- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.961
cnm biberleri közleyip soyup doğruyorum
sonra az zeytin yağ da çeviriyorum.sonra üzerine sarımsaklı yoğurtla servis ediyorum
salata için size fikir soruyorum zaten :)
cnm az çeşit yaparsam eleştiri konusu olurum marifetsiz diye
çünkü eşimin teyzesi çok dikkat eder böyle şeylere
kv de ablasına yaranmak istiyor
birde hamurişini çok seviyorlar
hayııııırrrrr
cnm bana kalsa 1 tatlı 1 tuzlu çeşit yeter ama yukarda da dediğim gibi cnm az çeşit yaparsam eleştiri konusu olurum marifetsiz diye
cnm bencede 1 tatlı 1 tuzlu yeter ama yukarıda dediğim gibi cnm az çeşit yaparsam eleştiri konusu olurum marifetsiz diye
valla cnm bu akşam ve yarın akşam temizlik yapacağım
tatlı işini ve çorbayı cuma akşam halledeceğim
hindiyi kv yapacak
ıspanaklı böreğin hamuru da zaten dolapta var sadece içini hazırlayıp açıp pişireceğim
cumartesiye pilav,salata,sini köftesi, kurabiye ve börekler kalacak
valla canım çıkacak ama başka çare yok
Bursaliyim ben canim yine bursaya bagli iki saatlik alpagut koyundenim.yarin donucez benim cumartesi okulum var yoksa kalirdik hafta sonu giderdik ama nasip iste.evet erende cok seviniyo ya gidiyo annemin pesinden anneme kollarini uzatip kucagina almasini istiyomus.cok mutlu oldu burda.Çok sevindim canim erenin mutlu olmasına kalabalık olunca orası ve herkes onunla ilgilenince çok hoşuna gitmiştir tadını çıkar bence hangi köye gittin canım nereliydin sen
Herkes whatsapp dan görüyor biz sizu göremeyecegiz mi
canım salata olarak tavsiyeem hellim peynirli salatacnm biberleri közleyip soyup doğruyorum
sonra az zeytin yağ da çeviriyorum.sonra üzerine sarımsaklı yoğurtla servis ediyorum
salata için size fikir soruyorum zaten :)
cnm az çeşit yaparsam eleştiri konusu olurum marifetsiz diye
hayııııırrrrr
cnm bana kalsa 1 tatlı 1 tuzlu çeşit yeter ama yukarda da dediğim gibi cnm az çeşit yaparsam eleştiri konusu olurum marifetsiz diye
cnm bencede 1 tatlı 1 tuzlu yeter ama yukarıda dediğim gibi cnm az çeşit yaparsam eleştiri konusu olurum marifetsiz diye
valla cnm bu akşam ve yarın akşam temizlik yapacağım
tatlı işini ve çorbayı cuma akşam halledeceğim
hindiyi kv yapacak
ıspanaklı böreğin hamuru da zaten dolapta var sadece içini hazırlayıp açıp pişireceğim
cumartesiye pilav,salata,sini köftesi, kurabiye ve börekler kalacak
valla canım çıkacak ama başka çare yok
canım sac kestrme konusunda sunları soyleyebılrım
alp tuğranın sacını ılk defa 1 yasındayken kestrdık 5 numaraya vurdurduk
4 ay oldu bayağ da uzadı sacları
ben tavsıye ederım bence kestır saclarınıda almayı unutma
daha sık cıkar mı yada cıktımı bılmıyorum ama bız bıle sacımzı kestrınce sacımz bı kendıne gelıyo bı gurlesıyo
resım koyabılsem koyardım ama olmuyo malesef ama yınede bı denıcem
ayyy kestirme mevzusu olmuş hep gündem de hep gündem de kv de geçen gün dio ki bu saç bu kıza fazla kestirinnnnnnnEminim kestirince daha gur yada guclu cikicaktir ama benim amacim illaki gur ciksin diye degilde artik buyudu kestirmek lazim canim bende istiyorum artik peki siz 5numaraya vurdurunca cok kisa oldumu gorunusu falan nasil oldu acaba bizde 5.vurdursak napsak ona karar veremedim.ama yaza kadar kestirip biraz uzasin istiyorum yazin gezmelerimiz iyi olsun.
kızlar günaydın
haftasonu misafirim geecek
kv-kp, kaynım, eşimin teyzesi ve eniştesi
eşimin teyzesi herşeyi beğenmez, eleştirmek için yer arar
bu yüzden menümü size soruyum
yemek için:
mercimek çorba
hindi
bezelyeli havuçlu şehriye pilavı
sini köftesi(katreinurun tarifinden)
közlenmiş biber
salata(ne yapacağıma karar veremedim yardım bekliyorum sizden)
çayın yanına: tavuklu (milföyden) börek
ağlayan pasta
ıspanaklı peynirli börek
çatlak kurabiye(beninin tarifinden. ama çeşit çok mu olur acaba)
nasıl sizce
günaydın cnm ben iyiyim,sen de iyisindir inşallah
ne güzel spora gideceksin.ben de gitmek istiyorum ama vakit yok malesef....
sanırım ben de defneyi kreşe verme olayını 1 yıl daha erteleyeceğim
günaydın cnm iyiyiz amiiiiinnnn
cnm biz ilk dozunu olduk
ikinci dozu ne zaman olacağımızı bilmiyorum ama
o haberi ben de duydum
üstelik izmirde olmuş olay
çok üzüldüm.allah sabır versin annesine
evet cnm sabah uykusu bölünüyor malesef
defneyi kandıramıyorsun malesef
ben sıkıyorsam o da sıkacakmış
aferim arasa
aynen canim uyku uyku getiro.buna eminim cunku masal nzman.cok uyusa ohh uzun uyudu bugun erkenden uyucam.demez.desem aksine 2saat sonra eee demee baslio besigine cikmaya calisio:)
tsk ederim canm.kahkul bende cok.yakistirdim yaa
tsk ederizz teyzesiiii
tsk ederiz gulden teyzesi.nilin yeni.halini.bizde gormek.istioz.amaaa
5dak yapilio canm.hemn yap ye efede yer.oohh.misss hemde
tsk.ederiz tyzesi bizde size bayildik karlar icinde bizdaha hic goremedikde
tsk edriz nilay teyzesi bixde minayi gorelim ben gormedim amaaa
ohh spora baslaman iyi olmus evet ya suan kucukler daha komsumuzn 22aylik kizi var o herseyden anlio ben yaptim kendim.giycem.kendim yapcam.falan.dio dedgin gbi onlar ben benim olayini kavramislar ama.masal daha oyke seyler bilmio zor oluo uyum saglamasi
masalin elinden oyuncagi alio ben oynicam dio mesela masal bisey yapamio kres icin dusunuodum ama bende vazgectim buyuzden
ayy cok uzuldum bizde ilk dozunu yaptirdik ikinci mayista ki asilarimizin arasinda varmi bilmiom sorayim hatirlattigin iyi oldu cnm
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
canım dun mısafırım vardı mercımek koftesı yaptım cok guzel oldu beğenıldı
tarıf ıcın tesekkurler
bıde cahıde sultan dan ımam sarığı yaptım oda cok guzel oldu tavsıye ederım
fundacım, cnm nacizane fikrim çorbayı değişirsen mi acaba. hani teyze biraz eleştirel bi insanmış ya malum mercimek çorbada çok fazla yapılan bi çorba. basit bulunaabilir . biraz şöyle soslu filan bi çorba mı yapsan ki... hani üstünde sos olunca biraz daha özel gibi olur ya. mesela ben misafirlere tavuk çorba ya da et çorba yaparım . üstüne de yağda pulbiber yakıp koyarım. yani daha ilk boştan göz boyamak gibi:) tabi kızların farklı teklifi varsa onlarada sormak lazım. bi de gerçekten çayın yanına bi tatlı bi tuzlu yeter diye düşünüyorum.
selam kızlar nasılsınız?
geçmiş yapamadan hemen atlıyorum konuya nolur kusuruma bakmayın ama fazla zamanım yok malesef,
cumartesi eşimin yönetici olduğu spor kulübünün eğlencesi var ve biz yönetici eşleri olarak kulüp için para toplanması açısından birşeyler yapacağız satılması için.
benim hamilelik zorlaştığı için fazla bişey yapamıcam malesef ama eşim için elimden geleni yapıcam,
iki çeşit tatlı olsa yeter ben revani düşündüm birde şekerpare olurmu acaba ne dersiniz?
bide kızlar kaanı napıcam o gece hiç bilmiyorum, oğlumu evde annemle bırakmakta istemiyorum onunda kalabalığa girmesini istiyorum ama işin kötü tarafı ne alışık değil bu duruma nede gece geç saatlere kadar duramıyor, nasıl yapıcam acaba
ayyy kestirme mevzusu olmuş hep gündem de hep gündem de kv de geçen gün dio ki bu saç bu kıza fazla kestirinnnnnnnEminim kestirince daha gur yada guclu cikicaktir ama benim amacim illaki gur ciksin diye degilde artik buyudu kestirmek lazim canim bende istiyorum artik peki siz 5numaraya vurdurunca cok kisa oldumu gorunusu falan nasil oldu acaba bizde 5.vurdursak napsak ona karar veremedim.ama yaza kadar kestirip biraz uzasin istiyorum yazin gezmelerimiz iyi olsun.
ayyy kestirme mevzusu olmuş hep gündem de hep gündem de kv de geçen gün dio ki bu saç bu kıza fazla kestirinnnnnnn
cnm afiyet olsun çok sevindim ayy nasıl mutlu oluyorum anlatamammm:
nilay sende yap bikere seninde kfikrini merak ediyorum..
ama soğanı çiyden yapıcaksın yanisadece yeşil soğan olacak..
katılıyorum ben ama gerçekten kendini çok yoruyosun cnm:
cnm revani yerine bu dileğin kekide olamazmıki nebileyim bana olur gibi geldi sanki hem zorda değil..
şeker pare güzel :
yda onun yerine kurabiyede ola bilir..
kağana gelince bence annene bırak cnm
hem hasta ola bilir o ortamda zaten yeni iyileşti kağanım bide düzenini bozma bence
hem senin içinde daha rahat olur..
Dedigin gibi cesit olsun istiyosan menu iyi canim ama cok yorulucan bide iki borek gereksiz en azindan birini yap bide basit baska tarif bulursan onu yap yada hic bisey yapma 3cesit yeter zaten keske bizde yardima gelebilsek sana.;-)kızlar günaydın
haftasonu misafirim geecek
kv-kp, kaynım, eşimin teyzesi ve eniştesi
eşimin teyzesi herşeyi beğenmez, eleştirmek için yer arar
bu yüzden menümü size soruyum
yemek için:
mercimek çorba
hindi
bezelyeli havuçlu şehriye pilavı
sini köftesi(katreinurun tarifinden)
közlenmiş biber
salata(ne yapacağıma karar veremedim yardım bekliyorum sizden)
çayın yanına: tavuklu (milföyden) börek
ağlayan pasta
ıspanaklı peynirli börek
çatlak kurabiye(beninin tarifinden. ama çeşit çok mu olur acaba)
nasıl sizce
slm teyzecikler sonunda yine ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok cnm değil yani devamı var:) iki soyisim kullanıyorum... yasemin dalgıç kuşdemir.Dedigin gibi cesit olsun istiyosan menu iyi canim ama cok yorulucan bide iki borek gereksiz en azindan birini yap bide basit baska tarif bulursan onu yap yada hic bisey yapma 3cesit yeter zaten keske bizde yardima gelebilsek sana.;-)
Yaa ama boylede hic olmuyo ben tel.den goremiyorumki hic resimleri bende merak ediyorumya.(facedeki yasemin dalgic senmisin canim bari ordan goreyim)
ye teyzesi ye... tüm kuzulara maşallahhaydaaa alıntı yapamıyorumyaaa:
zeynepppp bu teyzen seni yerrrrrrrrr:).):)
41 kere maşallah benim kuzuma::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?