- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.581
yaptımı efecık banyo
Bir banyo maceramiz daha bitti çığlık çiğliga
Kaşık mamasinida yemedi beni emdi yattı 1 saat sonra yine uyanır kesin
hanı benım cvp larım
kuzum ya alısamadımı hala ıskence gıbı gelır yavrum oyle ağlayınca alısır ınsallah bıran once
ben artık pek mama yedırmıyorum sut ıcıyo az bısey oyle yatıyo alıstırıyorum yavas yavas sute
Cnm kusuruma bakma acemılık daha tam alısamadım yazmaya ordan oraya atlıyorum sonra unutuyorum
Aılemı sormustun caycumalıyız bız aılem orda yazın gelmıstık tatıle 4 hafta nasıl gectı anlamadım
Sen merkeze yakınmıydın?
Evet cnm gelin geldim buraya 4,5 sene oldu
Daha dun gibi
Özcanani bende soracaktim rananin maceralarini okumak cok keyifli oluyodu
Cok bisey di masallah..
Siz beni tanimiyodunuz ama benim hepinizden haberim vardi
Selnec vardı kızının kontrolu alacaktı nasıl oldu acaba kuzu haberı olan varmı ?
Inşallah en kısa zamanda alışır canim yaa 1 dakika banyo yapıyor çıkıyor tam temizlenmiyorki
Süt veriyorum bende canim içiyor ama sabahları akşamlari ne versem reddediyor ve karnı doymadan yatıyor maalesef
uykusu geldğı ıcınmı yemek ıstemıyor acaba
uykusu geldğı ıcınmı yemek ıstemıyor acaba
Var canim baya kar turistlik yerde kalıyoruz bayaa bi yüksekteyiz yani ondan burda çok oluyor her sene
Kar yağmazmi cnm oraya hiç peki ins yağarda aras paşam karın tadını çıkarır bi
Almanya soğuk olur bilirim kuru ayazi meşhur:))
Iki çocukla ugrasmak nasıl cnm aralarında ne kadar fark ver bende ikinciyi ıstiyorum ama çok kararsızım bu konuda
Sanmıyorum canim üç gündür böyle diş ten diye düşünüyorum bakalim geçer inşallah
Canim alp tugranin saçları büyüdümu kel halini merak ediyordum göremedik
Var canim baya kar turistlik yerde kalıyoruz bayaa bi yüksekteyiz yani ondan burda çok oluyor her sene
Kar yağmazmi cnm oraya hiç peki ins yağarda aras paşam karın tadını çıkarır bi
Almanya soğuk olur bilirim kuru ayazi meşhur:))
Iki çocukla ugrasmak nasıl cnm aralarında ne kadar fark ver bende ikinciyi ıstiyorum ama çok kararsızım bu konuda
Telefonum kafayı yedi kızlar yaa geçen efe al sen klozete at banyo yaptırmış akıllı oğlum telefonu suan zorlukla yazıyorum
gecer ınsallah canım
bende sana efenın saclarnı soracaktım nekadr uzadılar
alp tuğranınkıler uzadı canım hıc bukadar uzayacağnı ummazdım kısa surede
kestrdıkten sonra doğru duzgun resmı yok desem yerıdır poz vermıyo sıpa gozlernı kapatıyo
Benım tel de yıyıyo galıba
Gıtmedı dıye ıkı kez yazdım
iyi akşamlar kızlarr
berra uyuyalı nerdeyse iki saat olacak. ben de ders çalıştım biraz. sınava 3 haftadan az kaldı. bugün kitabı açabildim şükür. geçmişi okudum bi selam vermeden çıkmiim dedim.
be_ni_1012 (doğru yazmışımdır inşallah) hoşgeldin canım aramıza.
elif minayı ranayı selim eymeni ben de çok merak ediyorum. ama gelsinler arada bi özletmesinler kendilerini bu kadar di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?