- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.341
Dogdugundan beri gece uykularimiz bi duzene girmedi gece emiyo oyuzden cok kalkiyo zirt pirt emmeye kalkiyo bazen agliyo uyumuyo huysuzluk yapiyo ama hepsi aliskanliktan bunu biliyorum bi haftayi gecti gece emmesini biraktiriyorum ama gunduz emiyo oyuzden belki kafasi karisiyodur gece hala kalkiyo sadece su veriyorum tekrar uyutuyorum ama hala cok kalkiyo senin bebegin uyuyomu.
Allah uzun ömürler Versin cnm oglusuna,benim kizim 4 Kasim dogumlu 11 aylik oldugundan Beri bu Sekilde yürüyor hemde baya bi Yol Kat ediyo cadi
ins dedigin gibi kisa sürede düzelir cnm :26:...
alp tuğra ve masalın doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallah
artık 1 yasında olduk teyzoslar bızdeeee :) album yaptık sızın ıcın masal cok mutluydu cok hareketlıydı oyuzden hıc net yakalayamadım resmını çok az cekebıldım :)
selam kızlar nasılsınız,
şöyle bir iki sayfa okuyayım dedim, dertleşmişsinzi,
reces canım senin kv çok başına buyruk anladığım kadarı ile daha başından böyel yaparsa iyice papaz olursunuz, önemli olan defnenin huzuru tabi.çikolata ve yemek olayı çok sinir bozucu. benim kv dede aynı senin ki gibidir ama bneimki emire bakmıyor allhtan , yoksa birbirimize girerdik.bakıcımız ne dediysem harfi harfini uyguluyor, sende olmazsa kreş veya bakıcımı düünsen acaba , olmasa kv dede arada gider kontrol eder,arkadaşın dediği gibi yemeklerini filan kendin yap götür bakalım bir deöyle dene olmadı konuşursun canım Allah gönlüne göre versin inşallah.
gülden canım kalbini ferah tut en azından iyi bakıyor diyorsun kızını yatırıpta kendide yatmıyordur herhalde. o uyuyunca iş filan yapmıyormu .seni iyi anlıyorum kendin bakmadığın için kadın yalnış yapmasa bile aklına hemen kötüsü gelebilir.bu çok normal annelik iç güdüsü .
gıdalara gelince bende kaşığın ucuyla artık tuz atıyorum çorbalarına evde kendi yaptığım tatlı kek yiyor ordanda alıyor zaten şekeri.
çok nadirde olsa pirinç unu muhallebisine çok az şeker kattığım oluyor, çikolatayı sadece birinde görürse tattırıyorum bayılıyor kerata hep daha çok isityor.:))
Gercekten sanslisin canim uykusuzluk cok zor ya bana simdi butun gece uyumak hayal gibi geliyo bazen butun gece uyumayi hayal ediyorum cocuk gibi mutlu oluyorum ya sanki ogunler hic gelmiycekmis gibi geliyo gercekten insanin psikolojisini bozuyo uykusuzluk insallah bizimkide duzelirde hayallerim gercek olur.Canim.ablamin kizida.ayniydi.iki saaat olmadan kalkiyordu.emmeyi biraktirinca durum.tamamen gecti
Hem gece hem gunduz biraktirdi cok.zorlaniyirdu cunku
Ben bu yince cok sansli.bir anneyim sanirim.dogdugundan beri uyku problemi cekmedik insalla.boyle.devam.eder
artık 1 yasında olduk teyzoslar bızdeeee :) album yaptık sızın ıcın masal cok mutluydu cok hareketlıydı oyuzden hıc net yakalayamadım resmını çok az cekebıldım :)
wavsh , masalce bebşleriniizn doğum günü kutlu olsun. ne güzel birer birer doğum gününü kutluyoruz minnaklarımızın.
biberon hoşgeldin topiğimize canım.
Iyi cnm.sen nasilsin hbrler nasil bugunle ilgili
bu becerikli olmayan halinmi :) deli kız daha ne olsun bir tanede kek yap küçük küçük al sana bitti :)
Canim alp tugranin dgunu kutlu olsun.nice mutlu yillar hep beraber olun Rabbim evladinizi korusun
Minik adam alp tugranin dogumgunu kutlu tum guzelliklar hep.onunla olsun
Iyiki.dogmus
Bugun dogum gunu olan ve 1 yasini doldurmus tum bebislerimizin dogum gunu kutlu olsun Allah butun evlatlarimiza hayirli saglikli uzun omurler versin insallah onlari bizlere bagislasin iyiki dogdunuz hepiniz iyiki varsiniz.
Alp tuğra ve masal doğum gününüz kutlu olsun anneleriniz sizi iyi ki doğurmuş
Alp tuğranin ve masalın doğum günü kutlu olsun.
İyi akşamlar kızlar.
nasılsınız?
alp tuğra ve masalın doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallah
selam kızlarr
dün yazamadım. wavvs canım alp tuğranın doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara...
masalece canım masalın da doğum günü kutlu olsun. hep beraber mutlu huzurlu nice doğum günleri geçirin inşallah
vee bugün de bal böcüğünün doğum günü:)) yasmincim zeynep ilayın doğum günü kutlu olsun canım. inşallah güzel bi doğumgünü geçirirsiniz
canım resimlere baktımda çok hoş uğur böcekli tarifi ve kırmızı biber sarması sanırm tarifleri isityorum çok güzel olmuş.
Yine yemek yememiş ben gidince 1 tabak ıspanak yedi yavrum açlıktan ölmüş. Dün gittigimde defneyi uyutmus kv. Elbisesiyle uyutmuş.kalkınca usuyecegini hiç düşünmüyor. Bir daha gecelikle uyutmasini soyledim ama hata kabul etmiyor. İnşallah gecelikle uyutur. Buarada defne öksürmeye başladı. İnşallah ilerlemez. Pazara gitmenin sonucu sanırım. Buarada defneye sürekli oraya dokunma,buraya gitme diyor.dün eline meyve verdim defnenin hemen elinden aldı.sebep etrafi batırırmis.çocuğu kısıtlayıp duruyor. Keşfetme dönemi olduğunu söyledim. Alışmasın öyle dedi. Ya dün mutfaktaydim. Neyaptiysa defne nasıl ağladı. Hemen koştum ben bişey yapmadım diyor. E çocuk niye ağladı?
Haftaya da güne götürecek defneyi. Üstünu iyi giydir dedim neymiş şık olacakmis o kadar iyi giydirmeye gerek yokmus
bakalım düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?