- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.961
sağolasın tatlım allah razı olsun:) öle dema bak songülüm olsa evlat candır derdi:) özlendiniz songül hanım.
katreinur nerelerde bilen var mı
amin cnmohh çok sevindim cnm alah bozmasın..
hoşgeldin cnm
maşallah sana bana diyosun ama sende sıralamışsın herkesi..
evet bu durumdan en çok eşim memnun
buı arada tayinli kurabiyede kabartma tozu yok birkaç tarife daha baktım..
evet cnm arapçasını türkçeden okuyacağımarapçasını türkçeden okuycaksn di mi fundacım olur tatlım sağolasın allah razı olsun
cnm alışveriş çok iyi geldi.evime alışveriş yapmak beni mutlu ediyorBenimde turkcell ama hic boyle olmazdi ne bileyim bende sasirdim.
Tesekkurler canim ins.deniycem.
Bendeki niye boyle anlamadim gitti turkcellden numaramin yeni hattini istesem iyi olurki.
Ben tel.den goremiyorum ama ya haksizlik.eminim guzeldir gule gule giysin pasamiz.
Oh alisveris yapilmis ne guzel ya gule gule kullan canim iyi gelmistir sanada.defnemede gecmis olsun ya atlatir ins.
Biliyosun bu hafta cok doluyum canim inanki okumayi cok isterim ama soz veremem yinedw okumaya calisicam eger okursam burdan msj yazarim sana.
amin cnm bütün yavrularımız hayırlı evlat hayırlı kullar olurlar inşallahHemde nasıl:))
Bazen yukumun cok hafıfledıgını dusunuyorum bazende daha yolun basındayım dıyorum ruh halıme gore ama ıyıkı ıkı kızım var bazen oturup seyretmek yetıyo onları:) allah butun yavruları anasına babasına bagıslasın hayırlı evlat olsunlar ıns..
Sızınde yolunuz cok degıl aslında hamılelıge karar verdımmı tamamdır yolun yarısı bıtıyo o zaman:))
candır tabiki ona katılıyorum ama arası en az 4 yaş olmalı
yani benim
düşüncembu helede çalışıyosan
helede annen önce ablanın 2 çocuğuna baktıysa
kadınada yazık dimi ama..
heheh:
şaka bi yana hayırlısı
Benimde bilgim yok canim bende bursadayim ins.bulursun istedigin gibi bi yer.Merhaba Hanımlar :)
Ben 2012 Kasım ayında doğum yaptım. Bir kızım var adı Defne :)
Normalde benim annem bakıyor. Çalışıyorum. Haziran ayında memlekete gidecekleri için gündüz bakım evi&kreş arayışı içindeyim 3 aylık dönem için.
Avcılarda ikamet ediyorum. Bu civarlarda bildiğiniz güvendiğiniz bir yer var mı acaba?
Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Senin adina gercekten uzuldum canim Kuran Kerim bilmemene yani calistigin icin zaten cok fazla okuyamassin ama en azindan bilseydin keske arada okurdun yine tabi senin icin soyluyorum gercekten yurekten uzuldum bilmemene sanirim fundada bilmiyomus Allahim ins. sizlerede nasip eder ogrenmeyi.peki annen falan bilmiyomu acaba ne bileyim o bilse sana ogretirdi zaten ama.(boyle konustum diye kizma nolur)cnm defnemin iyi olmasına çok sevindim
aldıklarınıda güle güle kullan..
cnm hoşgeldin
nasıl daha iyisin dimi:
yok cnm denemeye çalışıyorum işte..
cnm bilmiyorum ama bilsem seve seve okurum ama eşim biliyo ve okuyacağından eminim konuşup dönücem sana..
ay yok tatlım sen derslerini çalış yeter :) sağolasın
Hemde nasıl:))
Bazen yukumun cok hafıfledıgını dusunuyorum bazende daha yolun basındayım dıyorum ruh halıme gore ama ıyıkı ıkı kızım var bazen oturup seyretmek yetıyo onları:) allah butun yavruları anasına babasına bagıslasın hayırlı evlat olsunlar ıns..
Sızınde yolunuz cok degıl aslında hamılelıge karar verdımmı tamamdır yolun yarısı bıtıyo o zaman:))
yaş gidio şekerim 3 yaş candır he he.:)candır tabiki ona katılıyorum ama arası en az 4 yaş olmalı
yani benim
düşüncembu helede çalışıyosan
helede annen önce ablanın 2 çocuğuna baktıysa
kadınada yazık dimi ama..
heheh:
şaka bi yana hayırlısı
amin cnm
rabbim herkese huzur versin
evet cnm arapçasını türkçeden okuyacağım
allah hepimizden razı olsun cnm
ne demek dua etmek hepimize iyi gelir hem
bir de cnm kalem duası var eşine onu da oku
cnm alışveriş çok iyi geldi.evime alışveriş yapmak beni mutlu ediyor
amin cnm bütün yavrularımız hayırlı evlat hayırlı kullar olurlar inşallah
inşallah cnm
kızlar nasıl oldu?
sen nasılsın?
amin cnm
rabbim herkese huzur versin
evet cnm arapçasını türkçeden okuyacağım
allah hepimizden razı olsun cnm
ne demek dua etmek hepimize iyi gelir hem
bir de cnm kalem duası var eşine onu da oku
cnm alışveriş çok iyi geldi.evime alışveriş yapmak beni mutlu ediyor
amin cnm bütün yavrularımız hayırlı evlat hayırlı kullar olurlar inşallah
cnm bence de 4-5 yaş ideal
Benimde bilgim yok canim bende bursadayim ins.bulursun istedigin gibi bi yer.
Senin adina gercekten uzuldum canim Kuran Kerim bilmemene yani calistigin icin zaten cok fazla okuyamassin ama en azindan bilseydin keske arada okurdun yine tabi senin icin soyluyorum gercekten yurekten uzuldum bilmemene sanirim fundada bilmiyomus Allahim ins. sizlerede nasip eder ogrenmeyi.peki annen falan bilmiyomu acaba ne bileyim o bilse sana ogretirdi zaten ama.(boyle konustum diye kizma nolur)
Okumaya calisicam canim ins.haber veririm sana.
Eren uyumusken bende ders calisayim kizlar gorusuruz.
sağolasın tatlım allah razı olsun:) öle dema bak songülüm olsa evlat candır derdi:) özlendiniz songül hanım.
katreinur nerelerde bilen var mı
ay rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş. geçen sabah ışılklarda bi bayanla yanyana durduk arka tarafta iki çocuk. ay bi an kendimi düşündüm iki çocukla düşüncesi bile bi değişik geldi....
yaş gidio şekerim 3 yaş candır he he.:)
ay bak ben kalem duası bilmiyorum cnm dur bakayımda okuyayım kocişe. inş. rabbim dualarımız kabul eder hayırlısıyla
Burdayım canım takip ediyorum sizi:) Ben de bi tane fetih okuyayım canım Rabbim kolaylik versin eşine inşallah dil sınavına mi giriyor esin canım neden giriyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ıyı cnm ogle uykusundalar
Bu aralar havalar ıyı ondan keyıflerıde yerınde bahcede bortu böcek pesındeler:)
Bu arada uc merdıvenlı nıdaya gore yuksek olan kaydıragımız var bır ıkı denemeye cıkmaya basladı kendı ve asagıya kayarken nasıl mutlu:) benım kontrolumde ama kendını bırakırsam kayarken dengeyı tutturamayabılır allah korusun..
Bende daha ıyıyım sagol
Cıkmam lazım aslında buraya takıldım kaldım:)
Kızların dolaplarını bosalttım ne varsa ortalıgı gorsenız cok ıs var:)
Kızlar uyurken yemegıde hallettım sayılır
Cıkasım yok ama sımdı ıs zamanı bana kolay gelsın:)
gorusuruz optum hepınızi..
ay rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş. geçen sabah ışılklarda bi bayanla yanyana durduk arka tarafta iki çocuk. ay bi an kendimi düşündüm iki çocukla düşüncesi bile bi değişik geldi....
ay bak ben kalem duası bilmiyorum cnm dur bakayımda okuyayım kocişe. inş. rabbim dualarımız kabul eder hayırlısıyla
Bu arada lcw dan siparişlerini kaç günde geldi. 3 gün oldu hala kargo maili gelmedi şaşırdım lcw daha hizliydi önceden
cnm evet ben de arapça bilmiyorum ama arapçasını türkçe olarak okumaya çalışıyorumBenimde bilgim yok canim bende bursadayim ins.bulursun istedigin gibi bi yer.
Senin adina gercekten uzuldum canim Kuran Kerim bilmemene yani calistigin icin zaten cok fazla okuyamassin ama en azindan bilseydin keske arada okurdun yine tabi senin icin soyluyorum gercekten yurekten uzuldum bilmemene sanirim fundada bilmiyomus Allahim ins. sizlerede nasip eder ogrenmeyi.peki annen falan bilmiyomu acaba ne bileyim o bilse sana ogretirdi zaten ama.(boyle konustum diye kizma nolur)
Okumaya calisicam canim ins.haber veririm sana.
Eren uyumusken bende ders calisayim kizlar gorusuruz.
oku cnmay rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş. geçen sabah ışılklarda bi bayanla yanyana durduk arka tarafta iki çocuk. ay bi an kendimi düşündüm iki çocukla düşüncesi bile bi değişik geldi....
kolay gelsin cnmKızlar ıyı cnm ogle uykusundalar
Bu aralar havalar ıyı ondan keyıflerıde yerınde bahcede bortu böcek pesındeler:)
Bu arada uc merdıvenlı nıdaya gore yuksek olan kaydıragımız var bır ıkı denemeye cıkmaya basladı kendı ve asagıya kayarken nasıl mutlu:) benım kontrolumde ama kendını bırakırsam kayarken dengeyı tutturamayabılır allah korusun..
Bende daha ıyıyım sagol
Cıkmam lazım aslında buraya takıldım kaldım:)
Kızların dolaplarını bosalttım ne varsa ortalıgı gorsenız cok ıs var:)
Kızlar uyurken yemegıde hallettım sayılır
Cıkasım yok ama sımdı ıs zamanı bana kolay gelsın:)
gorusuruz optum hepınızi..
yok cnm dil sınavına ben gircem he he kendime hayrım yok bari eşime olsun dedim:)
şeflik sınavı var cnm eşimin çok zor ama rabbim çoook büyük şükürler olsun. olur inş. hayırlısıyla
ayy bende meraktayım hangi gün almıştın cnm ben cuma aldım.Bu arada lcw dan siparişlerini kaç günde geldi. 3 gün oldu hala kargo maili gelmedi şaşırdım lcw daha hizliydi önceden
Evet bızde aynen oyleyız:))
Arkada ıkı oto koltugundan araya bırı zor oturuyo bazen:))
Ay hadı ben kactım:))
ins cnm kazanırda rahatlarsın sende biraz.
ay en çokta sen rahatlayacaksın aslında
aynen cnm o iş olarak rahatlıycak bende kafa olarak inş. bu yüzden çok duaya ihtiyacım var
ins cnm dualarım sizinle:
inşallah rahatlayacaksınız allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?