2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar bu sekercan dun birden nasil aklina geldiyse koltuga cikmayi kesfetti ole ugrasmada degil birden cikti devam ediyir cokta temkinli iniyor.
Fakat denge kaybedip duse diye cok korkuyorum be yapicaz bilmiyorum

Kizlar bu sekercan dun birden nasil aklina geldiyse koltuga cikmayi kesfetti ole ugrasmada degil birden cikti devam ediyir cokta temkinli iniyor.
Fakat denge kaybedip duse diye cok korkuyorum be yapicaz bilmiyorum

Korkma cnm dusmez sen ilk zamnlar temkinli ol yeter masal bir aydir cikip inio hic dusmuo onlar daha dikkatliler o konuda emin ol :)

Ablamin kizo cogunluk hala ole basiyormis ben nasil farketmedimse bot tarzi giyinve parmak uci basmiyormus

Gorumcesinin kizi 3 yasinda duzelmis

Pekala dr ne yorum yapiyor

CNim ablamin kizida ayni yuruyordu
Hatta benim.buyik ablamda kucukken ayni yururmus teyzesine cekti dediler hatta
Ama bir sure sonra duzeldi ben ablama.sorayim ne sekilde duzeldi yazarim sana birazdan
canim ilgilenip cevapladigin Icin öncelikle cok tesekkürler ,yarencim bende de kücükken böyle bi durum oldugu Icin kizimin bunu aliskanlik yapmamasini sagliycaz ins basaririz tabi simdilik sadece ayakkabiyla deniycez ilerisi Icin henuz ne yapilir Bundan bahsetmedi doktorumuz ,bizde bugun ilk is olarak ayagini saran kolay cikmayan bir ayakkabi aldik rabbiminde yardimiyla atlatiriz ins teyzesi tekrar tesekkürler cnm

Simdi tam buyume ogrenme zamanlari surekli huylari bile degisiyo duzelir uzulme sen bende yatiyorum simdi canim oglan uyudu sabah okula gidicem daha ogrenci olarak tabi herkese iyi geceler.
insallah cnm cok sagol...

Insallaa canim benim
Aksam benimde kafama takildi baktim netteb
Genekde dr larin ortak fikri 3 yasa kadar duzelecegi yonunde sizde o sekilde atlaticaksiniz buyuk ihtimal

Insallaa canim benim
Aksam benimde kafama takildi baktim netteb
Genekde dr larin ortak fikri 3 yasa kadar duzelecegi yonunde sizde o sekilde atlaticaksiniz buyuk ihtimal
cnm bende sürekli arastiriyorum okuduklarimin icersinde tek tükte olsa pek hos olmayinlarida var Buda Beni bi hayli geriyo acikcasi ama düsünmemeye calisiyorum insallah düzelecek ve tombik kizim Bana kosa kosa gelecek ....

cnm bende sürekli arastiriyorum okuduklarimin icersinde tek tükte olsa pek hos olmayinlarida var Buda Beni bi hayli geriyo acikcasi ama düsünmemeye calisiyorum insallah düzelecek ve tombik kizim Bana kosa kosa gelecek ....

Iste biz anneler hep en kotusunu dusnuyoruz
Ortapedi dr na gittinuzmi cnm

Sorma kurtulamadik oldu aras ama etki.bir aya kadar gidiyor
Siz daha olmadiniz degilmi bir yas asilari agur
Kizamik.su ciciegi ve zature
Aras belli degil.umutsuz vaka

olmadık daha canım onumuzdekı hafta gıdıcez asıya
eyvahh desene 3 ası:18:
kuzum bugunku oyunlrını bıtırememıs daha onları tamamlıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…