- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #28.921
cnm haklısın ama bak nilde bu ara yoğurt yemiyo bide yumurta peynir falan bende onları azda yese yeter diyorum
yani yoğurttan günde 2 kaşıkta olsun yesin istiyorum ve yiyoda
sonra yumurta peynirden omlet yapıyorum bazende yumurta pekmez süt falan kek bazen yumurtasüt peynirden akıtma yani yeterki azda olsa yesinler..
zeynebimde azda olsa yediği için bence sorun yokkk..
belki de haklısın tatlım ama zaten benim kzım yoğurdu en çok yediği gün 2 yemek kaşığı yer o da binde bir. köfteyi sever eskiden bir tane yerdi şmdi o da yarıma düştü, yanında 1 yemek kaşığı yoğurtla. galiba benim kız diyete girdi teyzesi
aman yesinde ne nekakadar yerse yesin cnm:
cnm valla benim yanımda oynuyor ama ben yokken ki halini bilmiyorum.
ama tek bildiğim defneyi sürekli kısıtlıyor oraya gitme, buraya dokunma, şuraya yaklaşma
sanırım ondan da sıkılıyor
senin ciddiyetini yerim ben
maşallah sana
maşallah sana kuzu
pek bir neşeliyiz
ben ilk defa gördüm kızını
oyyy kıyamam ya cnm gidip dinlensen biraz olmazmıki..
ayy bu konuda songülümü ve ayşegülü bekliyorummmmmm:
kızlar nerdesiniz yaaaa:
slm teyzoşlar ben annemi ziyarete gitmiştim de size de slm veriim dedimEki Görüntüle 868878 Kurumun ağırlığı üstüme mi çöktü ne asabileştim
Masallah size tatli kuzular ikinizde cok yemeliksinizGunaydın kızlar zeynepten kıskandım bende geldımEki Görüntüle 868961
Canim dinlen bi guzel terle hicbiseycigin kalmaz insay kızlar ayakta duramıyorum aynı anda hem adet hem grip tarzı bişe oldum resmen çöktüm
Ohhhh ohhhh masallah hep kiskandiriyon vallaKizlar beysal.izin aldi eve gitti annecigide erdem kalsin demis cok ta iyi olmus
Insalla iyi.olur arkadasim
Bugun bana gelicekti ama nasip degilmis.sakarya anneleri gekcek kk dan kiskanmayinda
Tatlim elifte yemiyodu bende icine sevdigi meyveleri rendeliyorum oyle yemeye basladi denemediysen bide oyle denevallahi haklısın cnm hiç yememesinden iidir. ama şu akşamları verdiğiniz muhallebi işini çözmem lazım yapıp yapıp döküyorum kaçtır, içim acıo döktüğüm için. akşam yatmadan bişeyler yedirebilsem daha ii uyuycak belki de
Canim asimiz bizimde pzartesi ypildi biz hic yan etki huzurszluk ates yasamadik ins sizde yasamzsinz kan tahlilini bizm doktorumz yapmadi ilaci kullaniomen degerler iyi cikar demir ilacini biraktiktan 1-2ay sonra tahlil yapalim dedi gercej sonuc cikar dedi mantikli geldi banada kullanilmasinin bi zararri yok cnm kafan karsmasin istersen elinzdeki bitinceye kadar kullan 15aylik kontrolleronde tahlil yaptirirsin istersenMasallah size tatli kuzular ikinizde cok yemeliksiniz
Canim dinlen bi guzel terle hicbiseycigin kalmaz ins
Ohhhh ohhhh masallah hep kiskandiriyon valla
Tatlim elifte yemiyodu bende icine sevdigi meyveleri rendeliyorum oyle yemeye basladi denemediysen bide oyle dene
kizlar biz asidan geldik cok agladi elif asi icin kollarini sivamaya baslarken bi basladi inletti ortaligi
Bingildagimiz kapanmamis kan tahlili yaptir demire ona gore devam et dediler gecen gun gittigim dr iki yasina kadar kullanabilirsin demisti kafam karisti
ayrica elifte kasikla yesin cok seviyo eger tabagn dibindekileri yenek istemezse kasiu onun eline veriyorum oyle aciyo agzini ve bi kac catal deneyimimiz oldu hic batirmadi bi yerine catala batirip verdim yedi
oyyyyy maşallah sana fıstıkkkkk:
senide yesemmineeee????
görüşürüz cnm ayyy inşallah..
evet fundam ondan ola bilir ama büyüklerin genel özelliği bu annemde nie oraya gitme bunu yapma falan diyo aynı şekilde kayın validemde
bende bırakın oray karıştıra bilir diyoum allahtan k validem hiç bişey demiyo sonra..
ama kazara nil bişey yaparsa bak gördünmü izin veriyosun ama ne oluyo diyooo:
masallah cok tatlı gulmus kuzum
zeynep ve ceyda maşallah size çookk tatlısınız:))
Kizlar ben hero baby mama aldim yaninda kabiyla beraber catal kasik verdiler harika ucu yuvarla cocuhada zarar vermiuor
Aras onun la yiyor yiyebilceklerini
Bu arada ceyda bal bocegi cok tatlisiniz annelere cekmissiniz
oy ben senin o bakışını yerim maşallah subhanallah
cnm yaa kıyamam sıcak bişeyler tüketmeye çalış
sorma kuruldu ama hiç beğenmedi gözü yükseklerde hanımın:)
he he aynı aşamadayız demek ki cnm :)
sağol teyzesii...
ne zaman aldın songülüm mamayı bende buara bi deneyeyim diorum hazır denemişkende çatalıda aradan çkarayım bari:) biri kıskanma mı dediiiiiiiii:)
Masallah size tatli kuzular ikinizde cok yemeliksiniz
Tatlim elifte yemiyodu bende icine sevdigi meyveleri rendeliyorum oyle yemeye basladi denemediysen bide oyle dene
kizlar biz asidan geldik cok agladi elif asi icin kollarini sivamaya baslarken bi basladi inletti ortaligi
Bingildagimiz kapanmamis kan tahlili yaptir demire ona gore devam et dediler gecen gun gittigim dr iki yasina kadar kullanabilirsin demisti kafam karisti
ayrica elifte kasikla yesin cok seviyo eger tabagn dibindekileri yenek istemezse kasiu onun eline veriyorum oyle aciyo agzini ve bi kac catal deneyimimiz oldu hic batirmadi bi yerine catala batirip verdim yedi
Sağolun ıyı dıleklerınız ıcın kızlar bu aralar grev yapıyoz yemek yemıyoz
Ben zuccaciyoeden aldim bi markasi yok yuvarlak uclu zararsz sivri keskin degil ama kullanmio oynuo ucundan eliyle akip yio 2li al kasikta dursun evde bulamiosan canim
Sağolun ıyı dıleklerınız ıcın kızlar bu aralar grev yapıyoz yemek yemıyoz
nasıl mama aldın kaşık mamasımı devam sütümü söyle bakalım..
cnm yere gazete yay sen öyle ver alışsın kuzucuk sonra zor oluyo
zaten şuanda hiçç birisi tam olarak yiyemiyo dün nil içi pilav dolu kaşığı aldı ters çeviridi mesela ki pilavı temizlemside zor..
bende kıskandım bendeeeeee:
aslında yapabılırım ama usengec ben nezamn yapar bılmem
coğu yere dokulur zaten o ağzına atana kadar
ceyda ve defnem bence babaanneleri purotesta ediyolar haklı olarak..
bi asabilik bu kadar mı yakışır çoook tatlı maşallah yaa yerim ben senislm teyzoşlar ben annemi ziyarete gitmiştim de size de slm veriim dedimEki Görüntüle 868878 Kurumun ağırlığı üstüme mi çöktü ne asabileştim
hele sana ne demeli cimcime ne güzel bi gülüş öyle yaa maşallah subhanallahGunaydın kızlar zeynepten kıskandım bende geldımEki Görüntüle 868961
dokulsun canım ayy alısana kadar masal bın kez attı daha ben yerdekını alırken bıda attı sınır krızı gecırcek gbı bıle olsam sabrettım deger dedım ama ıcımden neler dedım:)sımdı daha az atıo cnm bız hep mutfakta yıoz hıc ıcerde yemıoz oyuzden sandalyesının altına sofra bezı serıom sıkıntı olmuo bugun elındekı cam bardagı attı kırıldı farkettımkı bende hıc plastık bardak yokmus yarın ılk ısım bardak almak masala:)
bi asabilik bu kadar mı yakışır çoook tatlı maşallah yaa yerim ben seni
hele sana ne demeli cimcime ne güzel bi gülüş öyle yaa maşallah subhanallah
Eki Görüntüle 869818 Eki Görüntüle 869819
biz anca geziyoz aklımız fikrimiz dışarda ben de fırsat buldukça çıkarmaya çalışıyorum artisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?