- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.901
slm teyzoşlar ben annemi ziyarete gitmiştim de size de slm veriim dedimEki Görüntüle 868878 Kurumun ağırlığı üstüme mi çöktü ne asabileştim
Gunaydın kızlar zeynepten kıskandım bende geldımEki Görüntüle 868961
ay kızlar ayakta duramıyorum aynı anda hem adet hem grip tarzı bişe oldum resmen çöktüm
beysal cım cok gecmıs olsun canım
guldencım hıc catal hakkında bılgım yok bızde daha o asamalara gelemedık hep ben yedırıyorum
oyyy kıyamam ya cnm gidip dinlensen biraz olmazmıki..
ayy bu konuda songülümü ve ayşegülü bekliyorummmmmm:
kızlar nerdesiniz yaaaa:
güldencim berra da aynı durumda elimden kapıyo kaşığı kendi yemek için. içindekini düşürüyo tekrar alıp kaşığa koyuyo. o şey ağzına bi türlü gidemiyo:) en son çare kaşıktan eline alıp yiyo yavrum sonunda:)çatal ben de baktım ama dediğin gibi hep kaşıkla beraber satılıyo sanırım
Gunaydın kızlar zeynepten kıskandım bende geldımEki Görüntüle 868961
cnm yaa kıyamam sıcak bişeyler tüketmeye çalışay kızlar ayakta duramıyorum aynı anda hem adet hem grip tarzı bişe oldum resmen çöktüm
sorma kuruldu ama hiç beğenmedi gözü yükseklerde hanımın:)gunaydın kızlarrroy yerım ben onu annesının yerını almıs kuzum
he he aynı aşamadayız demek ki cnm :)beysal cım cok gecmıs olsun canımguldencım hıc catal hakkında bılgım yok bızde daha o asamalara gelemedık hep ben yedırıyorum
sağol teyzesii...zeynep ve ceyda maşallah size çookk tatlısınız:))
Kizlar ben hero baby mama aldim yaninda kabiyla beraber catal kasik verdiler harika ucu yuvarla cocuhada zarar vermiuorAras onun la yiyor yiyebilcekleriniBu arada ceyda bal bocegi cok tatlisiniz annelere cekmissiniz
ne zaman aldın songülüm mamayı bende buara bi deneyeyim diorum hazır denemişkende çatalıda aradan çkarayım bari:) biri kıskanma mı dediiiiiiiii:)Kizlar beysal.izin aldi eve gitti annecigide erdem kalsin demis cok ta iyi olmus Insalla iyi.olur arkadasimBugun bana gelicekti ama nasip degilmis.sakarya anneleri gekcek kk dan kiskanmayinda
oy ben senin o bakışını yerim maşallah subhanallah
cnm yaa kıyamam sıcak bişeyler tüketmeye çalış
sorma kuruldu ama hiç beğenmedi gözü yükseklerde hanımın:)
he he aynı aşamadayız demek ki cnm :)
sağol teyzesii...
ne zaman aldın songülüm mamayı bende buara bi deneyeyim diorum hazır denemişkende çatalıda aradan çkarayım bari:) biri kıskanma mı dediiiiiiiii:)
Haha sanirim dedi:)
Ben carrefourdab almistim canim ikisi bir arda cikar
Iki tanede yine kabiyla kasigimiz var veriyor da veriyor hero
Kizlar beysal.izin aldi eve gitti annecigide erdem kalsin demis cok ta iyi olmus
Insalla iyi.olur arkadasim
Bugun bana gelicekti ama nasip degilmis.sakarya anneleri gekcek kk dan kiskanmayinda
amin cnm hepimizin yavrusu en ii yerlere gelsin inşallah... ayy yok cnm sağa sola atıo zeynep ilay yemio ki. yani 5 taneyi atıosa 1 taneyi ancak yio ... valla kk nın keyfini de songül çıkarıo heeyasmın bal bocuğunun gozu yukseklerde olsun tabı enıyı yerlere gelsın ınsallah kuzum hepımızın kuzularıda
aslında ben elıne versem yer belkı ama ben dokecek dıye vermıyorum kotu anneyım ben
ay bı kıskanmada benden gelsın cok pıs kıskandım songull
Kizlar ben hero baby mama aldim yaninda kabiyla beraber catal kasik verdiler harika ucu yuvarla cocuhada zarar vermiuor
Aras onun la yiyor yiyebilceklerini
Bu arada ceyda bal bocegi cok tatlisiniz annelere cekmissiniz
yasmın bal bocuğunun gozu yukseklerde olsun tabı enıyı yerlere gelsın ınsallah kuzum hepımızın kuzularıda
aslında ben elıne versem yer belkı ama ben dokecek dıye vermıyorum kotu anneyım ben
ay bı kıskanmada benden gelsın cok pıs kıskandım songull
nasıl mama aldın kaşık mamasımı devam sütümü söyle bakalım..
cnm yere gazete yay sen öyle ver alışsın kuzucuk sonra zor oluyo
zaten şuanda hiçç birisi tam olarak yiyemiyo dün nil içi pilav dolu kaşığı aldı ters çeviridi mesela ki pilavı temizlemside zor..
bende kıskandım bendeeeeee:
ayyy valla ben sadece makarna filan veriyorum yani kuru şeyler oda çok nadir,kötü anneyim galiba bende
nerde bakim bu kıskanılan kadın, hazırlık mı yapıo ki acep
kesin hazırlık yapıyo belkimde misafirler geldi..
hayırrr sen kötü anne değilsin şekerimbizde sulu vermiyoruzki kuru şyleri veriyoruz zaten
merak etme..
ayyy ne bileyin güldenim yaa bu ara herşeyi bi sorgular oldum yanlış mı yapıyorum eksik mi yapıyorum deyip duruyorum. şu beslenme düzeni yok ya bizde kafamı kurcalıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?