- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.981
evet kurabiye işini bu akşam halledeyimevet bi yeşil salata bide bu büber yeterli ozaman cnm:
Bı arda bence bak kurabiyeyide yarın akşamdan yap
hatta hamurunu buakşamdan yap at dolaba yarın akşam pişirirsin en azından bitane bitanedir cnm:
cnm tarif istiyorumfundacım, cnm nacizane fikrim çorbayı değişirsen mi acaba. Hani teyze biraz eleştirel bi insanmış ya malum mercimek çorbada çok fazla yapılan bi çorba. Basit bulunaabilir . Biraz şöyle soslu filan bi çorba mı yapsan ki... Hani üstünde sos olunca biraz daha özel gibi olur ya. Mesela ben misafirlere tavuk çorba ya da et çorba yaparım . üstüne de yağda pulbiber yakıp koyarım. Yani daha ilk boştan göz boyamak gibi:) tabi kızların farklı teklifi varsa onlarada sormak lazım. Bi de gerçekten çayın yanına bi tatlı bi tuzlu yeter diye düşünüyorum.
çorba tarifi istiyorum.ben hiç mantar çorba yapmadım çünkücanım salata olarak tavsiyeem hellim peynirli salata Eki Görüntüle 1021126
bol yeşillikle benim tarif tarafındaki ton balıklı salatanın sadece üstüne kızarmış hellim peyniri koyuyorsun harika bir görüntü oluyo kesinlikle tavsiye ederim
çorba olarakda değişik birşey olabilir bencede mantar çorba falanda olabilir
cnmcnm afiyet olsun çok sevindim ayy nasıl mutlu oluyorum anlatamammm:
Nilay sende yap bikere seninde kfikrini merak ediyorum..
Ama soğanı çiyden yapıcaksın yanisadece yeşil soğan olacak..
Katılıyorum ben ama gerçekten kendini çok yoruyosun cnm:
Cnm revani yerine bu dileğin kekide olamazmıki nebileyim bana olur gibi geldi sanki hem zorda değil..
şeker pare güzel :
Yda onun yerine kurabiyede ola bilir..
Kağana gelince bence annene bırak cnm
hem hasta ola bilir o ortamda zaten yeni iyileşti kağanım bide düzenini bozma bence
hem senin içinde daha rahat olur..
allahım ben bu böcüğü yiyebilirmiyim?slm teyzecikler sonunda yine ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keşke cnm süper olurdudedigin gibi cesit olsun istiyosan menu iyi canim ama cok yorulucan bide iki borek gereksiz en azindan birini yap bide basit baska tarif bulursan onu yap yada hic bisey yapma 3cesit yeter zaten keske bizde yardima gelebilsek sana.;-)
yaa ama boylede hic olmuyo ben tel.den goremiyorumki hic resimleri bende merak ediyorumya.(facedeki yasemin dalgic senmisin canim bari ordan goreyim)
yok cnm değil yani devamı var:) iki soyisim kullanıyorum... yasemin dalgıç kuşdemir.
ye teyzesi ye... tüm kuzulara maşallah
ya canim k.bakma yanlisda anlama ama soylemessem icimde kalicak sen dedinya esimin teyzesi dikkat eder boyle seylere diye ya gercekten hic sevmiyorum oyle insanlari yani misafir olarak gittigin yerde ev sahibinin kusurunu aramak gibi dikkat etmek herseye cok ayip bisey ya misafir umdugunu degil buldugunu yer sonucta akraba yada kim olursa olsun ev sahibi ikramini hazirlamis elinden geleni yapmis hazirlamis biseyler gerisinin ne onemi varki.ben en son komsuma gittigimde biseyler hazirlamis borek yapmis sonra elektrikleri gitmis bende ogleden sonra gitmistim kadin uzulerek bana anlatti oda cok uzulmus tam firinda pisiricek elektrikler yok sonra kadin tavada kizartmisti mecbur ama onun oyle dusunmesi yeter benim icin hic sorun degilki yani yanlis anlama sen yapican hazirligini yap mahcup olmani istemem ben sadece yorum yapmadan duramadim iste ah cenem ah.
evet kurabiye işini bu akşam halledeyim
cnm tarif istiyorum
et çorbayı geçen akşam onlarda yedim o yüzden düşünmedim
çorba tarifi istiyorum.ben hiç mantar çorba yapmadım çünkü
hellimleri tavada mı kızarttın/ızgaraladın?
cnm
mecbur yoracağım
kadın hiçbirşeyden mutlu olmuyor hep bir eleştiri
kadın memnun olursa kv memnun olacak,kv memnun olunca eşim memnun olacak
bir de ben misafire çeşit çeşit yapmayı çok severim
yorulurum ama insanlar mutlu olunca unuturum yorgunluğumu
allahım ben bu böcüğü yiyebilirmiyim?
keşke cnm süper olurdu
hatta birbirimize çaya kahveye gelebilsek süper olurdu
evet kurabiye işini bu akşam halledeyim
cnm tarif istiyorum
et çorbayı geçen akşam onlarda yedim o yüzden düşünmedim
çorba tarifi istiyorum.ben hiç mantar çorba yapmadım çünkü
hellimleri tavada mı kızarttın/ızgaraladın?
cnm
mecbur yoracağım
kadın hiçbirşeyden mutlu olmuyor hep bir eleştiri
kadın memnun olursa kv memnun olacak,kv memnun olunca eşim memnun olacak
bir de ben misafire çeşit çeşit yapmayı çok severim
yorulurum ama insanlar mutlu olunca unuturum yorgunluğumu
allahım ben bu böcüğü yiyebilirmiyim?
keşke cnm süper olurdu
hatta birbirimize çaya kahveye gelebilsek süper olurdu
cnm normalde ben hindinin dolmasını yapıyorumcnm anlıyorum seni... O böcüğü yiyebilirsin teyzesi ama bende defneyi birazcık rahatsız edersemçorbaya gelince et çorbasını yedim diosun, tavuk çorbasını yapmadıysan tarif verebilirim ama hindi yapcam demişsin ya olur mu bilemedim... Hindiyi nasıl yaptığınıda bilemedim ben hiç himdi yapmadım da
canım tavada kızarttım dilimle suya koy servis sırasında kızart salatanın üstüne ilave et mantar çorbasını 1 kez yapmıştım tarifi ezberimde yok malesef
Masallah nazar degmesin her konuda hamarat anneler.3800 sayfa olmuş vay beee maşallah kasım annelerineeeeeeeee
cnm normalde ben hindinin dolmasını yapıyorum
yani iç pilavla içini dolduruyorum
ama hindiyi kv yapacak
muhtemelen sadece haşlayacak
cnm tavada yağ ile mi kızarttın?
Kızlarr sonunda yaptımmmteşekkürler yasemiinim ayşegülcümms
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Keşke yakın olsaa vaalla çalışanlara hergün yollardim da maalesef çok uzakayyy dilek ya o çukulatalı kekide yapmak istiyorum
eee iyide ben bütün tarifleri yapmak istiyorum nası olacak bu
ya çalışanlarıda düşünün
ev hanımları yapıp gönderi bizeeeee:
:):)
Rica ederim tatlım tadı süper ben içine ezilmiş cevizde katiyorum daha güzel oluyorKolay sekil aliyo cnm
Yalniz biraz hizli olmak iyi oluyo yoksa erimeye basliyo
hamur sertken ben hepsini yuvarlayip tepsiye koyuyorum sonra elimi yikayip pudra sekerine buluyorum
Umarim acikliyici olmustur
Dilek senin tarifler icinde tesekkurler
Islak kek harika gorunuyor bi ara denenecek ins:)
Menü nekadar fazla cnm hepsini nasıl yapacaksın gerçi arkadaşlar söylemişlerdekızlar günaydın
haftasonu misafirim geecek
kv-kp, kaynım, eşimin teyzesi ve eniştesi
eşimin teyzesi herşeyi beğenmez, eleştirmek için yer arar
bu yüzden menümü size soruyum
yemek için:
mercimek çorba
hindi
bezelyeli havuçlu şehriye pilavı
sini köftesi(katreinurun tarifinden)
közlenmiş biber
salata(ne yapacağıma karar veremedim yardım bekliyorum sizden)
çayın yanına: tavuklu (milföyden) börek
ağlayan pasta
ıspanaklı peynirli börek
çatlak kurabiye(beninin tarifinden. ama çeşit çok mu olur acaba)
nasıl sizce
Canim bir tatli yapıp diğerini kurabiye yapsan nasıl olur acaba yinede sen bilirsin elmalı kurabiye yapabilirsin tavsiyem ikincisi bence kaan durmaz orda helede kalabalığa alışkın değilse bide geç saatlere kadar ben bieyere gittiğimde efe kucağımdan inmiyor hiç maalesefselam kızlar nasılsınız?
geçmiş yapamadan hemen atlıyorum konuya nolur kusuruma bakmayın ama fazla zamanım yok malesef,
cumartesi eşimin yönetici olduğu spor kulübünün eğlencesi var ve biz yönetici eşleri olarak kulüp için para toplanması açısından birşeyler yapacağız satılması için.
benim hamilelik zorlaştığı için fazla bişey yapamıcam malesef ama eşim için elimden geleni yapıcam,
iki çeşit tatlı olsa yeter ben revani düşündüm birde şekerpare olurmu acaba ne dersiniz?
bide kızlar kaanı napıcam o gece hiç bilmiyorum, oğlumu evde annemle bırakmakta istemiyorum onunda kalabalığa girmesini istiyorum ama işin kötü tarafı ne alışık değil bu duruma nede gece geç saatlere kadar duramıyor, nasıl yapıcam acaba
Bursaliyim ben canim yine bursaya bagli iki saatlik alpagut koyundenim.yarin donucez benim cumartesi okulum var yoksa kalirdik hafta sonu giderdik ama nasip iste.evet erende cok seviniyo ya gidiyo annemin pesinden anneme kollarini uzatip kucagina almasini istiyomus.cok mutlu oldu burda.
Canim ben album yapmayi denedim kac kere ama resim yuklemedi ya anlamadim bende niye oyle oldugunu yoksa coktan album yapicam.
Herkese gunaydin gecmisi okuyamadim pek ins.herkes iyidir.
Hayırlı olsun canim ben o programı pek sevmem ya geri sildimKızlarr sonunda yaptımmmteşekkürler yasemiinim ayşegülcümms
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Maaşallahslm teyzecikler sonunda yine ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooo hayırlı olsun şekerim güle güle kullan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?