- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #29.041
Hıc mı laf soylemıcez bunlara moyun gıbı suscak mıyız kım kı onlar yaaaa erkek olup aılesı e sahıp cıkıp kollayacagına bosanalım dıyo hıcbısey de yapamaz oturur poposunun ustune yok o cesaret benı gaza getırıp benden beklıyo
ay sen gönder gülsenim en azından oynarlar birlikte:) amway i de abam satıyordu bi saryım bakim sağol tatlımm. ay deriye herşeyi kullanmaya da korkuyorumm bi de lake mobilyayı sarartcam onu bunu deneyerek
durulama yapıo musun peki tatlım ... ay lake için de ii olur mu ki acaba hacı şakir mi kullanıosun ayıptır sorması
O hıcbısey anlamaz canım o hep haklıdır özur dılemez odunun tekdır ben konusmasam aylarca konusmaz. Bu sefer bende konusmucam bı de annesı var kendı yetmıyo bı de annesını cekıyorum anlayıs yok hosgoru yok ınce fıkır yok Allahım ben neden evlıyım kı bu adamla o zaman ???
Hersey kızım ıcın zaten canım kızım olmasa. Oktan gemılerı yakardım beklıcem ve susucam myhattap bıle olmayacam. Iyı yonu var mı kı acaba ??? Ne buyuk gunah ıslemısım ben kı bu belayı vermıs basıma. Olmuyo canım olmuyo sankı boguyolar benı aıleme anlatamam üzülmelerını ıstemıyorum bı dostum sırdadımda yok kı konusup rahatlayım sıkıldım artık
ayyy ben o hamarat kıza bayıldım nasılda yakısmıs vılada elıne :)ee tabı kız gore gore alıstı hamarat anne var napsın
canım beyaz sabunu bende önrerıom aslında tum temızlıgımızı sadece sabunla yapsak daha bı saglıklı ve hıjyenık uzmnlar öyle önerıo ama bız illa detarjan alıorz
tamam cnm deniycem beyaz sabunu. koltuklar için mikrofiber bez var onunla bi deneyeyim inş. istediğim gibi olur.evet canım bide normal ıslakken siliyorum arada hacı şakir arada duru kullanıyorum canım memnunum dediğim gibi dene istersen
canancım bizler varız yanında değil gibi gözüksektre biz hep yanındayız hepimiz yaşıyoruz emin ol sürekli tartışıyoruz bizde eşimle dengeyi kurmak çok zor ama dediğin gibi o güzel kız herrşeye değmezmiii
aynen cnm ama deterjansız da olmuo kicanım beyaz sabunu bende önrerıom aslında tum temızlıgımızı sadece sabunla yapsak daha bı saglıklı ve hıjyenık uzmnlar öyle önerıo ama bız illa detarjan alıorz
konuşma bakalım ne olacak cnm..
of çok zor işler çokkkk:
kızlarrr artık masalı ayagımda yada salıncakda besıgınde sallamıommmm besıgıne koyuom pısss pıss yapıom poposuna o kalkıo ben yatırıom derken pes edıp uyuo:)ılk gun20dk sürdü dun aksam 10dak bugun sabh 5dak da uyudu ınanamıom yaaa cok mutluyumm bugun yemege davetlıyız orda uyucakmı bakalım degısık ortam sonucta bıde bugun Lullaby (2 hours long) Baby Bedtime music - fisher price - YouTube bu müzigi dınlettım belkıde oda ıse yaramıstır 5dakkada uyumustur bedtıme uyku muzıgı dıe tarattım
yaa sorma cnm bu ara hiç hamarat bi annesi yok malesef kuzumunnnn onunla oynuyacam diye boşveriyorum herşeyi..
öyle masal gibi durmuyoki bizimki heryeri karıştırmak istiyo bu ara fovoraimiz bılaşık makinemiz kapağını kapatıyorum çalıştırıyo aaralık bırakıncada bütün bulaşıklar dışarı ayy bilemiyorujm aa bide buzdolabını açıp dondurucunun çekmecesini çektiği gibi başlıyo işeee:
ayy işim çok zor vallaha..
olsun annesı nıl le oyna o daha ıyı onun gelısmı ıcın ev bısekılde hallolur gıder ayy masal da hıc durmuokı aslında ama ben onun karıstırmasından dokmesınden rahatsız olmuom sorun gbı gelmıo oyuzden yazmıom buraya sız onu uslu sanıosunuz teyzesı ayyy bı gorsen2dak degıl2sanıye kucakta durmaz koltukda oturmaz dun hatta koltugn ustunde yuruyup zıplamaya basladı yastıkları atıo yere kendıde dusuo ama hıc aglama yok bızım kızda :)dün bıde sebzelık varya plastıkden onun ıcındekı patatesı cıkarırken sebzelıgın altında kaldı ustune dusurmus hıc aglamıoda ıhhh ıhh dıe ses gelıo bı baktım sokeee tabı ben:)ahh ahh neler neler daha hatta bugun tırmanıp bebek araabsına cıkıp oturmus yaa ınanın sok oldum gorunce nasıl cıktıgını hala bılmıom yaa düşseydii ben ona yemegını hazırlarken yapmıs yaa 2dakk yalnız bırakmaya gelmıo allhtan dusmemıs
yaa sorma cnm bu ara hiç hamarat bi annesi yok malesef kuzumunnnn onunla oynuyacam diye boşveriyorum herşeyi..
öyle masal gibi durmuyoki bizimki heryeri karıştırmak istiyo bu ara fovoraimiz bılaşık makinemiz kapağını kapatıyorum çalıştırıyo aaralık bırakıncada bütün bulaşıklar dışarı ayy bilemiyorujm aa bide buzdolabını açıp dondurucunun çekmecesini çektiği gibi başlıyo işeee:
aynen cnm ama o çamaşır suyunu dökmezsem temiz olmuyomuş gibi hissediyorum ben
bizim kızlar bana bi ara domestoz gülden diyolardı...
aferin masalımaaa:
bende istiyorum artık uyku eğitimi ama karar veremiyorum bi türlü nil direk kalkıyo çünkü gece yarısıda yani benim evde olmam lazımki uygulaya bileyim..[/QUOT
bakıcınız yapsın canım nasılsa onda kolay uyuomus aksam sen gunduz bakıcı hep o sekılde uyutun alısır cnm masal gece hıc uyanmıo ya oyuzden 2kez gunduz uyuo onuda alıstırayım artık dedım dusundugumdende kolay oldu masallhhh
aferin masalımaaa:
bende istiyorum artık uyku eğitimi ama karar veremiyorum bi türlü nil direk kalkıyo çünkü gece yarısıda yani benim evde olmam lazımki uygulaya bileyim..
olsun annesı nıl le oyna o daha ıyı onun gelısmı ıcın ev bısekılde hallolur gıder ayy masal da hıc durmuokı aslında ama ben onun karıstırmasından dokmesınden rahatsız olmuom sorun gbı gelmıo oyuzden yazmıom buraya sız onu uslu sanıosunuz teyzesı ayyy bı gorsen2dak degıl2sanıye kucakta durmaz koltukda oturmaz dun hatta koltugn ustunde yuruyup zıplamaya basladı yastıkları atıo yere kendıde dusuo ama hıc aglama yok bızım kızda :)dün bıde sebzelık varya plastıkden onun ıcındekı patatesı cıkarırken sebzelıgın altında kaldı ustune dusurmus hıc aglamıoda ıhhh ıhh dıe ses gelıo bı baktım sokeee tabı ben:)ahh ahh neler neler daha hatta bugun tırmanıp bebek araabsına cıkıp oturmus yaa ınanın sok oldum gorunce nasıl cıktıgını hala bılmıom yaa düşseydii ben ona yemegını hazırlarken yapmıs yaa 2dakk yalnız bırakmaya gelmıo allhtan dusmemıs
aaa bizim canımız çok tatlı
bizde bu ara 1 aydır falan koltuğa çııp zıplıyoruz bende çok korkuyocrum cnm:
allahım korusun hepsini..
domestos gülden heee tuttum bunuuuu......................kız nasıl açıo o buzdolabı kapağını maşallah ona. senin buzdolabıda ters galiba benim ki gibi. e dondurucu kısmını bi açarsa orda ki buz tutan şeyler kütle gibi iner mazallah dikkat et annesi
aynen cnm dondurucu alt kapakta bizdede
zaTEN ONDAN KORKUYORUM AÇIP ATMAYA BAŞLIYO HEHE:
aferin masalımaaa:
bende istiyorum artık uyku eğitimi ama karar veremiyorum bi türlü nil direk kalkıyo çünkü gece yarısıda yani benim evde olmam lazımki uygulaya bileyim..[/QUOT
bakıcınız yapsın canım nasılsa onda kolay uyuomus aksam sen gunduz bakıcı hep o sekılde uyutun alısır cnm masal gece hıc uyanmıo ya oyuzden 2kez gunduz uyuo onuda alıstırayım artık dedım dusundugumdende kolay oldu masallhhh
CNM O BİRAZ ZOR UYGULAR ONU ÇÜNKÜ NİL AĞLAYINCA DAYANAMAZ BİLİYORUM OYÜZDEN BENİM YAPMAM LAZIM ÖNCEKİ ANCA OZAMAN BELKİ DEVAM EDER
MESELA NİL BEN EVDEYKEN UYKULARINI DÜZENLİYORUM AMA BEN YOKKEN ÖYLE OLMUYO..
CNM O BİRAZ ZOR UYGULAR ONU ÇÜNKÜ NİL AĞLAYINCA DAYANAMAZ BİLİYORUM OYÜZDEN BENİM YAPMAM LAZIM ÖNCEKİ ANCA OZAMAN BELKİ DEVAM EDER
MESELA NİL BEN EVDEYKEN UYKULARINI DÜZENLİYORUM AMA BEN YOKKEN ÖYLE OLMUYO..
ozamn evet ılk seın oturtman lazım kı bakıcınız uygulayabılsın masal hıc aglamadı ama ılkgun sadce kalktı ben yatırdım 20dak boyunca 100kez kalkmıstır:)ama aglamadı allhtan kıyamm bende aglasa aslında aglasada kararlı olun yazıodu ama ben aglarsa yapamazdım ayagımda devam ederdım:)aglamadan alıstı ohhh yaa cok mutluyum çookk
ayy benim kız hiç öyle pışpışla uyumaz ki apt yi ayağa kaldırır
ozamn evet ılk seın oturtman lazım kı bakıcınız uygulayabılsın masal hıc aglamadı ama ılkgun sadce kalktı ben yatırdım 20dak boyunca 100kez kalkmıstır:)ama aglamadı allhtan kıyamm bende aglasa aslında aglasada kararlı olun yazıodu ama ben aglarsa yapamazdım ayagımda devam ederdım:)aglamadan alıstı ohhh yaa cok mutluyum çookk
OHHHHH BNEGÜZEL KOCAMAN Bİ ALKIŞ BENDEN MASALIMAAAAAAA:
ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?