2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen cnm aynen... buara bi de reklam hastası mlfix reklamında ki kimki o var ya bayılıo:) kimki o

alp tuğrada reklam ızlıyo bazen normal dızıye falanda bakıyo nasıl yapıcam su tv ısını bılmıyorum ben sureklı evde oldğum ıcın tv acık oluyo alp te bakıyo bazen kapatıyorum ama bı cozum bulamadım bu ıse

tek çözüm tvyi kapatmak cnm ben çareyi onda buldum
nilde alp gibi herşeyi izlemeye başlamıştı 2 adam konuşsa bakıyodu
bizde tv kapandı artık izlemiyoruz..
En azından konuşmayı çözene kadar..

he he ben tv yi kapatınca kumandayı alıp açmaya çalışıo bal böcüğü hepsi birbirnden akıllı yaa:) bi de bu ara ben namaz kıacağım zaman yanıma oturtuyrum ya hemen başlıo baş parmağını diğer parmaklarında tespih çeker gibi gezdirmeye ,bi de bıdı bıd bıdı dio:) yiyesim gelio namazımı bozdurcak sıpammm:)

ayyy yiyecem onu sen anlattıkça ben yasminimyaaaa:

Bu arada bizim bi kapıcıvar adı ahmet nil ondan çok korkuyo
ve ona ama deme ye başladı akşam uyuyoruz uyku öncesi biraz oynaşırız biz
dedimki çıkar memeni hadi ahmet de
memeyi çıkardıve ama dedi koptummmmm:

oy yerim ben onun memeyi çıkaran ellerini yaa gelde ısırma onun totosunu maşallah

Canm ben cilmism sen yazmissin
Istahsizligi neden ki.disleriniz.buttimi.belkide.onun etkisidir

daha bitmedi dişler ben de ona bağlıyorum bazen 2-4 tane var kalan acaba onlar mı ama diş çıkarırken salya akıtırdı o da yok.. bi de afacan kızım akşamları yiyor maşallah gündüz bir havalar bir şımarıklıklar başladı anlatamam::)))) bazen bir mimik yapıyor " kimden öğrendi bunu yawww" diye kalıyoruz babasıyla.. 20 aylık olmak üzere.. aç kalıyor diye korkum yok maşallah ama kendi havasına göre bizi parmağında oynatmayı seviyor galiba:)))

sen nasılsın minikler iyi mi???

salgın var diyor herkes korkudan parka bile gitmek istemiyorum.. ama gidiyoruz mecbur..

Ah masallah canim ya benim oglumda seccadeyi yere serdigim zaman tesbihi alip getiriyo koyuyo bende ona Allah demeyi ogretiyorum tesbih cekerken oda soylemeye calisiyo bayada soyluyo ama tam diyemiyo tabi.
Su kilitli oyuncak olarakta bence hatira defterleri oluyoya kilidi var oyle bisey olabilir yada kilitli kumbara belki sevebilir oyle biseyi.

tek çözüm tvyi kapatmak cnm ben çareyi onda buldum
nilde alp gibi herşeyi izlemeye başlamıştı 2 adam konuşsa bakıyodu
bizde tv kapandı artık izlemiyoruz..
En azından konuşmayı çözene kadar..

evet cozum o ama sabahtan aksama kadarda evdeyım bende sıklyorum ozamn
coğu zaman olmasada bazen kapatıyorum
ınsallah gelısmnı etkılemz ondan korkuyorum
sız enıyısını yapmıssınz canım

oy akıllı kuzum benım yakında senınle namaz kılar bal boceğı

oy yerim ben onun memeyi çıkaran ellerini yaa gelde ısırma onun totosunu maşallah

evet cozum o ama sabahtan aksama kadarda evdeyım bende sıklyorum ozamn
coğu zaman olmasada bazen kapatıyorum
ınsallah gelısmnı etkılemz ondan korkuyorum
sız enıyısını yapmıssınz canım

cnm haklısın sıkılırsın ama en azından arasıra aç olmazmı?

slm arkadaşlar merhaba... eymen paşayla uğraşa uğraşa günleri geçiriyoruz çok şükür bi sıkıntımız yok aman bebişlere dikkat edin çok büyük salgın var hasta olmasın minişler
yemek yeme problemimiz kalmadı çok şükür artık yiyoruz herşeyi her öğünde pütürlüde yiyoruz onuda başardık normal ağzına bişi verince filan yiyo bizim için baya büyük gelişme
sütüm çok çok az sanırım ama eymen emmeyi çok seviyo ve emerek uyuyo başka türlü uyuyamıyo memeyi nası bırakıcaz ve nası bi uyuma yöntemi bulucaz bakalım bunları düşünüyorum
bunun dışında bebişlerimizin büyüdüğünü artık çok net görüyoruz hepimiz
mesela artık eymene hadi oğlum ağzını yıkıycaz dediğimde hemen banyoya koşuyo kapısında bekliyo
bezini getir oğlum dediğimde gidip bezini alıyo ama başka şeyleri görünce kafası biraz karışıyo alıyo bezi ama gelemiyo oyuna dalıyo :)elini telefon yapıp alo diyip gudibudigudibudi die kendi kendine konuşuyo
kıyafetlerini giyerken kolunu uzatıyo ayaklarını uzatıyo giydirmem için.. çoraplarını alıp ayağının üzerine koyuyo kendi
ben mutfak çekmecelerinin ve kendi odasındaki çekmecelerin üzerine bebek kilidi taktım onları açık unutursam kilitten tutup anne anne diye seslenip beni çağırıyo hemen birlikte kapatıyoruz
sadece anne dio.. tüm işlerini yaptırmak için anne yeterli oluyo zaten :) hayvanlara pisi pisi diyo hepsini pisi pisi hareketiyle çağırıyo belgesel kanallarındaki hayvanları görünce çok heyecanlanıyo :)
akşama kadar evin içinde 1000 kez filan tur atıyodur sanırım hiç ama hiç oturmuyo sürekli hareket halinde o odadan aldığını diğerine götürüyo bütün ev birbirine giriyo bütün eşyalar bambaşka yerlerde
tv yi mümkün olduğunca kağatıyorum ama tüm gün evde olunca yine arada açıyorum kendim için.. malesef yemeğimizide tv karşısında yiyoruz çünkü başka türlü yediremedim
küplerle takıp çıkarmalı ahşap oyuncaklarla topla dergileri karıştırmakla oynuyoruz dikkat süresi henüz çok kısa olduğu için öyle aynı şeyi uzun süre oynama şansımız yok daha çok kurcalıyo...
daha çok şey var ama şöle uzun bi özet geçtim kızlar uzun zaman yazmayınca böle oluyo genede sizden kopmak istemedim arada yazıyom dedim fırsat bulmuşken
hepinizi öpüyorum

selam kızlar bugün yazamadım sabahtan beri hastanelerdeyim

tiroid ameliyatı olmuştum 2011 de onun kontorllerini yaptırıyorum düzenli onun için gittim bu sefer ultrason çekildi yine nodül oluşmuş tahliller yapıldı şimdilik takipteyiz kolumdaki kitle ile ilgili almamız lazım ameliyat dedi şimdilik yaptırmayacam böyle yani kızlar

geçmiş olsun cnm
ameliyat olmamak için direniyorsun ama allah korusun ya sonra daha büyük sorun olursa? Allah şifa versin şimdiden
buarada erdem paşa ne alemde

cnm özletme kendini arada gel olurmu
nilde öyle şeyler yapıyo ama hala anne demiyo abla, baba, mama, gel, ama ahmet demek gel atta falan işte öyle şeyler söylüyo..
Peki nilin kahvaltı kültürü yok sensence ne yapmalıyım..

çok geçmiş olsun cnm ama ihmal etme..

geçmiş olsun cnm
ameliyat olmamak için direniyorsun ama allah korusun ya sonra daha büyük sorun olursa? Allah şifa versin şimdiden
buarada erdem paşa ne alemde

erdem bey babanne ve dedeyle mutlu fundacım
ben direnmiyorumki dr bu öle dio bi böle :) bakalım sonuç ne olacak bilmiyorum :)
defnem nasıl oldu ?

gülden nil nasıl?

selam kızlar, kaan anneannesiyle oynarken hemen yazayım dedim,
bizimde malesef iştahsızlık başladı hiç birşeyi istemiyor yemek gördüğü anda kaçmak istiyor,
bir dişimiz çıkmak üzere şişmiş baya yanakları kıpkırmızı yavrumun içmediği kadar su içiyor bu günlerde,
artık patlasada rahatlasa paşam,
valla bu diş olayı ne zormuş Rabbim hepimizin yavrularının ve bizim yardımcısı olsun inşallah

hb canım amin valla çok zor ama Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil,
sorma ya aşırı tembel çıktı valla ama bebekkende böyleydi
inşallah canım yarın akşam belli olcak herşey Allahın izniyle,
evet 2. paşa geliyor valla bakalım benim durumum ne olcak evde 3 erkekle (eşim dahil) ah ahhh

hşb canım sorma ya 3 haftadır böyle aşırı direniyor bir iki defa uyutmadım akşam 5den sonra kıyameti kopardı uykusuzluktan e o saatten sonrada ben uyutmak istemiyorum geceye kadar kalır diye, hala ağlayaraak zorlada olsa uyutuyorum öğlenleri,
ama bi uyuyuncada 2 saat uyanmıyor sıpam
emekleme ustası oldu valla heryere öyle gidiyor, tabi duvardan tutunarakta gidiyor ayakta çok duruyor ama adım atmak istemiyor ellerini bırakıpta :26:

sağol canım evet gerçekten çok sevinecek algılamaya başladığında tabi sonra nolur bilmem,
süper dadıyı izliyorumda bazen 2 erkekli olanlar eyvah eyvah Rabbim yardımcımız olsun
amin canım inşallah çok sağol

hoşgeldin aramıza
bende malesef bayadır fazla uğrayamıyorum topice ama çok severim ve özlerim burdakileri,
burdaki sohbetler diğer topiclerden daha samimi ve farklı sende farkedeceksin bunu zaten eminim

Sorduğunu görüyordüm canım sağol
inşallah songlm dediğin gibi olur korkmuyorda değilim hani hayırlısı bakalım
inşallah bizimde öyle olur canım ya valla bu hamileliğimden hiç bişey anlamadım korkmaktan başka,
bari şu son bi kaç ayı rahat geçirsem diyorum artık,
yarın belli olcak hayırlısıyla herşey

Iyı aksamlar arkadaslar

Hevın hosbulduk cnm
Hamılelıgın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah
Insallah yarın hayırlı haberlerle gelırsın..
Ikı cocuklu olmak harıka bı duygu
Arkadas gıbı buyuyecekler ne guzel..
Istahsızlık bızde de var maalesef dıs yuzunden dun aksam kac kez uyandı huzursuzdu sabah baktım
8. Dısımız patlamıs , cok cekıyolar dıs yuzunden..

Beysal cnm gecmıs olsun
Hakkında hayırlısı olur ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…