- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.801
Canim yazdım diğer sayfaya göz atabilirsin olur canım kurabiye iki gün bekledi dışarda tadı halen mükemmeldi ağzı açık durmadiktan sonra bayatlamaz sanırım
Buarada benim canimda çok mercimek köftesi canım cekiyordur bayasır ama eşim sevmediği icin kendimede tek yapmıyorum misafir geldiğinde ilk işim mercimekli kofteyi deneyeceğim tarif için teşekkür ederim güldencigim
Yada guldencigim yarın yapacaksan buzluga at misafir geldiğinde çıkar ben öyle yaptım tadida yerindeydi hale
Çok geçmiş olsun canim kesin çok korkmuşsundur artık çok daha dikkat etmeliyiz rabbim evlatlarimizi korusun...
canım cok gecmıs olsun bı sıkntı atlatmıssın
cok dıkkat etmek gerek kasla goz arasnda yapacağını yapıyo bu bebısler
ay bıde suclanmak dahada kotu sukur bısey olmamıs
Nılay cok gecmıs olmus cnm cok sukur bıseyı yokmus
Kasla göz arasında yapıyolar yapacaklarını
Ustune bıde suclu damgası yemek kotu olurdu gercekten
Dılek hosgeldın cnm merak ettık senı
ıns hersey yolundadır
Songul arkadasın hayırlısıyla kucagına alsın bebesını ıns
Kızlar alıntı yapamadım tel. ım ıcın cok tesekkur edıyorum hepınıze:)
Herkese mutlu gunler umarım herkes ıyıdır:)
merhaba kızlarr
nilayy canm çok geçmiş olsun çok korkutucu gerçekten allahım korumuş bi daha yaşatmasın
nurr telefonunu güle güle kullan:)))
yasemn gülden funda betül günaydın
dilekcm hoş geldin geçmiş olsun arada uğra haberdar et....
geçmişl olsun cnm allah bir daha yaşatmasın
defnenin de banyoda ilk gittiği yer deterjan dolabı ve işin kötüsü o deterjanları taşıyabileceğim biyer yok
hoşgeldin cnm
geçmiş olsun üçünüze de
Nilay canım çok geçmiş olsun ne kadar korktugunu tahmin edebiliyorum Rabbim beterinden korusun bir daha yasaatmasin ins
beni senden mutlusu yok.bu.aralar hediye hediye üstüne masallah nida biraz.daha iyi mi bugün
sibelcim boşver.takma eşini sen.onla vakit geciremiceksen oda seninle.geciremicek öyle.dusun
dilekcim Rabbim yqrdimciniz olsun sikintinizi bir an.önce gidersin ins
kızlar.ben bugün temizlik yaptım kuzumla şimdi.de.elifin.öğlen.yemeğini.yedirdim burdayım
elı gectı ama hala yara ızı var uff oldu annem elın dıom uztıo opturuo:)ıyıyım canım sağol sen nasılsın masal nasıl
alp tuğrada ıyı sukur uyuttum bıraz once
masalada masallah temzlıkte yaparmıs
elı ıcın gecmıs olsun kuzuma gectmı sımdı
tsk ederız evet yazlıkda hıc bıseyımız yok hepsı bebklıktı artık olmaz babamız hıc sevınmıcek bu işe:)oh güle güle kullansın masalcık
ay yaz gelince benım mınıklerede alısverıs lazım
benımde kıng ın setı cok memnumum cnm hemde100tl ye almıstım3yıl öncesagolun cnm benım
recesıme gecmıs olsun ınsalla faydasını gorur
aaa guldenım odun dıyordu bırde esıne masaalla
nıdada ınsalla zamnla ıyı oldukça atlatıcak
elıfe de cok sevındım bır da ınsalla olmaz mınnos hasta
cnm benım arcelık vardı bozuldu sonra komsum kıng almıştı normalşde alacağım marka degıldır ama cok memnunum
tsk ederız teyzesıhaha cok tatlı mınık ya
ayy gecmıs olsun kuzucuga masalda ben öksurup hapsurunca taklıt etmeye bayılıo:)Bu arda bızım arascan ın bahar alerjısı geldı hapsu hapsu sıralıyor sonrasında abırde guluyor kı sormayın
ohh masallhh ablamızaaaa
gecen masalda yapıodu bunu bayıldımmmm:)
ayyy ıns ıyı hbrlerle gelırsın yarın cok sevındım gebe olmasınadaKızlar bende yatıyorum
hepınıze ıyı geceker
ben ıkı gun once lıseden cok yakın bır arkadasım dan cok guzel bır haber aldım 6 yıldır bebegı olmuyordu bunay asılama yapılcaktıkı canım arkadasım gebe
yarı onu dr uma goturucem ogleden sonra ugrayamayabılırım
sızlerı kocaman opuyorum
ne olur sızde arkadasım ıcın dıa edı herseyyolunda gıtsın
gulcan canım az olsada basmaya basladıysa devamı yakınır merak etme bıanda gelısır zaten ınsbu son alıntılarım gidiyorum sonra
songülüm çoook sevindim dua edicem canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
duvar koltuk masa sandalye neresi olursa olsun tutunarak yürüyor canım 3 aydır nerdeyse
tırmanmalar, masa sandalyeleri çekip götürmeler hepsi var bitek ayakta tutunmadan 5snden fazla durmadı henüz ve desteksiz yürümüyor hala
bu arada masalı gördüm geçmiş sayfalarda hamarat kızımız maşallah annesi talibiniz olabiliriz aklınızda bulunsun
hadi iyi geceler kızlar
ıns yakında yurucek erdemcıkde anammm kızmadanda anlarmıs pasaagünaydın canlarım ne güzel geçmiş okuyarak başlamak
amaaa yiyipte kiilo almayanlara gıcığımdır songüüüüüüüülllllyiyosanız sizde alıncanım dimi ama
hevin canım kaanın yürüme ile ilgili gelişme olmasına çok sevindim maşallah inşallah tamamen yürür hayırlısıyla. inşallah benim oğlumda yürür
akşam erdem beyde bi enerji patlaması vardı uyumayacakmış sallıyorum sallıyorum yok babaa geel teyzeee gell dede geel diye çağırıp durdu kurtarsınlar diye sonra çabuk uyu diye kızdım dudak büzde surat astı uyudu içim gitti
ayy gecmıs olsun cnm cok korkmussundur emınım allhım korumuskızlar günaydın herkese,
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
biz dün kötü bir gün geçirdik günümüzün bir kısmı hastanede geçti. öğlen kızımla ve kardeşimle birşeyler yedik, ben iki dk mutfağa gittim bulaşıkları makineye koymaya. o arada banyonun kapısı tam yerine oturtulmadan kapatılmış ve mina da içeri girmiş. kovadaki suları dökmüş, deterjan kutusunu açmış ve duşakabinin içine girp sabunu almış ve ısırmış. iki dk içinde neler yapmış. tabi sabunu ellerinde ve ağzını köpüklü görünce hemen alo 114 zehirlenme hattını arayıp bilgi aldım ve hemen acile gittik. bi kaç doktor geldi baktı öninceleme sonra pediatrik cerrahiye gönerdiler ordada boğaz yolları tahriş olmuş mu diye incelediler çok şükür bir şey yok. benim taminimce zaten yemedi ağzına aldı tadı kötü glince tükürdü. da sonra çıktık hastaneden ama önce polise gittik. çünkü zeirlenmei ihmal suçuymuş ve bu nedenle adli vaka oluyormuş. az kalsın avruma zarar vermekten suçlu oluyordum.... eve dönerken epey bi ağladım.. bizden böyle..
oohh afıyet olsun prensese ayy masal banyoya bayılır banyoda yarım saat oynar zorla cıkarırım bı uyur hergun yıkayasım gelıraynen cnm can harbiden. bu ara iyiydik uyku konusunda çok şükür de dün banyo sonrası uykusuzluğu depreşti benim bal böcüğünün... bi de dün akşam ilk kez bi kaç tatlı kaşığıda olsa kendisi çorba içti çok şükür kuzum çok mutluyum. hemde et çorbası:) ay tabi sonra doğruuuuuu banyoya:)
Günaydın herkese nasılsiniz bayanlar ben gelemedim bayadir umarim hepiniz iyisinizdir
elı gectı ama hala yara ızı var uff oldu annem elın dıom uztıo opturuo:)
tsk ederız evet yazlıkda hıc bıseyımız yok hepsı bebklıktı artık olmaz babamız hıc sevınmıcek bu işe:)
benımde kıng ın setı cok memnumum cnm hemde100tl ye almıstım3yıl önce
tsk ederız teyzesı
ayy gecmıs olsun kuzucuga masalda ben öksurup hapsurunca taklıt etmeye bayılıo:)
ohh masallhh ablamızaaaa
gecen masalda yapıodu bunu bayıldımmmm:)
ayyy ıns ıyı hbrlerle gelırsın yarın cok sevındım gebe olmasınada
gulcan canım az olsada basmaya basladıysa devamı yakınır merak etme bıanda gelısır zaten ıns
elın ıcınde gecmıs olsun
buarada karnındakı melegede haksızlık etme onunda vıdeolarını resımlerını cek yazık kıskanmasın abısını
tabıkı senınle dunur olmak ısterım tabı kızım ısterse:)efede talıpte dıleeeekk duy sesımı:)
ıns yakında yurucek erdemcıkde anammm kızmadanda anlarmıs pasaa
ayy gecmıs olsun cnm cok korkmussundur emınım allhım korumus
neysekı bıseyı yok benmasal 8aylıkken tum evı onun gozunden kontrol edıp toparladım
detrjenılaclar hep mutfakta kullanmadgım ust dolapta banyoda yer yok da
ayy allhım korusunm tum bebıslerı
oohh afıyet olsun prensese ayy masal banyoya bayılır banyoda yarım saat oynar zorla cıkarırım bı uyur hergun yıkayasım gelır
ama kısın2gun arayla yıkıom
bız ıyıyız cnm sen nasılsın efe nasıl esının durumu nasıl oldu
Duydum sesini canim artık seçimi kızımiza bırakıyorum :)masal kimi isterse hehe
Bizde iyiyiz canim gripiz sadece okadar
Eşim ameliyat olacak ta cnm dha belli değil ya trde olacak yada burda bakalim hakkımızda hayırlısi neyse o olsun artık
evet masal kimi secerse artik
kk dan olursa cok.memnun olurum annelerini taniyorum sonucta:)
gripmissiniz.ailece size gecmis olsun
soguk yerde oldgunuz icin sanirim
biz daha hic olmadik allhin izniyle kis bitio zaten ins olmayiz da
esin icin de hakkinzda hayirlisi olsun cnm
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Aman olman grip canim çok kötü ben kendi hastaligimi yaşayamiyorum bile iki çocuğum hasta olunca çok nazlı oluyorlar esim efe den nazli
Alın yazısı canin o günleri inşallah görüruz büyüdüklerini
hepiniz çok sğolun kızlar ah işte annem hep derdi işi gücü bıakıcan gözün bu dönemde onun üstünde olacak diye aynen yleymiş bir iki dakikayı fırsat biliyorlar yaramazlık için... şimdi işte evi toparladım sanırım tüm teklikeli şeyler için bi dolap yaptıracağız banyoya ilaç, deterjan ve kesici şeyler için tüm dolplarda kilit var ama işzte artık içime sinmiyor...
Herkese iyi geceler bugun giremedim hic burayada ablamlar kahvaltidan sonra doktora gittiler bende evin islerini hallettim esyalari hazirladim onlar geldikten sonrada avmye gittik gezdik yemek yedik sonrada aksam hoop koye geldik ancak su msjlari bile yazarken zar zor yazdim ya bitaraftanda eren neyse simdi uyudu yavrum yorulmus cokta mutlu oldu koye gelince ama asil yarin napcak bakalim.insallah herkes iyidir gecmiside ilk kez bu songunlerde okuyamadim ya hicte icime sinmiyo boyle ama napcan.:-(
Günaydın kızlar, nasılsın iz?
Songül arkadaşını merak ettim. Bebek için her şey yolunda mı?
Cok gecmis olsun canim nekadar kotu hatta cok cok kotu bi durum yasamissinya sen cocugunami uzulucen yoksa polislemi ugrasican nedemek evladina zarar vermekle suclanmak Allah kimsenin basina vermesin.bizimde temizlik malzemeleri banyo dolabinda altta duruyo ama eren simdiye kadar banyoya kapisi acik oldugu halde ancak ben girdigimde giriyodu bide biraz karanlik oldugu icin pek dikkatini cekmiyodu heralde ama bende yaza kadar kesin cozum dusunuyodum zaten ama simdi daha cok dikkat edip biran once halledicem.
cnm ne oldu ablanın doktor işi peki inşallah güzel haberler almıştır.
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl?
senin görüşmen nezaman sonuçlanacak?
cvr bayağdır girmiyosun cnm emiri merak ediyorum.
akşamda kimse yokmuş hiç geçmiş birikmemiş hayel kırıklığına uğradım.
songülüm arkadaşınla ilgili habrleri bekliyoruz.
benicim senin arkadaşının bebeği ne oldu cnminşallah iyidir?
nuray, yasemin, nilay, betül, songül, funda, bifatma, katreynur, beni, wavs, helin, cvr, özcenanım, plesebu, sibel,ayşegül,dilek.
unuttuğum yoktur inşallah kızlar herkese günaydınnnn:
Günaydın kızlar, nasılsın iz?
Songül arkadaşını merak ettim. Bebek için her şey yolunda mı?
herkese günaydın kızlar... nasılsınız herşey yolundadır inş. bizde herşey yolunda çok şükür... ay mektup gibi oldu he he:)
herkese günaydın kızlar... nasılsınız herşey yolundadır inş. bizde herşey yolunda çok şükür... ay mektup gibi oldu he he:)
günayydııın günaydın sizeeeee
Günaydın herkese
bizde iyiyiz çoK şükür
canım çok ilginçler bu bebişler ya arkadaşın bebeği annesi wc ve anyoya girdiği an çığlık kıyamet ağlardı kendi nerde girsin... mina özellikle karanlığı kollar yaramazık için :)
günaydın canım nasılsınız ana kız?
iyiyiz anım sen nasıılsın?
günatdın canım iyilik sizde ne var ne yok :)
günaydın tüm annişler...
bizde herşey yolunda kahvatı ediyoruz irazdan bi yürüüş yapacağız kızımla :)
artık eski formumuza dönmek lazım :)
Arkasasim dün ise başladı bu cicegi gonderdim guzelmi kizlar
Nilay canım çok geçmiş olsun ne kadar korktugunu tahmin edebiliyorum Rabbim beterinden korusun bir daha yasaatmasin ins
beni senden mutlusu yok.bu.aralar hediye hediye üstüne masallah nida biraz.daha iyi mi bugün
sibelcim boşver.takma eşini sen.onla vakit geciremiceksen oda seninle.geciremicek öyle.dusun
dilekcim Rabbim yqrdimciniz olsun sikintinizi bir an.önce gidersin ins
kızlar.ben bugün temizlik yaptım kuzumla şimdi.de.elifin.öğlen.yemeğini.yedirdim burdayım
merhaba kızlarr
nilayy canm çok geçmiş olsun çok korkutucu gerçekten allahım korumuş bi daha yaşatmasın
nurr telefonunu güle güle kullan:)))
yasemn gülden funda betül günaydın
dilekcm hoş geldin geçmiş olsun arada uğra haberdar et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?