2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bir banyo maceramiz daha bitti çığlık çiğliga
Kaşık mamasinida yemedi beni emdi yattı 1 saat sonra yine uyanır kesin

Bir banyo maceramiz daha bitti çığlık çiğliga
Kaşık mamasinida yemedi beni emdi yattı 1 saat sonra yine uyanır kesin

kuzum ya alısamadımı hala ıskence gıbı gelır yavrum oyle ağlayınca alısır ınsallah bıran once
ben artık pek mama yedırmıyorum sut ıcıyo az bısey oyle yatıyo alıstırıyorum yavas yavas sute

hanı benım cvp larım

Cnm kusuruma bakma acemılık daha tam alısamadım yazmaya ordan oraya atlıyorum sonra unutuyorum

Aılemı sormustun caycumalıyız bız aılem orda yazın gelmıstık tatıle 4 hafta nasıl gectı anlamadım
Sen merkeze yakınmıydın?

Inşallah en kısa zamanda alışır canim yaa 1 dakika banyo yapıyor çıkıyor tam temizlenmiyorki
Süt veriyorum bende canim içiyor ama sabahları akşamlari ne versem reddediyor ve karnı doymadan yatıyor maalesef

yok canım onemlı değil alısırsın zamanla
ben merkezdeyım yanı yakınım merkeze
gıtıstım caycumaya orda komsularmz var
guzel vakıtler cabuk gecer zaten
buyazda gelıcekmısın
yazdıysanda unuttum canım yasın kactı

ay nasıl tanıştınız cok mu meraklı oldum sankı ama hep merak ederım derın ask hıkayelerı olur cunku
bu arada kac yasındaydın ben den küçüksen bu soruyu es gec hıc görme buyıksen rahatlıkla yazabılırsın

ay cok sevdım takıbını
elıf mnayı bende merak edıyorum

Az ısım var gelıyorum
Sorularınızı cvplıcam az sonra

Telefonum kafayı yedi kızlar yaa geçen efe al sen klozete at banyo yaptırmış akıllı oğlum telefonu suan zorlukla yazıyorum

Sanmıyorum canim üç gündür böyle diş ten diye düşünüyorum bakalim geçer inşallah

Canim alp tugranin saçları büyüdümu kel halini merak ediyordum göremedik

gecer ınsallah canım
bende sana efenın saclarnı soracaktım nekadr uzadılar
alp tuğranınkıler uzadı canım hıc bukadar uzayacağnı ummazdım kısa surede
kestrdıkten sonra doğru duzgun resmı yok desem yerıdır poz vermıyo sıpa gozlernı kapatıyo

Az ısım var
Sorularınızı az sonra cvplıcam

Efe nin de uzadı canım çok güzel oldu sık geldi saçları dur foto koyayimda bak
Ben yerim onu poz vermeyi sevmiyormuymus alp im hiç yok fotosu yok yani goremicezmi

iyi akşamlar kızlarr

berra uyuyalı nerdeyse iki saat olacak. ben de ders çalıştım biraz. sınava 3 haftadan az kaldı. bugün kitabı açabildim şükür. geçmişi okudum bi selam vermeden çıkmiim dedim.

be_ni_1012 (doğru yazmışımdır inşallah) hoşgeldin canım aramıza.

elif minayı ranayı selim eymeni ben de çok merak ediyorum. ama gelsinler arada bi özletmesinler kendilerini bu kadar di mi ama

oh ıyı etmıssın ama bıze selam yetmez bılesın
ay evet bırkac arkadaşımız terettı bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…