- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.541
Iyı aksamlar arkadaslar
Hevın hosbulduk cnm
Hamılelıgın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah
Insallah yarın hayırlı haberlerle gelırsın..
Ikı cocuklu olmak harıka bı duygu
Arkadas gıbı buyuyecekler ne guzel..
Istahsızlık bızde de var maalesef dıs yuzunden dun aksam kac kez uyandı huzursuzdu sabah baktım
8. Dısımız patlamıs , cok cekıyolar dıs yuzunden..
Beysal cnm gecmıs olsun
Hakkında hayırlısı olur ıns.
Hosgeldin canim sende aramiza buraya bende gec uye olabildim hep okuyordum ama uye olamamistim gercekten burda cok samimi konusmalar oluyo bende cok seviyorum burasini burdaki herkeste arkadasim degil dostum benim.
Hosgeldin canim sende aramiza buraya bende gec uye olabildim hep okuyordum ama uye olamamistim gercekten burda cok samimi konusmalar oluyo bende cok seviyorum burasini burdaki herkeste arkadasim degil dostum benim.
Hosbulduk cnm
Evet gercekten cok samimi ve icten herkes
Görmeden bile bunu hissediyo insan
Nasilsin eren nasil uyudu mu
Simdi uyuttum onuda canim senin kizlarin nasil uyudularmi onlarda.neguzel iki arkadas gibi buyucekler yas araligida iyi.ereninde pisik sorunu vardi yazdim onuda.
Ya arkadaslar oglum bikac gundur pisik oluyo hep kaka yapinca anliyorum zaten oturamiyo huzursuz rahatsiz oluyo bu aksamda agliyodu yanima geldi biseyler anlatmaya calisiyo yardim istiyo kuzum hareketlerinden kaka yaptigini anladim hemen bezini degistirdim biraz kanamis pisik olan yerleri.daha oncede hafif pisik olsada dalin pisik kremi hep iyi geliyodu oyle cok pisik olmuyodu ben sabahlari portakal suyu skyorum kahvaltida acaba ondanmi boyle oluyo bakalim bikac gun vermiycem portakal suyu degisme olucakmi.sizin varmi bi fikriniz.
selam kızlar bugün yazamadım sabahtan beri hastanelerdeyim
tiroid ameliyatı olmuştum 2011 de onun kontorllerini yaptırıyorum düzenli onun için gittim bu sefer ultrason çekildi yine nodül oluşmuş tahliller yapıldı şimdilik takipteyiz kolumdaki kitle ile ilgili almamız lazım ameliyat dedi şimdilik yaptırmayacam böyle yani kızlar
Wavs ciktin mi?
az once seni gordum sanki
Burda olunca yesil isik yanar dedin ya
Ben tel.den giriyorum isik falan yok:44:
Nasilsin alp tugra nasil kac ta uyuyo?
Songul nasilsin cnm
Aras pasa uyumustur orda saat 10:30 olmus
Masallah cok tatli bi oglun ve cok cok cici bi kizin var
Allah bahtlarinida guzel yazmistir ins.
Geçmiş olsun canim :))
Nasilsin cnm
Oglunun adi efemiydi?
Kuzucuk uyudumu keyfi nasil?
Wavs ciktin mi?
az once seni gordum sanki
Burda olunca yesil isik yanar dedin ya
Ben tel.den giriyorum isik falan yok:44:
Nasilsin alp tugra nasil kac ta uyuyo?
Bugün hava güzeldi çok oğlumla kardan adamı yaptık çok guzeldi kâr a kendini bi atıyor gülmekten öldük babasıyla:)
Merhaba cnm
Wavs ben ucankus bir orda bir burada
Ama sonumuz kurkci dukkAni
Eee nasilsin nasil gecti bugun
Bugun bassagliguna cocukluktan kimsumuz geldi buruk bir ziyaretti
Sonra is guc giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?