2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese hayırlı cumalar
kızlar aranızda bebişinin kan değerlerine baktıran var mı nasıl oluyo bize dün doktor yaptır dedi ona göre kan damlasına devam edip etmeyeceğimizi söyleyecekmiş
cnm ben baktırdım
dr kan değerlerinin çok iyi olduğunu söyledi
damlayı bırakabilirsin dedi. Bende elimde damlanın biraz kaldığını söyleyince o zaman damlayı bitir ve bırak dedi
üzüm,pekmez, taze kuzu karaciğeri yedirirsem kan değerlerinin iyi gideceğini söyledi

bizede bakıp söleyecekmiş bırakıp bırakmayacağımızı bende bi yandan diyorum iyi bişey bi yandan da canı acıycak diye istemiyorum ama yaptırmam gerek napalım artık bi seferlik dayanıcaz neresinden alıyolar kanı canım

cnm elinin üstünden alıyorlar

Bugun dogum gunu olan ve 1 yasini doldurmus tum bebislerimizin dogum gunu kutlu olsun Allah butun evlatlarimiza hayirli saglikli uzun omurler versin insallah onlari bizlere bagislasin iyiki dogdunuz hepiniz iyiki varsiniz.

Alp tuğranin ve masalın doğum günü kutlu olsun.
İyi akşamlar kızlar.
nasılsınız?

Nasio gece varmi uyku problemi
Benim bebgim.iyi bu ara atini evde gezdirmw meragi sardi biri onden biri arkadan gezip duruyorlar

Dogdugundan beri gece uykularimiz bi duzene girmedi gece emiyo oyuzden cok kalkiyo zirt pirt emmeye kalkiyo bazen agliyo uyumuyo huysuzluk yapiyo ama hepsi aliskanliktan bunu biliyorum bi haftayi gecti gece emmesini biraktiriyorum ama gunduz emiyo oyuzden belki kafasi karisiyodur gece hala kalkiyo sadece su veriyorum tekrar uyutuyorum ama hala cok kalkiyo senin bebegin uyuyomu.

iyi aksamlar herkese buraya yazmayali uzun zaman oldu özlemisim 😊Bizim bugun bir yas kontrolumuz vardi ayaklarimiz disinda hersey cok guzel gayet saglikli kizim sükürler olsun ,sorun parmak uclarinda yürüyor olmasi kizimin ama resmen parmaklarinin ucunda kesinlikle düz basmiyor , doktorumuzun bu durum hic hosuna gitmedi ,Tabiki gecici bi durumda olabilirmis ama Annelik iste endise ediyorum ,sizlerin kuzularindada kizim gibi yürüyen varmi ??? Varsa bu durumda yapilabilecek biseyler varmi ? Biz simdilik evin icinde bile uzun botlar giyinmesini sagliycaz (kizim ayaginda nekadar tutarsa) tabi ,rabbim baska dert vermesin ins düzeltebiliriz bu sorunu....

İyi aksamlar benim oglumunda 5gunu kaldi yasinin dolmasina bizimki ilk zamanlar ayak ucunda basiyodu simdi 8-9 adim atiyo normal bi sekilde, yurumesine cok az kaldi ama her bebek farklidir uzulme seninkide ileriye dogru duzelicektir eminim ben insallah en kisa zamanda duzelir sende rahatlarsin.

Allah uzun ömürler Versin cnm oglusuna,benim kizim 4 Kasim dogumlu 11 aylik oldugundan Beri bu Sekilde yürüyor hemde baya bi Yol Kat ediyo cadi
ins dedigin gibi kisa sürede düzelir cnm :26:...

Son düzenleme:
Allah uzun ömürler Versin cnm oglusuna,benim kizim 4 Kasim dogumlu 11 aylik oldugundan Beri bu Sekilde yürüyor hemde baya bi Yol Kat ediyo cadi
ins dedigin gibi kisa sürede düzelir cnm :26:...
Simdi tam buyume ogrenme zamanlari surekli huylari bile degisiyo duzelir uzulme sen bende yatiyorum simdi canim oglan uyudu sabah okula gidicem daha ogrenci olarak tabi herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…