- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.941
Günaydın wavvs emin ol okumaya çalışıyorum ama iş yerinde çok yoruluyorum geliyorum eve rana ile ilgileniyorum işten geldikten sonra biraz oynuyoruz ve rana uyuyo o uykudayken yemek yapıyorum sonra eşim geliyo rana uyaniyo ve saat on buçuktan önce yatmıyo bazen ondan en fazla yarım saat sonra ben yatıyorum
Hepinizi çok özledim biliyorum unutuldum da ama elimden birşey gelmiyo
Alp tuğra nasıl yürüyo mu kaç dişi oldu gece uyuyo mu bunları bilmiyorum merak da ediyorum
Şapkamız hazır ananemız doğum günü için göndermiş
Rana saat basi kalktı en son uyandığı saat 7 bi daha da yatmadi zaten
Günaydın wavvs emin ol okumaya çalışıyorum ama iş yerinde çok yoruluyorum geliyorum eve rana ile ilgileniyorum işten geldikten sonra biraz oynuyoruz ve rana uyuyo o uykudayken yemek yapıyorum sonra eşim geliyo rana uyaniyo ve saat on buçuktan önce yatmıyo bazen ondan en fazla yarım saat sonra ben yatıyorum
Hepinizi çok özledim biliyorum unutuldum da ama elimden birşey gelmiyo
Alp tuğra nasıl yürüyo mu kaç dişi oldu gece uyuyo mu bunları bilmiyorum merak da ediyorum
Şapkamız hazır ananemız doğum günü için göndermiş
Rana saat basi kalktı en son uyandığı saat 7 bi daha da yatmadi zaten
ben ıcımdekılerı dıarı vuruyorum canım orda bı sıkntı oluyo ozaman bıraz sınırlıyımdırde
bısekılde alıscak ama nasıl bakalım
bende oğluma pıpetlı bardak alıcam sutu onunla ıcecek gıbı bıberona alıstırcaktım baktım pıpetle ıcıyo ondan alıyım dedım
Aaa biberon geldinmi hosgeldin bende tam cikiodum kimse yok die nasilsin bebisin nasil oglun vardi dimi adi ne benm adim aysegul kizim masal 15kasim dogumlu 1aydir yuruo artik evde tutamioz pqrka gdip geldik simdi uyuo siz neler yapiosunuz
Kusura bakma canim ya gormedim msjini simdi okudum ben telefondan girdigim icin internetim cok azaldi oyuzden hemen bikac msj okuyup cikiyorum ben sana faceden istek gondermistimya fatma coskunsever o benim iste oglum eren 20kasim dogumlu bizimkide baya yuruyo ama arada dusuyo iste ben tekrar internet yapinca msj yazarim mutlaka simdilik pek yazamiycam.Aaa biberon geldinmi hosgeldin bende tam cikiodum kimse yok die nasilsin bebisin nasil oglun vardi dimi adi ne benm adim aysegul kizim masal 15kasim dogumlu 1aydir yuruo artik evde tutamioz pqrka gdip geldik simdi uyuo siz neler yapiosunuz
aa cok ıyımıs pıpetlı bardaktan ıcebılmesı afreın onaa ben masala denemedım hıc bak merak ettımmm hem sutude ıcer oyun gbı gelır ona
Maşallah ya alp tuğra ve masalabizim kız tek başına yürümek işine gelmiyo hala ben önünde onu durup çağırınca geliyo baya bi diğer türlü tek elle geziyoruz evi ana kız 7 dişi var ikisi aynı anda patladı biri hele en arkada mübarek yirmilik diş çıkarıyo şimdi başka dişler geliyo herhal çünkü diş geleceği zaman yapıyo geceleri
25 kasım doğum günümüz ama yarın evimizde bakıcı ile kutlayacaz pazartesi çok yoruluyorum hep duruşma falan oluyo çünkü zaten 24 kasımda suyum gelmişti fark etmez dedik eşimledışarı çıktık bugün oyuncaklara baktık ama bakmaz olaydık rana dükkanı satın almamı istercesine mızlandi
Ama tek mutlu olduğum kısım kızım arabasında hiç ağlamadan eve geldi rekor
Başka kimse gelmeyecek canım onların bile zaten 4 kişi biz de 3 kişi yeter bize
Arka diş meselesine şaşırdım ben de çünkü cook zorladı ateş yaptı ama bakıyoruz önden gelen giden yok bi baktım parmagimla taa arkada
Bugün ayakkabı ipi var ucunda oyuncak bağlı ipi ısıracam derken elini ısırdı şimdi 4 diş izi var elinde dün de ben yemek yaparken baldırimdan ısırdı sonra kaçıyo çünkü biliyo kızacam
Oyuncak almadım canım evdekilerinn de bi kısmını kaldırdım unutsun diye sonra yeni almis gibi verecem doğum günü hediyesi bi çevirmeli telefon elbise bi de oyuncak araba aldık yeter her yer oyuncak oldu
Doğum gününde tuzlu yaptın mi yarın yapacam da tarif yok
Ya ben goremedim arkadaslar masejlar falan yaziyoya oraya baktim ama nerde yaziyoki olsa gorurdum heralde nerden bakiliyo ya.Biberon gönderdim herhal arkadaşlık isteği ben telden gönderdim mi bilemedim
ceyda ve defnem bence babaanneleri purotesta ediyolar haklı olarak..
bencede kesınlıkle katılıom canım hıssedıolar cunku onlar
bi asabilik bu kadar mı yakışır çoook tatlı maşallah yaa yerim ben seni
hele sana ne demeli cimcime ne güzel bi gülüş öyle yaa maşallah subhanallah
Eki Görüntüle 869818 Eki Görüntüle 869819
biz anca geziyoz aklımız fikrimiz dışarda ben de fırsat buldukça çıkarmaya çalışıyorum artisti
canım kusura bakma elektrık gıttı
hala burdaysan tarıfı vereyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?