- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.021
Günaydın güzel anneler. Burada sağanak yağmur var
Günaydın güzel anneler. Burada sağanak yağmur var
günaydın kızlar nasılsınız ben erkenden kalktım daha doğrusu paşam uyumadı dün gece durup durup çığlık atıp uyandı bende başını bekledim
bu sabah annemin işi olduğu için başka bir tanıdığa bıraktım aman allahım o nasıl bir ağlamaktı arkamdan annnneeee die çığlık çığlığa nefret ettim çalışmaktan resmenama yapacak bişi yok onun için çalışmam şart sizler nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz ben cuma günü çok hastaydım izin alıp öğleden sonra eve gittim erdemi annemde bırakıp gittiğim gibi yattım uuyuyamasamda yattım eşim çorba yapmış kaldırdı bi tabak içip hemen oğlumu almaya gittim güya songülüme gidicektim ama hasta olunca kaldı
cumartesi erdem beyin kontrolü için istanbuldaydık tahlil istedi doktorumuz idrar tahlili tam 4 saat erdem beyin çiş yapmasını bekledik ay ne fenaydı anlatamam beyimiz 4 saat ttuttu çişini :) sonunda yaptı bakalım sonuçlar 10 gün sonra çıkıcak
dünde doğum günümüzde gelen astronot montumuz küçüktü onu değiştirmek için çıktık biraz gezdik sonra döndük parkta sallandık ama erdemcik saat 1 de uyanmıştı ggündüz saati şaşınca saat 9 a kadar uyumadı ve 9 da emerken sızdı :)
böyle yani bizden haberler sizler nasılsınız ne yaptınız hafta sonu
ay gördüm gördüm kuzuya bak sen annesine yardım etmiş dedim hatta öp o kuzuyuy annesi bide kız işte kız olsun çamurdan olsun die bir laf var ya :) bakalım benim oğlumda yardım edicekmi banagünaydın cnm nasılsın defnem nasıl
ooo negüzel aferin erdemime iiy gezmiş .
tahlil sonuçlarındada inşallah bişey çıkmaz herşey istediğin gibi çıkar cnm...
bu arada sanaa günaydın peki sen nasıl oldun?
kızlar herkese günaydın kocaman nasılsınız bakalım?
ayy biz çok güzel bi hafta sonu geçirdik hep evdeydik ama nille çok güzeldi herşey..
ben artık iş yapmkatan kurtuldum nil evi süpürüyo ve vilada yapıyo hehehe:
artık nil çalışır ben gezer..
herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bakalım... beysalım çok geçmiş olsun cnm tekrardan
öğretmen arkadaşlar hepinizin geçmiş öğretmenler günü kutlu olsunnn
şimdi soruma geleyim bu sefer bebişlerle alakalı değil:) evinde beyza lake mobilye kullanan var mı varsa neyle temizliyorsunuz. bi de beyaz deri mobilyalarınızı neyle temizliorsunuzzz... yardımmm
mikrofiber bezler iyi oluyor canım diğerleri toz bırakıyo benim koltuklarım beyaz deri mobilyalarım lake kirli beyaz krem giibi ben en son onla rahay ettim
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl
ooo negüzel aferin erdemime iiy gezmiş .
tahlil sonuçlarındada inşallah bişey çıkmaz herşey istediğin gibi çıkar cnm...
bu arada sanaa günaydın peki sen nasıl oldun?
kızlar herkese günaydın kocaman nasılsınız bakalım?
ayy biz çok güzel bi hafta sonu geçirdik hep evdeydik ama nille çok güzeldi herşey..
ben artık iş yapmkatan kurtuldum nil evi süpürüyo ve vilada yapıyo hehehe:
artık nil çalışır ben gezer..
herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bakalım... beysalım çok geçmiş olsun cnm tekrardan
öğretmen arkadaşlar hepinizin geçmiş öğretmenler günü kutlu olsunnn
şimdi soruma geleyim bu sefer bebişlerle alakalı değil:) evinde beyza lake mobilye kullanan var mı varsa neyle temizliyorsunuz. bi de beyaz deri mobilyalarınızı neyle temizliorsunuzzz... yardımmm
ay gördüm gördüm kuzuya bak sen annesine yardım etmiş dedim hatta öp o kuzuyuy annesi bide kız işte kız olsun çamurdan olsun die bir laf var ya :) bakalım benim oğlumda yardım edicekmi bana
ben daha iyiyim çok şükür canım
oyyy o kuzuyu ben yerim yaa annesine de yardım edrmiş. kurban olurum onu verene. bize de gönderde annesi zeynep ilaya biraz iş öğretsin. ha bire dağıtıyo benim kız sanki erkek çocuğu
cnm bende mikrofiber bez kullanıyorum da deterjan olarak neyle siliyorsun. ay ben asprix diye bi deterjan vardı onu kullanıyordum şimdi onu bulamıyorum asprin diye bişey var o da istediğim gibi temizlemio
Kızlar gunaydın da bana hıc gunaydın değil esımle kavga ettık keske ilk basta bosansaydık dedı bende ne yapmak ıstıyosan yap gıt davayı ac dedım sorun ne benım konusmammıs o konusup duracak ben ona cevap vermeyecekmısım. Sus sus sus nereye kadar bı ınsan herseye mı konusur.. İşe gıt evı temızle yemek yap bulasık yıka cocuga bak hıc taktır edılme bı de o öyle bu boyle dıye laf işit Allahtan revamı bu kızlar erkekler ne ıster kı
ayy çok özürrrr bende tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorumm:
bu arada cnm sana tek tavsiye edeceğim detercan
Amway
mikre fiber bezlerve Amway vazgeçilmezin olacak
ayyy nasıl reklam yaptım bendeee:
yapar annesi yapar erdem paşamda yapar..
oyuncaklara gelince bizde bayılıyoruz dağıtmaya ben sepete o dışarı sanki özellikle yapıyo odanın toplu durmasına alerjimiz var bizim hehe:
ama temizlik yapıyoruz acıyo annesine neyapsın kuzumm:=:):)
yasminim göndereyim ama bunlar bi araya gelince daha çok dağıtmasınlar benden söylemesi heheh:):)
ben beyaz sabunla siliyorum derileri deterjan kullanmıyorum canım
cnm çok zor ve sıkıntıolı bi durum gerçkten hem çocuğun sorumluluğu hemde böyle tartışmalar gerçekten insanı yoruyo.
ama ben hep söylüyorum en başından itibaren susmayacaksın seni tekini bilecek.
muhtemelen sen artık çok doldun oda alışık olmadığı için daha çok sinirleniyo..
allah hakkındızda hayırlısını nasip etsin nediyeyimki..
ay sen gönder gülsenim en azından oynarlar birlikte:) amway i de abam satıyordu bi saryım bakim sağol tatlımm. ay deriye herşeyi kullanmaya da korkuyorumm bi de lake mobilyayı sarartcam onu bunu deneyerek
durulama yapıo musun peki tatlım ... ay lake için de ii olur mu ki acaba hacı şakir mi kullanıosun ayıptır sorması
Canım valla bıktım artık herseye bı laf herseye bı laf yıprandım ıyıce bu adam benden ne ıstıyo anlamıyorum. Hıc mı laf soylenmeyecek dılsız gıbı susmamı beklıyo. 2 yıldır benım cabamla bu evlılık yurudu ama artık bende bıttım yanı.
cnm lake için Amway ama deri için bilmiyorum ama mutlaka deriiçinde bişeyi vardır sen satana bi sor istersen..
cnm bekle bakalım belki hatasını anlar..
yada tartışma sonrasında nasıl gelişiyo olaylar mesela..
Kızlar gunaydın da bana hıc gunaydın değil esımle kavga ettık keske ilk basta bosansaydık dedı bende ne yapmak ıstıyosan yap gıt davayı ac dedım sorun ne benım konusmammıs o konusup duracak ben ona cevap vermeyecekmısım. Sus sus sus nereye kadar bı ınsan herseye mı konusur.. İşe gıt evı temızle yemek yap bulasık yıka cocuga bak hıc taktır edılme bı de o öyle bu boyle dıye laf işit Allahtan revamı bu kızlar erkekler ne ıster kı
ay cnmmm yaaa çok üzüldüm herşey de de boşanma lafı ağza alınmaz ki çok ayıp etmiş. ama erkekler konuşan kadın sevmiorlar cnm bu da acı bi gerçek...
sakın sinirle sende yanlış adımlar atma cnm biraz bekle bakalım üzerinden zaman aksın , ömür ceyda için biraz beklemeye değer. sen hiç bişey söyleme bakalım eşin ne yapacak.Canım valla bıktım artık herseye bı laf herseye bı laf yıprandım ıyıce bu adam benden ne ıstıyo anlamıyorum. Hıc mı laf soylenmeyecek dılsız gıbı susmamı beklıyo. 2 yıldır benım cabamla bu evlılık yurudu ama artık bende bıttım yanı.
anladım cnm bi araştırayom bakalım sararacaklar diye korkuyorum.cnm lake için Amway ama deri için bilmiyorum ama mutlaka deriiçinde bişeyi vardır sen satana bi sor istersen..
cnm bekle bakalım belki hatasını anlar..
yada tartışma sonrasında nasıl gelişiyo olaylar mesela..
O hıcbısey anlamaz canım o hep haklıdır özur dılemez odunun tekdır ben konusmasam aylarca konusmaz. Bu sefer bende konusmucam bı de annesı var kendı yetmıyo bı de annesını cekıyorum anlayıs yok hosgoru yok ınce fıkır yok Allahım ben neden evlıyım kı bu adamla o zaman ???
sakın sinirle sende yanlış adımlar atma cnm biraz bekle bakalım üzerinden zaman aksın , ömür ceyda için biraz beklemeye değer. sen hiç bişey söyleme bakalım eşin ne yapacak.
anladım cnm bi araştırayom bakalım sararacaklar diye korkuyorum.
neden evliyim ki diye düşünme cnm illa ki güzel günlerde paylaşmışsınızdır. bence köyü yanlarını değil ii yanlarını da düşünmelisin bence çünkü eksisini düşünmek şuan seni daha çok üzmekten başka işe yaramayacak. sen birazcık sakin davranıp ağırdan al bence bakalım eşin ne yapacak. belki bu sefer hatasının farkına varacaktır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?