2012 kasım bebekleri büyüyor..

'kadın susar' bu zihniyetle büyüdükleri için böyle oluo cnm...malesef... onlar sinirlenince kadın susacak yoksa hemen yürümüo deyiveriolar ... benim kocam da tam tersi cevap vermezsen daha çok sinirlenir...hepsi bi değişik bunların yaa. ama sen sakın gaza gelme o kadar kolay değil boşanma lafını ağzına almak

evet canım bide normal ıslakken siliyorum arada hacı şakir arada duru kullanıyorum canım memnunum dediğim gibi dene istersen

canancım bizler varız yanında değil gibi gözüksektre biz hep yanındayız hepimiz yaşıyoruz emin ol sürekli tartışıyoruz bizde eşimle dengeyi kurmak çok zor ama dediğin gibi o güzel kız herrşeye değmezmiii

konuşma bakalım ne olacak cnm..

of çok zor işler çokkkk:

canım beyaz sabunu bende önrerıom aslında tum temızlıgımızı sadece sabunla yapsak daha bı saglıklı ve hıjyenık uzmnlar öyle önerıo ama bız illa detarjan alıorz

cok uzuldum cnm ama okadar kotu hıc mı ıyı yonu yok bela dıyecek kadar mı kotu aranız bılmıorumkı nedesem cnm cok uzuldum ıns bı an once cozumlenır derdın burda bızlerle konus rahatla cnm yanındayz senın

kızlarrr artık masalı ayagımda yada salıncakda besıgınde sallamıommmm besıgıne koyuom pısss pıss yapıom poposuna o kalkıo ben yatırıom derken pes edıp uyuo:)ılk gun20dk sürdü dun aksam 10dak bugun sabh 5dak da uyudu ınanamıom yaaa cok mutluyumm bugun yemege davetlıyız orda uyucakmı bakalım degısık ortam sonucta bıde bugun Lullaby (2 hours long) Baby Bedtime music - fisher price - YouTube bu müzigi dınlettım belkıde oda ıse yaramıstır 5dakkada uyumustur bedtıme uyku muzıgı dıe tarattım

ayyy ben o hamarat kıza bayıldım nasılda yakısmıs vılada elıne :)ee tabı kız gore gore alıstı hamarat anne var napsın

yaa sorma cnm bu ara hiç hamarat bi annesi yok malesef kuzumunnnn onunla oynuyacam diye boşveriyorum herşeyi..
öyle masal gibi durmuyoki bizimki heryeri karıştırmak istiyo bu ara fovoraimiz bılaşık makinemiz kapağını kapatıyorum çalıştırıyo aaralık bırakıncada bütün bulaşıklar dışarı ayy bilemiyorujm aa bide buzdolabını açıp dondurucunun çekmecesini çektiği gibi başlıyo işeee:
ayy işim çok zor vallaha..

canım beyaz sabunu bende önrerıom aslında tum temızlıgımızı sadece sabunla yapsak daha bı saglıklı ve hıjyenık uzmnlar öyle önerıo ama bız illa detarjan alıorz

aynen cnm ama o çamaşır suyunu dökmezsem temiz olmuyomuş gibi hissediyorum ben
bizim kızlar bana bi ara domestoz gülden diyolardı...

tamam cnm deniycem beyaz sabunu. koltuklar için mikrofiber bez var onunla bi deneyeyim inş. istediğim gibi olur.

aynen cnm ama deterjansız da olmuo ki

konuşma bakalım ne olacak cnm..

of çok zor işler çokkkk:

aynen cnmm evlilik çooook zor iş...

aferin masalımaaa:
bende istiyorum artık uyku eğitimi ama karar veremiyorum bi türlü nil direk kalkıyo çünkü gece yarısıda yani benim evde olmam lazımki uygulaya bileyim..

domestos gülden heee tuttum bunuuuu...................... kız nasıl açıo o buzdolabı kapağını maşallah ona. senin buzdolabıda ters galiba benim ki gibi. e dondurucu kısmını bi açarsa orda ki buz tutan şeyler kütle gibi iner mazallah dikkat et annesi

ayy benim kız hiç öyle pışpışla uyumaz ki apt yi ayağa kaldırır

alısır annesı benımkıde uyumazdı ayagımda bıle20dak sallrdım bıkac kez 1saatı gecmıstı pış pış mumkun degıl derdım bende ama nette gezerken gozume takıldı bı yazı orda okudum aglasada vazgcemeyınm dıe aglasa kıyamazdım ayagama alırdım ama kararlı olun sonucta uykusu varsa uyur dogru zamnda yapın dıodu yaptım oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…