2012 kasım bebekleri büyüyor..

en fazla uc adım tatlım

oy oy maşallah yaşını karşıladı desene annesi.olsun öyle 3-2 adımla başlıyorlar sonra işi çözüp ilerletiyor.bizimki şimdi öğrenmiş. bakıyor tümsek varsa ayağını kaldırıyor, eğer koşturarak gidecekse tutunacağı bir yer varsa oraya koştura koştura gidiyor , hayır yok ise yavaş adımlarla yürüyor. oturacaı zaman poposu sert çarpmasın diye yavaş yavaş oturuyor.

haha bak sen emıre ne sırınlıkler yapıyor ole arasta gozumuzun ıcıne bakıyor gozlerını kırpıyor ı babasına bır bana yıcez bıtırcez bırgun yahu
aras bu ara küplere tatı once dırek yuvarlakları alıyo uyanık bılıyor cunku atacağını çokta sabırlı arkadan karelerı kalanı yapamıyor bırsure sonra kızıyor haha
dr u tanıyor demekkı emır aras cok aqz ağladı 5 gun huzursuzdu sonra normale dondu
ay ben resımde goremk ısterdım aslında mumkun degılmı acaba hımmm
bızede bebeloctan geldı mesaj bende o mda gırdım ghemencık

baksana puf noktalarıda ogrenmıs dıkkatlı arasta hıc tehlikeye atmaz kendını koltuktan ve yataktan ınısı o kadar guvenlıkı

baksana puf noktalarıda ogrenmıs dıkkatlı arasta hıc tehlikeye atmaz kendını koltuktan ve yataktan ınısı o kadar guvenlıkı

ay yerim ben onun o hallerii canım atnlattıkça gözümde canlanıyor çok tatlılar ya.

canım bzi magneti yaptıramadık daha doğrusu teyzesi ben yaptırcam demişti bende ona güvenmiştim. en güzel resimelri teyzesinin makinasındaydı o yüzden yaptırayım dedi.oda neyse yaptıramamış unutmuş felan filan.

ama ben şimdi yaptırıcam on adet. sırf hatıra kalsın isityorum ondan.
şimdi sitedeydim resmi filan herşeyi ayarladım sepete attım ama sepete benim tasarladığım hali gelmiyor normalmi ki.böyle oluşu.

aa hadı ya demek kendımız gormelıyız ısımızı dımı ama
onemlı olan hatırası ıyı yapmışsın ben her yasında yaptırcam rabbım omur verırse

sepete o sekılde oluyor cnm benımde aynı oldu

hımm siparişe devam edeyim ozaman canım .ay bak her yaşta yaptırmak firkride güzelmiş:))

benim oğlum geceleri tam uykua dalana kadar 2-3 kez hep ağlayarak uyanıyor , her defasında ya sallıyorum yada emziriyorum. gündüz uykularında da ağlayarak uyanıyor çok nadir oluyor yatağında mutlu oynayarak uyandığı . ama 7-8 aylıkken uykusunu almışsa hep mutlu kalkıyordu. 10. aydan sonra böyle olmaya başladı neden ki acaba anlamıyorum. dişmi gazmı nesi var acaba .

birde sabahları ve öğlen uykusundan kalkınca çok iyi ama akşam saatleri örneğin 4ten 5 ten sonra çok huzursuzlanıyor hep mızmız memnuniyetsiz bir çocuk oluyo bu konuda fikri olan varmı.çok kafama takılıyor

dısten olabılır cnm cogu kısıde duyuyorum aynı sıkayetı

evet sütçüdrn alınan ishal gibi yapıyor. Ben o programı seyretmedim. Keşke seyretseydim

cnm dr fobisi bizde de var.
dr 1,5 yaşına kadar bal verme dedi. O yüzden sade süt veriyorum

ohhh hayırlı olsun ayy rrecisim gerçekten yürürken çok tatlı oluyolar ama inanılmazda tehlikeliler:
durduğu yerde durmuyo nil..

cnm bende izlemedim o programı ama izlemek istiyorum netten gelince hatyırlarsan doktorun adını yazarmısın?
bizim doktorumuz zaten 1 buçuk yaşına kadar çocuk sütü dedi
biz oyüzden sma çocuk sütü yada aptamil çocukla devam ediyoruz..

aferin emire:
bu arada doğum gününüzde kutlu olsun cnm:

evet sütçüdrn alınan ishal gibi yapıyor. Ben o programı seyretmedim. Keşke seyretseydim

cnm dr fobisi bizde de var.
dr 1,5 yaşına kadar bal verme dedi. O yüzden sade süt veriyorum

bizim kızda aksine drn bayılıyo hiç kucağından inmiyo
hatta geçen defa asansörden aşağı kadar doktor amcasıyla inmişler
ve doktor amcası eşiyle tanıştıracakmış nili atyyyy:
bende çok seviniyorum böyle olunca hiç sorun çıkarmıyo nil doktor amcasında
ama bizim drmiz daha nile hiç iyne falan yapmadı

kızlarrrr:
herkese günaydın nasılsınız bakalım?
bu arada nili bende cuma günü hem göz hemde kulak burun boaz cıya götürecem umarım onlardada sıkıntı çıkartmaz..

günaydın kızlarr

ay maşallah yedirdiklerinizi okudum şimdi berra tek yönlü besleniyo sanırım yaa öyle çeşit çeşit şeyler yemiyo. mesela bugün kahvaltımız kaşar peyniri ve ekmek içiydi. kaşıkla verdiğim hiç bişeyi almadı eline verdim bi dilim peynir onu yedi sonra bi parça ekmek böyle böyle baya yedi. yeterli mi ki acaba ya kafama takılıyo. böyle yapınca hiç içime sinmiyo sanki doymuyor gibi geliyo

Gunaydin arkadaslar
Beysal dgunu resimleri cok guzel masallah superman pasaya cok yakisikli olmus pastaniz ve masanizda harika
cvr sizinde dgununuz kutlu olsun
elif biraz hasta bugun atesi var

günaydın canım
bende nilin tek tek yemesini sağlamaya çalışıyorum bu ara pek yemiyo ama alışacak.
bugün omlet yap dedim bakıcımıza
yapmış yarısını yemiş bunada şükür tabi..
öyle öyle alışacaklar
pazar günü kek yapmıştım birazda ondan yemiş..
ee ne yapalım yedikleri kadar artık..

Gunaydin arkadaslar
Beysal dgunu resimleri cok guzel masallah superman pasaya cok yakisikli olmus pastaniz ve masanizda harika
cvr sizinde dgununuz kutlu olsun
elif biraz hasta bugun atesi var

günaydın cnm
nnedenki acaba ne oldu elifime
geçmiş olsun inşallahdüşer
sadece çıt çıtlı badiyle bırak kaçtı ateşi..

çok sağol fundam çok şükür istediğim gibi geçti herşey

Gynaydin kizlar nasilsiniz masala ayakkabi alicam polariste ilj adimvar ama70tl cok pahali geldi acikcasi cok kisa suredebuyuo ayaklari sonucta ee bide yaz olsa kullanilir simdi sogukda cok disarida kalamicazki yazik okadar paraya die almadim lcw da 20-40arasinda ilk adim die var yumusacik hemde acaba alsammi ki sizler naptiniz

Canim.ben almani tavsiye etmem
Bak civilda ilk.adimlar indirimde 35 tl.gibi onlara bak derim lcw den 25 ten asagi degil.zaten
Bir de ebebektede kampanya var bir alana bir bedava 55 tl.onada bakabilirsin.netten
Ben o sekilde aldim.54 tl ye hem.ilk.adim.botu hemde.ayakkabisi
Sporlaroda.civilden.aldim.vicco nun anatomik 35 tl ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…