- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.001
Ogretmnler gununuz kutlu olsun hepnizin kizlar cunku ilk ogetmn annedir tum annelerun ogretmenler gunu kutlu olsun
Canim isaretli olan secenegi siparis verdim standart olani
Kalinligi gayet iyi cnm
Tamam canım bende ondan siparıs vereyım o zaman
Bakarsin ararlar canim nasil ogrencilerinle aran
Yaren ler elat grubunu bitirmek uzereler yaren bu gruptan olan herseyi okuyo ben soyleyince yaziyor cok mutluyum.sizin nasil gidiyor
Öğrencılerıme sormak lazım canım araızn basıl oldugunu ben bıraz otorıter bı öğretmenım :))) elat bııttı ı yı verdım calısmalara devam durumları orta cok mukemmel yok
Öğrencılerıme sormak lazım canım araızn basıl oldugunu ben bıraz otorıter bı öğretmenım :))) elat bııttı ı yı verdım calısmalara devam durumları orta cok mukemmel yok
:) cocuklar otoriteyide hissetmeli yoksa sinif duzenini saglamak oldukca zor olabilir
biz l ya gecmedik heniz t nin son demleri
Yavas gidiyoruz a ile e ayiramayan cocuk bile var valla bizin ogretmen zayifladi coktu
Birsey sirucam ocak ayinda cok sayida ogretmen emekli olucakmis zorunlu emeklilikmis istege baglimi
valla ben de yapmadım canım ya ama forumun yemek bölümüne bak mutlaka tarif vardırkızlar ben hıc asure yapmadım yapmk ıstıom malzemm de var bana tarıf verırmısınz kıvamı rengı tutsun ıstıom koyu yada su gbı olmasın ıntde cok tarıf var ama denenmıs ıstıom korkuom yazık olur dıe
doğum günü bebeği doğum günü sabahına 37.7 ateşle ve sümüklü bi burunla uyanırsa o bebenin annesi ne yapar
Sagol canim.benimYagmurcandan cim
Seninde ogretmenlwr gunun kutlu olsun cnm.benim
Gecmis olsun tatlim bencede distir bizimde ishalimiz yeni duzeliyo nerdeyse bir hafta oldu disten dedi drdoğum günü bebeği doğum günü sabahına 37.7 ateşle ve sümüklü bi burunla uyanırsa o bebenin annesi ne yapar
Bizde paylasirmisin sonrasinda
Ne zaman dogumgunu
:) cocuklar otoriteyide hissetmeli yoksa sinif duzenini saglamak oldukca zor olabilir
biz l ya gecmedik heniz t nin son demleri
Yavas gidiyoruz a ile e ayiramayan cocuk bile var valla bizin ogretmen zayifladi coktu
Birsey sirucam ocak ayinda cok sayida ogretmen emekli olucakmis zorunlu emeklilikmis istege baglimi
Ceyda yememeye devammi arasta bir kac gundur istahsiz aksamdan beri biraz duzeldi ay ne kadar zormus birde eliyle agzundakileri cikartti hep
valla bılmıyorum canım emeklı olsunlar da yenı öğretmenler gelsın sıstem değişti adam 60 yasında hala gelıyo okula yenılerde atama beklıyo.. etsınler emeklı gondersdınler..
canım ceyda elımle yıyo ama kasıgı reddedıyo elınle ver özellıkle patates kızartmasına bayılıyooo. yaaa bıde benı dusun 5 gun ne yaptıysam yemedı kafayı yıyodum nerdeyse ama sımdılık ıyı allaha sukur ınsallah da daha ıyı olur
2 yaş takvimini nasıl yapıcam bilenler söyleyebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?