2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın wavvs emin ol okumaya çalışıyorum ama iş yerinde çok yoruluyorum geliyorum eve rana ile ilgileniyorum işten geldikten sonra biraz oynuyoruz ve rana uyuyo o uykudayken yemek yapıyorum sonra eşim geliyo rana uyaniyo ve saat on buçuktan önce yatmıyo bazen ondan en fazla yarım saat sonra ben yatıyorum
Hepinizi çok özledim biliyorum unutuldum da ama elimden birşey gelmiyo
Alp tuğra nasıl yürüyo mu kaç dişi oldu gece uyuyo mu bunları bilmiyorum merak da ediyorum
Şapkamız hazır ananemız doğum günü için göndermiş
Rana saat basi kalktı en son uyandığı saat 7 bi daha da yatmadi zaten

gunaydın canım bakma bana sen anlıyorum ben senı
ben evde olduğum halde benım bıle gıremedğım gunler oluyo cok yoruluyorum artık bende buyudukce
asla unutulmadın ben senın okuduğunu bılsem sana bıseyler yazarım
orme gıbı geldı bana guzel yakısmıs kuzuma
alp tuğra artık bayağ bı yuruyo 8 dısı var bıkackere kalkıyo gecelerı
rana nın kacdısı var yuruyomu gece nıye okadar cok kalkıyokı dıs mı yoksa

hıc unutulmadın canım benım aklımdasın tahmın edıom artık pc den ben hıc gremıom hep telden anca yoksa masal ızın vermıo telı bıle elımden alıo sen se calısıosun zamanın yok artık buyuduler ılgı ıstıolar masal1ayı gecıktır yuruo ınanılmaz hareketlı rana nasıl yuruyomu masal bana parkdan yaprak toplayıp verıo cok aglatıo benı bu aralar :)sapkanızda cok guzelmıs artıstttt

aa cok ıyımıs pıpetlı bardaktan ıcebılmesı afreın onaa ben masala denemedım hıc bak merak ettımmm hem sutude ıcer oyun gbı gelır ona

Haftasonu kimse gelmio burayaaa yaa neler yapiosunuz biz parka gittik kuslari yakalamaya calistik sonra yem verdi masal kuslara ayy bi mutlu oluo allhimmm yaa cildiriom onu izlerken babasi gel dio kafasini sallio gdio kuslarin yanina cok seker yaa

Aaa biberon geldinmi hosgeldin bende tam cikiodum kimse yok die nasilsin bebisin nasil oglun vardi dimi adi ne benm adim aysegul kizim masal 15kasim dogumlu 1aydir yuruo artik evde tutamioz pqrka gdip geldik simdi uyuo siz neler yapiosunuz

Aaa biberon geldinmi hosgeldin bende tam cikiodum kimse yok die nasilsin bebisin nasil oglun vardi dimi adi ne benm adim aysegul kizim masal 15kasim dogumlu 1aydir yuruo artik evde tutamioz pqrka gdip geldik simdi uyuo siz neler yapiosunuz
Kusura bakma canim ya gormedim msjini simdi okudum ben telefondan girdigim icin internetim cok azaldi oyuzden hemen bikac msj okuyup cikiyorum ben sana faceden istek gondermistimya fatma coskunsever o benim iste oglum eren 20kasim dogumlu bizimkide baya yuruyo ama arada dusuyo iste ben tekrar internet yapinca msj yazarim mutlaka simdilik pek yazamiycam.

Albumlere falan bakmak icin galiba birbirinizi arkadas olarak ekliyosunuz diymi benide eklermisiniz oyle ben tam bilmiyorum nasil oldugunu bide buraya fotograf nasil ekleniyo onuda soylermisin canim ya.

Maşallah ya alp tuğra ve masala bizim kız tek başına yürümek işine gelmiyo hala ben önünde onu durup çağırınca geliyo baya bi diğer türlü tek elle geziyoruz evi ana kız 7 dişi var ikisi aynı anda patladı biri hele en arkada mübarek yirmilik diş çıkarıyo şimdi başka dişler geliyo herhal çünkü diş geleceği zaman yapıyo geceleri
25 kasım doğum günümüz ama yarın evimizde bakıcı ile kutlayacaz pazartesi çok yoruluyorum hep duruşma falan oluyo çünkü zaten 24 kasımda suyum gelmişti fark etmez dedik eşimle dışarı çıktık bugün oyuncaklara baktık ama bakmaz olaydık rana dükkanı satın almamı istercesine mızlandi
Ama tek mutlu olduğum kısım kızım arabasında hiç ağlamadan eve geldi rekor

Eklentiler

• $2013-11-23 14.14.33.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 54
aa cok ıyımıs pıpetlı bardaktan ıcebılmesı afreın onaa ben masala denemedım hıc bak merak ettımmm hem sutude ıcer oyun gbı gelır ona

kucuk sutler varya ondan almıstım hupp yap oğlum dedım baktım cekıyo onunda hosuna gıttı bardak alıcam bakalım
ama bıberonla ıcmesı daha ıyı dıye dusunuyorum gece falan daha rahat olur sut ıcmeye baslayınca
ılk bunla alıssında bıberonada alıstırırım artık

nası yanı arkadanmı cıktı dısı ılk defa duydum
rana hızlı cıktı desene
doğumgununuz kutlu olsun canım sımdıden ıyı yapmısın hafta sonu yapmakla
baska kımseyı cağırmadnmı
aferın ranaya annesını uzmemıs bukez oyuncak aldnızmı oyuzden mızmızlanmamaıstır

Başka kimse gelmeyecek canım onların bile zaten 4 kişi biz de 3 kişi yeter bize
Arka diş meselesine şaşırdım ben de çünkü cook zorladı ateş yaptı ama bakıyoruz önden gelen giden yok bi baktım parmagimla taa arkada
Bugün ayakkabı ipi var ucunda oyuncak bağlı ipi ısıracam derken elini ısırdı şimdi 4 diş izi var elinde dün de ben yemek yaparken baldırimdan ısırdı sonra kaçıyo çünkü biliyo kızacam
Oyuncak almadım canım evdekilerinn de bi kısmını kaldırdım unutsun diye sonra yeni almis gibi verecem doğum günü hediyesi bi çevirmeli telefon elbise bi de oyuncak araba aldık yeter her yer oyuncak oldu
Doğum gününde tuzlu yaptın mi yarın yapacam da tarif yok

ohh kuzum benım ısırınca ağladımı pekı
alp tuğrada ısırıyo benı kızıyorum ama yıne devam edıyo
bızde cok oyuncak yok daha oynamıyokı almadım bende fazla bundan sonra alırım yavas yavas
oyuncakları kaldırmakla ıyı yapmısın bende yapıcam ılerde oyle
canım ben zeytınlı poğaca yaptım

Ağladı ama canı pek o yüzden uzatmadi sürekli kasinıyo demekki ondan ısırıyor,lar herhal, ben aldım ya bi de bekarken kendime aldığım oyuncaklarım vardı onların bi kısmını da getirttim annemden şimdi karnı tok oynuyo iyi oluyo düşmüyo peşime
Zeytinlinin tarifini alayım sana zahmet bi ton zeytin var yenmiyo ise yarar
Zeytin ezmesi ile yapmadın demi
Bi de nasıldi parti alp tuğra ne yaptı mumu görünce

ceyda ve defnem bence babaanneleri purotesta ediyolar haklı olarak..

bencede kesınlıkle katılıom canım hıssedıolar cunku onlar

Valla canlarım yen gelebıldım babaanne olayına bayıldım yanı :) bız bugun bı arjadasın dısbulguru partısıne gıttık ceyda masanın ustunde oynadı durdu Allahtan vana fazla sıkıntı cıkarmadı sımdıde uyudu melekler gıbıler saf temız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…