- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.381
Kasardan degil o keci boynuzu ozinden:)
Cidden var mi degisme yaseminim
cnm senin keçiboynuzu özünün markası ne?
arasın kontrolü mü vardı?
ne dedi dr?
ayy bilmem ki songülüm yaa ama benim kızı baz alırsak keçi boynuzu özüne haksızlık etmiş oluruzbal böcüğüm annesini bi gün yiyip sevindiriyo sonra o mutlulukla 3 gün idare ettiriyo...
ohhh kocaman bi alkış o zaman kuzularımızın ablası yareneeeeeee
Gunaydın cnm
Anı mısafırı sevmıyorum ama hayır dıyemeyecegım ınsanlar olunca mecbur agırladım
Dedıgın gıbı benımde ev temızse zorlanmam nıda da hasta olmasaydı hıc takmazdım zaten..
Hamuru ıstersen bıraz kalın yapıp deneyebılırsın guzel kabarıyo..
Songul sanada gunaydın cnm..
Ben cıktım kızlar gorsrz..
Haha zorla oldu ama:)
Sagilun kizlar
aksam yemek yedik.esim.kislik kaban almis ama degistim utanmadan.mevsimlik aldim bende ina sisme yelek aldimm
ay arasin kontrolunude sormadiniz cok alingan gordim kendimi
Guldencim
igretmen guzel seyker dedi yarrn icin
sinifta algisi en yuksek ogrenci dedo hatta yoruma acik sorulan sirulara en mantiklo yaren cvp veriyormus
aynen tatlım aynenDesene annesi onunlada yetiniyor
diycektim de vazgeçtim anasının kızı diye:)Haha yanliz dikkatini cekerse yorum yapiyormus cok anasi kililli mesaj sayilarimdan da anlasikdigi uzere
ha ha bastır güldenimmm:)cnm güzel haberler inşallah cn:
ama ama ben sana küstüm yaaaa:
sen bana konturolden bahsetmedinki
nasıl geçti konturol şekerim üstelik bi öncekigünde konuştuk yani ahannda ben sana küstüm
yavuz hırsız evsahibiini bastırırmış benimki öyle oldu dimi
ama ciden haberim yoktu şekerimm
kocaman bi alkış yarenime
ee onun evdeki öğretmeni kimmmm:
cnm güzel haberler inşallah cn:
ama ama ben sana küstüm yaaaa:
sen bana konturolden bahsetmedinki
nasıl geçti konturol şekerim üstelik bi öncekigünde konuştuk yani ahannda ben sana küstüm
yavuz hırsız evsahibiini bastırırmış benimki öyle oldu dimi
ama ciden haberim yoktu şekerimm
kocaman bi alkış yarenime
ee onun evdeki öğretmeni kimmmm:
Evet cnm astim ile ilgiki kontrole vardi cok sukur herssy yolundaymis cok guzel gordi arasi
Mayisa kadar trdavi devam duruma gore eylylde karar verulcek buhar kullanicakmi diyr ekimde grip asisi mutlaka
bingildagimiz kapanmis ben bingikdak diye nereye bakiyorsam artik
he bu arada oradada numaradan aglama yapti cok komikti arasin hali hemen o tavri sordum
yabanci bir terim kullandi o donem dedi is annemozde bitiyor dedi aglasin annesi dedi yoksa buyik bir kisir dongu olusir dedi
ama baba icin ayniaini soylemedi kisitli zaman oldugundan biraz esneme olabilir dedi
Keci boynuzi yaramis ara 6 haftada 6oo gr a yakin almis
hastayken 3oo gr kaybetmiati onuda toplamisiz
aynen tatlım aynen
diycektim de vazgeçtim anasının kızı diye:)
ha ha bastır güldenimmm:)
Cnm burda yazmistim sankimmm
neyseee
Ay evet yarenin evde ogretmeni var ama kas kalktimmmi is bitti:)
Bu arada sorucam unutuyorum fis fis inizi kullanmayi biraktinuzmi
yani tam kaç kilo arasım şimdi bide boyu kaç şekerimmm:
dimi ama:
tatlım yazmışsındır ama ben görmedim yani gözümden kaçmış özür:
hahahahaha:
10 gün demişti zaten bıraktık nil şimdi gayet iyi çok şükür cnnm:
aman nazar deymesinnn:
Evet cnm astim ile ilgiki kontrole vardi cok sukur herssy yolundaymis cok guzel gordi arasi
Mayisa kadar trdavi devam duruma gore eylylde karar verulcek buhar kullanicakmi diyr ekimde grip asisi mutlaka
bingildagimiz kapanmis ben bingikdak diye nereye bakiyorsam artik
he bu arada oradada numaradan aglama yapti cok komikti arasin hali hemen o tavri sordum
yabanci bir terim kullandi o donem dedi is annemozde bitiyor dedi aglasin annesi dedi yoksa buyik bir kisir dongu olusir dedi
ama baba icin ayniaini soylemedi kisitli zaman oldugundan biraz esneme olabilir dedi
Keci boynuzi yaramis ara 6 haftada 6oo gr a yakin almis
hastayken 3oo gr kaybetmiati onuda toplamisiz
Amam dilini isir canim:)
Dun dr bize ole dedi:)
Canim 128oo (300 kaybetmese 131oo olcakti)
84 cm
Nil kac cn di
oh maşallah kuzuya
inşallah hava kullanmı tamamen biter
bıngıldak kapanması da hayırlı olsun
bişey soracağım anne ne yapabilirki numaradan ağlama döneminde, yani nasıl davranmak gerekiyormuş?
bir de benim de defneyle zamanım kısıtlı ben ne yapacağım bu durumda?
kız 131 dediğin ne ben anlamadım yani 13kilo 100 grm:
nil 85 cm
Cnm baba kisitli zaman gecordigindeb esnek olunmali dedi belko sizin icin de aynidir
en cok anne ile zaman gecirdiginden anne aglamasini diymazdan gelicek dedi yoksa kisir dongu oluaur dedi
baska yone ilgi cekmejte yok dedi
zaten aglayarak yaptiramicagiji anlicak zaman sonra
cnm bizde o zaman babaanne ağlamasını duymazdan gelecek bense esnek olacağım demektir bu
çünkü sabah8 akşam 7:30(en iyi ihtimalle) babaannede benimle ise geçirdiği zaman çok az
merhaba arkadaşlar nasılsınız.ara ara takipteyim sizleri.
bir sürü sorum var umarım cevap verirsiniz.
kızım tam 12 aylıkken sağlık ocağındaki ebe bıngıldak kapanmış devit 3 verme artık dedi kendi doktoruna sormadan ben bıraktım devit 3 ü iyimi yaptım bilmiyorum.sizler ne zaman bıraktiniz yoksa hala devam mı ediyorsunuz.
2. demir ilaCINI DOĞRU DÜRÜST VERMEMİŞTİMN 12 DEN SONRADA ONU KESTİM 12. AYDA TEST YAPTIRMAM LAZIMDI ONUDA YAPTIRMADIM.sizler yaptırdınızmı.kışın kontrollere göttürmedim 3 aydır çünkü hastaneler resmen mikrop kaynıyor grip felaket salgın halde diye.
3. kızım son dakka yani 14 ay bitti 15 ayında yürümeye ve emeklemeye başladı.bundan dolayı sanırım gelişimi yavaşladı boy uzaması azaldı sanki sizlerdede öyle bişey varmı kilo ve boy uzaması azaldımı.bu durum normalmi.gelişim nöbetleşe devam eder demişlerdi gerçi.
Cnm baba kisitli zaman gecordigindeb esnek olunmali dedi belko sizin icin de aynidir
en cok anne ile zaman gecirdiginden anne aglamasini diymazdan gelicek dedi yoksa kisir dongu oluaur dedi
baska yone ilgi cekmejte yok dedi
zaten aglayarak yaptiramicagiji anlicak zaman sonra
Evet cnm 13 kg 100 gr olcakti kg kaybetmes
simdi 128oo cok guzel buldu gelisimini
nilede masalla
kac kgydi unuttumm
ay aras bana zayif gekiyor ama dr ileride dedi anlamadm
cnm bizde o zaman babaanne ağlamasını duymazdan gelecek bense esnek olacağım demektir bu
çünkü sabah8 akşam 7:30(en iyi ihtimalle) babaannede benimle ise geçirdiği zaman çok az
özrünüz kabul edildi efemmmm:
:):)
valla öyle betülüm erdem psşs masılmş dişten demiş dr herhalde değil mi.tam konuşamadım ama diştenmiş sanırım
ay çok canım çektiiii
canım benim valla deniz başka bişi yaaa
benmde sabah aklıma gelmişti abla ya yuakın dedim yıldönümü..nice güzel mutlu yıllara inşallah...ama bana slm vermemişsinHerkeze gunaydin hayirli cumalar kizlar
hevincim cok cok.gecmis olsun rabbim bir daha gostermesin
benicim atesiniz tekrarlamos cok uzuldim bakalim dr ne dicek
guldencim saclarini gule gule kullan bir foto isteriz artik
minam masalla misafirleri halletmissin aynigin icinde zor olmalo
Beysalcim aradim ama uygun degildin sanirim ne olduko kuzima ay oksuruk cok duyuyorum birde bogmaca salgini varmis rabbim korusun gerci asili bizimkiler sukur
ay dun bizim evlilik yildonumumuzde kimse farketmemis
yok canm bana da slm yoktuugel tatlım sana da yaparım hamurum da var nasılsa hazır:)
geçmiş olsun bu arada hayırlı haberler alırsınız inş.
sağol teyzesi sana da günaydın. kız o saatte ütüye erinmedin mi her işi kalkıp yapaprım da ütüyü değilll
çok geçmiş olsun cnmm ii haberler alırsınız inş. bi daha çıkmasın ateşi.
ayyy çok fena yandı harbiden damağım
günaydın tatlım hamur çok lezetli istersen kalında yapabilirisn
hmmm bi bana slm yok bi ben mi cezalyım kiiineyse kutlamıştım ama bi daha kutlayayaım anlamadan geçirecğiniz nice dokuz senelere inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?