2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.ablamin kizida.ayniydi.iki saaat olmadan kalkiyordu.emmeyi biraktirinca durum.tamamen gecti
Hem gece hem gunduz biraktirdi cok.zorlaniyirdu cunku

Ben bu yince cok sansli.bir anneyim sanirim.dogdugundan beri uyku problemi cekmedik insalla.boyle.devam.eder

Allah uzun ömürler Versin cnm oglusuna,benim kizim 4 Kasim dogumlu 11 aylik oldugundan Beri bu Sekilde yürüyor hemde baya bi Yol Kat ediyo cadi
ins dedigin gibi kisa sürede düzelir cnm :26:...

CNim ablamin kizida ayni yuruyordu
Hatta benim.buyik ablamda kucukken ayni yururmus teyzesine cekti dediler hatta
Ama bir sure sonra duzeldi ben ablama.sorayim ne sekilde duzeldi yazarim sana birazdan

Ablamin kizo cogunluk hala ole basiyormis ben nasil farketmedimse bot tarzi giyinve parmak uci basmiyormus

Gorumcesinin kizi 3 yasinda duzelmis

Pekala dr ne yorum yapiyor

artık 1 yasında olduk teyzoslar bızdeeee :) album yaptık sızın ıcın masal cok mutluydu cok hareketlıydı oyuzden hıc net yakalayamadım resmını çok az cekebıldım :)

artık 1 yasında olduk teyzoslar bızdeeee :) album yaptık sızın ıcın masal cok mutluydu cok hareketlıydı oyuzden hıc net yakalayamadım resmını çok az cekebıldım :)

hersey cok güzel gounuyır emınım cok ta güzel olmustır
masalın çantalı pozuna bayıldım aras yurusun hemen bur sırt çantalı poza heves ettım

tatlım bende tuz ve sekerı az mıktarda kullanyorum arada cıkolata kacamagda yapıyoruz ozellıkle bıtter
nereye kadar tuz seker vermıcez ufakata başladım ben

Gercekten sanslisin canim uykusuzluk cok zor ya bana simdi butun gece uyumak hayal gibi geliyo bazen butun gece uyumayi hayal ediyorum cocuk gibi mutlu oluyorum ya sanki ogunler hic gelmiycekmis gibi geliyo gercekten insanin psikolojisini bozuyo uykusuzluk insallah bizimkide duzelirde hayallerim gercek olur.
Ama yinede oglusumu cok ama cok ama cok seviyorum.

Gunaydin herkese biraz gec oldu ama okula geldim bende sabah arapca sinavim vardi cok kotu gecti ya hoca yeni gelmisti heralde iyi not alicak yoktur cok zor sormus neyse ben dersteyim arada yazarim.

selam kızlarr

dün yazamadım. wavvs canım alp tuğranın doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara...

masalece canım masalın da doğum günü kutlu olsun. hep beraber mutlu huzurlu nice doğum günleri geçirin inşallah

vee bugün de bal böcüğünün doğum günü:)) yasmincim zeynep ilayın doğum günü kutlu olsun canım. inşallah güzel bi doğumgünü geçirirsiniz

wavsh , masalce bebşleriniizn doğum günü kutlu olsun. ne güzel birer birer doğum gününü kutluyoruz minnaklarımızın.

biberon hoşgeldin topiğimize canım.

canım resimlere baktımda çok hoş uğur böcekli tarifi ve kırmızı biber sarması sanırm tarifleri isityorum çok güzel olmuş.

wavsh , masalce bebşleriniizn doğum günü kutlu olsun. ne güzel birer birer doğum gününü kutluyoruz minnaklarımızın.

biberon hoşgeldin topiğimize canım.

Hosbulduk canim uzun zamandir istiyodum mail yok diye uye olamamistim gec oldu ama sonunda nasip oldu bende geldim araniza.

Iyi cnm.sen nasilsin hbrler nasil bugunle ilgili

Yine yemek yememiş ben gidince 1 tabak ıspanak yedi yavrum açlıktan ölmüş. Dün gittigimde defneyi uyutmus kv. Elbisesiyle uyutmuş.kalkınca usuyecegini hiç düşünmüyor. Bir daha gecelikle uyutmasini soyledim ama hata kabul etmiyor. İnşallah gecelikle uyutur. Buarada defne öksürmeye başladı. İnşallah ilerlemez. Pazara gitmenin sonucu sanırım. Buarada defneye sürekli oraya dokunma,buraya gitme diyor.dün eline meyve verdim defnenin hemen elinden aldı.sebep etrafi batırırmis.çocuğu kısıtlayıp duruyor. Keşfetme dönemi olduğunu söyledim. Alışmasın öyle dedi. Ya dün mutfaktaydim. Neyaptiysa defne nasıl ağladı. Hemen koştum ben bişey yapmadım diyor. E çocuk niye ağladı?

Haftaya da güne götürecek defneyi. Üstünu iyi giydir dedim neymiş şık olacakmis o kadar iyi giydirmeye gerek yokmus

bakalım düzelir inşallah

Canim alp tugranin dgunu kutlu olsun.nice mutlu yillar hep beraber olun Rabbim evladinizi korusun

Minik adam alp tugranin dogumgunu kutlu tum guzelliklar hep.onunla olsun
Iyiki.dogmus

Bugun dogum gunu olan ve 1 yasini doldurmus tum bebislerimizin dogum gunu kutlu olsun Allah butun evlatlarimiza hayirli saglikli uzun omurler versin insallah onlari bizlere bagislasin iyiki dogdunuz hepiniz iyiki varsiniz.

Alp tuğra ve masal doğum gününüz kutlu olsun anneleriniz sizi iyi ki doğurmuş

Alp tuğranin ve masalın doğum günü kutlu olsun.
İyi akşamlar kızlar.
nasılsınız?

alp tuğra ve masalın doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallah

canım resimlere baktımda çok hoş uğur böcekli tarifi ve kırmızı biber sarması sanırm tarifleri isityorum çok güzel olmuş.

hepınıze cok cok tesekkur ederım kızlarrr

Valla.birkac gundir icim sisti birde hic vekinmeden rahat rahatta anlatiyor ya icim sizliuor
Ya sen sabah cikip aksam geliyorsun cocuk ac acaba ne demek istiyir bakmak.mi istemiyor cocuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…