2012 kasım bebekleri büyüyor..

yap cnm inşallah beğenirsinn:

Yada guldencigim yarın yapacaksan buzluga at misafir geldiğinde çıkar ben öyle yaptım tadida yerindeydi hale

bende öyle yapyyım cnm:
ayy çok sağol..

Çok geçmiş olsun canim kesin çok korkmuşsundur artık çok daha dikkat etmeliyiz rabbim evlatlarimizi korusun...

canım cok gecmıs olsun bı sıkntı atlatmıssın
cok dıkkat etmek gerek kasla goz arasnda yapacağını yapıyo bu bebısler
ay bıde suclanmak dahada kotu sukur bısey olmamıs

hepiniz çok sğolun kızlar ah işte annem hep derdi işi gücü bıakıcan gözün bu dönemde onun üstünde olacak diye aynen yleymiş bir iki dakikayı fırsat biliyorlar yaramazlık için... şimdi işte evi toparladım sanırım tüm teklikeli şeyler için bi dolap yaptıracağız banyoya ilaç, deterjan ve kesici şeyler için tüm dolplarda kilit var ama işzte artık içime sinmiyor...

ıyıyım canım sağol sen nasılsın masal nasıl
alp tuğrada ıyı sukur uyuttum bıraz once
masalada masallah temzlıkte yaparmıs
elı ıcın gecmıs olsun kuzuma gectmı sımdı
elı gectı ama hala yara ızı var uff oldu annem elın dıom uztıo opturuo:)
oh güle güle kullansın masalcık

ay yaz gelince benım mınıklerede alısverıs lazım
tsk ederız evet yazlıkda hıc bıseyımız yok hepsı bebklıktı artık olmaz babamız hıc sevınmıcek bu işe:)
benımde kıng ın setı cok memnumum cnm hemde100tl ye almıstım3yıl önce
haha cok tatlı mınık ya
tsk ederız teyzesı
Bu arda bızım arascan ın bahar alerjısı geldı hapsu hapsu sıralıyor sonrasında abırde guluyor kı sormayın
ayy gecmıs olsun kuzucuga masalda ben öksurup hapsurunca taklıt etmeye bayılıo:)
ohh masallhh ablamızaaaa
Eki Görüntüle 1017090

bayıldım
arasın sonunda yapacagı budur...
gecen masalda yapıodu bunu bayıldımmmm:)
ayyy ıns ıyı hbrlerle gelırsın yarın cok sevındım gebe olmasınada
gulcan canım az olsada basmaya basladıysa devamı yakınır merak etme bıanda gelısır zaten ıns
elın ıcınde gecmıs olsun
buarada karnındakı melegede haksızlık etme onunda vıdeolarını resımlerını cek yazık kıskanmasın abısını
tabıkı senınle dunur olmak ısterım tabı kızım ısterse:)efede talıpte dıleeeekk duy sesımı:)
ıns yakında yurucek erdemcıkde anammm kızmadanda anlarmıs pasaa
ayy gecmıs olsun cnm cok korkmussundur emınım allhım korumus
neysekı bıseyı yok benmasal 8aylıkken tum evı onun gozunden kontrol edıp toparladım
detrjenılaclar hep mutfakta kullanmadgım ust dolapta banyoda yer yok da
ayy allhım korusunm tum bebıslerı
oohh afıyet olsun prensese ayy masal banyoya bayılır banyoda yarım saat oynar zorla cıkarırım bı uyur hergun yıkayasım gelır
ama kısın2gun arayla yıkıom
Günaydın herkese nasılsiniz bayanlar ben gelemedim bayadir umarim hepiniz iyisinizdir

bız ıyıyız cnm sen nasılsın efe nasıl esının durumu nasıl oldu

Duydum sesini canim artık seçimi kızımiza bırakıyorum :)masal kimi isterse hehe

Bizde iyiyiz canim gripiz sadece okadar
Eşim ameliyat olacak ta cnm dha belli değil ya trde olacak yada burda bakalim hakkımızda hayırlısi neyse o olsun artık

evet masal kimi secerse artik
kk dan olursa cok.memnun olurum annelerini taniyorum sonucta:)

gripmissiniz.ailece size gecmis olsun
soguk yerde oldgunuz icin sanirim
biz daha hic olmadik allhin izniyle kis bitio zaten ins olmayiz da
esin icin de hakkinzda hayirlisi olsun cnm

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Aman olman grip canim çok kötü ben kendi hastaligimi yaşayamiyorum bile iki çocuğum hasta olunca çok nazlı oluyorlar esim efe den nazli
Alın yazısı canin o günleri inşallah görüruz büyüdüklerini

Aman olman grip canim çok kötü ben kendi hastaligimi yaşayamiyorum bile iki çocuğum hasta olunca çok nazlı oluyorlar esim efe den nazli
Alın yazısı canin o günleri inşallah görüruz büyüdüklerini

ayyy bu erkkeler genelı boyle hasat olunca pek bı cekılmezler esımde öyle hasta olur dıe odum kopuo:)

Cok gecmis olsun canim nekadar kotu hatta cok cok kotu bi durum yasamissinya sen cocugunami uzulucen yoksa polislemi ugrasican nedemek evladina zarar vermekle suclanmak Allah kimsenin basina vermesin.bizimde temizlik malzemeleri banyo dolabinda altta duruyo ama eren simdiye kadar banyoya kapisi acik oldugu halde ancak ben girdigimde giriyodu bide biraz karanlik oldugu icin pek dikkatini cekmiyodu heralde ama bende yaza kadar kesin cozum dusunuyodum zaten ama simdi daha cok dikkat edip biran once halledicem.

Herkese iyi geceler bugun giremedim hic burayada ablamlar kahvaltidan sonra doktora gittiler bende evin islerini hallettim esyalari hazirladim onlar geldikten sonrada avmye gittik gezdik yemek yedik sonrada aksam hoop koye geldik ancak su msjlari bile yazarken zar zor yazdim ya bitaraftanda eren neyse simdi uyudu yavrum yorulmus cokta mutlu oldu koye gelince ama asil yarin napcak bakalim. insallah herkes iyidir gecmiside ilk kez bu songunlerde okuyamadim ya hicte icime sinmiyo boyle ama napcan.:-(

Günaydın kızlar, nasılsın iz?

Songül arkadaşını merak ettim. Bebek için her şey yolunda mı?

cnm ne oldu ablanın doktor işi peki inşallah güzel haberler almıştır.

günaydın cnm nasılsın defnem nasıl?
senin görüşmen nezaman sonuçlanacak?

cvr bayağdır girmiyosun cnm emiri merak ediyorum.
akşamda kimse yokmuş hiç geçmiş birikmemiş hayel kırıklığına uğradım.
songülüm arkadaşınla ilgili habrleri bekliyoruz.

benicim senin arkadaşının bebeği ne oldu cnminşallah iyidir?
nuray, yasemin, nilay, betül, songül, funda, bifatma, katreynur, beni, wavs, helin, cvr, özcenanım, plesebu, sibel,ayşegül,dilek.

unuttuğum yoktur inşallah kızlar herkese günaydınnnn:

herkese günaydın kızlar... nasılsınız herşey yolundadır inş. bizde herşey yolunda çok şükür... ay mektup gibi oldu he he:)

canım çok ilginçler bu bebişler ya arkadaşın bebeği annesi wc ve anyoya girdiği an çığlık kıyamet ağlardı kendi nerde girsin... mina özellikle karanlığı kollar yaramazık için :)

günaydın canım nasılsınız ana kız?

iyiyiz anım sen nasıılsın?

herkese günaydın kızlar... nasılsınız herşey yolundadır inş. bizde herşey yolunda çok şükür... ay mektup gibi oldu he he:)

günatdın canım iyilik sizde ne var ne yok :)

günaydın tüm annişler...
bizde herşey yolunda kahvatı ediyoruz irazdan bi yürüüş yapacağız kızımla :)
artık eski formumuza dönmek lazım :)

günaydeın şekerim sabah sabah mektup yazdın demekkk
ahhh eski mektupları özledim yaa:
byramlarda yılbaşında kart atardık negüzel ..

günayydııın günaydın sizeeeee

günaydın cnm sanki çok neşeli bi günaydın olmuş uykumuzu almışız galiba..

Günaydın herkese
bizde iyiyiz çoK şükür

günaydın cnm negüzel herhalde bugün herkes iyi ..

anakız iyiyiz cnm çok şükür keyifimiz yerinde
sizde iyimişsiniz ohh yürüyüşler yapılacak negüzel..

Arkasasim dün ise başladı bu cicegi gonderdim guzelmi kizlar

Eklentiler

• $1394609042791.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 23

Tesekkur ederim kizlar:))

Sibelcim esinle aran daha iyidir ins
Kas indimi biraz:)
Nurayin dedigi gibi oda senle vakit geciremeyecek o uzulsun..
Bide hicbisey yok gibi davraniyolarya ona bende sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…