- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.421
evet cnm bence de defne biraz büyüsün
yangından mal kaçırmıyorum ya
buarada kv aradım hamileyim dedim
kadın kalp krizi geçirecekti resmen :)
sonra şaka yaptığımı söyledim de rahatladı :))
kızlar siz de burada olsaydınız sizi de o dr a götürürdüm
çok çok iyi bir dr
ultrasonda herşeyi gösterdi,teker teker anlattı
en önemlisi de paracı,işi ticarete döken birisi değil. mesela kan tahlili istedi bir sürü(pko olduğu için) ama istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dedi.yani bazı dr lar illa burada yaptıracaksın der de yüksek faturalar isterler ya bu dr öyle değil. o da çok hoşuma gitti
ilk defa smear verirken cnm acımadı
çok fena korkarak gittim, gergndim.konuşmalarıyla rahatlattı.
45 dakika muayene sürdü(konuşma+kontrol)
evet canım dişten demiş doktor makatta 3 çatlağımız varmışteşekkür edrmmmmm..,,
valla öyle betülüm erdem psşs masılmş dişten demiş dr herhalde değil mi.
benmde sabah aklıma gelmişti abla ya yuakın dedim yıldönümü..nice güzel mutlu yıllara inşallah...ama bana slm vermemişsin((bi de yarenin durumuna çok sevndm maşallah ona..arasa da maşallah yaa..ayy kuzucuk kurtulsun buhardan...
yok canm bana da slm yoktuu
hadi bakalım şükürler olsun bak sen söliyince hatırladım benimde hamilelik öncesi demişlerdi rahim ters diye :)kızlar merhaba tekrar
bugün dr a gittim
smear aldı
çatala çıktım mecburen
adet görmememin sebebi belli oldu
cerazette adet olmasını engellermiş,
songül senin olmamanın sebebi de cerazette sanırım
buarada rahmim geriye dönükmüş,rahim ağzımda yara oluşmuş ve pko devam ediyormuş
dr dan çok memnun kaldım, sonunda kafama göre bir dr buldum
çok ilgili birisi,her şeyi tek tek anlattı,sormak istediğiniz bişey var mı diye sordu
çok mutluyum
dr a korkarak hamilemiyim diye sordum ve olmadığım cevabını aldım, içimden derin bir oh çektim
evet canım dişten demiş doktor makatta 3 çatlağımız varmış
hadi bakalım şükürler olsun bak sen söliyince hatırladım benimde hamilelik öncesi demişlerdi rahim ters diye :)
Kizlar babamiz bugun aldi arabayi bugun gezdircek bizi:)
Ayy bi.heycanli ki sormayin
mayisin.ilk haftasi memlekete gitcektik birhafta ongunlugune
nisan da mi gitsek dio hevesinden:)
kızlar merhaba tekrar
bugün dr a gittim
smear aldı
çatala çıktım mecburen
adet görmememin sebebi belli oldu
cerazette adet olmasını engellermiş,
songül senin olmamanın sebebi de cerazette sanırım
buarada rahmim geriye dönükmüş,rahim ağzımda yara oluşmuş ve pko devam ediyormuş
dr dan çok memnun kaldım, sonunda kafama göre bir dr buldum
çok ilgili birisi,her şeyi tek tek anlattı,sormak istediğiniz bişey var mı diye sordu
çok mutluyum
dr a korkarak hamilemiyim diye sordum ve olmadığım cevabını aldım, içimden derin bir oh çektim
ama bu resmi daha önce görmüştüm yeni resim yok mu?Eki Görüntüle 1012567 güldenim ve ailesi huzurlarınızda efenimmmm...
ay cnm geçmiş olsun erdemimeevet canım dişten demiş doktor makatta 3 çatlağımız varmış
hadi bakalım şükürler olsun bak sen söliyince hatırladım benimde hamilelik öncesi demişlerdi rahim ters diye :)
cnm randevuları ona göre ayarlıyordur herhaldeii canm en azından sebebini biliyosunuz...çatlak mı varmış oyy kıymam kuzuma yaa nasıl canı yanıyodur yaparken....bepanten sür canm dr tavsiye etmiştr gerçi ama
tekrar hayırlı olsun canm kazasız belasız güle güle binin..
hadi geçmiş olsun atlattın..kafana göre dr bulmak önemli ya...bu arada ayy 45 dk çok uzun kızzz dışarda bekleyen hasta olmak istemezdim heee:))
evet canım dişten demiş doktor makatta 3 çatlağımız varmış
ama bu resmi daha önce görmüştüm yeni resim yok mu?
ay cnm geçmiş olsun erdemime
bol bol kayısı kaynatıp suyunu içirde erdem yaparken daha da zorlanmasın kuzum
dr a sordum bi sakıncası var mı diye
o da ayakta fazla durunca ve ağır kaldırınca belin ağrır dedi, başka sakıncası yok şimdilik dedi
cnm randevuları ona göre ayarlıyordur herhalde
çünkü benden önce de hastası vardı ama ben hiç beklemedim bana denilen saatte dr odasındaydım:)
ultrasonda herşeyi iyice gösterdi bana
buarada göğüs ultrasonu nasıl bişey?dr hiç yaptırdın mı diye sordu, bende yaptırmadım dedim.o da bi ara yaptırırsan iyi olur dedi
ama bu resmi daha önce görmüştüm yeni resim yok mu?
ay cnm geçmiş olsun erdemime
bol bol kayısı kaynatıp suyunu içirde erdem yaparken daha da zorlanmasın kuzum
dr a sordum bi sakıncası var mı diye
o da ayakta fazla durunca ve ağır kaldırınca belin ağrır dedi, başka sakıncası yok şimdilik dedi
cnm randevuları ona göre ayarlıyordur herhalde
çünkü benden önce de hastası vardı ama ben hiç beklemedim bana denilen saatte dr odasındaydım:)
ultrasonda herşeyi iyice gösterdi bana
buarada göğüs ultrasonu nasıl bişey?dr hiç yaptırdın mı diye sordu, bende yaptırmadım dedim.o da bi ara yaptırırsan iyi olur dedi
cnm bende yaptrmadım ama biraz acıyo bildiğim kadaryla..yaptrmak lazım aslında önemli çünkü de cesaret istyo biraz:)
kızlar sibel benim resmimi hiç görmemiş oyndan rica ettim yaseminimden:
yeni çekince atıcam söz
teşekkürler yaseminimm
yok ki tatlım ama güldenim atarsa bende seve seve yüklerim..
buarada göğüs ultrasonu ben daha yeni yaptırdım. bildiğin ultrason cihazını göğsündeve koltuk altında gezdiriyo hepsi bu
cnm peki mamografideki gibi göğsün açık mı olacak?
ay ben çok utanırım eğer öyleyse
malesef açık oluo cnm... bende smeer e o yüzden gidemiyorum ya zaten belki saçma ama çekiniyorum işte ay o daha zor bence
betül, kızlar ben o makattaki çatlağı minadan çok iyi biliyorum. hyatımızın yaklaşık 3 ayını kabusa çeviren doktorların bir yığın tetkik yaptığı halde kızımın acısı çözeedikleti ve en sonunda popoda çatlak olabilir diyen doktorumuzun bepantene önermesiyle 2 günde şak diye çözülen sorun.. mina 2,5 ya da 3 aylıken başlayan şiddetli neredeyse nöbet şeklinde başlayıp 10 dk süren felaket bir ağlama ile doktora götürdük. idrar ve kan tahlilleri temiz çıktı. bedenine muayene edildi ve bir doktor epilepsiden şüphelendi ve eeg çektirmemizi önerdi. hayatımın en acı bir haftasını ya kızımda bu hastalık varsa diye ağlayarak geçirdim çünkü bize söylelnen epilepsinin bu türünün %90 oranında tedavisi yok ve beyin hasarı var. 1 hafta sonra sonuçlar çıktı çokkk şükür hiçbirşey yok ama hala ağlama devam. sonunda doktorumuz poponun biraz içersinde çatlak varsa ondan olabilir dedi ve krem önerdi. 2 gün kullanmamızla ağlamalarımız bitti. diyeceğim o ki minicik bir çatlak ne tür hastalıkları bile anımsatıp korkutabiliyor insanı belirtileer aynı olunca. Allah kimsenin başına vermesin.... şimdi yazdıklarınızı okuyunca o dönemi hatırladım ....
ben bugün o kadar gergindim ki zaten o yüzden
ama dr çok rahatlattı
bir de üzerimde örtü olduğu için sanki giyinikmişim gibi hissettim
offff ikisi de çok zor
geçmiş olsun cnm ne kadar zorbetül, kızlar ben o makattaki çatlağı minadan çok iyi biliyorum. hyatımızın yaklaşık 3 ayını kabusa çeviren doktorların bir yığın tetkik yaptığı halde kızımın acısı çözeedikleti ve en sonunda popoda çatlak olabilir diyen doktorumuzun bepantene önermesiyle 2 günde şak diye çözülen sorun.. mina 2,5 ya da 3 aylıken başlayan şiddetli neredeyse nöbet şeklinde başlayıp 10 dk süren felaket bir ağlama ile doktora götürdük. idrar ve kan tahlilleri temiz çıktı. bedenine muayene edildi ve bir doktor epilepsiden şüphelendi ve eeg çektirmemizi önerdi. hayatımın en acı bir haftasını ya kızımda bu hastalık varsa diye ağlayarak geçirdim çünkü bize söylelnen epilepsinin bu türünün %90 oranında tedavisi yok ve beyin hasarı var. 1 hafta sonra sonuçlar çıktı çokkk şükür hiçbirşey yok ama hala ağlama devam. sonunda doktorumuz poponun biraz içersinde çatlak varsa ondan olabilir dedi ve krem önerdi. 2 gün kullanmamızla ağlamalarımız bitti. diyeceğim o ki minicik bir çatlak ne tür hastalıkları bile anımsatıp korkutabiliyor insanı belirtileer aynı olunca. Allah kimsenin başına vermesin.... şimdi yazdıklarınızı okuyunca o dönemi hatırladım ....
geçmiş olsun cnm allah bir daha yaşatmasınçok şüür ki bişey yokmuş cnm buna şükür. ama o acı bekleyişi çok ii bilirim. bal böcüğümde 2 aya kadar sarılık geçmeyince dr troidden şüphelendi ki bu bebek için çok sıkıntı . ve malesef yüksek çıktı beynimizden vurulmuşa döndük. halbuki topuk kanında çıkmamıştı. dr bundan şüphelenerek bi ihtimal anne sütünden olabilir dedi ve 2 gün sütten kestik yavrum ne kadar ağladı o 2 gün. o ağladı ben ağladım kabus gibiydi şimdi bile hatırlayınca gözlerim doldu. 2 günsonunda test tekrarlandı ki değerler düşmüş anne sütü kaynaklıymış. ama o 2 gün snki asır oldu geçmedi. kabus gibiydi. değerlerin düşmemesi ihtimali ve süreci düşünmek beni çıldırtmıştı resmen. rabbime sonsuz şükürler olsun.
off bayan olmak çok zor... şimdi bile gerildim
çok şüür ki bişey yokmuş cnm buna şükür. ama o acı bekleyişi çok ii bilirim. bal böcüğümde 2 aya kadar sarılık geçmeyince dr troidden şüphelendi ki bu bebek için çok sıkıntı . ve malesef yüksek çıktı beynimizden vurulmuşa döndük. halbuki topuk kanında çıkmamıştı. dr bundan şüphelenerek bi ihtimal anne sütünden olabilir dedi ve 2 gün sütten kestik yavrum ne kadar ağladı o 2 gün. o ağladı ben ağladım kabus gibiydi şimdi bile hatırlayınca gözlerim doldu. 2 günsonunda test tekrarlandı ki değerler düşmüş anne sütü kaynaklıymış. ama o 2 gün snki asır oldu geçmedi. kabus gibiydi. değerlerin düşmemesi ihtimali ve süreci düşünmek beni çıldırtmıştı resmen. rabbime sonsuz şükürler olsun.
aynen cnm
her derdi biz çekiyoruz(allah beterinden korusun)
erkeklerin hiç böyle derdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?