2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kasardan degil o keci boynuzu ozinden:)
Cidden var mi degisme yaseminim

ayy bilmem ki songülüm yaa ama benim kızı baz alırsak keçi boynuzu özüne haksızlık etmiş oluruz bal böcüğüm annesini bi gün yiyip sevindiriyo sonra o mutlulukla 3 gün idare ettiriyo...

arasın kontrolü mü vardı?
ne dedi dr?

Evet cnm astim ile ilgiki kontrole vardi cok sukur herssy yolundaymis cok guzel gordi arasi
Mayisa kadar trdavi devam duruma gore eylylde karar verulcek buhar kullanicakmi diyr ekimde grip asisi mutlaka
bingildagimiz kapanmis ben bingikdak diye nereye bakiyorsam artik
he bu arada oradada numaradan aglama yapti cok komikti arasin hali hemen o tavri sordum
yabanci bir terim kullandi o donem dedi is annemozde bitiyor dedi aglasin annesi dedi yoksa buyik bir kisir dongu olusir dedi
ama baba icin ayniaini soylemedi kisitli zaman oldugundan biraz esneme olabilir dedi
Keci boynuzi yaramis ara 6 haftada 6oo gr a yakin almis
hastayken 3oo gr kaybetmiati onuda toplamisiz

cnm güzel haberler inşallah cn:

Haha zorla oldu ama:)
Sagilun kizlar
aksam yemek yedik.esim.kislik kaban almis ama degistim utanmadan.mevsimlik aldim bende ina sisme yelek aldimm

ay arasin kontrolunude sormadiniz cok alingan gordim kendimi

ama ama ben sana küstüm yaaaa:
sen bana konturolden bahsetmedinki
nasıl geçti konturol şekerim üstelik bi öncekigünde konuştuk yani ahannda ben sana küstüm
yavuz hırsız evsahibiini bastırırmış benimki öyle oldu dimi
ama ciden haberim yoktu şekerimm

Guldencim
igretmen guzel seyker dedi yarrn icin
sinifta algisi en yuksek ogrenci dedo hatta yoruma acik sorulan sirulara en mantiklo yaren cvp veriyormus

kocaman bi alkış yarenime
ee onun evdeki öğretmeni kimmmm:

Desene annesi onunlada yetiniyor
aynen tatlım aynen

Haha yanliz dikkatini cekerse yorum yapiyormus cok anasi kililli mesaj sayilarimdan da anlasikdigi uzere
diycektim de vazgeçtim anasının kızı diye:)

ha ha bastır güldenimmm:)

Cnm burda yazmistim sankimmm
neyseee
Ay evet yarenin evde ogretmeni var ama kas kalktimmmi is bitti:)
Bu arada sorucam unutuyorum fis fis inizi kullanmayi biraktinuzmi

yani tam kaç kilo arasım şimdi bide boyu kaç şekerimmm:

aynen tatlım aynen

diycektim de vazgeçtim anasının kızı diye:)

ha ha bastır güldenimmm:)

dimi ama:

Cnm burda yazmistim sankimmm
neyseee
Ay evet yarenin evde ogretmeni var ama kas kalktimmmi is bitti:)
Bu arada sorucam unutuyorum fis fis inizi kullanmayi biraktinuzmi

tatlım yazmışsındır ama ben görmedim yani gözümden kaçmış özür:
hahahahaha:
10 gün demişti zaten bıraktık nil şimdi gayet iyi çok şükür cnnm:
aman nazar deymesinnn:

Amam dilini isir canim:)
Dun dr bize ole dedi:)
Canim 128oo (300 kaybetmese 131oo olcakti)
84 cm
Nil kac cn di

oh maşallah kuzuya
inşallah hava kullanmı tamamen biter
bıngıldak kapanması da hayırlı olsun
bişey soracağım anne ne yapabilirki numaradan ağlama döneminde, yani nasıl davranmak gerekiyormuş?
bir de benim de defneyle zamanım kısıtlı ben ne yapacağım bu durumda?

merhaba arkadaşlar nasılsınız.ara ara takipteyim sizleri.
bir sürü sorum var umarım cevap verirsiniz.
kızım tam 12 aylıkken sağlık ocağındaki ebe bıngıldak kapanmış devit 3 verme artık dedi kendi doktoruna sormadan ben bıraktım devit 3 ü iyimi yaptım bilmiyorum.sizler ne zaman bıraktiniz yoksa hala devam mı ediyorsunuz.
2. demir ilaCINI DOĞRU DÜRÜST VERMEMİŞTİMN 12 DEN SONRADA ONU KESTİM 12. AYDA TEST YAPTIRMAM LAZIMDI ONUDA YAPTIRMADIM.sizler yaptırdınızmı.kışın kontrollere göttürmedim 3 aydır çünkü hastaneler resmen mikrop kaynıyor grip felaket salgın halde diye.

3. kızım son dakka yani 14 ay bitti 15 ayında yürümeye ve emeklemeye başladı.bundan dolayı sanırım gelişimi yavaşladı boy uzaması azaldı sanki sizlerdede öyle bişey varmı kilo ve boy uzaması azaldımı.bu durum normalmi.gelişim nöbetleşe devam eder demişlerdi gerçi.

Cnm baba kisitli zaman gecordigindeb esnek olunmali dedi belko sizin icin de aynidir
en cok anne ile zaman gecirdiginden anne aglamasini diymazdan gelicek dedi yoksa kisir dongu oluaur dedi
baska yone ilgi cekmejte yok dedi
zaten aglayarak yaptiramicagiji anlicak zaman sonra

cnm bizde o zaman babaanne ağlamasını duymazdan gelecek bense esnek olacağım demektir bu
çünkü sabah8 akşam 7:30(en iyi ihtimalle) babaannede benimle ise geçirdiği zaman çok az

cnm bizde o zaman babaanne ağlamasını duymazdan gelecek bense esnek olacağım demektir bu
çünkü sabah8 akşam 7:30(en iyi ihtimalle) babaannede benimle ise geçirdiği zaman çok az

Cnm demekki az zaman gecirdigi icib buna notmal bakiliyor cunku babamiz kiyamaz dedigimde az zamab geciriyor esnek olalim dedi
pekala babnneniz yapabilirmi
mesela ben yaparim kas kalktimmi tamam ama toruna kiyabilirmi

cnm 1. benim son nili profösöre gittiğimde bana d vitaminine devam dedi mayısa kadar devam edeceğiz sanıyorum cnm:
demire gelince öncebi tahlil yaptırıp ona göre devam et bende vermiyorum demir ilacı
doktora gelince biz 3 aydabir devam edicez 2 yaşına kadar ama hasta oldukça mecbu r gidiyoruz
gelişiminin yürümesile alakası yokcnm kilonun ola bilir ama bence boyla alakalı değil ..

Evet cnm 13 kg 100 gr olcakti kg kaybetmes
simdi 128oo cok guzel buldu gelisimini
nilede masalla
kac kgydi unuttumm

ay aras bana zayif gekiyor ama dr ileride dedi anlamadm

özrünüz kabul edildi efemmmm:
:):)

teşekkür edrmmmmm..,,

tam konuşamadım ama diştenmiş sanırım

ay çok canım çektiiii

canım benim valla deniz başka bişi yaaa
valla öyle betülüm erdem psşs masılmş dişten demiş dr herhalde değil mi.

benmde sabah aklıma gelmişti abla ya yuakın dedim yıldönümü..nice güzel mutlu yıllara inşallah...ama bana slm vermemişsin((bi de yarenin durumuna çok sevndm maşallah ona..arasa da maşallah yaa..ayy kuzucuk kurtulsun buhardan...

yok canm bana da slm yoktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…