2012 kasım bebekleri büyüyor..

kız kadını yüreyine indirecen..
hehe
ama dr bulmana çok sevindimmm:

evet canım dişten demiş doktor makatta 3 çatlağımız varmış

hadi bakalım şükürler olsun bak sen söliyince hatırladım benimde hamilelik öncesi demişlerdi rahim ters diye :)

hadi bakalım şükürler olsun bak sen söliyince hatırladım benimde hamilelik öncesi demişlerdi rahim ters diye :)

ii canm en azından sebebini biliyosunuz...çatlak mı varmış oyy kıymam kuzuma yaa nasıl canı yanıyodur yaparken....bepanten sür canm dr tavsiye etmiştr gerçi ama

Kizlar babamiz bugun aldi arabayi bugun gezdircek bizi:)
Ayy bi.heycanli ki sormayin
mayisin.ilk haftasi memlekete gitcektik birhafta ongunlugune
nisan da mi gitsek dio hevesinden:)

tekrar hayırlı olsun canm kazasız belasız güle güle binin..

hadi geçmiş olsun atlattın..kafana göre dr bulmak önemli ya...bu arada ayy 45 dk çok uzun kızzz dışarda bekleyen hasta olmak istemezdim heee:))

Eki Görüntüle 1012567 güldenim ve ailesi huzurlarınızda efenimmmm...
ama bu resmi daha önce görmüştüm yeni resim yok mu?

ay cnm geçmiş olsun erdemime
bol bol kayısı kaynatıp suyunu içirde erdem yaparken daha da zorlanmasın kuzum
dr a sordum bi sakıncası var mı diye
o da ayakta fazla durunca ve ağır kaldırınca belin ağrır dedi, başka sakıncası yok şimdilik dedi

cnm randevuları ona göre ayarlıyordur herhalde
çünkü benden önce de hastası vardı ama ben hiç beklemedim bana denilen saatte dr odasındaydım:)
ultrasonda herşeyi iyice gösterdi bana
buarada göğüs ultrasonu nasıl bişey?dr hiç yaptırdın mı diye sordu, bende yaptırmadım dedim.o da bi ara yaptırırsan iyi olur dedi

ay cnm yaa çok geçmiş olsun. kabızlığıda mı vardı erdemin oy suratı gözümün önüne geldi yavrum yaaa. öğle arasıda zeynep ilay nasıl ağladı bi anda kuzum çişini yapamadı ay çok fena oldum yaa... eee hiç bişey yemzese olacağı bu. sabahda kahvaltı yapmamıştı öğlen gitttim ki hala emdiğiyle duruyo

yok ki tatlım ama güldenim atarsa bende seve seve yüklerim..
buarada göğüs ultrasonu ben daha yeni yaptırdım. bildiğin ultrason cihazını göğsündeve koltuk altında gezdiriyo hepsi bu

cnm bende yaptrmadım ama biraz acıyo bildiğim kadaryla..yaptrmak lazım aslında önemli çünkü de cesaret istyo biraz:)

cnm bende yaptrmadım ama biraz acıyo bildiğim kadaryla..yaptrmak lazım aslında önemli çünkü de cesaret istyo biraz:)

yok cnm hiç bi acısı yok ultrasonun, acısı olan mamografi... onuda 30 yaş altına yapmıolar çok zorunlu olmadıkça

kızlar sibel benim resmimi hiç görmemiş oyndan rica ettim yaseminimden:
yeni çekince atıcam söz
teşekkürler yaseminimm

yok ki tatlım ama güldenim atarsa bende seve seve yüklerim..
buarada göğüs ultrasonu ben daha yeni yaptırdım. bildiğin ultrason cihazını göğsündeve koltuk altında gezdiriyo hepsi bu

cnm peki mamografideki gibi göğsün açık mı olacak?
ay ben çok utanırım eğer öyleyse

malesef açık oluo cnm... bende smeer e o yüzden gidemiyorum ya zaten belki saçma ama çekiniyorum işte ay o daha zor bence

ben bugün o kadar gergindim ki zaten o yüzden

ama dr çok rahatlattı
bir de üzerimde örtü olduğu için sanki giyinikmişim gibi hissettim
offff ikisi de çok zor

betül, kızlar ben o makattaki çatlağı minadan çok iyi biliyorum. hyatımızın yaklaşık 3 ayını kabusa çeviren doktorların bir yığın tetkik yaptığı halde kızımın acısı çözeedikleti ve en sonunda popoda çatlak olabilir diyen doktorumuzun bepantene önermesiyle 2 günde şak diye çözülen sorun.. mina 2,5 ya da 3 aylıken başlayan şiddetli neredeyse nöbet şeklinde başlayıp 10 dk süren felaket bir ağlama ile doktora götürdük. idrar ve kan tahlilleri temiz çıktı. bedenine muayene edildi ve bir doktor epilepsiden şüphelendi ve eeg çektirmemizi önerdi. hayatımın en acı bir haftasını ya kızımda bu hastalık varsa diye ağlayarak geçirdim çünkü bize söylelnen epilepsinin bu türünün %90 oranında tedavisi yok ve beyin hasarı var. 1 hafta sonra sonuçlar çıktı çokkk şükür hiçbirşey yok ama hala ağlama devam. sonunda doktorumuz poponun biraz içersinde çatlak varsa ondan olabilir dedi ve krem önerdi. 2 gün kullanmamızla ağlamalarımız bitti. diyeceğim o ki minicik bir çatlak ne tür hastalıkları bile anımsatıp korkutabiliyor insanı belirtileer aynı olunca. Allah kimsenin başına vermesin.... şimdi yazdıklarınızı okuyunca o dönemi hatırladım ....

çok şüür ki bişey yokmuş cnm buna şükür. ama o acı bekleyişi çok ii bilirim. bal böcüğümde 2 aya kadar sarılık geçmeyince dr troidden şüphelendi ki bu bebek için çok sıkıntı . ve malesef yüksek çıktı beynimizden vurulmuşa döndük. halbuki topuk kanında çıkmamıştı. dr bundan şüphelenerek bi ihtimal anne sütünden olabilir dedi ve 2 gün sütten kestik yavrum ne kadar ağladı o 2 gün. o ağladı ben ağladım kabus gibiydi şimdi bile hatırlayınca gözlerim doldu. 2 günsonunda test tekrarlandı ki değerler düşmüş anne sütü kaynaklıymış. ama o 2 gün snki asır oldu geçmedi. kabus gibiydi. değerlerin düşmemesi ihtimali ve süreci düşünmek beni çıldırtmıştı resmen. rabbime sonsuz şükürler olsun.

geçmiş olsun cnm ne kadar zor

geçmiş olsun cnm allah bir daha yaşatmasın
e peki 2 gün zeynep ilaya bişey vermediniz mi?

Allah tüm bebişleri korusun bi anne için ne kadar acı hatta en aacı şey bebeğine dokunan zarar... ben de öyle ağlayacaktım şimdi nerdeyse yavrumu o eeg makinesine bağlı halde görmek bile yetiyor insanı mahvetmeye.

canım o zaman bi daa emziremedin mi yoksa bi süre sonra başlandı mı yine?

Son düzenleme:
aynen cnm
her derdi biz çekiyoruz(allah beterinden korusun)
erkeklerin hiç böyle derdi yok

canım geçmiş olsun sana da smear acımamasına sevindim benim de hiç acımadı doktorumdan çok memnunum. bu arada erkeklerde de çoğunlukla kıl dönmesi oluyor popoda ve utandıkları için çoğu ameliyat olmak zorunda kalıyor doktora gitmediyse başında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…