- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.461
Bir de Yarencim hani ben emzirip emzirmeme konusunda bir baskı yapmadım tabi ki Allahın emri de anne ve babanın takdirine bırakırız diyor...dını konularda bu kadar hassas olan bırısının
hıc tanımadığı bırısı hakkında bu sekıld konuşması benı rahatsız ettı sadece
burada tabıkı böyle paylaşımlar yapılması bılınclendırılmesı oldukça hos
önceden bırkac arkadaşımlada bu konu hakkında konuşmuştuk
anne ıle baba ortak karar verdıgı surece bır günahı olmadığını cocugun karnını doyurma yukumlulugunu yerıne getırme saartı ıle bıraktırabılecegı sonucu nu arastırmlarımızdan çıkarmıştık
benı asla ve asla paylaşımın degıl sevdıgım bırıne yaklasımn uzdu arkadasım
günaydın cnm bence çiğ sakla ama derin donduruucuda
defenenin durumu aynı bi değişiklik yok
sabah arkamdan nasıl ağladı anlatamam
kv de durum aynı
defne öksürüyor, ve kv defneyi çarşamba günü gene götürecek, hem de izmirin bi ucuNA
gezmesinden geri kalmıyor kadın
dün akşam ne söylüyor biliyor musunuz?
baston bebek arabası alacakmışız da hanfendi rahat rahat gezdirecekmiş
bir de dün öğrendim ki kv bireysel emeklilik yaptırmış ve taksitlerini eşim ödüyor
sebebi de ileri de maaşı olacakmış da defneye istediğini alacakmış
hiçbir şey demedim
cnm merak etme bizde de durumlar aynı
gerçi eşim dün eve makina tuttu o konu da yardım etti ama gerisi aynı
balık yağını druna bi sor derim
zararı var mı ya da iştah açıcı vereceği başka bişey var mı
Günaydın..
Güzel bir hafta olur inşallah..
kızlar burda neler oldu ayy pek geçmiş e bakakmadım
ama bencede anne sütü 1 buçuk yaşında kesilmeli sebebide hem daha sonrası daha zor olduğu için
bide anne sütü aldığı için bi çok arkadaşımın bebeyi yemek yemiyo.
artık bi düzenleri olması lazım değilmi..
yasminimmm nasıl geçti doğum gününüz ayy çok meraktayımmm:
anlatımları bekliyommm:
biz doktora gittik kızlar cuma günü çok şükür kulağımızdada gözümüzdede bi sorun yokmuş ..
recis ne oldu defneciğin durumu yani kayın validendeki gelişmeler nedir..
kızlar bide benim size bi sorum olacak
ben nile hazır tavuk yedirmek istemediğim için bizim bakıcımız ona köyden bi tavuk aldı
fakat şimdi sorun şuu ben tavuğun etlerini piişirip mi saklamalıyım yoksa çiyimi bukonuda tavsiyeleriniz nedir?
bu konuyu biran önce çözmem lazım çünkü tavuk temizlenecek bugün..
günaydın cnm haklısın gerçekten çok can sıkıcı bi durum:
hiçmi yardım etmiyo kayın validen cnm:
balık yağını bende çok duydum ama cnm bilemedimki doktorunuza sor bence sen..
günaydın cnm bence çiğ sakla ama derin donduruucuda
kv de durum aynı
defne öksürüyor, ve kv defneyi çarşamba günü gene götürecek, hem de izmirin bi ucuNA
bir de dün öğrendim ki kv bireysel emeklilik yaptırmış ve taksitlerini eşim ödüyor
hiçbir şey demedim
günaydın cnmBir de Yarencim hani ben emzirip emzirmeme konusunda bir baskı yapmadım tabi ki Allahın emri de anne ve babanın takdirine bırakırız diyor...
Ama din ve bilim litaretüründe 2 yıl demesine rağmen emzirmenin istek doğrultusunda değil de" zararlı" olduğu gerekçesiyle bir doktor tarafından bıraktırılmak istenmesine şaşırdım...Yani bütün yerli yabancı bilim litaratürü dışında bu bayan doktor ne biliyor merak ettim.Valla ben şahsen çok sinirlendim bilgiletini bilseydim sağlık bakanlığına sorradım bu kadın neden böyle söylüyor bir sorun uyarın bana söyley,in diye...
cnm zaten kreş işini düşünüyorumkış geldi yaaa ne gezmesi hayret bişey ..
Yok yok sen biran önce bu kıreş işini düşünmelisin benc cnmmm:
En azından 2 yaşında olunca gönder..
Oda anlasın en azından..
reces senle bana allah sabır versın canım benımkı eve hıc karısmıyo su içiyo bardagını bıle makınaya koymuyo o derece yanı dun yotomdan soluya soluya iş yaptımaçtı tvyı gectı karsısına sankı evde gundelıkcı calısıyo hanım keyıf cattı ceydada uyuyodu yardım edebılırdı yanı
balık yagını vercem ya kafaya koydum onu denıcem bı de doktor zaten bı alem evlere senlık yanı
yani çok takıldım bu konuya annelere herhangi bir konuda da asla yanlış bilgi vermek istemem verilmesine taraf olmam...iyice araştırır sonra konuşurum bu konuda çünkü hassas şeyler bunlar...istek olarak emzirilmesin denebilir ama zararlı denemez sonra bütün bilim admaları ve din alimleri karşınıza çıkıverir...
szöüm senin için değil yaren bu işi meslek olarak yapanlara bir lütaretürü taramalarını öneririm keşke bilgileri olsada sağlık bakanlığı araçlığı ile bunu ona sorup öğrenebilsek neden bütün bilim litaretürünün aksini söylüyormuş
saygılarımla....
Bir de Yarencim hani ben emzirip emzirmeme konusunda bir baskı yapmadım tabi ki Allahın emri de anne ve babanın takdirine bırakırız diyor...
Ama din ve bilim litaretüründe 2 yıl demesine rağmen emzirmenin istek doğrultusunda değil de" zararlı" olduğu gerekçesiyle bir doktor tarafından bıraktırılmak istenmesine şaşırdım...Yani bütün yerli yabancı bilim litaratürü dışında bu bayan doktor ne biliyor merak ettim.Valla ben şahsen çok sinirlendim bilgiletini bilseydim sağlık bakanlığına sorradım bu kadın neden böyle söylüyor bir sorun uyarın bana söyley,in diye...
günaydın kızlar hafta ıcı gelmıs forum canlanmış
sabah kaşktıgım da okucak bırseyller bulmak harıkaaaaaa
reces mdrcnn zor kızlar ya gerçekten
mdrcnn ınsan hıcmı acımaz bır komsu olsa kalşkar yapar yanı degıl mı
reces ınsalla zamanla yoluna gırer kv olması gerektıgı gıbı bakmaya baslar
esının dusuncesı nedır bu konuda
yasemıncım sen nası oldun
gulden kontroll guzelk gecmesıne cok seındım sen nasıl oldun sesın fenaydı
iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın tekrardan teşekkürler teyzesi doğumgünü mesajı için şaşırttın bizi:)
bugün çok yoğunun yetişemiyorummm size kızlar... recesimmm sıkma canını Allaha havale et rabbim bilir iisini... defnemi o korusun inş.
cok sevındım cnm benım
aaaa ne demek canım benım bızım ıcın dgeerlısın
kızlar burda neler oldu ayy pek geçmiş e bakakmadım
ama bencede anne sütü 1 buçuk yaşında kesilmeli sebebide hem daha sonrası daha zor olduğu için
anlatımları bekliyommm:
biz doktora gittik kızlar cuma günü çok şükür kulağımızdada gözümüzdede bi sorun yokmuş ..
ben nile hazır tavuk yedirmek istemediğim için bizim bakıcımız ona köyden bi tavuk aldı
fakat şimdi sorun şuu ben tavuğun etlerini piişirip mi saklamalıyım yoksa çiyimi bukonuda tavsiyeleriniz nedir?
günaydın canım dr kont iyi gecmesine çok sevindimkızlar burda neler oldu ayy pek geçmiş e bakakmadım
anlatımları bekliyommm:
canım Allah yardımcın olsun ya bide bu kadınla ugrasıyon yardım etse ne olcakki ya elinemi yapıscak ben ceydaya bakıyom kalan hiç biseye karısmam modunda dolasıyo kadın resmen esine soyluyonmu hic peki o laf arasında falan soylese acaba faydası olurmu cok sinir bi durumKızlar gunaydın nasılsınız benım moralım bozuk ceyda hıcbısey yemıyo ufaktı ıyıce ufacık kaldı buna da moralım bozuluyo sınır oluyorum. Balık yağı mı alsam ıstahı acılır bıraz da yer de gelısır dıye duşunuyorum kullananların çogu memnun. Kaşığı gordugu an agzını kıtlıyo yemıyo dişlerden de sıkıntısı var galıba köpek dişlerı gelıyo.
Ayrıca hafta sonu da cok sıkıntılı gectı kv hıcbıseye yardım etmıyo camasır ev temızlığı ceyda bı de asure öldüm yorgunluktan. Insanlarda merhamet kalmamıs. Bı de sabah 6 da kalktım işe geldım guya hafta sonu dınlendık ;((( eşim zaten yardım etmez kendımı hızmetcı gıbı hıssedıyorum moralım bozuklk
canım sanada Allah sabır versin ya okudukca ben sinir oluyorum valla yakın olsam gelcem konuscam kadınlagünaydın cnm bence çiğ sakla ama derin donduruucuda
kv de durum aynı
hiçbir şey demedim
gunaydın canım.Günaydın..
Güzel bir hafta olur inşallah..
gunaydın yasminim dogum gununuz kutlu olsun resimleri cok merak ediyorum bal bocügününherkese günaydın kızlar... geçmiş olsun diyen doğumgünümüz kutlayan herkese çoooook teşekkürler
biz çok güzel bir doğumgünü geçirdik rabbime şükürler olsun ağız tadıyla oldu herşey bal böcüğüm çokkk mutluydu en çokta teyzesinin istanbuldan gönderdiği ata çok sevindi kulaklarına öyle bir yapıştı ki üstünden alamadık bi sürebolbol foto çekindik ancak kuzuenim iphonuyla çektiği için bize gönderemedi hepsi onda kaldı bi kaç tane babamızın telefonunda var onları yarın getiririm inş. diğerlerini de en kısa zamanda fotoğrafçı da çıkartcam bi kaçını da buraya eklerim artık. bizden haberler böyle.
doğumgünü geçen tüm bebişlerin doğumgünü kutlu olsun masalece alptuğra nice yıllara inş. atladığım varsa kusuruma bakmayın seviyorum hepiniziiiiiiiiiiiii
günaydın cnm
kendince haklı olabilirsin, herkesin düşüncesi farklı sonuçta
ben doğum yaptığımda hastane de emzirme eğitimi verdiler
ve verilen eğitimde 1,5 yaşından sonra çocuğun emdiği süt çocuğa pek bir katkıda bulunmuyormuş.o yüzden 1,5 yaşından sonra kesebilirsin dediler. ama emzirmek istersen 2 ye kadar izin var 2 yaşında kesinlikle kesmelisin dediler.
ve bunu bana çocuk dru söyledi. kaldı ki doğum yaptığım hastane ankaranın en ünlü hastanesi ve bir çok bakan, milletvekili,siyasiler oraya gidiyorlar. çok iyi bir hastane
şuan benim kızım emmiyor . 11,5 ay emdi.cenazemiz vardı yaşadığım acı sebebiyle sütüm acımış kızım da emmeyi bıraktı. sütüm hala var ama emmiyor
emse ben de 1,5 yaşında bırakacaktım çünkü hastaneye ve dr lara çok güveniyorum
ama dediğim gibi bakış açısı
kimseyi yaptıklarından dolayı eleştirmem
cnm zaten kreş işini düşünüyorum
seneye kesin de yarı yılda verebilsem yarıyılda vereceğim ama bakalım bir süre daha böyle gidecek
kış falan umrunda değil
birde düşün vapura binip karşıya geçecekler
üşür dediğimde yok ben onu sıkıca giydiririm diyor ama incecik bir elbise almış ablasının torunu, onu giydirecekmiş
nasıl sıkı giydirmekse
çocuk zaten öksürüyor
birde bana diyorki öksürüğü senden kaptı. Ben biraz öksürüyorum o yüzden öyle diyor
kendine hiç kötü bişey kondurmuyor
cnm bak eşim o kadar değildir
en azından bardağını kaldırır, yardım istediğimde yardım etmeye çalışır temizlik konusunda
amin cnm
boşver kv den bişey bekleme
ben beklemiyorum.çünkü bişey yapacak olsa 1 ay lafını ediyor
sadece çocuğuma iyi baksın yeter
sende hiç minnet etme
allah yukarıda görüyor
o yardım eder sen hiç merak etme
biraz yorulacağız ne yapalım başka çare yok
sen yine yarım gün çalışıyorsun bak ben sabah 9 akşam 6 çalışıyorum
en azından yarım gün de olsa evdesin
allah büyüktür cnm ona sığın o zaten gerekli gücü verir sana
bugünlerde geçecek sadece sabr
Esımde bılıyo gunduzlerı evde olanı bıtenı o da anasına kıyarmı herseyı canan yapar dıyıp dolanıyo o zaten annesıne bu fırsatı veren. Al bırını vur bırıne yanı sabır dıyorum baskada bısey demıyorum. Ben gelene kadar bı cay koyun barı dedım gecen hayretkı 1 gun kahvaltı hazırlandı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?