2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın herkese iyi pazarlar, songül ne yapmışiniz gece maşallah aras a bak sen yaa ama helal olsun iyi sabır var ben de bu aralar kalmadı hafta sonları daha çok eziyet ediyoruz anne evde ya son gaz devam
Çok mız mız burun son gaz devam herhal 6, diş geliyo ama valla perişan oldum
Bugün ilçe geneli tamirat var ne elekt. Var ne su
Hava soğuk doğalgaz yanmaz ozcanan ortalıkta sersefil
Dua edin de rana cadısi azıcık uslansin

Kizlar dun masal aksamuzeri 6da yatti sabh 8de kalkti sadece gece5.30da uyandi mama icti uyudu rekor kirdi inanamadim14saat kesintisiz uyudu:)gidip gidip baktim poposunu devirmis oyle tatli uyuoduki ama sabah nasil ozlemisim anlatamam:)bugunde 8de uyutcam bosyere gec yatiriomusum ben uzun sat uyuyamaz belki cok kalkar die dusunup 10da yatiriodum genelde ama artik gunduz tek uyku yapip aksam 8de yatirsam olcak demekki

Haha uyku uyku getirir diye bosa dememisler demek
Arasta bazem 8 de uatip 1o da kalkiyor
Uyudukca uyiyor
Bu arada bizde artik tek uykuya gectik daha iyi.oluyor 11aydan sonra.tek uykuya gecis saglanmaliymis
Aksam 8 de yatirmak babaniz ve misafir iliskileri icin slklntili oluyor demstin cnm onunasil yapicaksiniz
Ben yarenin dersleride oldigundan ortalama 9 gibi yatiriyorum babamoz evde yoo.oturma ortami.olmadigindan etkilenmiyor
Sabah zaten 9 dan once kalkmaz en erken 9

Canim ben zaten gec yatiyirium ya beni etkilemedi hatta cok komik halleri vardi salincagi koydigim anda emzigi atiyor.butun marifetleri sergiliyrdu
Ay bugun zor gecer canim ya hele ki havalar sogudu iuice giydirirsin ranacigi
Ay uzuldum simdi

songül sen yazışırken nasıl arası alıpta salıncağa koyup yazışmaya devam ediyorsun , ay benimkii hayatta öle bir şeye izin vermez. telefonun ışığının yansımasını görsün kafayı kaldırır hemen.

nasıl yürümeye devam mı aras..

yaren nasıl canım senmi götürüyorsun her gün okula, öğretmenle arası nasıl

wasvh canım alp tuğra nasıl,

özcanan online görüyorum seni nerelrdesin, afacan ranamız nasıl

ıyıyım canım sağol sen nasılsın
alp ıyı uyuyo sımdı yaramazlıklara devam
emır nasıl

sorma canm bizdede öyle her yeri karıştırıp döküyor , o yuyunca topluyorum uyanınca ev yine aynı çok yoruluyorum artık.

birde ben hiç arkamı dönüp iş yapamıyorum düşecek bir şey atacak azğına diye, bir görsen alıp başını gidiyor önüne bakmadan , hiç iş yapılmıyor uyanıkken .

sizinde öylemi

canım bır elımde yazıyorum bır elımle sallıyorum problem yapmıyor
arasın yanında yada o salıncaktayken asla pc açamıyorum nasıl kendını atacağını sasırıyor ama telefona ıılgısı hıc yok arada verırsm kulağına goturur parmagunı ekranda kaydırı ama ıstmez ole

yarenı babası goturuyor bız cıkısta aras ıle alıyoruz zaten ıkı uc dakıka cok yakın
ogretmen bızım tavrımızdn snra yarene hassas cok sukur
mınık kızım okumalara gectı
lale ela talat haha takılıyoruz ucumuz aras lale dıyor bazen cok tatlı oluyor

ee sızde haberler nasıl cnm ben cok yzdım sen anlat bırazda

ben mutfaktayken gelıyo dolabı acıyo ıcındekılerı bosaltıyo sonra topla tabı
aynen bende cok yoruldum artık uyanıkken bende bısey yapamıyorum karısıyo cunku herseye

bızımkıde ole cnm karıştırmayı cok sevoyor
kac kez topluyorum o sepetı bırde bayılıyor boşaltım ıcıne oturmaya
ben tehlıklerı ortadnan kaldırdım ondan trahatım cnm

bu arada yürüme aynı dıurumda bır kac adım sonra atıyor kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…