2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ya canim k.bakma yanlisda anlama ama soylemessem icimde kalicak sen dedinya esimin teyzesi dikkat eder boyle seylere diye ya gercekten hic sevmiyorum oyle insanlari yani misafir olarak gittigin yerde ev sahibinin kusurunu aramak gibi dikkat etmek herseye cok ayip bisey ya misafir umdugunu degil buldugunu yer sonucta akraba yada kim olursa olsun ev sahibi ikramini hazirlamis elinden geleni yapmis hazirlamis biseyler gerisinin ne onemi varki.ben en son komsuma gittigimde biseyler hazirlamis borek yapmis sonra elektrikleri gitmis bende ogleden sonra gitmistim kadin uzulerek bana anlatti oda cok uzulmus tam firinda pisiricek elektrikler yok sonra kadin tavada kizartmisti mecbur ama onun oyle dusunmesi yeter benim icin hic sorun degilki yani yanlis anlama sen yapican hazirligini yap mahcup olmani istemem ben sadece yorum yapmadan duramadim iste ah cenem ah.

evet bi yeşil salata bide bu büber yeterli ozaman cnm:
Bı arda bence bak kurabiyeyide yarın akşamdan yap
hatta hamurunu buakşamdan yap at dolaba yarın akşam pişirirsin en azından bitane bitanedir cnm:
evet kurabiye işini bu akşam halledeyim

cnm tarif istiyorum
et çorbayı geçen akşam onlarda yedim o yüzden düşünmedim

çorba tarifi istiyorum.ben hiç mantar çorba yapmadım çünkü
hellimleri tavada mı kızarttın/ızgaraladın?

cnm
mecbur yoracağım
kadın hiçbirşeyden mutlu olmuyor hep bir eleştiri
kadın memnun olursa kv memnun olacak,kv memnun olunca eşim memnun olacak
bir de ben misafire çeşit çeşit yapmayı çok severim
yorulurum ama insanlar mutlu olunca unuturum yorgunluğumu
slm teyzecikler sonunda yine ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allahım ben bu böcüğü yiyebilirmiyim?
keşke cnm süper olurdu
hatta birbirimize çaya kahveye gelebilsek süper olurdu

yok cnm değil yani devamı var:) iki soyisim kullanıyorum... yasemin dalgıç kuşdemir.

ye teyzesi ye... tüm kuzulara maşallah

Tamam kiz sensindir iste benim aklima gelmedi ucuncu isim oyuzden yazmadim hatta senin kizin resmi yokmu bende bilmedigimden once sana sorayim dedim senmisin diye.istek gonderebilirmiyim sana.

cnm ben seni çok iyi anlıyorum
ben de insanlarda kusur aramam çünkü allahın yarattığı kulda kusur aramak benim haddime değil
ama eşimin ailesi böyle malesef
insanları değiştiremiyorum ki
temizliğinizden serdiğiniz örtülere, sunumunuza,servisinize, hatta çok afedersiniz tuvaletteki havlunuza kadar dikkat etmeniz gerekir çünkü eleştirirler
çok sevdikleri insanların evine bile gitseler eleştirme huylarından vazgeçmezler ve bu insanlar hacı
kendimi geçtim ama eşimin ailesine karşı başının dik olması, benimle gurur duyması için bu şart
çünkü zaman içinde anladım ki her ne kadar açık açık söylemeselerde laf arasında geçenlerden eşimin ailesi beni istememiş,eşim istediği için razı olmuşlar
onun başını eğmemem lazım bu yüzden

cnm anlıyorum seni... o böcüğü yiyebilirsin teyzesi ama bende defneyi birazcık rahatsız edersem çorbaya gelince et çorbasını yedim diosun, tavuk çorbasını yapmadıysan tarif verebilirim ama hindi yapcam demişsin ya olur mu bilemedim... hindiyi nasıl yaptığınıda bilemedim ben hiç himdi yapmadım da

canım tavada kızarttım dilimle suya koy servis sırasında kızart salatanın üstüne ilave et mantar çorbasını 1 kez yapmıştım tarifi ezberimde yok malesef

cnm normalde ben hindinin dolmasını yapıyorum
yani iç pilavla içini dolduruyorum
ama hindiyi kv yapacak
muhtemelen sadece haşlayacak
canım tavada kızarttım dilimle suya koy servis sırasında kızart salatanın üstüne ilave et mantar çorbasını 1 kez yapmıştım tarifi ezberimde yok malesef

cnm tavada yağ ile mi kızarttın?

Bende gecenlerde mantar corbadini denedim hem basit ve guzel bi corba oldu esimde cok begendi hemde ustune yine tereyagda pulbiber kavurup servis sirasinda corbayi tabaga koyduktan sonra ustune dokuyosun gorunusude guzel oluyo ama tarif evdeydi tamda hatirlayamadim ama netten almistim tarifi hemen bi bakayim nete belki bulurum yapmak istersen yaparsin canim en kotusu yarin evde olucam tarifi ozaman veririm.

cnm normalde ben hindinin dolmasını yapıyorum
yani iç pilavla içini dolduruyorum
ama hindiyi kv yapacak
muhtemelen sadece haşlayacak

cnm tavada yağ ile mi kızarttın?

hmmm... bak hatırlattığın ii oldu şöyle güzel tavuk dolma bilen var mı kızlar . tam ölçü istiyorum. hiç yapmadım ben cesaret edemiyorum hiç

ayyy dilek ya o çukulatalı kekide yapmak istiyorum
eee iyide ben bütün tarifleri yapmak istiyorum nası olacak bu
ya çalışanlarıda düşünün
ev hanımları yapıp gönderi bizeeeee:
:):)
Keşke yakın olsaa vaalla çalışanlara hergün yollardim da maalesef çok uzak
Rica ederim tatlım tadı süper ben içine ezilmiş cevizde katiyorum daha güzel oluyor
Menü nekadar fazla cnm hepsini nasıl yapacaksın gerçi arkadaşlar söylemişlerde
Canim bir tatli yapıp diğerini kurabiye yapsan nasıl olur acaba yinede sen bilirsin elmalı kurabiye yapabilirsin tavsiyem ikincisi bence kaan durmaz orda helede kalabalığa alışkın değilse bide geç saatlere kadar ben bieyere gittiğimde efe kucağımdan inmiyor hiç maalesef

Tamam canim birgün görüruz elbet hehe:)

Kızlar şimdi mozaik pasta yaptım buzlukta ilk defa yaptım nasıl olacak bakalim eşimin patronları yaptım ins güzel olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…