- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.481
herkese günaydın kızlar... gececiler kaynatmışsınız oku oku bitmedi maşallah...:) siz yazın ben okumaya razıyım. alıntı yapamadım nette sıkıntı var kapanır gıcık olurum diyeyemeyen bebişleri nasıl memeden de kesceksniz kızlar yaa ben korkarım ya yememeye devam ederse diye ki bunun örneği de çok malesef. zeynep ilay yemio ama en azından emio çok şükür. belki yemeye de başlar yeniden deyip takmamaya çalışıyorum. 2. çocuğa gelince ben de 3 yaş düşünüyorum e yaş itibariyle en fazla bu kadar yaş farkı koyabilirim ama songül gibi erken davranmış olsam ben de 6 yaş isterdim o ayrı
neyse benim sizlere bugün bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. bizim 29 ocak 2.evlilik yıldönümümüz. ve ben eşime oscar ödülü yaptırmayıı düşünüyorum. üzerine birazda esprili bişey yazdırmak isitiyorum. mesela şu an aklımda 'dünyanın en aceleci kocası seni seviyorum' var. ama her an değişebilir birazda bu aceleci durumunun yanlış anlaşılabileceğinden çekiniyorum. bana fikir verir misiniz ne yazdırabilirm değişik... ama fazla da havaya girsin istemiyorum
geçmiş olsun cnm yaa... bende korkuyorum annemlerin ev hep hasta ve zeynep ilay orda rabbim korusun yeni toparlanıo zatengünaydın cnm:
onlarda haklı tabi ama işte insan korkuyo
arkadaşımın yeğeni hastanede yatıyo buyüzden
ve doktoru çorluda % 90 bu gırip görülecek demiş offf
amin cnm amin. geçmiş olsun bizim burası da fenaGunaydin kizlar
Ay bu gripten bende korkuyorum.hastaneler agzuna kadar dolu
Dun 5 aylik.kuzenin ishal.olnus geece acile goturmusler sokaga kadar sira varmis dusunun
Okullardada salgin cok yarenib sinifinda hasta cocuk sayusi cok
Neyseki yaren asili
Rabbik tum evkatlarimizi korusun
ay seninle aynı zaman evlenip aynı zaman çocuk yapmışız he he:) cnm nette de yapan siteler varmış ama ben burda yapan bi yer var orda yaptırcam inş. eşimin de hoşuna gider. ama değişik bi söz olursa diye sizlere sorayım dedimcnm yaa çok güzel bi fikir bizimde 20 si yıldönümümüz ve ne yapcamı bilmiyodm..bana da fikir oldunerde yaptryosunn.var mı bildğin bi yer
Gunaydin kizlar
Ay bu gripten bende korkuyorum.hastaneler agzuna kadar dolu
Dun 5 aylik.kuzenin ishal.olnus geece acile goturmusler sokaga kadar sira varmis dusunun
Okullardada salgin cok yarenib sinifinda hasta cocuk sayusi cok
Neyseki yaren asili
Rabbik tum evkatlarimizi korusun
canlarrr günaydın hepinize.....kuzucm uyuyo hala bende keyf yaptım biraz yeni kalktım
ama babamızdan haber alamıyorzve çok meraktayızzz:44:
herkese günaydın kızlar... gececiler kaynatmışsınız oku oku bitmedi maşallah...:) siz yazın ben okumaya razıyım. alıntı yapamadım nette sıkıntı var kapanır gıcık olurum diyeyemeyen bebişleri nasıl memeden de kesceksniz kızlar yaa ben korkarım ya yememeye devam ederse diye ki bunun örneği de çok malesef. zeynep ilay yemio ama en azından emio çok şükür. belki yemeye de başlar yeniden deyip takmamaya çalışıyorum. 2. çocuğa gelince ben de 3 yaş düşünüyorum e yaş itibariyle en fazla bu kadar yaş farkı koyabilirim ama songül gibi erken davranmış olsam ben de 6 yaş isterdim o ayrı
neyse benim sizlere bugün bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. bizim 29 ocak 2.evlilik yıldönümümüz. ve ben eşime oscar ödülü yaptırmayıı düşünüyorum. üzerine birazda esprili bişey yazdırmak isitiyorum. mesela şu an aklımda 'dünyanın en aceleci kocası seni seviyorum' var. ama her an değişebilir birazda bu aceleci durumunun yanlış anlaşılabileceğinden çekiniyorum. bana fikir verir misiniz ne yazdırabilirm değişik... ama fazla da havaya girsin istemiyorum
günaydın cnm aminnnnn:
günaydın cnm nerde babanız?
günaydın tekrar şekerim ola bilir aceleci yerine sabırsızda ola bilir yasminim
bende yaptırırsam dünyanın en sinirli kocası yaptırmak istiyorum..
günaydın cnm aminnnnn:
günaydın cnm nerde babanız?
günaydın tekrar şekerim ola bilir aceleci yerine sabırsızda ola bilir yasminim
bende yaptırırsam dünyanın en sinirli kocası yaptırmak istiyorum..
ay seninle aynı zaman evlenip aynı zaman çocuk yapmışız he he:) cnm nette de yapan siteler varmış ama ben burda yapan bi yer var orda yaptırcam inş. eşimin de hoşuna gider. ama değişik bi söz olursa diye sizlere sorayım dedim
biyerde köylüler kavga etmş sanırım onun için gittiler dün akşam ama başka haber alamadm hiç..ne zaman döncekler falan hiiç bilmyorm
yasminn, kız evet çok yakın tarhlermiz.ben de yapteraym yaa anca netten yapablrm ben gerçi...
ayy anladım cnm polisti dimi senin eşin
allahım yardımcıları olsun
dilek sanada günaydın cnm nasıl efe?
nile aldığım kırtasiye mazemelerim geldi ama eksikler var neyse artık onlarıda burdan tamamlıyacaz..
asker cnm malesef((iki gün birlikteyz iki gün o dışarda.şimdidoğudayz ya bi de daha sıkıntı...
asker cnm malesef((iki gün birlikteyz iki gün o dışarda.şimdidoğudayz ya bi de daha sıkıntı...
allah yardımcınız olsun cnm:
çok zor cnm işleri gerçekten. rabbim senin de yardımcın olsun ben babamız gelmeden 1 saat önce filan evde oluyorum gelmsini iple çekiyoruz. gerçi her şarta alışılıo sen de o şekilde alışmışsındır. ama zor olsa gerek. daha var mı cnm doğu görevinizin bitmessine
nile aldığım kırtasiye mazemelerim geldi ama eksikler var neyse artık onlarıda burdan tamamlıyacaz..
güle güle kullansın cnm nilim inş. bakalım ne tepki vercek oynıycak mı. benim ki şu an ilgilenmez sanırım bizim için varsa yoksa sandığın anahtarı ne anlıo bilmem ki onu takıp çıkarmaktan bi de ciddi ciddi uğraşıo ki görseniz şaşarsınız sanki dünyayı kurtaracak sandığı açınca
Günaydın canim benim iyiyiz şükür diş sıkıntimiz var buna şükür hasta olmasında sen nasılsin nil im nasıl ne aldın canim kırtasiye malzemesi bende yarın alacağım birşey
ne alıyorsunuz kırtasiyue malzemesi ya....benmki de oynar mı acaba
ayyy yerim ben onuuuuu:
meyveleri tanıtan kitap,
cnm boyama kitabı, boyama kalemi, oyun hamuru, elişi kağadı, resim defteri
birde plastik makas almıştım ama o gelmedi onuda burdan alıcam artıkkk:
yazdım cnm az önce ben bunları aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?