi. Bir de haftada bir karaciğer yedir dedi. Artık sizinle 3 öğün yesin dedi.
Kan değeri normal çıktı. Demir damlasıni kesebilirsin dedi. Ama damlanin bitmesine az kaldı. Bitene kadar kullanacağım
buarada defne yürümeye başladı. Çok tatlı oluyor. Bizden haberler bunlar
betülum pastaniz çok güzel olmuş. Doğumgununuz güzel geçmesine çok sevindim
Gynaydin kizlar nasilsiniz masala ayakkabi alicam polariste ilj adimvar ama70tl cok pahali geldi acikcasi cok kisa suredebuyuo ayaklari sonucta ee bide yaz olsa kullanilir simdi sogukda cok disarida kalamicazki yazik okadar paraya die almadim lcw da 20-40arasinda ilk adim die var yumusacik hemde acaba alsammi ki sizler naptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?