- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.441
Evet bende onlsrdan bırıydım
Slm geldıgı zaman mutlu olurdum
hosgeldın canım aramıza bende bır gece kusuyum
ama bugun fazla kalamıcam enerjımı bıtırdı alp tuğra sağolsun
merhaba fıstık nasılsınnn ne ettı bızım alpcık
benımde enerjı sıfıra dayanmak uzere
ay son zamanlarda aksatmıştım bak olmadı sımdı
zıyaretcı kadınlar hepınze selamlar
ay okuyup okuyup yazamamak nasıl ıcınde sısmıyormu soyleme ıstedıklerın
ah ben uykular düzene gırdı dıyınce abla olcak dıyorum
amanın hemen test yapmalıyım bende bır alıklık soz konusu[/QUO
bazen oluyo insanda boşver aldırma normal yani...testlik bi durum yokyani:))ablalık değil de memlekette biraz bana göre hurafe olan bişeyler yaptı annem ondan mı oldu yoksa zaten zamanı mı gelmiştibilmiyorum ama...sonuç güzelll ço şükürr
nutraks hosgeldın canım
cok sevındım uykunuzun duzene gıırmesıne aılenlede hasret gıdermıssın
hoşbulduk canmm...evet giderdik valla..kızım dedeisini öyle sevdi öyle alıştı ki geleli on gün oldu hala babasına bakıp dede diyo:))))babası da küplere biniyo:))
ole deme cnm ya dönemsel bırseydır keyıflı yönünden bak olmazmısımdı sana yazacaktım sen once davrandın
cok yorgunum canım ya ruhum yorgun artık nekadar zormus cocuk buyutmek
buaralar cok duygusalım haa herseye ağlayabılıyorum
bunaldım sıkldım
ay cok zoer durum vallaAh ah sısmezmı
Cogu zaman yazılan sıkıntılar sevıncler
Aynı oluyo zaten..
Ic sesımle cok konusurdum sızle
ah ben uykular düzene gırdı dıyınce abla olcak dıyorum
amanın hemen test yapmalıyım bende bır alıklık soz konusu[/QUO
bazen oluyo insanda boşver aldırma normal yani...testlik bi durum yokyani:))ablalık değil de memlekette biraz bana göre hurafe olan bişeyler yaptı annem ondan mı oldu yoksa zaten zamanı mı gelmiştibilmiyorum ama...sonuç güzelll ço şükürr
hoşbulduk canmm...evet giderdik valla..kızım dedeisini öyle sevdi öyle alıştı ki geleli on gün oldu hala babasına bakıp dede diyo:))))babası da küplere biniyo:))
ne yaptı cnm annen anlamasım kı
hosgeldın canım aramıza bende bır gece kusuyum
ama bugun fazla kalamıcam enerjımı bıtırdı alp tuğra sağolsun
gitmiş herkes be ni cim sen ben kalmışıız..ben de kaçıyorum...iyi geceler...
gitmiş herkes be ni cim sen ben kalmışıız..ben de kaçıyorum...iyi geceler...
ole deme cnm ya dönemsel bırseydır keyıflı yönünden bak olmazmı
ay cok zoer durum valla
bende sıteye uye olmaya çalışırken olamdım gereksizlere gelmıs sıfrem ay nası cnm cekıyordu yazmak sonra bır uye oldum 25 bın ustu yazmışlığım var dusun ne kaadr sısmıs ıcımde
alp uyuduğu zaman ıyı yonunden bakabılıyorum ancak malum huysuz bı cocuk olunca
neyse bugunlerde gececek elbet
ay cok zoer durum valla
bende sıteye uye olmaya çalışırken olamdım gereksizlere gelmıs sıfrem ay nası cnm cekıyordu yazmak sonra bır uye oldum 25 bın ustu yazmışlığım var dusun ne kaadr sısmıs ıcımde
ayy gidemedim ben de:=))))koca da yok nasılsa yatakta bekleyen....kızda uyuyo ohhh hayat bana güzel şu an:)))annem bozuk para çıkarttı evden gece dışartı biyere koydu iki gün falan durdu orda sonra babama bişeyler okuttu n eokudular bilmiyorum....onda da olabilir bi de drbi ablam vardı onu ziyaret ettm annem dedi hiç uyumuyo gece diye..o da dedi sakın kalkma uynınca kendiliğinden uyumayı öğrensin diye ilk gün yarım saat ağladı hemen hemen ama iki dk ağlıyo beş dk uyuyo öyle yarm saat ikinci gün bi saat ağladı üçüncü gün akşam onda bi yattı sabah dörtte kalktı....şimdi sebebb ne bilmiyorm yani:))
Hosbulduk cnm
Aslında hemserım demelıyım sana
Benım cnm memleketımde yasıyosın
ay cok zoer durum valla
ayy gidemedim ben de:=))))koca da yok nasılsa yatakta bekleyen....kızda uyuyo ohhh hayat bana güzel şu an:)))annem bozuk para çıkarttı evden gece dışartı biyere koydu iki gün falan durdu orda sonra babama bişeyler okuttu n eokudular bilmiyorum....onda da olabilir bi de drbi ablam vardı onu ziyaret ettm annem dedi hiç uyumuyo gece diye..o da dedi sakın kalkma uynınca kendiliğinden uyumayı öğrensin diye ilk gün yarım saat ağladı hemen hemen ama iki dk ağlıyo beş dk uyuyo öyle yarm saat ikinci gün bi saat ağladı üçüncü gün akşam onda bi yattı sabah dörtte kalktı....şimdi sebebb ne bilmiyorm yani:))
aaa ılgıncmıs
ama kendı kendıne uyumayıda ogrenmıs uyandıgunda uz vermemek lazımmm
oh hayat sana guzel
ay cok zoer durum valla
doğru cnm ya huysuz çocuk zor kafa yorulıur ama zamanda duzne gırecektır ınsalla
ay cok zoer durum valla
seni anlıyorum cnm bnm ya bi arkadaşımın ablası bir ay evvel aniden vefat etti.akşam hiç bişeyi yokmuş gece ne olduysa sabah uyanamamış..daha dört aylık bi bebeği vardı..onun haberini alınca o kadar sarsıldım ki..bende zamanında kızım geceleri uyumadığı zamanlarda bazen ona kızıp bazen eşime kızıp bağırıyordum hatta isyan bile ettiğim zamanlar oldu..ama onun haberini alınca o kadarpişman oldum ki..bir an öyle yavruma kızıp öfkelenp yattğımı ve sabah uyanamadığımı düşündüm çok çok kötü bi duygu yani...anlatamıyorm da işte...sen öyle düşün çok şükür kii ikinizde hayattasınız onun yaramazlıklarını görebliyosun sarılıp koklayabiliyosun...gözlerinin için ebakıp anne diyo sana bunları düşün rahatlamaya çalş
Kızlar alıntı yapıp hızlı cvp vermek
Istıyorum ama olmuyo
Her aksam hızlı olan ıntrnt bu aksam yavasladı
aaa ılgıncmıs
ama kendı kendıne uyumayıda ogrenmıs uyandıgunda uz vermemek lazımmm
oh hayat sana guzel
evet cnm aynen çok zor tuttum kendimi ama yine de pes etmedim. ellerini tuttum arada bi.saçlarını okşadım birlikte yatyodk orda kalkıp gelip göğsme yattı boynuma yattı falan ama iyi şimdi..yani gündüz en fazla kırk dk uyurdu eskiden şimdi maşallah bi buçuk saat falan uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?