2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet bi yeşil salata bide bu büber yeterli ozaman cnm:
bı arda bence bak kurabiyeyide yarın akşamdan yap
hatta hamurunu buakşamdan yap at dolaba yarın akşam pişirirsin en azından bitane bitanedir cnm:

canım dun mısafırım vardı mercımek koftesı yaptım cok guzel oldu beğenıldı
tarıf ıcın tesekkurler
bıde cahıde sultan dan ımam sarığı yaptım oda cok guzel oldu tavsıye ederım

fundacım, cnm nacizane fikrim çorbayı değişirsen mi acaba. hani teyze biraz eleştirel bi insanmış ya malum mercimek çorbada çok fazla yapılan bi çorba. basit bulunaabilir . biraz şöyle soslu filan bi çorba mı yapsan ki... hani üstünde sos olunca biraz daha özel gibi olur ya. mesela ben misafirlere tavuk çorba ya da et çorba yaparım . üstüne de yağda pulbiber yakıp koyarım. yani daha ilk boştan göz boyamak gibi:) tabi kızların farklı teklifi varsa onlarada sormak lazım. bi de gerçekten çayın yanına bi tatlı bi tuzlu yeter diye düşünüyorum.

canım sac kestrme konusunda sunları soyleyebılrım
alp tuğranın sacını ılk defa 1 yasındayken kestrdık 5 numaraya vurdurduk
4 ay oldu bayağ da uzadı sacları
ben tavsıye ederım bence kestır saclarınıda almayı unutma
daha sık cıkar mı yada cıktımı bılmıyorum ama bız bıle sacımzı kestrınce sacımz bı kendıne gelıyo bı gurlesıyo
resım koyabılsem koyardım ama olmuyo malesef ama yınede bı denıcem

selam kızlar nasılsınız?
geçmiş yapamadan hemen atlıyorum konuya nolur kusuruma bakmayın ama fazla zamanım yok malesef,
cumartesi eşimin yönetici olduğu spor kulübünün eğlencesi var ve biz yönetici eşleri olarak kulüp için para toplanması açısından birşeyler yapacağız satılması için.
benim hamilelik zorlaştığı için fazla bişey yapamıcam malesef ama eşim için elimden geleni yapıcam,
iki çeşit tatlı olsa yeter ben revani düşündüm birde şekerpare olurmu acaba ne dersiniz?

bide kızlar kaanı napıcam o gece hiç bilmiyorum, oğlumu evde annemle bırakmakta istemiyorum onunda kalabalığa girmesini istiyorum ama işin kötü tarafı ne alışık değil bu duruma nede gece geç saatlere kadar duramıyor, nasıl yapıcam acaba

Çok sevindim canim erenin mutlu olmasına kalabalık olunca orası ve herkes onunla ilgilenince çok hoşuna gitmiştir tadını çıkar bence hangi köye gittin canım nereliydin sen
Bursaliyim ben canim yine bursaya bagli iki saatlik alpagut koyundenim.yarin donucez benim cumartesi okulum var yoksa kalirdik hafta sonu giderdik ama nasip iste.evet erende cok seviniyo ya gidiyo annemin pesinden anneme kollarini uzatip kucagina almasini istiyomus.cok mutlu oldu burda.
Herkes whatsapp dan görüyor biz sizu göremeyecegiz mi

Canim ben album yapmayi denedim kac kere ama resim yuklemedi ya anlamadim bende niye oyle oldugunu yoksa coktan album yapicam.

Herkese gunaydin gecmisi okuyamadim pek ins.herkes iyidir.

canım salata olarak tavsiyeem hellim peynirli salata
bol yeşillikle benim tarif tarafındaki ton balıklı salatanın sadece üstüne kızarmış hellim peyniri koyuyorsun harika bir görüntü oluyo kesinlikle tavsiye ederim
çorba olarakda değişik birşey olabilir bencede mantar çorba falanda olabilir

Eminim kestirince daha gur yada guclu cikicaktir ama benim amacim illaki gur ciksin diye degilde artik buyudu kestirmek lazim canim bende istiyorum artik peki siz 5numaraya vurdurunca cok kisa oldumu gorunusu falan nasil oldu acaba bizde 5.vurdursak napsak ona karar veremedim.ama yaza kadar kestirip biraz uzasin istiyorum yazin gezmelerimiz iyi olsun.

ayyy kestirme mevzusu olmuş hep gündem de hep gündem de kv de geçen gün dio ki bu saç bu kıza fazla kestirinnnnnnn

canım ilk gördüğümde çok çeşit gibi gelmişti gözüme ama madem hamurişi seviyorlar ve amaçları senin hamaratlığını görmek o zaman yap gitsin böreklerden fazla olanı buzluğaatarsın sonra. bence közlenmiş biber salatana köz patlıcan da katabilirsin ve üzerne yağda kızmış pul ya da toz biber ezdirebilirsin oş ve lezzetli oluyor..

canım yeşil salataların içine haşlanmış beelye çok yakışıyor bence bi mevsim salatsı yapıp mısır kornişo turşu ve bezelye ile süslyebilirsin...

canım bence de ertelersen daa iyi olur dün içim sıkıldı bayağı kreşte en azından eve kv tek defneyle ilgileniyor marum değil yani ilgiden...

canım işte bizimkiler senin benim bilmedikleri için birden alıveriyorlar gördüğü oyuncağı sıkıntı oluyor. dün işte bi bebek yapbozu tamamlamış bakıcıya sesleniyor ayyiii yaptım diye uzattı gösteriyor mina elinden almak istedi ikisi bi taraftan çektiler tabi biziki ufak kız olunca pes etti :))
bi de sert bi şekilde de durduk yere benim diye minanın elinden oyuncak aldılar kıyamadım kuzuma...
zor canım ya...

canım dun mısafırım vardı mercımek koftesı yaptım cok guzel oldu beğenıldı
tarıf ıcın tesekkurler
bıde cahıde sultan dan ımam sarığı yaptım oda cok guzel oldu tavsıye ederım

cnm afiyet olsun çok sevindim ayy nasıl mutlu oluyorum anlatamammm:
nilay sende yap bikere seninde kfikrini merak ediyorum..
ama soğanı çiyden yapıcaksın yanisadece yeşil soğan olacak..

katılıyorum ben ama gerçekten kendini çok yoruyosun cnm:

cnm revani yerine bu dileğin kekide olamazmıki nebileyim bana olur gibi geldi sanki hem zorda değil..
şeker pare güzel :
yda onun yerine kurabiyede ola bilir..

kağana gelince bence annene bırak cnm
hem hasta ola bilir o ortamda zaten yeni iyileşti kağanım bide düzenini bozma bence
hem senin içinde daha rahat olur..

ayyy kestirme mevzusu olmuş hep gündem de hep gündem de kv de geçen gün dio ki bu saç bu kıza fazla kestirinnnnnnn

Kiza pek bisey diyememde canim simdi erkek bizim kestirmemiz lazim diye dusunuyorum Bursaya donelimde bu hafta degilde artik haftaya kestirebiliriz daha fazla beklemeyelim insan bide ilk cocuk olunca acemi oluyo napicani bilmiyo ya.

canım ya ben de denemiştim tam da minanın sabun yiyipte acillik olduğumuz gün, haliyle arada kaynadı kusura bakma..
çok güzel oldu canım tabi kavurmaktan çok daha pratik :)

slm teyzecikler sonunda yine ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394713842979.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $1394713881893.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $1394713920065.webp
    16 KB · Görüntüleme: 56
  • $1394713959352.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 40
Dedigin gibi cesit olsun istiyosan menu iyi canim ama cok yorulucan bide iki borek gereksiz en azindan birini yap bide basit baska tarif bulursan onu yap yada hic bisey yapma 3cesit yeter zaten keske bizde yardima gelebilsek sana.;-)
slm teyzecikler sonunda yine ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa ama boylede hic olmuyo ben tel.den goremiyorumki hic resimleri bende merak ediyorumya.(facedeki yasemin dalgic senmisin canim bari ordan goreyim)

Nilaycim gercekten vazgecmen iyi olmus en onemlisi konusamadiklari icin ihtiyacini vb.hicbiseyini dile getiremez dahada psikolojisi bozulur bence en azindan konusmayi ogrensinler.bide gercekten oyle yerler icin cok kucukler yani.

yok cnm değil yani devamı var:) iki soyisim kullanıyorum... yasemin dalgıç kuşdemir.
haydaaa alıntı yapamıyorumyaaa:
zeynepppp bu teyzen seni yerrrrrrrrr:).):)
41 kere maşallah benim kuzuma::
ye teyzesi ye... tüm kuzulara maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…