- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.421
Kizlar dun masal aksamuzeri 6da yatti sabh 8de kalkti sadece gece5.30da uyandi mama icti uyudu rekor kirdi inanamadim14saat kesintisiz uyudu:)gidip gidip baktim poposunu devirmis oyle tatli uyuoduki ama sabah nasil ozlemisim anlatamam:)bugunde 8de uyutcam bosyere gec yatiriomusum ben uzun sat uyuyamaz belki cok kalkar die dusunup 10da yatiriodum genelde ama artik gunduz tek uyku yapip aksam 8de yatirsam olcak demekki
Günaydın herkese iyi pazarlar, songül ne yapmışiniz gece maşallah aras a bak sen yaa ama helal olsun iyi sabır var ben de bu aralar kalmadı hafta sonları daha çok eziyet ediyoruz anne evde ya son gaz devam
Çok mız mız burun son gaz devam herhal 6, diş geliyo ama valla perişan oldum
Bugün ilçe geneli tamirat var ne elekt. Var ne su
Hava soğuk doğalgaz yanmaz ozcanan ortalıkta sersefil
Dua edin de rana cadısi azıcık uslansin
geldımm bıraz gecıktım
nbr canım esınımı olcu ettın yoksqam
iyi geceler gece kuşaları nasılsınız?
yok canım ıste suan o 20 dk ya gelır
alp tuğra gec uyudu
aras uyudumu
merak ettım sabah kacta uyandı
haha uyudu uyudu teyzesı 22.30 a gelıyrdu
sabah 11 ı gecıyordu uyandı
ıyıyım canım sağol sen nasılsın
alp ıyı uyuyo sımdı yaramazlıklara devam
emır nasıl
songül sen yazışırken nasıl arası alıpta salıncağa koyup yazışmaya devam ediyorsun , ay benimkii hayatta öle bir şeye izin vermez. telefonun ışığının yansımasını görsün kafayı kaldırır hemen.
nasıl yürümeye devam mı aras..
yaren nasıl canım senmi götürüyorsun her gün okula, öğretmenle arası nasıl
wasvh canım alp tuğra nasıl,
özcanan online görüyorum seni nerelrdesin, afacan ranamız nasıl
alp tuğradan once uyumus
masallah kuzuma ıyı uyumus tabı gec yatınca
sorma canm bizdede öyle her yeri karıştırıp döküyor , o yuyunca topluyorum uyanınca ev yine aynı çok yoruluyorum artık.
birde ben hiç arkamı dönüp iş yapamıyorum düşecek bir şey atacak azğına diye, bir görsen alıp başını gidiyor önüne bakmadan , hiç iş yapılmıyor uyanıkken .
sizinde öylemi
sorma canm bizdede öyle her yeri karıştırıp döküyor , o yuyunca topluyorum uyanınca ev yine aynı çok yoruluyorum artık.
birde ben hiç arkamı dönüp iş yapamıyorum düşecek bir şey atacak azğına diye, bir görsen alıp başını gidiyor önüne bakmadan , hiç iş yapılmıyor uyanıkken .
sizinde öylemi
sorma cnm
heralde daha almadıkı gunduz de 3.5 saat uyudu tamamladı uykuyu
aslında gece bıle kaldı 9 gıbı ytıryor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?