- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.521
aynen cnm aynen... buara bi de reklam hastası mlfix reklamında ki kimki o var ya bayılıo:) kimki o
alp tuğrada reklam ızlıyo bazen normal dızıye falanda bakıyo nasıl yapıcam su tv ısını bılmıyorum ben sureklı evde oldğum ıcın tv acık oluyo alp te bakıyo bazen kapatıyorum ama bı cozum bulamadım bu ıse
alp tuğrada reklam ızlıyo bazen normal dızıye falanda bakıyo nasıl yapıcam su tv ısını bılmıyorum ben sureklı evde oldğum ıcın tv acık oluyo alp te bakıyo bazen kapatıyorum ama bı cozum bulamadım bu ıse
he he ben tv yi kapatınca kumandayı alıp açmaya çalışıo bal böcüğü hepsi birbirnden akıllı yaa:) bi de bu ara ben namaz kıacağım zaman yanıma oturtuyrum ya hemen başlıo baş parmağını diğer parmaklarında tespih çeker gibi gezdirmeye ,bi de bıdı bıd bıdı dio:) yiyesim gelio namazımı bozdurcak sıpammm:)
ayyy yiyecem onu sen anlattıkça ben yasminimyaaaa:
Bu arada bizim bi kapıcıvar adı ahmet nil ondan çok korkuyo
ve ona ama deme ye başladı akşam uyuyoruz uyku öncesi biraz oynaşırız biz
dedimki çıkar memeni hadi ahmet de
memeyi çıkardıve ama dedi koptummmmm:
Canm ben cilmism sen yazmissin
Istahsizligi neden ki.disleriniz.buttimi.belkide.onun etkisidir
he he ben tv yi kapatınca kumandayı alıp açmaya çalışıo bal böcüğü hepsi birbirnden akıllı yaa:) bi de bu ara ben namaz kıacağım zaman yanıma oturtuyrum ya hemen başlıo baş parmağını diğer parmaklarında tespih çeker gibi gezdirmeye ,bi de bıdı bıd bıdı dio:) yiyesim gelio namazımı bozdurcak sıpammm:)
tek çözüm tvyi kapatmak cnm ben çareyi onda buldum
nilde alp gibi herşeyi izlemeye başlamıştı 2 adam konuşsa bakıyodu
bizde tv kapandı artık izlemiyoruz..
En azından konuşmayı çözene kadar..
oy yerim ben onun memeyi çıkaran ellerini yaa gelde ısırma onun totosunu maşallah
evet cozum o ama sabahtan aksama kadarda evdeyım bende sıklyorum ozamn
coğu zaman olmasada bazen kapatıyorum
ınsallah gelısmnı etkılemz ondan korkuyorum
sız enıyısını yapmıssınz canım
selam kızlar bugün yazamadım sabahtan beri hastanelerdeyim
tiroid ameliyatı olmuştum 2011 de onun kontorllerini yaptırıyorum düzenli onun için gittim bu sefer ultrason çekildi yine nodül oluşmuş tahliller yapıldı şimdilik takipteyiz kolumdaki kitle ile ilgili almamız lazım ameliyat dedi şimdilik yaptırmayacam böyle yani kızlar
slm arkadaşlar merhaba... Eymen paşayla uğraşa uğraşa günleri geçiriyoruz çok şükür bi sıkıntımız yok aman bebişlere dikkat edin çok büyük salgın var hasta olmasın minişler
yemek yeme problemimiz kalmadı çok şükür artık yiyoruz herşeyi her öğünde pütürlüde yiyoruz onuda başardık normal ağzına bişi verince filan yiyo bizim için baya büyük gelişme
sütüm çok çok az sanırım ama eymen emmeyi çok seviyo ve emerek uyuyo başka türlü uyuyamıyo memeyi nası bırakıcaz ve nası bi uyuma yöntemi bulucaz bakalım bunları düşünüyorum
bunun dışında bebişlerimizin büyüdüğünü artık çok net görüyoruz hepimiz
mesela artık eymene hadi oğlum ağzını yıkıycaz dediğimde hemen banyoya koşuyo kapısında bekliyo
bezini getir oğlum dediğimde gidip bezini alıyo ama başka şeyleri görünce kafası biraz karışıyo alıyo bezi ama gelemiyo oyuna dalıyo :)elini telefon yapıp alo diyip gudibudigudibudi die kendi kendine konuşuyo
kıyafetlerini giyerken kolunu uzatıyo ayaklarını uzatıyo giydirmem için.. çoraplarını alıp ayağının üzerine koyuyo kendi
ben mutfak çekmecelerinin ve kendi odasındaki çekmecelerin üzerine bebek kilidi taktım onları açık unutursam kilitten tutup anne anne diye seslenip beni çağırıyo hemen birlikte kapatıyoruz
sadece anne dio.. Tüm işlerini yaptırmak için anne yeterli oluyo zaten :) hayvanlara pisi pisi diyo hepsini pisi pisi hareketiyle çağırıyo belgesel kanallarındaki hayvanları görünce çok heyecanlanıyo :)
akşama kadar evin içinde 1000 kez filan tur atıyodur sanırım hiç ama hiç oturmuyo sürekli hareket halinde o odadan aldığını diğerine götürüyo bütün ev birbirine giriyo bütün eşyalar bambaşka yerlerde :d
tv yi mümkün olduğunca kağatıyorum ama tüm gün evde olunca yine arada açıyorum kendim için.. Malesef yemeğimizide tv karşısında yiyoruz çünkü başka türlü yediremedim
küplerle takıp çıkarmalı ahşap oyuncaklarla topla dergileri karıştırmakla oynuyoruz dikkat süresi henüz çok kısa olduğu için öyle aynı şeyi uzun süre oynama şansımız yok daha çok kurcalıyo...
Daha çok şey var ama şöle uzun bi özet geçtim kızlar uzun zaman yazmayınca böle oluyo :d genede sizden kopmak istemedim arada yazıyom dedim fırsat bulmuşken
hepinizi öpüyorum
selam kızlar bugün yazamadım sabahtan beri hastanelerdeyim
tiroid ameliyatı olmuştum 2011 de onun kontorllerini yaptırıyorum düzenli onun için gittim bu sefer ultrason çekildi yine nodül oluşmuş tahliller yapıldı şimdilik takipteyiz kolumdaki kitle ile ilgili almamız lazım ameliyat dedi şimdilik yaptırmayacam böyle yani kızlar
geçmiş olsun cnm
ameliyat olmamak için direniyorsun ama allah korusun ya sonra daha büyük sorun olursa? Allah şifa versin şimdiden
buarada erdem paşa ne alemde
erdem bey babanne ve dedeyle mutlu fundacım
ben direnmiyorumki dr bu öle dio bi böle :) bakalım sonuç ne olacak bilmiyorum :)
defnem nasıl oldu ?
Gülden nil nasıl?
hg canım evet uzun zamandır yoktun
ama haklısın bebısler artık cok zorluyo coğumuzu sen bıde hamılesın ıkı kat yoruluyosundur rabbım kolaylık sağlasın sana
pasa tembel cıktı desene ama yakında yurur canım merak etme
ınsallah guzel haberler alırsın canım kontrolde meleğın sapasağlamdır ınsallah
2. erkek gelıyo yanı hayırlısı olsun canım
senınde kutlu olsun canım yenıyılın ıyı bak kendıne ve bebıslerıne arada gel yaz bızede kontrolden sonrada yaz
Hosgldin cnm merak etmistim seni sonucuna sevnmdm bisey yoktur doktruna guven cnm kaan ogle uykusumu istemio ayy cok erken bunun icin bende 1kez uyusun istiom illa aglio uyut die eee ee dio yatio falan
Peki napio yurumuoda tum gun uyumadan neker yapiosunz
yuruse hadi biseuler karstirio oyalanio dersin simdi napio cnm yaa cok zor isin
hamile olarak ise bikat daha zor allhm kolayllik versin sana
merhaba cnm hayırlı olsun
oyyy demek kağana arkadaş geliy oçok sevindim
bence 2 erkek yada 2 kız olunca bu işe en çok çocuklar seviniyo çünkü kendilerine arkadaş gelyo değilmi
sonuçlarda inşallah sıkıntı çıkmıyacak cnm hayırlısıyla al kucağına bebişini..
Merhaba arkadaslar..
sonunda bende geldim (kabul edersenız) 😊
Kendımden bahsedeyim bıraz, iki kızım var allah bagıslarsa buyugum 3,5 kucugum 14 aylık, yurt dısında yasıyorum kucuk kızım vesılesıyle tanıdım sızlerı, normalde 7 kasımda dogacaktı 24 ekımde dogdu mınıgım zaten o kadar durması mucızeydı..
Sıkıntılı bır hamılelık ve sonrası gecırdım.. 6.aydan sonra hep yatmak zorundaydım sadece wc ye ızın vardı o derece sonrasında allah herkese nasıp etsın dedıgım bı dogum yaptım yaklasık bır saat ıcınde hersey bıtmıstı agrı ıgnesız tabırı caızse catır catır 😄
Ama sonrasında buyuk bı ımtıhan vardı bızım ıcın😔bebegım dogduktan yaklasık bır saat sonra nefessız kaldı ve ben fark ettım kalp masajıyla bır saat ıcınde ıkıncı kez dunyaya merhaba dedı allahıma bınlerce kez sukur, 10 gun yogun bakımda kaldı butun kontrollerı normal cıktı erken farkedıldıgı ıcın..
Suan hersey yolunda allaha sukur rabbım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın cok zor gunlerdı..
14 aylık olduk ama daha yenı yuruyoruz 7 dısımız var, bır yas kontrolunde kılo 9 boy 79 cm dı..
Bızden boyle ıste ozetlemeye calıstım ama bıraz uzun oldu okurken sıkılmazsınız umarım..
hamılelıgımden bu yana takıp etmeye calısıyorum sızlerı cok yararlı paylasımlar oluyor cok guzel dostluklar olusuyo ınsallah hep boyle devam eder..
Hasta bebekler vardı allah sıfa versın gulen yuzlerı hıc solmasın..
Son olarak songul kv ne burdakı herkes gıbı bende cok uzuldum basınız sag olsun allahım cennetınde kavustursun ınsallah..
Hepinızı opuyorum
Merhaba cnm benum.uzun suredir soruyorum senin incelikle ikinci oglun hayirki.olsun yas arasi az oldigundan cok guzel bir bag olucak.insalla
Tahlillere gelince prenatolog a guven arkadasimin da resti riskli cikmiti oda prenatologa gitti inceledi saglikli dedi bir hafta oncr saglikla.aldi kucaguna
Onunda bir iglu bitbucuk yasinda biri bir haftalik yorucu bir gebelik.gecirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?