- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.821
cnm ne oldu ablanın doktor işi peki inşallah güzel haberler almıştır.
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl?
senin görüşmen nezaman sonuçlanacak?
cvr bayağdır girmiyosun cnm emiri merak ediyorum.
akşamda kimse yokmuş hiç geçmiş birikmemiş hayel kırıklığına uğradım.
songülüm arkadaşınla ilgili habrleri bekliyoruz.
benicim senin arkadaşının bebeği ne oldu cnminşallah iyidir?
nuray, yasemin, nilay, betül, songül, funda, bifatma, katreynur, beni, wavs, helin, cvr, özcenanım, plesebu, sibel,ayşegül,dilek.
unuttuğum yoktur inşallah kızlar herkese günaydınnnn:
hamarat anneler elmalı turta yada tart trifi istiyorum denenmiş tescillenmiş:)
aaa gözümden kaçmışşş hemen bakıyorum tatlım. eşim elmalı şeyleri çok severde elmalı kurabiyeden başka bişey yapayım diyorum bakalımBenim tarif var canim diger bolumde elmali anne turtasi yaziyo hep yapiyodum esimde severdi ama son zamanlarda pek yapmadim yani ama cok guzel oluyo istersen bi bak.
Benim tarif var canim diger bolumde elmali anne turtasi yaziyo hep yapiyodum esimde severdi ama son zamanlarda pek yapmadim yani ama cok guzel oluyo istersen bi bak.
Benim tarif var canim diger bolumde elmali anne turtasi yaziyo hep yapiyodum esimde severdi ama son zamanlarda pek yapmadim yani ama cok guzel oluyo istersen bi bak.
Iyiyim canım Defne de iyi.cnm ne oldu ablanın doktor işi peki inşallah güzel haberler almıştır.
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl?
senin görüşmen nezaman sonuçlanacak?
cvr bayağdır girmiyosun cnm emiri merak ediyorum.
akşamda kimse yokmuş hiç geçmiş birikmemiş hayel kırıklığına uğradım.
songülüm arkadaşınla ilgili habrleri bekliyoruz.
benicim senin arkadaşının bebeği ne oldu cnminşallah iyidir?
nuray, yasemin, nilay, betül, songül, funda, bifatma, katreynur, beni, wavs, helin, cvr, özcenanım, plesebu, sibel,ayşegül,dilek.
unuttuğum yoktur inşallah kızlar herkese günaydınnnn:
Günaydın cnm iyiyizcanım çok ilginçler bu bebişler ya arkadaşın bebeği annesi wc ve anyoya girdiği an çığlık kıyamet ağlardı kendi nerde girsin... mina özellikle karanlığı kollar yaramazık için :)
günaydın canım nasılsınız ana kız?
iyiyiz anım sen nasıılsın?
günatdın canım iyilik sizde ne var ne yok :)
günaydın tüm annişler...
bizde herşey yolunda kahvatı ediyoruz irazdan bi yürüüş yapacağız kızımla :)
artık eski formumuza dönmek lazım :)
Çok güzelArkasasim dün ise başladı bu cicegi gonderdim guzelmi kizlar
Gunaydin canim ablam bi ozel doktora cikti ama daha oncedende tedavi gormustu bu doktorda bi tarafta hic yumurta yok diger tarafta iki tane var onlarda pek gelismemis demis ilac vermis bidahaki ay yumurtar gelisip gelismedigine bakicak.ama ablam bidahaki ay onceden gittigi doktoruna gidicek o doktor sehir disindaymis ozamana kadar gelir artik ve direk tup bebek istiycek bakalim hayirlisi ins.hersey yolunda giderde bu sefer olur sizde dualrinizi eksik etmeyin.
Herkese gunaydin vaktim oldukca girmeye calisicam ins.herkes iyidir eren sabahin 6bucugunda uyandi simdi uyuyo bakalim.ama annem ilgilendi oh ben yattim.
hazır seni yakalamışken bi kaç sorum olcak cnm. birincisi,hamuru borcama yayarken borcamı yağlayıp unluyo musun. ikinci sorum elmaları kavurduktan sonra soğutup mu hamurun üstüne koyuyosun?üçüncü sorum rendeleyeceğin hamuru dolapta filan bekletiomusun hamur yumuşak ya rendelenmez herhalde.ay ne çok soru sordum ama hepsi püf noktası
hamarat anneler elmalı turta yada tart trifi istiyorum denenmiş tescillenmiş:)
Gunaydin canim ablam bi ozel doktora cikti ama daha oncedende tedavi gormustu bu doktorda bi tarafta hic yumurta yok diger tarafta iki tane var onlarda pek gelismemis demis ilac vermis bidahaki ay yumurtar gelisip gelismedigine bakicak.ama ablam bidahaki ay onceden gittigi doktoruna gidicek o doktor sehir disindaymis ozamana kadar gelir artik ve direk tup bebek istiycek bakalim hayirlisi ins.hersey yolunda giderde bu sefer olur sizde dualrinizi eksik etmeyin.
Herkese gunaydin vaktim oldukca girmeye calisicam ins.herkes iyidir eren sabahin 6bucugunda uyandi simdi uyuyo bakalim.ama annem ilgilendi oh ben yattim.
Gunaydin kizlar
Herkes iyiymis cok sukur
Fundacim dunku görusmen ins hayirli sonuclar getirir..
Guldencim arkadasin bebegi ayni malesef makinelere bagli oldugundan enfeksiyon kapma riski yuksek oluyo herhal
Yeni hastaneye yatip cikmislarevde iki hemsireyle bakiliyor..
Betul cicek cok guzelmis :)
Benim nidosum dun bi tik daha iyiydi:)
Beyzayi alinca alisverise gittik (uzun alisvrs degil bahce icin bikac sey almam lazimdi) beraber 1 saat dolandik ama iki cocukla zor biraz ikiside alisveris arabasinda aldiklarimida kenara köseye koydum iste:)
Aksam kimse yokmus bende kizlari yatirdiktan sonra koltukta uyuyakalmisim:) kalktim yarim yamalak mutfagi toplayip devam uyudum:)
Bugunde eltime gidicez diger eltimle ins:)
Herkesin guzel baslayan gunu guzelliklerle bitsin ins gorusuruz
Söylemeden gecmim dun cok muhabbeti gecince benimde cnm mercimek koftesi istedi:)
Esim bu sey acayip guzel oluyo fazla yemek yemesem yine tabak bitecek diyo
Bide rejime baslamasi lazim:)
İnşallah hayirlisi ile olur canım Rabbim ablana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahGunaydin canim ablam bi ozel doktora cikti ama daha oncedende tedavi gormustu bu doktorda bi tarafta hic yumurta yok diger tarafta iki tane var onlarda pek gelismemis demis ilac vermis bidahaki ay yumurtar gelisip gelismedigine bakicak.ama ablam bidahaki ay onceden gittigi doktoruna gidicek o doktor sehir disindaymis ozamana kadar gelir artik ve direk tup bebek istiycek bakalim hayirlisi ins.hersey yolunda giderde bu sefer olur sizde dualrinizi eksik etmeyin.
Gunaydin kizlar
Herkes iyiymis cok sukur
Fundacim dunku görusmen ins hayirli sonuclar getirir..
Guldencim arkadasin bebegi ayni malesef makinelere bagli oldugundan enfeksiyon kapma riski yuksek oluyo herhal
Yeni hastaneye yatip cikmislarevde iki hemsireyle bakiliyor..
Betul cicek cok guzelmis :)
Benim nidosum dun bi tik daha iyiydi:)
Beyzayi alinca alisverise gittik (uzun alisvrs degil bahce icin bikac sey almam lazimdi) beraber 1 saat dolandik ama iki cocukla zor biraz ikiside alisveris arabasinda aldiklarimida kenara köseye koydum iste:)
Aksam kimse yokmus bende kizlari yatirdiktan sonra koltukta uyuyakalmisim:) kalktim yarim yamalak mutfagi toplayip devam uyudum:)
Bugunde eltime gidicez diger eltimle ins:)
Herkesin guzel baslayan gunu guzelliklerle bitsin ins gorusuruz
Söylemeden gecmim dun cok muhabbeti gecince benimde cnm mercimek koftesi istedi:)
Esim bu sey acayip guzel oluyo fazla yemek yemesem yine tabak bitecek diyo
Bide rejime baslamasi lazim:)
Amin canim cok sagol ins. burayada yazarim hayirli haberleri.Iyiyim canım Defne de iyi.
Valla görüşme ne zaman belli olacak belli değil cnm
Günaydın cnm iyiyiz
Çok güzel
Cnm hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kucagini boş bırakmasın
ohhh ohh bune hamaratlık yaa:
inşallah güzel sonuçlar olur cnm dualarımız sizinle..
inşallah toparlasın bebek kendini ay anneyi düşünemiyorum allahımyardımcısı olsun başımıza ne gelecek belli değil..
cnm bu arada mercimek köftemin bukadar sevilmesine bayıldım
benim ordaysan senin pizza hamuru hangi sayfadaydı cnm:?
İnşallah hayirlisi ile olur canım Rabbim ablana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
Kofte çok güzel gercekten canım yap yeniden madem eşin istiyor
bugün.iyi gezme sler izenida da iyilesmis uzmze annesini
kızlar masal artık sabah 10.30da kalkıo oyuzden sabhları gıremıom onceden erkek kalkınca yatak keyfı yapıoduk o ara bı grıodum
sımdı anaca kalkıp kahvaltı hazırlayp yapıoruz ee öğlen oluo
busferde uyumadan once corba ıcsın dıe hazırlayayım yedıreyım dıorum
bu saattede uyuo sımdı o uyumusken gırebıldım
3/4gundur bu sekılde gec kalkıo ondan sabahları gremıom kızlar
aksamda yıne9.30yada 10da uyuo ama sabah keyıf yapıoz artık sukur songullll bızde sabah uykucusu olduk :)
gercı zaten8-9arası kalkıodu yıne erken sayılmazdı ama 10.30daha ıyı geldı:)
nılay hava soguk kız sabh o saatte mınayla mı cıkıon yuruyuse
hatta 11gbı kar yagdı yagmurla karısık 15dak kadar farkettınmı osıra gördunmü
bu ara bız cıkmıoz komsu gezmelerı yapıoz:)
oh maşallah masalakızlar masal artık sabah 10.30da kalkıo oyuzden sabhları gıremıom onceden erkek kalkınca yatak keyfı yapıoduk o ara bı grıodum
sımdı anaca kalkıp kahvaltı hazırlayp yapıoruz ee öğlen oluo
busferde uyumadan once corba ıcsın dıe hazırlayayım yedıreyım dıorum
bu saattede uyuo sımdı o uyumusken gırebıldım
3/4gundur bu sekılde gec kalkıo ondan sabahları gremıom kızlar
aksamda yıne9.30yada 10da uyuo ama sabah keyıf yapıoz artık sukur songullll bızde sabah uykucusu olduk :)
gercı zaten8-9arası kalkıodu yıne erken sayılmazdı ama 10.30daha ıyı geldı:)
canım ıns grsmen ıstedgın gbı sonuclanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?