- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.441
gec yattı dedğın gıbı uykusunu almadan uyanmıs tamamlamıs ama
alp okadar uyumayalı gunduz cok oldu valla gunduz uykuları kısaldı
canım aras artık tek ve uzun uyku yapıyor
böyle ıyı oldu duzenı al ne kadar uyuyor
hıc bellı olmuyo canım
sabah kalktıktan 2 3 saat sonra uyuyo bazen yarım saat bazen 1 bazen 2
aksam 6 gıbı yıne uyuyo ozamanda aynı kafasına gore nekadr uyursa
kendı halınde takılıyo benımkı
mınık kus kafasına gore takılıyor demek
ay sen hıc d.gnu reımı atmadın ama
emir uyandı kızlar ezirip geldim siz geceleri uyanınca meme veriyormusunuz ay çok alıştık bwnimki gece kalkıp emmeye nasıl bırakır bilemm.psikolojisi bozulacak yavrumun.
songül ortada tehlikeli bende de hiç bir şey yok ama koltuğa sehpaya sivri yerler kafasını filan çarpmıyormu ben onlardan korkuyorum.örneğin elinde tencere olsa birde yukarı bir kaldırıyor kafaya çarpıyor başlıyor ağlamaya.
wavsh seninki yürüyormu canım
Kızlar Kuran-ı Kerimde emzirilme süresinin 2 tam yıl olduğu geçiyor..doktorlar ne derse desin ki ben hiç 1.5 yaş diyeni de duymadım genelde hep iki yaş derler...acaba onu diyen kadın doktormuydu kendi emziremediğinden kıskandı falan mı...
Kızlar yaratan Allah ve onun buyruğunu emrini dinlemekle sadece ve sadece kazanan biz oluruz bir çok doktorda bunu diyor...
Kuranı Kerimde Allah böyle buyuruyorsa emrediyorsa bunda hem bebeğe hem bize çok büyük faydalar vardır inşallah...
"Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir.(Bakara, 2/233)
Bakara Suresi 233. ayeti açıklar mısınız? "Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. ..." | Sorularla İslamiyet
Kızlar Kuran-ı Kerimde emzirilme süresinin 2 tam yıl olduğu geçiyor..doktorlar ne derse desin ki ben hiç 1.5 yaş diyeni de duymadım genelde hep iki yaş derler...acaba onu diyen kadın doktormuydu kendi emziremediğinden kıskandı falan mı...
Kızlar yaratan Allah ve onun buyruğunu emrini dinlemekle sadece ve sadece kazanan biz oluruz bir çok doktorda bunu diyor...
Kuranı Kerimde Allah böyle buyuruyorsa emrediyorsa bunda hem bebeğe hem bize çok büyük faydalar vardır inşallah...
"Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. Bu, emzirmeyi mükemmel şekliyle uygulamak isteyenler içindir. Annelerin, münasip şekilde yiyeceğini giyeceğini sağlamak, babanın görevidir. Hiçbir kimse takatinin dışında bir görevle yükümlü tutulmaz. Çocuk yüzünden ne annesi, ne de babası zarar görmemelidir.(Bakara, 2/233)
Bakara Suresi 233. ayeti açıklar mısınız? "Anneler, çocuklarını iki tam yıl emzirsinler. ..." | Sorularla İslamiyet
canım ılk olarak benım cok sevdıgım saygı duyduğum kendıme cok yakın bulduğum dr um ıcın bu sekılde kıskandı vb tarzı konuşmamn hos degıl sen onu tanımıyorsun nıyetını bılmıyorsun
sadece bana yaşanılanlardan ornek vererek bu konudan bahsettı bır anne gıbı tavsıyelere bulundu
bend çevremde gerek çocuk gerek anne olarak yaşanılan sıkıntılara sahıt olduğum ıcın 1.5 yasında kesme kararı aldım
(iki yıldan önce, çocuklarını sütten kesmek isterlerse, kendilerine bir vebal yoktur)
bu benım ıcın yeterlı bır açıklamadır
Tabi canım sen bilirsin ben bu konuda bir şey diyemem ama sadece Allahın emrini hatırlatmak belki de bildirmek istedim...Nihayetinde arkadaşlarımında dediği gibi Allah öyle emrediyorsa o işte muhakkak çok büyük güzellikler ve faydalar vardır sadece bilmeyen anneler varsa bunu bildirmek hatırlatmak istedim.
doktoruna gelince bilmiyorum bana şuana kadar karşılaştığım tüm doktorlar buna sağlık bakanlığı resmi internet sitesi de dahildir 2 yaş diyor.1.5 yaş demesine takıldım...annen gbi saygı duyduğun doktorunu ve seni kırmak istemezdim..mübağla yaptım sadece....
kırdıysamda şayet özür dilerim hadiiimi aşmış oldum bu konuda sadece niyetini anlayamadım sağlık bakanlığı bile iki yaş deren neden 1.5 demesini hiç ama hiç anlamadım....
cnm valla bakıcı ya da kreş lafı geçtigi anda kimselere bırakmam ben bakarım diyor. Bakmaya istekli görünüyor ama faaliyette bişey yokoValla.birkac gundir icim sisti birde hic vekinmeden rahat rahatta anlatiyor ya icim sizliuor
Ya sen sabah cikip aksam geliyorsun cocuk ac acaba ne demek istiyir bakmak.mi istemiyor cocuga
Cnm yapacağın tek şey sürekli takip etmekKizlar bu sekercan dun birden nasil aklina geldiyse koltuga cikmayi kesfetti ole ugrasmada degil birden cikti devam ediyir cokta temkinli iniyor.
Fakat denge kaybedip duse diye cok korkuyorum be yapicaz bilmiyorum
Eki Görüntüle 864046
bızım sapkamız kızlar
eldıven ve atkısıda var
teyzesı kahverengı derı mont yardı ona takım yaptık
şok tan aldım farklı renklerıde vardı
ozellıkle lacıvertı oldukça guzeldı
Kızlar gunaydın nasılsınız benım moralım bozuk ceyda hıcbısey yemıyo ufaktı ıyıce ufacık kaldı buna da moralım bozuluyo sınır oluyorum. Balık yağı mı alsam ıstahı acılır bıraz da yer de gelısır dıye duşunuyorum kullananların çogu memnun. Kaşığı gordugu an agzını kıtlıyo yemıyo dişlerden de sıkıntısı var galıba köpek dişlerı gelıyo.
Ayrıca hafta sonu da cok sıkıntılı gectı kv hıcbıseye yardım etmıyo camasır ev temızlığı ceyda bı de asure öldüm yorgunluktan. Insanlarda merhamet kalmamıs. Bı de sabah 6 da kalktım işe geldım guya hafta sonu dınlendık ;((( eşim zaten yardım etmez kendımı hızmetcı gıbı hıssedıyorum moralım bozuklk
kızlar burda neler oldu ayy pek geçmiş e bakakmadım
ama bencede anne sütü 1 buçuk yaşında kesilmeli sebebide hem daha sonrası daha zor olduğu için
bide anne sütü aldığı için bi çok arkadaşımın bebeyi yemek yemiyo.
artık bi düzenleri olması lazım değilmi..
yasminimmm nasıl geçti doğum gününüz ayy çok meraktayımmm:
anlatımları bekliyommm:
biz doktora gittik kızlar cuma günü çok şükür kulağımızdada gözümüzdede bi sorun yokmuş ..
recis ne oldu defneciğin durumu yani kayın validendeki gelişmeler nedir..
kızlar bide benim size bi sorum olacak
ben nile hazır tavuk yedirmek istemediğim için bizim bakıcımız ona köyden bi tavuk aldı
fakat şimdi sorun şuu ben tavuğun etlerini piişirip mi saklamalıyım yoksa çiyimi bukonuda tavsiyeleriniz nedir?
bu konuyu biran önce çözmem lazım çünkü tavuk temizlenecek bugün..
cnm merak etme bizde de durumlar aynıKızlar gunaydın nasılsınız benım moralım bozuk ceyda hıcbısey yemıyo ufaktı ıyıce ufacık kaldı buna da moralım bozuluyo sınır oluyorum. Balık yağı mı alsam ıstahı acılır bıraz da yer de gelısır dıye duşunuyorum kullananların çogu memnun. Kaşığı gordugu an agzını kıtlıyo yemıyo dişlerden de sıkıntısı var galıba köpek dişlerı gelıyo.
Ayrıca hafta sonu da cok sıkıntılı gectı kv hıcbıseye yardım etmıyo camasır ev temızlığı ceyda bı de asure öldüm yorgunluktan. Insanlarda merhamet kalmamıs. Bı de sabah 6 da kalktım işe geldım guya hafta sonu dınlendık ;((( eşim zaten yardım etmez kendımı hızmetcı gıbı hıssedıyorum moralım bozuklk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?